forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 MEMBERS??!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 14/09/2004 : 09:55:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Ej, da razjasnimo malo...Niti sebe smatram AKTIVNIM niti ikoga smatram NEAKTIVNIM clanom. Jednostavno sam protiv brisanja clanova koji su se logirali. Samim cinom logiranja dali su podršku ovom sajtu. Ponavljam, ne vidim zašto bi nekome tribalo smetati njihovo prisustvo. I nemam nikakve primjedbe na neciji broj postova, neka ih, jer je tako forum življi ali mi ne smetaju ni oni bez iti jednog posta.
No dobro, mislim da smo se ode poprilicno razjasnili i nema razloga da dalje nabijam postove

No Hard Feelings

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 14/09/2004 : 22:10:03  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
Dobro je ljudi malo smo se zalajali ali vrime je da se smirimo.....ja sam samo nesto predlozija ovo i dobro ne znaci da sto god ja kazem da ce tako biti(ne daj boze:))) I neko je predlozija ukidanje svastare pa jebi ga to je samo prijedlog onoga sto on misli i to sam i ja reka, nema razloga da se sad vrtimo oko ovoga, naci cemo nesto drugo oko cega cemo lajati ;)))
Renky dobro to je tvoje misljenje i ja ga cijenim, tema zavrsena(nadam se).Svi imaju pravo reci svoje misljenje stoga...
Prozirna Senka...znan sto mislis reci s ovim zadnjim postom ali ako ja postiram previse onda sto je je. Samo sam pogleda koliko ti i sejo postirate na dan i koliko ste dugo logirani...Eto to je to... Razumis ne mozes reci Nekom da previse postira ako postiras vise od njega kuzis??
Dobro znan da se ti i ja cesto vako malo "kacimo" ali sve je to bratski ajde ....
Nadam se da smo svi sad cool odi...

Only God will judge me!
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8240 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 14/09/2004 : 22:21:57  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message  Reply with Quote
Ma opusti se. Ti si me isprozivao za broj postova, ja sam ti samo odgovoio. Ali nema veze, sto rece ti i ja se svako malo kacimo, no hard feelings;)

Koekude
Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 14/09/2004 : 22:36:46  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darkwoodski kralj

Pa to ja govorin, triba oznaciti aktivne i neaktivne clanove!!!!!11Jer stvarno nema logike da pise kako sajt ima 1400 clanova a od toga 500 mozda aktivnih.

Only God will judge me!

predlazem da svaki neaktivni clan mora obavezno dobiti recimo neku zvjezdu preko nika dok ne nakupi bar 100 postova

...jeli su samo kruh i sol al' oni su gledali marisoooooool...oooo
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 15/09/2004 : 21:43:05  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by prozirna senka

Ma opusti se. Ti si me isprozivao za broj postova, ja sam ti samo odgovoio. Ali nema veze, sto rece ti i ja se svako malo kacimo, no hard feelings;)

Koekude

Ma sve je to ok. Mozda sam krivo shvatio tvoj post a mozda i ne

Only God will judge me!
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8240 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 16/09/2004 : 07:58:31  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message  Reply with Quote
Nije ni vazno;)

Koekude
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000