forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Novi Zagor u Italiji...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 780

kasper
Advanced Member

10927 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 04/09/2010 : 22:37:25  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy

Bisi je tipično solidan Zg crtač.
Rubini? Joj, ne mogu se sjetiti sad ni jednog njegovog uratka.

Imas ga u almanahu, a bice ga uskoro kod VC u 4 dela. Ta epizoda vazi da dobru , koliko sam razumeo Italijane.
Elem, King je pre mene rekao svoje.

Edited by - kasper on 04/09/2010 22:38:15
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4804 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 04/09/2010 : 22:40:38  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar

Burattini/Sedioli, “L'uomo nel mirino” – 286 tav. (MAXI lug 2010)

Opet maxi sa Sediolijem; sve ovisi o Morenu da li će priča biti dobra ili ne.

quote:
Perniola/Chiarolla, “Il dottor Knox” – 94 tav. (ALM set 2010)

Naziv obećava. Možda konačno jedan dobar Zg almanah.

Go kneel and weep

Edited by - drogsy on 04/09/2010 22:43:45
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22372 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 04/09/2010 : 22:42:50  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
drogsy, crta Chiarolla. Volis li njegov crtez?
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4804 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 04/09/2010 : 22:45:11  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Ovisi o njemu, ako će biti kao kod Odredište Afrika onda ne. Svi drugi njegovi radovi su mi u redu.

Go kneel and weep

Edited by - drogsy on 04/09/2010 22:45:31
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 04/09/2010 : 23:39:27  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Za one koji nisu vidjeli:
Boselli/Rubini -

http://www.spiritoconlascure.it/tavole/rubini2008_02.jpg
http://www.spiritoconlascure.it/tavole/rubini2008_01.jpg
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9582 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 05/09/2010 : 00:08:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
to je još iz 2008. mislim da se govorilo da su to samo probne table. primjećuje se nekakva statičnost. makar u ovom zadnejm adru sa zombijima nekako paše taj slow motion osjećaj

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Magico_Vento
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1181 Posts

Member since 10/01/2010

Posted - 05/09/2010 : 02:34:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Magico_Vento a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deers

to je još iz 2008. mislim da se govorilo da su to samo probne table. primjećuje se nekakva statičnost. makar u ovom zadnejm adru sa zombijima nekako paše taj slow motion osjećaj

I ovako odlicno izgleda

Nemam potpis...
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7894 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 05/09/2010 : 03:24:57  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
nekako mi se na spisku čini da ima puno maxi izdanja.
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7894 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 05/09/2010 : 03:29:15  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
volio bih da ludens kad bude izdavao ovaj zagorone,da bar jedan manji broj bude u A5 formatu da takav imam u kolekciji.
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4370 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 05/09/2010 : 09:17:25  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
puno maksija..ali za tri godine..ukupno...po dva godisnje...jedva cekam sve te price...
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4370 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 05/09/2010 : 10:33:45  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
http://www.spiritoconlascure.it/tavole/torricelli.htm
http://www.spiritoconlascure.it/tavole/laurenti.htm
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4804 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 05/09/2010 : 11:26:32  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:

Za one koji nisu vidjeli:
Boselli/Rubini -

http://www.spiritoconlascure.it/tavole/rubini2008_02.jpg
http://www.spiritoconlascure.it/tavole/rubini2008_01.jpg

Pljunuti Andreucci

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 05/09/2010 : 11:50:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by velka031

quote:
Originally posted by Archy

Perniola i Paolucci mi izgledaju zanimljivi. Prvoga smo za sada vidjeli samo u maxiju snježna utrka (koji je bio tak-tak), a ovog drugog još nismo vidjeli.

Uvjek se radujem novim mladim snagama!

Kad čitam o ovim novim epizodama, čini mi se kao da ima potencijala i da bi Zagor mogao krenuti na bolje.

Što se tiče povratka u Darkwood 2014., možda povratak nekog starog neprijatelja niti nebi bio najbolje rješenje. Zašto vraćati već prežvakane Hellingena, Kandraxa ili Rakosija? Možda uvesti nekog potpuno novog neprijatelja ili nekog od novijih, tipa Mortimer, Nat Murdro ili nešto slično. Povratak Richtera mi se čini super. Zadnji sukob na Islandu mi je bio fantastičan.

Paolucci je već odradio najnoviji Ludensov specijal 25 Šamanova grobnica.

Da, i slučajno je epizoda za onu stvar.

Meni je priča bila OK. Čak mi je i crtež odgovarao. Zadnjih par specijalaca mi je općenito u redu - Anulkino prokletstvo, Na putu ubojica, Šamanova grobnica...

No sikiriki
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3494 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 05/09/2010 : 14:49:43  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
Originally posted by velka031

quote:

Perniola i Paolucci mi izgledaju zanimljivi. Prvoga smo za sada vidjeli samo u maxiju snježna utrka (koji je bio tak-tak), a ovog drugog još nismo vidjeli.

Uvjek se radujem novim mladim snagama!

Kad čitam o ovim novim epizodama, čini mi se kao da ima potencijala i da bi Zagor mogao krenuti na bolje.

Što se tiče povratka u Darkwood 2014., možda povratak nekog starog neprijatelja niti nebi bio najbolje rješenje. Zašto vraćati već prežvakane Hellingena, Kandraxa ili Rakosija? Možda uvesti nekog potpuno novog neprijatelja ili nekog od novijih, tipa Mortimer, Nat Murdro ili nešto slično. Povratak Richtera mi se čini super. Zadnji sukob na Islandu mi je bio fantastičan.

Paolucci je već odradio najnoviji Ludensov specijal 25 Šamanova grobnica.

Da, i slučajno je epizoda za onu stvar.

Meni je priča bila OK. Čak mi je i crtež odgovarao. Zadnjih par specijalaca mi je općenito u redu - Anulkino prokletstvo, Na putu ubojica, Šamanova grobnica...

Slažem se, priča nije vrh ali može se čitati, a lijepo uraditi neoriginalnu ideju nije lagan zadatak. Paoluči+
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4804 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 05/09/2010 : 18:06:39  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Meni se priča nije svidjela zato što je Paolucci loše kopirao Burattinija,tj. priča ovakvog tipa ponavljala se više od deset puta(šteta što se na loš način ponovila).
Jedino što valja su naslovnica i crtež.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7894 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 10/09/2010 : 23:11:45  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
vidim od novih crtača koje dosad nismo sretali kod zagora u ovom planu za narednih par godina di vito brothers i gramacioni za koje znam da su radili na mister nou...
i još jedan za kojeg ne znam ko je i šta a nisam mogao ni naći je ovaj Piere.
zna li ko gdje je on i šta prije crtao ili je novi??

Edited by - zlatan bihac on 10/09/2010 23:12:56
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4370 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 10/09/2010 : 23:51:54  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
evo ga taj piere...nov na zagoru..ovo ce izaci tokom narednog perioda u italiji
http://www.spiritoconlascure.it/tavole/piere.htm
Go to Top of Page

pknezevic
New Member

Bosnia and Herzegovina
151 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 11/09/2010 : 00:08:56  Show Profile Show Extended Profile  Send pknezevic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dzoni

ljepo
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 11/09/2010 : 00:50:10  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pknezevic

quote:

ljepo

U, pa ovo je super, Piere je odličan, Rubini još bolji (iako mi to nije iznenađenje)
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 11/09/2010 : 00:54:07  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovo je sasvim ok

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22372 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 11/09/2010 : 01:05:55  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Piere je odlican.
Rubini je strava, njega vec znamo.
Stvari trenutno odlicno stoje, cak bih rekao da Zagor ima trenutno najjacu crtacku ekipu u Bonelliju:
Ferri, Torricelli, Bisi, Della Monica, Nuccio, Rubini, Esposito Bros., Prisco, Verni, Sedioli,Piere, vidjecemo kada jos i da li Piccinelli.
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 11/09/2010 : 01:36:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Jasno, Zagor pa Dampyr, ubedljivo najjaci crtacki staffovi...
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7894 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 11/09/2010 : 02:06:10  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
kad sam na googleu tražio pierea izbacilo mi je i između ostalog topic sa ovog foruma iz aprila 2008 u kome je jedan sličan plan za naredni period i tu sam našao
Burattini - Piere “Nella Terra Di Baffin”
i tu se već spominje putovanje u južnu ameriku,kao i epizoda koju crta segna.
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7894 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 11/09/2010 : 02:13:47  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
ove mi dvije priče imaju zanimljive naslove.
Boselli/Bisi, “Cangaceiros” – 188 tav.
Burattini/Laurenti, “Amazzonia” – 282 tav.
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3494 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 11/09/2010 : 02:51:14  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
Po meni Tex ima najbolju crtačku postavu tj. nema nijednog lošeg crtača. Za razliku od većine mislim da i Zagor ima odličnu ekipu, ali za razliku od Texa ima nekoliko loših crtača. Magico Vento isto ima jak tim, Frisenda i Parlov su meni tu uz sami vrh Boneli škole:)

Po ovome što pišete, hvala Bogu, izgleda da Zagor ima lijepu, ili u odnosu na sadašnjost ljepšu budućnost. Ova turneja po JA-i obećava, ali ove epizode prije, barem po imenu i dužini, izgledaju kao ove sad i vjerujem da neće biti nešto. Čekamo Sud Americu:D

Sljedeće epizode se čine zanimljivim:

-Burattini/Torricelli, “Il varco tra i mondi” – 224 tav. (ZAGORONE) - neće valjda uprskati 50godišnjicu

-Burattini/Di Vitto, “Alla ricerca di Icaro La Plume” - 286 tav.

-Burattini/Chiarolla, “Naufragio” – 286 tav.

-Burattini/Nuccio, “I predatori” - 160 tav.

-Perniola/Gramaccioni, “Criminali ed eroi” – 188 tav.

-Boselli/Rubini, “La furia di Cain” – 376 tav. ( ovo se najviše čeka :D )

-Rauch/Di Vitto, “Panama” – due albi e mezzo ? ( Panama:O:D odlično )

-Boselli/Bisi, “Cangaceiros” – 188 tav. ( po hiljaditi put obrađena tema, ali Boseli+Bisi:O )

-Burattini/Laurenti, “Amazzonia” – 282 tav. ( ako bude kvalitetom pola Otoka zmija bit će odlično :D )

Burattini/Prisco, “Il mistero della Cordigliera” – due albi e mezzo ? ( Prisco :D )

Mignacco/Della Monica, “Rivolta a Bahia” – 188 tav. - ne vjerujem Minjaku, ali moglo bi biti normala, crtež će zasigurno biti vrh:D

Capone/Gamba, “Il ritorno di Liberty Sam” - ovo mora valjati + gotivim Gambu :D
Go to Top of Page
Page: of 780 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 5.27 seconds. Snitz Forums 2000