Author |
Topic |
emirem
Advanced Member
10814 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 02/06/2011 : 19:20:26
|
quote: Originally posted by fishleg
Zagorovo lice je previše "čisto" da bi to bio Ferri, više sliči na Vernijev crtež.
Ne da je cisto nego ko da je dobio 10 kila viska.. Ali naslovna ono..OK! |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
dzoni
Advanced Member
Serbia
4338 Posts
Member since 11/09/2006 |
|
Kutuzov
Junior Member
370 Posts
Member since 06/05/2011 |
Posted - 02/06/2011 : 19:42:48
|
quote: Originally posted by dzoni
ocekujem predivne price..na osnovu onoga sto smo vec mogli cuti i bice tako...takodje prikljucujem se inicijativi da ludens pocne i krene da objavljuje i ove nove zagore iz juznoamericke odiseje,paralelno sa brojevima koji vec izlaze u ludens redovnoj seriji..numeraciju nek podese kako treba i niki tu nwece nista izgubiti a svi dobijaju...smatram da je interesovanja za JA sagu neverovatno i da ce se prodavati u velikom broju...a dobili bi za par godina i to da bi se dve redovne serije spojile i mi bi ostali duvati za vratom italijanoma sa najnovijim pricama....
Samo još kada bi imao ko da čuje tvoj predlog Na žalost teško da je Ludens spreman za to, vidiš da će po 1232415 put da krenu iz početka, pa koga te priče zanimaju više !? |
|
|
karven
Senior Member
Serbia
1871 Posts
Member since 16/07/2006 |
Posted - 02/06/2011 : 21:45:11
|
quote: Originally posted by dzoni
sto se naslovnice tice mislim da je ferri crtao...verni ce morati jos da priceka
a nadajmo se da do toga i nece doci |
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands. |
|
|
Solid Snake
Senior Member
Djibouti
2359 Posts
Member since 30/12/2003 |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 03/06/2011 : 02:08:26
|
Ovo je prvi put nakon "Konkvistadora" da je ocigledno da je neko pomagao Ferriju. Tamo je Pepe nacrtao Zagorovo lice, ovde je neko sredjivao Zagorov abdomen. Verovatno Ferri nije mogao da stigne da je dovrsi ili je to uradio lose pa su dali nekome (mozda zaista Verniju) da to doradi. No, ako su vec davali nekome da doradi, onda je Nuccio svakako bolji izbor od Vernija. Meni se ovde Zagor bas i ne svidja, odmah se vidi da to nije onaj stari Zagor na kojeg smo navikli.
Inace, ne verujem da je bilo naslovnica u dalekoj proslosti na kojima je neko pomagao Ferriju. Ako neko misli tako nesto, treba dobro to da obrazlozi argumentima, jer u takvim slucajevima se jasno vidi odstupanje od stila |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12917 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 03/06/2011 : 02:24:33
|
quote: Originally posted by ---dp---
Inace, ne verujem da je bilo naslovnica u dalekoj proslosti na kojima je neko pomagao Ferriju.
Da li se precrtavanje tuđih radova smatra nekom vrstom pomoći? |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
|
|
djukak
Senior Member
2931 Posts
Member since 28/04/2005 |
|
karven
Senior Member
Serbia
1871 Posts
Member since 16/07/2006 |
Posted - 03/06/2011 : 09:08:24
|
quote: Originally posted by Solid Snake
Da.Ferri ce ziveti 135 g.
Zelim dug zivot deda Ferriju, a vise od toga zelim da se Verni nikada ne docepa naslovnih, i jos bolje da se mane crtanja. Ne podnosim tog precrtavaca. |
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands. |
|
|
Pavel
Senior Member
Croatia
1233 Posts
Member since 25/08/2005 |
Posted - 03/06/2011 : 13:15:29
|
Inače, u najmanju ruku je neukusno ljudima brojati godine i prognozirati smrt, a pamtim da neki forumaši to rade gospodinu Ferriju od prvog dana pokretanja ovog foruma. Vidjeli ste da je nedavno jedan kolega s foruma prijevremeno preminuo pa bi vam to moglo upozorenje i pouka da smrt često puta ne gleda na godine, pogotovo u današnje doba. Što bude, bit će. I moderatori bi takvo ponašanje mogli početi sankcionirati da komunikacija bude na malo kulturnijoj razini.
Sorry što sam off-topic. |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18860 Posts
Member since 02/06/2008 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 03/06/2011 : 13:57:36
|
quote: Originally posted by Pavel
Inače, u najmanju ruku je neukusno ljudima brojati godine i prognozirati smrt, a pamtim da neki forumaši to rade gospodinu Ferriju od prvog dana pokretanja ovog foruma. Vidjeli ste da je nedavno jedan kolega s foruma prijevremeno preminuo pa bi vam to moglo upozorenje i pouka da smrt često puta ne gleda na godine, pogotovo u današnje doba. Što bude, bit će. I moderatori bi takvo ponašanje mogli početi sankcionirati da komunikacija bude na malo kulturnijoj razini.
Sorry što sam off-topic.
Pa šta je tu nekulturno? Umrit će prije il kasnije, šta ne bi komentirali... |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
emirem
Advanced Member
10814 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 03/06/2011 : 14:09:11
|
quote: Originally posted by Paka01
quote: Originally posted by Pavel
Sorry što sam off-topic.
Pa šta je tu nekulturno? Umrit će prije il kasnije, šta ne bi komentirali...
Svi cemo mi preko duginog mosta kad-tad!! |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17008 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 03/06/2011 : 17:04:31
|
Mislim da se mnogi slažu da bi Nuccio trebao crtati naslovnice, ali sumnjam da će on to stići, s obzirom da mu posao u SBE nije i jedini... |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17008 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
legaz
Senior Member
Serbia
2417 Posts
Member since 13/08/2009 |
Posted - 03/06/2011 : 17:49:39
|
quote: Originally posted by King Warrior
mozda bi bilo bolje da naslovnice crta neko sa totalno drugacijim stilom. Kod Dylana i Texa je tako bilo.
Saglasan s tobom, ali neko ko neće izgubiti suštinu Zagora. Mislim pogledaj te Teksa, Vilin Teks je 1000 puta bolji od Galepijevog. Dok za Ferija ne možeš se kazati da baš ne valja. |
Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane. |
|
|
Solid Snake
Senior Member
Djibouti
2359 Posts
Member since 30/12/2003 |
Posted - 03/06/2011 : 18:20:59
|
Ja mislim da je vreme da Ferri odstupi mesto mlagjima.Ima dosta kvalitetnih crtaca koji bi mogli preuzeti crtanje naslovnica. |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17008 Posts
Posted - 03/06/2011 : 20:09:14
|
quote: Originally posted by legaz
mozda bi bilo bolje da naslovnice crta neko sa totalno drugacijim stilom. Kod Dylana i Texa je tako bilo.
Saglasan s tobom, ali neko ko neće izgubiti suštinu Zagora. Mislim pogledaj te Teksa, Vilin Teks je 1000 puta bolji od Galepijevog. Dok za Ferija ne možeš se kazati da baš ne valja.
Tako je Ferrija je teško nadmašiti, s Gallepom je to bio "mačji kašalj"... |
|
|
giant
Average Member
Slovenia
888 Posts
Member since 22/10/2006 |
Posted - 03/06/2011 : 23:00:23
|
quote: Originally posted by velka031
quote: Originally posted by legaz
Saglasan s tobom, ali neko ko neće izgubiti suštinu Zagora. Mislim pogledaj te Teksa, Vilin Teks je 1000 puta bolji od Galepijevog. Dok za Ferija ne možeš se kazati da baš ne valja.
Tako je Ferrija je teško nadmašiti, s Gallepom je to bio "mačji kašalj"...
Sory, ne slažem se s tom tezom. Meni je naprotiv Gallepinijev Teks bio dosti dobar, stvarno ne vidim potrebe da njegov stil karakterizirate kao 10 k slabiji nego Vilin. Što se Zagorovih naslovnih radi, nadam se da će ih Ferri crtati dok bude mogao, onda će se u staffu već pametno odlučiti, ko če ih crtati dalje. Važno je, da su stripovi tu, iako s pokojom slabo odcrtanom naslovnom...pa valjda čemo preživjet i to, zar ne? |
Invincible shield |
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7711 Posts
Member since 24/03/2009 |
|
djukak
Senior Member
2931 Posts
Member since 28/04/2005 |
|
Pavel
Senior Member
Croatia
1233 Posts
Member since 25/08/2005 |
Posted - 04/06/2011 : 12:57:49
|
Inače, ovo bi trebala biti druga ili čak prva najdulja priča u Zagorovoj povijesti (uz Divove dobra i zla)- traje čak 5 i pol brojeva . E sad, ili će biti jako dobro ili potpuni promašaj. |
|
|
dzoni
Advanced Member
Serbia
4338 Posts
Member since 11/09/2006 |
|
Bat Baterton
Average Member
Serbia
782 Posts
Member since 10/08/2010 |
Posted - 04/06/2011 : 13:06:05
|
Mora biti dobro! Boseli odavno nije pisao za Zagora, a i poslednji radovi mu nisu bili baš najbolji. Imao je vremena da spremi čudo koje nas očekuje u ovoj priči |
|
|
Topic |
|