Author |
Topic  |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 30/10/2004 : 22:50:38
|
Ja ne znam jesam li jedini koji tako misli, no moram to reći; meni je ovaj forum u zadnje vrijeme toliko dosadan i nikakav da je to čak za plakati. Koliko sam ja dugo ovdje na forumu, smatram da u ovih nekoliko posljednjih dana forum prolazi kroz svoju najveću krizu od postanka... teme su nikakve, dosadne, neinventivne (da ne kažem primitivne). U svaštari više skoro nitko o ničemu ne govori, postaju se glupe slike i glupi linkovi kojima bismo se mi onda kao trebali smijati, svi traže neku pomoć oko nečega, prodaju se bezvezarije, postaju se nepotrebni topici gdje jedan forumaš drugog pita ako je dobijo mail ili zašto mu opet ne radi e-mail . A barem jednom mjesečno se pojavi neki topic koji iznova pokaže koliko tu ima netrpeljivosti i predrasuda medju nekim forumašima pa padaju uvrede i podmetanja na temelju vjerske ili nacionalne pripadnosti! Ista stvar i u rubrici stripovi, gdje se govori o svemu osim o stripovima, zapravo gdje se kao počne govoriti o stripovima prvih nekoliko postova, ali onda se uvijek nadje neka grupa ljudi i skrene totalno sa teme te pretvori topic u svoju vlastitu zajebanciju i medjusobni chat, i samim time ubije volju nekolicini onih ljudi koji bi možda i željeli ozbiljnije razgovarat da uopće i postaju nešto. Postaju se jedne te iste teme o kojima se već stoput govorilo, ili neka tema odjednom dobije po 3-4 ista topica u isto vrijeme (npr. sajam u beogradu ili frka oko HC alan forda). Doduše, već smo razgovarali o svemu i svačemu i nekako se polako i iscrpili, ali zacijelo se može smisliti još gomila tema bez da se uvijek posta topic u kojemu se divimo novim naslovnicama Dylana Doga ili Zagora, ili bez da netko uvijek posveti cijeli jedan topic tome zašto npr. Zagor nije izašao na vrijeme ovaj mjesec . Nije da je sve opet tako loše, ali neki kvalitetniji topici se stvarno mogu izbrojiti na prste jedne ruke. Naravno, ostatak sajta funkcionira savršeno, tekstovi su kvalitetni i zanimljivi, recenzija nikad nije bilo više, sve je to super i krasno... ali je ovaj forum stvarno skrenuo u krivom stranputicom i to bojim se na putu prema provaliji... a kočnice su itekako labave i nikakve!  Netko će možda reći da ja tu serem gluposti ili izmišljam, no mislim da sve ovo što sam napisao i nije tako daleko od istine, i morao sam to reći jer o tome razmišljam već nekoliko dana. Zato malo više inventivnosti, više ozbiljnosti, malo više mašte u postanju topica nebi bilo na odmet, ima toliko tema iz svAkodnevnog života, toliko se toga svaki dan dogadja o čemu bi moglo i ovdje raspravljati, ali jednostavno ovdje za to nikoga nije baš briga, nego jedino do čega je mnogima stalo je jeftina i bezvezna zajebancija i bljezgarenje gluposti (dobro, i ja to ponekad radim, priznajem, ali samo zato jer čini se da se ovdje, nažalost, samo na takav način može s nekim razgovarati). 
da je pas čovjekov najbolji prijatelj, mišljenje je čovjeka, a ne psa
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8249 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 31/10/2004 : 06:21:02
|
Je li kiky, jesi li pre no sto si postovao ovo gore uporedio forum danas i forum od letos? Izgleda na nisi. Ili si vec zaboravio kako je bilo? Ja ne mogu da se slozim sa tobom, mislim da je forum daleko zanimljiviji i dinamicniji nego pre recimo tri meseca. Sto naravno opet ne znaci da ne treba da bude jos zanimljiviji, je li;) PS: vidim da ti post nije isaran tackicama;) Lepo, lepo...:))))
God created Adam and Eve, He didn't create Adam and Steve. |
 |
|
marlowe
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
|
wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts
Member since 20/10/2003 |
Posted - 31/10/2004 : 10:07:51
|
U svaštari više skoro nitko o ničemu ne govori, postaju se glupe slike i glupi linkovi kojima bismo se mi onda kao trebali smijati
hvala Kiky....
_____________________ Judo Dancer! |
 |
|
degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts
Member since 23/03/2003 |
|
degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts
Member since 23/03/2003 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Posted - 31/10/2004 : 13:54:11
|
prozirna senko, točkica sam se odrekao zbog respekta prema markosu. 
marlowe, imaš pravo, prolazi me de(s)pra, polako 
wiz, nema na čemu! 
degmane, bok! 
da je pas čovjekov najbolji prijatelj, mišljenje je čovjeka, a ne psa |
 |
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6367 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 31/10/2004 : 14:13:18
|
Ne bih se složio sa kolegom kikyjem.Kako je znalo biti,mislim da je trenutno na forumu itekako zanimljivo(Ken parker,Q,Spider-man,Sajam,CRŠ,Makarska..).
U svašataru idem samo na par topica,većinu uopće ne otvaram.
Bond.James Bond. |
 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Posted - 31/10/2004 : 15:48:05
|
quote: Originally posted by Maximuss
Kiky- zamijeni "iy" sa "a" i dobijes sta Kiky radi.
Ne razumijem...   
 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8249 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 31/10/2004 : 16:40:21
|
Kaka:) "prozirna senko, točkica sam se odrekao zbog respekta prema markosu." That's the spirit!;)
God created Adam and Eve, He didn't create Adam and Steve. |
 |
|
sonjecka
Senior Member

.jpg)
Croatia
1172 Posts
Member since 29/09/2004 |
Posted - 31/10/2004 : 17:06:03
|
Ovo je jedini forum gdje mozes naletjeti na dobre stripove za otkup i razmjenu,doznati informacije o strip dogadjanjima, upoznati istomisljenike fanatike.Tamo po indexovom forumu mozes kopati danima,a nigdje ni jednog...???
_________________________ Prokleti_Bambij - Land Of The Lamb ! |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Posted - 31/10/2004 : 20:20:01
|
Ja nigdje nisam naučio toliko o stripovima kao na ovom forumu, nigdje drugdje nisam stekao zanimljivije sugovornike u raznim temama, ili nabavio neke meni omiljene stripove... ali neke manje gluposti i ponašanje nekih forumaša ponekad me izživcira, ali to je valjda normalno (ja zasigurno takodjer znam nekoga izživcirati, npr. sa ovakvim topicima). Na neke se stvari ovdje čovjek jednostavno mora naviknuti, pa čak i one koje mu možda ne pašu. I shvatiti da smo svi mi ovdje drugačiji, i da imamo različite interese i afinitete što se tema tiće (moj je problem što se u zadnje vrijeme nekako ne mogu pronaći u dosta topica). No, bez obzira koliko ovaj forum bio super ili dosadan, svejedno ću se uvijek logirati ovamo skoro svaki dan, jer to iskustvo što samo ovdje imam tu mogućnost čitati uvijek originalne djoletove, senkine, stinkyjeve... ili neodoljivo rječite maximussove postove, nebi zapravo mijenjao za ništa na svijetu!
Edited by - kiky on 31/10/2004 20:21:02 |
 |
|
BOGI
Advanced Member

USA
6494 Posts
Member since 07/09/2002 |
Posted - 31/10/2004 : 22:28:31
|
vidi, svi mi koji smu tu malo duze vrijeme zalimo za vremenima ratova i sjednica |Republika Prsuta i KLitoris... tada se razgovaralo o svemu i svacemu, a ruku na srce, bilo je i nekih kojih sada nema- Zeljko, Leopold IV, Dok Lester, ne mogu se sjetiti jos ko... dolaskom novih clanova se mjenja sam forum, i treba malo vremena da se slegne... I u ono vrijeme su dolazili novi, ali bilo je drugacije... Pa onda afera Sanjin Kokalj ;))... Sada jednostavno nema takvih stvari, ali vjerujem da ce biti neceg slicnog... I moram i ja priznati da je malo opao kvalitet svastare, dok sam apsolutno zadovoljan forumom stripovi. no, svastara ionako nije primarni forum, pa nije ni toliko vazna... Ipak, Kiky mislim da je ovo malo preostra kritika, daj sansu fresmenima i vidjeces ;) a vi novajlije, na posao jebem li vam sunce ;)))
some motherfuckers are allways trying to ski up hill
|
 |
|
sonjecka
Senior Member

.jpg)
Croatia
1172 Posts
Member since 29/09/2004 |
Posted - 01/11/2004 : 14:16:48
|
Ajde,ajde zaobidjes teme koje ti ne odgovaraju i malo obidjes novosti i tako. Znam da ovdje ima dosta cudnih logiranih likova kojima je najmanje do stripa, a eto:) Ima i onih koji se nesto i ne kuze u strip, pa onda ponude neke dobre albumove za male novce... gledaj to s te strane :):P:)
_________________________ Prokleti_Bambij - Land Of The Lamb ! |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 01/11/2004 : 14:42:10
|
ovo je samo prolazna faza kiky, bice bolje
Kakav je Bože ovo doš'o vakat i zeman? Ljudi zlo ni ne zapamte a već zaborave. |
 |
|
BOGI
Advanced Member

USA
6494 Posts
Member since 07/09/2002 |
|
marlowe
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 01/11/2004 : 21:40:06
|
quote: Originally posted by BOGI
eh, vremena kad je rp tukla rk..... ;0))
some motherfuckers are allways trying to ski up hill
lakse malo bogi, there are ladies present!
DON'T PLAY NO BOOGIE-WOOGIE ON THE KING OF ROCK 'N' ROLL!!! |
 |
|
|
Topic  |
|