Author |
Topic  |
vikic
Advanced Member

.jpg)
Croatia
4737 Posts
Member since 06/03/2003 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8220 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 28/11/2004 : 22:03:38
|
hrbtovi su posebna priča, ravni i široki kao strip (ili malčice širi) , tako da kad ih poredaš po polici, nema nikakvog razmaka između, kapa dolje, pretpostavljam za melinu |
 |
|
Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4677 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 29/11/2004 : 00:52:55
|
Markose, i oficijalno cestitke na ovom podvigu. Cestitke vaze i za sve ostale u timu. Ah, home page je sad prava divota (btw, ne znam zasto ali mi smetaju PZ naslovnice, jer su uglavnom bezveze, eto zasto). Cestitam i srecnicima koji su se vec domogli ovog blaga. Ja, sto bi reko Lou Reed, "waiting for my man" da isporuci robu.
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 29/11/2004 : 01:14:33
|
Izdanje je super, zaista, a drago mi je i da su svi brojevi koje je tiskara uspjela izbaciti do CRŠ-a naprosto razgrabljeni! Nakon ovakvog početka prodaje vjerujem da za nastavak rada i izdavanje slijedećih brojeva jednostavno nema nikakvih prepreka.
Definitivno, ovo izdanje KP-a je ono što svaki barem iole ozbiljan ljubitelj stripova mora imati u svojoj kolekciji! Uz drugi dio Grunge Genetike i HC Alan Ford, ovo je definitivno najvažnije strip izdanje na ovim prostorima u 2004. godini!
Bravo!
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 29/11/2004 : 02:22:15
|
quote: Originally posted by Gaston
Izdanje je super, zaista, a drago mi je i da su svi brojevi koje je tiskara uspjela izbaciti do CRŠ-a naprosto razgrabljeni! Nakon ovakvog početka prodaje vjerujem da za nastavak rada i izdavanje slijedećih brojeva jednostavno nema nikakvih prepreka.
Definitivno, ovo izdanje KP-a je ono što svaki barem iole ozbiljan ljubitelj stripova mora imati u svojoj kolekciji! Uz drugi dio Grunge Genetike i HC Alan Ford, ovo je definitivno najvažnije strip izdanje na ovim prostorima u 2004. godini!
Bravo!
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
   Šta mislite da u Signature stavim "Lord of the felers"  
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 29/11/2004 : 10:09:53
|
uzeo sam prvi dan svih 6 komada,ne treba trošiti riječi,odlični su...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... DRUKALI SMO ZA HAJDUKA,MLADOST,STAROST,ŽIVOT CILI! |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29636 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 29/11/2004 : 10:15:56
|
Hvala svima na pohvalama i hvala svima koji su kupili Kena. Moram reci da je prodaja zaista isla nevjerojatno dobro i da zaista vjerujem da nece biti straha za naredne brojeve. Isprika svima vama koji ste dosli a nisam mogao odvojiti vise od par minuta za popricati posto sam naprosto bio prezauzet prodajom:-( Koliko god mi je drago da se to tako dobro prodalo, tako mi je i zao sto nisam mogao na miru uzivati s vama... Bit ce bolje drugi put!:-)
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4031 Posts
Member since 28/03/2003 |
Posted - 29/11/2004 : 10:36:40
|
parkeri su zakon! prekrasno su napravljeni (a o samom stripu ne treba trosit rijeci jer se sve zna!), te za dizajn posebna pohvala ide melini. onaj motiv koji je na prvim stranicama, odmah ispod covera, totalno me dizajnerski oborio - kao da sam usao u starinski kaubojski saloon! :-)))))
 |
 |
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6347 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 29/11/2004 : 10:47:20
|
Meni se jako sviđa što u svakom broju ima riječ urednika gdje se opisuju autor,crtači,Ken itd.A super je i Milazzov crtež na prvoj stranici(western motivi),to je stvarno genijalno.
Bond.James Bond. |
 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
Posted - 29/11/2004 : 11:26:25
|
quote: Originally posted by Markos [br Isprika svima vama koji ste dosli a nisam mogao odvojiti vise od par minuta za popricati posto sam naprosto bio prezauzet prodajom:-( Koliko god mi je drago da se to tako dobro prodalo, tako mi je i zao sto nisam mogao na miru uzivati s vama... Bit ce bolje drugi put!:-)
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Vidjelo se da je luda kuca. Bolje i to nego da si nam kukao kako slabo ide prodaja. 
  |
 |
|
jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 29/11/2004 : 13:21:04
|
Zahvaljujuč Acotu sam i ja dobio svoj izvod KP. Izdanje je odlično, ali sada nema izgovora. Treba da se uradi cjela serija i to ne samo 59 brojeva. Šteta bi bilo da ovakva serija ostane nezaključena. Što kažu Italijani na ovo izdanje? |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29636 Posts
Posted - 29/11/2004 : 13:42:36
|
Objavit cemo cijelu seriju, to je skoro pa sigurno sada, nakon ovakvog interesa ljudi... Talijani jos nisu vidjeli (ako mislis na Berardija i Milazza) ali Burattini i Ferri su ostali odusevljeni. Burattini me trazio da mu dam da ih odnese pokazati Bonelliju, pa sam im obojici poklonio par brojeva! Ferrijeva zena je KP fan pa ga je to jako obradovalo!
 |
|
jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 29/11/2004 : 13:47:07
|
sečam se da si govorio o nekom prijatelju iz Italije koji je kolekcionar KP i da češ mu poslati KP od Systema ali da ti je malo nelagodno zbog ukupnog izgleda tog izdanja. Mislio sam na njega ali lepo je čuti i o ostalima. Šta su rekli na HC Chica i kinesku sektu? |
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16452 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 29/11/2004 : 13:51:14
|
jedino kaj mogu reć - ja sam oduševljem kvalitetom i dizajnom svaka čast svima koji su imali prste u pripremi i izdanju uz bernijevog hc alan forda to je sasvim sigurno vrh ovogodišnjeg izavaštva na ovim prostorim i makar ponavljam gastonove riječi nije na odmet bravo
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leđa --   
|
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29636 Posts
Posted - 29/11/2004 : 13:52:18
|
quote: Originally posted by jang
sečam se da si govorio o nekom prijatelju iz Italije koji je kolekcionar KP i da češ mu poslati KP od Systema ali da ti je malo nelagodno zbog ukupnog izgleda tog izdanja. Mislio sam na njega ali lepo je čuti i o ostalima. Šta su rekli na HC Chica i kinesku sektu?
Ferri i Burattini su bili odusevljeni HC Jim Gitarom i Maxijem... Burattini pogotovo!
 |
|
Melina
Average Member

Croatia
641 Posts
Member since 24/10/2001 |
Posted - 29/11/2004 : 13:55:39
|
quote: Originally posted by zveles onaj motiv koji je na prvim stranicama, odmah ispod covera, totalno me dizajnerski oborio - kao da sam usao u starinski kaubojski saloon! :-)))))
E, drago mi je! To se zove predlist (otraga je zalist) i tu je Marko htio pjesmicu i ilustraciju da slijedi rana izdanja, a ja sam dodala raster da stvori ugodjaj vrijednog i starinskog. A za raster sam specijalno po webu trazila indijanske motive i pronasla jedan stari Navajo tepih, pa mi je on posluzio kao predlozak za crtanje uzorka. Dakle, sve je sa smislom! 
 |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8220 Posts
Posted - 29/11/2004 : 14:00:10
|
marko, šalji komplete milazzu i berardiju nego, je li u italiji izašlo koje HC izdanje kena? ili bilo gdje drugdje? nismo valjda prvi? |
 |
|
nenno
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3076 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 29/11/2004 : 14:08:41
|
markose, u MC nema broja 1. kad bi se mogao očekivati kod njih da odem po cijeli komplet, ili se možda može kod naručivanja direktno od vas plaćati karticom. |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29636 Posts
Posted - 29/11/2004 : 14:12:25
|
Konačno da netko prepoznaje Melinin trud i rad. Sve, ali apsolutno sve zasluge za cjelokupni izgled izdanja idu njoj. Dala je izdanju posebnost, dala mu je dušu. I da nije tako lijepo napravljen siguran sam da se ne bi ovako dobro prodavao. Ljudi su se vraćali nekoliko puta, hoće-neće kupiti, da bi na kraju ipak kupili jer nisu mogli izdržati koliko im je izdanje bilo lijepo. I nemojte zaboraviti ni Macana koji je napravio zaista izvrstan posao preuredivši moj prijevod. I to sve u nemoguće kratkim rokovima. Zato molim vas, nemojte toliko čestitati meni na izdanju, čestitajte njima jer su oni nezasluženo zapostavljeni u cijeloj priči.
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29636 Posts
Posted - 29/11/2004 : 14:14:05
|
quote: Originally posted by nenno
markose, u MC nema broja 1. kad bi se mogao očekivati kod njih da odem po cijeli komplet, ili se možda može kod naručivanja direktno od vas plaćati karticom.
Iz tiskare su mi rekli da bi ostatak naklade trebao biti gotov do srijede, pa bi dakle u srijedu kod njih trebala doci i jedinica!
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29636 Posts
Posted - 29/11/2004 : 14:15:45
|
quote: Originally posted by ken2
marko, šalji komplete milazzu i berardiju nego, je li u italiji izašlo koje HC izdanje kena? ili bilo gdje drugdje? nismo valjda prvi?
Poslat cu im ih ovih dana. U Italiji je ken izasao u HC-u, ali samo nekoliko brojeva (Balada o Pat O'Shane, Adah, Lilly e il cacciatore, Il respiro e il sogno), nikad ovako, kao cijela edicija!
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Posted - 29/11/2004 : 14:20:30
|
quote: Originally posted by Melina
quote: Originally posted by zveles onaj motiv koji je na prvim stranicama, odmah ispod covera, totalno me dizajnerski oborio - kao da sam usao u starinski kaubojski saloon! :-)))))
E, drago mi je! To se zove predlist (otraga je zalist) i tu je Marko htio pjesmicu i ilustraciju da slijedi rana izdanja, a ja sam dodala raster da stvori ugodjaj vrijednog i starinskog. A za raster sam specijalno po webu trazila indijanske motive i pronasla jedan stari Navajo tepih, pa mi je on posluzio kao predlozak za crtanje uzorka. Dakle, sve je sa smislom! 

Ne boj se , cim smo pokazali oduševljenje predlistom ( hvala za info ), Marko je odmah sve zasluge pripisa tebi. Culi smo i ovo za tepih tako da stvarno izgleda izvrsno. Mislim da je ovo jedino HC izdanje Kena ( osim onog Milicevicevog albuma ).
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
 |
|
Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts
Member since 13/11/2001 |
Posted - 29/11/2004 : 15:08:35
|
Ja bih kupio kako god da je uradjena serija posto mi je Ken medju 3 najomiljenija stripa ikada(da ne pominjem da ovo najvise vazi kada crta Milazzo). E, sad, zahvaljujuci dobrim ljudima koji su imali znanja i umeca da kvalitet bude na extra nivou, ja cu biti jos zadovoljniji. Ne pitam sta kosta, jedino sto ne mogu docekati svoje primerke. Ko zna kada ce to biti... |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 29/11/2004 : 15:25:56
|
Ken Parker je eto ugledao svijetlo dana, uglavnom onako kako smo zeljeli i zamisljali. Vjerujem da ce svi dobiti svoje primjerke uskoro i da nece biti puno cekanja... Ovim putem zelim se posebno zahvaliti svim suradnicima u projektu Ken Parkera, koji su morali uloziti puno vremena i truda da bi barem jedan dio izasao u vrijeme odrzavanja CRSa.
|
 |
|
nenno
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3076 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 29/11/2004 : 15:29:49
|
[quote]Originally posted by Dado
Ken Parker je eto ugledao svijetlo dana, uglavnom onako kako smo zeljeli i zamisljali. Vjerujem da ce svi dobiti svoje primjerke uskoro i da nece biti puno cekanja...
znaći ne moram brinuti da ću ostati kratkih rukava   |
 |
|
Topic  |
|