forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Ponosno Vam predstavljamo...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic 
Page: of 34

Markos
Webmaster

Croatia
29520 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 11/12/2004 : 16:02:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Bit cu u Splitu sljedeci tjedan i u Makarskoj za vikend pa se mozemo naci!

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29520 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 11/12/2004 : 16:03:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Inace, saljem pouzecem, da.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 11/12/2004 : 17:44:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Toninho

mene moj sindikat nagradio sa trista kunica
taman

da mi je ovo neko reka prije godinu dana smija bi mu se
al stara ljubav kad se upali izaziva zajebane reakcije

Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 13/12/2004 : 08:42:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message  Reply with Quote
Mislim da se strip-publika zaista iskazala, i nemojte vise da cujem da netko kaze "Citatelji/kupci su ovakvi i onakvi" ...

(Markose, mi ce se raskusuramo za moje primjerke poslije Nove, moze?)

~ When the music starts to play, carryin’ all the folks away, from the burden this life will heap upon
But you have without a doubt, left me here and hanging out, when the skies are gray, let the sawdust boogers play ~
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29520 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 13/12/2004 : 10:06:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Witchblade

Mislim da se strip-publika zaista iskazala, i nemojte vise da cujem da netko kaze "Citatelji/kupci su ovakvi i onakvi" ...

(Markose, mi ce se raskusuramo za moje primjerke poslije Nove, moze?)

Publika se iskazala, da, ali i izdavac isto
Nema problema, vidimo se poslije Nove!

Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 13/12/2004 : 10:13:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message  Reply with Quote
quote:

Velis, nije sto je tvoje, ali je mnogo dobro

~ When the music starts to play, carryin’ all the folks away, from the burden this life will heap upon
But you have without a doubt, left me here and hanging out, when the skies are gray, let the sawdust boogers play ~
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29520 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 13/12/2004 : 10:45:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Witchblade

quote:

Velis, nije sto je tvoje, ali je mnogo dobro

Pa prigovaraju mi kako se premalo reklamiramo i kako to treba rastrubiti na sve strane, pa ...:-)

Go to Top of Page

Thommo
stripovi.com suradnik

Croatia
1257 Posts

Member since 01/09/2003

Posted - 13/12/2004 : 13:44:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Thommo a Private Message  Reply with Quote
Pa imate se cime pohvaliti!

Ali ipak je ljepse kad vas drugi vise hvale, a tako i je!

** Thommo was here! **
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 13/12/2004 : 18:19:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
Markose, možeš li mi donijeti broj 2 u Makarsku? Tamo ću ti donijeti lovu.

"...nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stecak na kome Bosanac kleci i moli. Na kom je prikazan kao sužanj." M.Krleža

Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 13/12/2004 : 20:52:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message  Reply with Quote
Pitao bih?
Jel postoji nacin da se predplatis?
Ako da,kome se treba javiti,Markos ili neko drugi...?

Hi, i am an Albanian virus but becouse of poor technology in my country i am not able to do anything vith your computer.
Please be so kind to delite one of your files and than forvard me to other users.
Thanks!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29520 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 13/12/2004 : 23:20:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Heyoka, donijet cu broj 2 u Makarsku! prodigy, nema pretplate, brojevi ce ionako izlaziti dva puta godisnje, a kad izadju biti ce obavijest na sajtu tako da nema bojazni da ces ih propustiti.

Go to Top of Page

Thommo
stripovi.com suradnik

Croatia
1257 Posts

Member since 01/09/2003

Posted - 14/12/2004 : 15:29:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Thommo a Private Message  Reply with Quote
Marko, recimo narucim 3 broja odjednom, koliko me to dodje, s postarinom? 180kn?

I kako ih pakiras? bilo bi steta da se ostete u transportu.

** Thommo was here! **
Go to Top of Page

fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts

Member since 12/12/2004

Posted - 14/12/2004 : 20:46:34  Show Profile Show Extended Profile  Send fantom a Private Message  Reply with Quote
kad će slijedeći?svibanj-lipanj2005?
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 14/12/2004 : 21:53:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
evo i ovdje marko, ja ako ne dobijem 2 i 3icu, oteti cu makar od Heyoke ovu dvicu >:(

------------------------
Apsurdno je priccat o užitku koitusa nekome ko je rodjen impotentan.
Neki hodza kad je vidio sa kojim ga 'razumjevanjem' slusaju vjernici u dzamiji
Go to Top of Page

zlikavac
Starting Member

2 Posts

Member since 14/12/2004

Posted - 14/12/2004 : 22:09:45  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikavac a Private Message  Reply with Quote
jebote ne mogu shvatit što se toliko veselite kenu parkeru kad ga svi ionako već imamo doma pa makar i na srpskom
Go to Top of Page

zlikavac
Starting Member

2 Posts

Member since 14/12/2004

Posted - 14/12/2004 : 22:19:03  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikavac a Private Message  Reply with Quote
PREDLAZEM OVIMA IZ LIBELLUSA DA KAD VEC SVI ZNAMO KAKO JE TO NEKADA DNEVNIK RADIO LOŠE DA REPRINTAJU SVE ZLATNE SERIJE I LMS I TO U TVRDIM KORICAMA I NEK NABIJU CIJENU OD RECIMO 200 KN.PA NEK BUDALE KUPUJU I BACAJU NOVCE NA VEĆ VIĐENO...
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 14/12/2004 : 22:28:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Vidim da si se ti logirao samo zato da nastavis pricu sa maila!
Ne, necu ti brisati postove, neka svi vide tko ih je nazvao budalama jer su kupili KP.
Mada, da si frajer ostavio bi svoje ime i prezime da onda zbilja ljudi znaju tko ih je
nazvao budalama.
Ovako svaki komentar sa moje strane je suvisan.
Pa-pa idiote...
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 14/12/2004 : 22:28:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlikavac

PREDLAZEM OVIMA IZ LIBELLUSA DA KAD VEC SVI ZNAMO KAKO JE TO NEKADA DNEVNIK RADIO LOŠE DA REPRINTAJU SVE ZLATNE SERIJE I LMS I TO U TVRDIM KORICAMA I NEK NABIJU CIJENU OD RECIMO 200 KN.PA NEK BUDALE KUPUJU I BACAJU NOVCE NA VEĆ VIĐENO...

Tjera li te neko da kupujes Kena??

Kakav je Bože ovo doš'o vakat i zeman? Ljudi zlo ni ne zapamte a već zaborave.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 14/12/2004 : 22:29:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

Vidim da si se ti logirao samo zato da nastavis pricu sa maila!
Ne, necu ti brisati postove, neka svi vide tko ih je nazvao budalama jer su kupili KP.
Mada, da si frajer ostavio bi svoje ime i prezime da onda zbilja ljudi znaju tko ih je
nazvao budalama.
Ovako svaki komentar sa moje strane je suvisan.
Pa-pa idiote...

ko je ovo? Dranki dak???

Kakav je Bože ovo doš'o vakat i zeman? Ljudi zlo ni ne zapamte a već zaborave.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 14/12/2004 : 22:32:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Ne, ali nije ni bitno, nije vrijedan spomena.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29520 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/12/2004 : 23:00:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Thommo

Marko, recimo narucim 3 broja odjednom, koliko me to dodje, s postarinom? 180kn?

I kako ih pakiras? bilo bi steta da se ostete u transportu.

Saljem ih u paketu, dobro zapakirane, nece se ostetiti. Dogovorit cemo se mailom.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29520 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/12/2004 : 23:01:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fantom

kad će slijedeći?svibanj-lipanj2005?

Vjerojatno jos i ranije. Najkasnije 1.6.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29520 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/12/2004 : 23:04:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ha, evo ga i ovdje. Zanimljivo. Dado, sto kazes, da objavim njegove mailove ovdje, da se malo svi skupa smijemo?

Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 14/12/2004 : 23:04:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da, stvarno ce se obogatit Kenovima!
E debilu...

Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 14/12/2004 : 23:18:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Maximuss

quote:

Da, stvarno ce se obogatit Kenovima!
E debilu...

http://img11.exs.cx/img11/8920/stolas666.jpg" border="0">

Moram primjetiti kako je koji puta tesko izignorirati kretena!
E Zliki,Zliki...

Hi, i am an Albanian virus but becouse of poor technology in my country i am not able to do anything vith your computer.
Please be so kind to delite one of your files and than forvard me to other users.
Thanks!
Go to Top of Page
Page: of 34 Previous Topic Topic   
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000