Author |
Topic |
Duke Zill
Senior Member
Croatia
1077 Posts
Member since 23/05/2015 |
|
Qwertz
Senior Member
Croatia
1591 Posts
Member since 03/09/2021 |
Posted - 01/02/2022 : 21:43:15
|
Zna li se možda tko je autor, odnosno tko crta/piše ovaj strip? |
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži. |
|
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
14085 Posts
Member since 28/11/2017 |
Posted - 02/02/2022 : 07:54:48
|
quote: Originally posted by jasa
Izgleda da je ovo nastavak price “Pokopani uzas’’ pa su vjerovatno Rauch i Laurenti, ali sutra saznamo zasigurno …
To bi bilo neloše... |
|
|
Korg
Senior Member
Ireland
1043 Posts
Member since 23/02/2015 |
|
Duke Zill
Senior Member
Croatia
1077 Posts
Member since 23/05/2015 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
14085 Posts
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
Posted - 02/02/2022 : 10:42:20
|
Rauch i Della Monica. Makar cu u crtezu da uzivam
A od tri table zavira, dve su prepricavanje price na koju se ova nastavlja, a koja se lako moze naruciti preko njihovog sajta. Burattinitis akutni. Secam se onog momenta kada sam u poslednjem Hellingenu citao prepricavanje pretposlednjeg Hellingena. Jeste, secam se kao da je juce bilo. Zagor je tada bio spomenuo kako se sa Hellingenom vec sreo i da je bio ludji nego ikad, i onda mi je bas palo na pamet kako sam se napeto osecao dok sam citao taj opaki okrsaj na Naataniju, kad je Hellingen umesto pokretnih konzervi slao terminatore pa je zagor usao u futuristicke hodnike drevne pecine i sve jenuskoro islo u kabum, a meni se bas bilo pripishalo [cenzura sledecih 500 reci]...
Majke mi mile, nisu normalni |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
Edited by - PijaniPatak on 02/02/2022 10:44:49 |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19056 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 02/02/2022 : 10:43:44
|
Volim Raucha i Monicu... PP mnogo kenjaš u zadnje vreme po Zagoru.. Ili si ga preraslo, ili ti dosadio ili kreci na Fibrice.. Mnogo smaras i kenjaš na nevideno.. Po tri table ti vidiš da je priča smor? Bolestno! Meni je novi Zagor bas dobar, čak i Buretov.. Ne znači da sam u pravu ali dok ne procitam bar ne hvalim.. Dvojac tu obecava.. Smiri hormone. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
Edited by - teller on 02/02/2022 10:48:11 |
|
|
Ted Miller
Average Member
758 Posts
Member since 28/10/2021 |
Posted - 02/02/2022 : 12:35:39
|
potpisujem Telleru :)
moraš malo promjeniti pogled, isto je i sa igranjem nogometa ili bilo cime u cemu si predugo, ja dodao da se zabavljam a neki veterani zivcane cijelo vrijeme jer ne primis dobro loptu i sl :D |
|
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Posted - 02/02/2022 : 13:27:05
|
Ovo izgleda dobro :)
Djelomično potpisujem Tellerovu izjavu. Ne treba unaprijed donositi sud, pogotovo ne za Raucha koji je uglavnom dobar ili solidan. Istina je da je Zagor pao na niske grane u prosjeku, dva posljednja Hellingena su loša, posljednji je dno pa ima mjesta sumnji pogotovo kad Burattini piše. I sam sam frustriran vođenjem Zagora pa u suštini kupujem i čitam samo probrane epizode. Kolore, specijale, maxije, kratke priče više nažalost i ne razmatram, previše fula ... redovna serija zna biti OK. Trebam pročitati ovu Keracovu dugu priču o Pueblu i nastaviti novog Vampira, te dvije obećavaju od novoizašlih. Prva epizoda Vampira (Il Presagio) je odlična :)
|
|
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
14085 Posts
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
Posted - 02/02/2022 : 13:49:02
|
quote: Originally posted by teller
Volim Raucha i Monicu... PP mnogo kenjaš u zadnje vreme po Zagoru.. Ili si ga preraslo, ili ti dosadio ili kreci na Fibrice.. Mnogo smaras i kenjaš na nevideno.. Po tri table ti vidiš da je priča smor? Bolestno! Meni je novi Zagor bas dobar, čak i Buretov.. Ne znači da sam u pravu ali dok ne procitam bar ne hvalim.. Dvojac tu obecava.. Smiri hormone.
|
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
|
|
kasper
Advanced Member
10905 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
14085 Posts
Posted - 02/02/2022 : 14:32:49
|
mislim da ovo ide u dva nastavka, a onda sljedeća priča je u tri (Golnor)
Malo je reći da sam oduševljen, malo je reći! |
|
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Posted - 02/02/2022 : 17:44:28
|
quote: Originally posted by Kontrast 2
Dva nastavka. A otkud znaš da je sledeća Golnor?
(Inače, u mom internom razmatranju, pretpostavio sam da ove godine idu jedna kratka priča, Povratak SuperMajka, Povratak u Golnor i Povratak Tkača ili Povratak Crvenog strelca. U skladu sa Buretovom preokupacijom povrataka svega i svačega, a i Golnor je već odavno završena priča.)
ima neki lik u talijanskoj zagor fb grupi, uvijek ima te neke info o buducim epizodama, vidio sam neki njegov komentar, odatle … |
|
|
Quebrasco
Stripovi.com suradnik
Croatia
2249 Posts
Member since 26/03/2008 |
|
PAJDO
Senior Member
Croatia
2237 Posts
Member since 10/04/2003 |
|
J.Stickman
Junior Member
Bosnia and Herzegovina
395 Posts
Member since 28/10/2009 |
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Posted - 03/02/2022 : 12:05:50
|
https://www.sergiobonelli.it/zagor/2022/01/20/gallery/l-anno-delle-emozioni-1021285/#1
Evo i topika za Zagor 2022... Ovaj dio sa Flashom mi je fantastičan. Anna Lazzarini, Pesce i Laurenti djeluju super, je li ovo Crveni strijelac što Anna crta (ovaj brko)? Piccininno crta Golnor, na momente mi izgleda OK, na momente totalno amaterski ... Voltolini je OK ... Ova tabla što piše Walter Venturi mi ne izgleda kao Walter Venturi, ali izgleda amaterski ... Ovo s Jimom izgleda pravo interesantno, izgleda da su dvije priče (Voltonlini i Laurenti) ... Pesceova priča također. |
|
|
Pavel
Senior Member
Croatia
1233 Posts
Member since 25/08/2005 |
|
Kontrast 2
Senior Member
2312 Posts
Member since 12/09/2016 |
Posted - 04/02/2022 : 16:42:05
|
Anna Lazzarini, Pesce i Laurenti djeluju super, je li ovo Crveni strijelac što Anna crta (ovaj brko)? Piccininno crta Golnor, na momente mi izgleda OK, na momente totalno amaterski ... Voltolini je OK ... Ova tabla što piše Walter Venturi mi ne izgleda kao Walter Venturi, ali izgleda amaterski ... Ovo s Jimom izgleda pravo interesantno, izgleda da su dvije priče (Voltonlini i Laurenti) ... Pesceova priča također.
Crvenog strelca crtaju braća Di Vito (sada možda samo Stefano, ako priča nije već završena). Voltolini i Laurenti su verovatno protagonisti narednog Zagor plus (Džimijeve priče), a možda i Ana Lacarini (jednopuc, sledeći broj), jer ne verujem da će njena priča ići u redovnu seriju (ili eventualno specijal). Nije verovatno da postoji neka saga o Džimiju, pa da trebaju dva crtača. Rohasa crta Toričeli i to je kolorac. Onda za redovnu seriju ide Golnor (kako si i napisao) i posle njega ova Pešeova priča (ili ona ide u Specijal). I ostaje još tri meseca za neki novi povratak (SuperMajk, na primer).
|
Edited by - Kontrast 2 on 04/02/2022 16:44:15 |
|
|
Qwertz
Senior Member
Croatia
1591 Posts
Member since 03/09/2021 |
Posted - 04/02/2022 : 16:55:02
|
Ovo je sjajno, ali brate mili, pretjeruju s tim povratcima. Zašto samo ne izmisle neke nove neprijatelje. Čak i ja imam neke ideje: zli bogataš koji želi posjeći Darkwoodsku šumu, pa Zagor mora otići u neki veliki grad i tamburati njegove čuvare ili Zagor ide u lov i neka ga divlja zvijer rastrga, pa je prisiljen preživjeti ozljeđen i bez oružja, ili se jave neke teške prirodne nepogode, pa Zagor mora spašavati svoju glavu, Chica i Indijance, ili se Zagor i Chico ukrcaju na neku karavanu i putuju kroz razne krajolike suočavajući se s raznim nepogodama i protivnicima, ili Chico naglo i teško oboli, pa Zagor mora juriti po Darkwoodu tražeći neki čudotvornu biljku, dok se paralelno događaju neki sukobi međe plemenima, pa i to mora istovremeno rješavati. Lijepo je kada se povremeno vrati neki stari lik, ali počeli su malo pretjerivati |
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži. |
|
|
guderian
Junior Member
303 Posts
Member since 10/07/2009 |
Posted - 07/02/2022 : 06:21:44
|
quote: Originally posted by Qwertz
Ovo je sjajno, ali brate mili, pretjeruju s tim povratcima. Zašto samo ne izmisle neke nove neprijatelje. Čak i ja imam neke ideje: zli bogataš koji želi posjeći Darkwoodsku šumu, pa Zagor mora otići u neki veliki grad i tamburati njegove čuvare ili Zagor ide u lov i neka ga divlja zvijer rastrga, pa je prisiljen preživjeti ozljeđen i bez oružja, ili se jave neke teške prirodne nepogode, pa Zagor mora spašavati svoju glavu, Chica i Indijance, ili se Zagor i Chico ukrcaju na neku karavanu i putuju kroz razne krajolike suočavajući se s raznim nepogodama i protivnicima, ili Chico naglo i teško oboli, pa Zagor mora juriti po Darkwoodu tražeći neki čudotvornu biljku, dok se paralelno događaju neki sukobi međe plemenima, pa i to mora istovremeno rješavati. Lijepo je kada se povremeno vrati neki stari lik, ali počeli su malo pretjerivati
Pa dobro, jesi li se javio Buretu sa ovim svježim, originalnim i do sada ne viđenim idejama?
|
|
|
Topic |
|