forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Alan Ford "Ultimate" Topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 585

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4626 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 13/09/2023 : 08:19:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message  Reply with Quote
.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15798 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 13/09/2023 : 10:15:44  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DOMI

quote:
Originally posted by cronos six

https://www.vreme.com/vreme/tvorac-alana-forda-zamenicu-ga-novim-likom/

Da ne povjeruješ

A dobro... i nije da ne povjerujes. Sto je stari sve udrobio u serijal nista vise ne cudi. 'Prolulavio'. Neka raspusti, 'pokopa' TNT s postovanjem i to je to. Nadam se da nece raditi kerefeke i jos vise zagovniti svoj negdasnji najveci uspjeh. A znajuci koliko je 'guloz' na pare svasta se moze ocekivati. A Bome je i dugovjecan. Luciano, ne Alan... ;)

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5119 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 13/09/2023 : 11:50:36  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

quote:
Originally posted by DOMI

quote:
Originally posted by cronos six

https://www.vreme.com/vreme/tvorac-alana-forda-zamenicu-ga-novim-likom/

Da ne povjeruješ

A dobro... i nije da ne povjerujes. Sto je stari sve udrobio u serijal nista vise ne cudi. 'Prolulavio'. Neka raspusti, 'pokopa' TNT s postovanjem i to je to. Nadam se da nece raditi kerefeke i jos vise zagovniti svoj negdasnji najveci uspjeh. A znajuci koliko je 'guloz' na pare svasta se moze ocekivati. A Bome je i dugovjecan. Luciano, ne Alan... ;)

Tvrdi da se "umorio od Alan Forda"!?
A da? Od broja 450 do 651 nešto je puno radio na AF-u pa je umoran? Tih 200 brojeva presjek je 20 godina.
Odmara on debelo, već preko 20 godina.
Vrlo licemjerno

• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

nikotin
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2247 Posts

Member since 12/12/2016

Posted - 13/09/2023 : 20:15:58  Show Profile Show Extended Profile  Send nikotin a Private Message  Reply with Quote
Alan Ford - Spisak 13.09.2023

https://mega.nz/folder/1ixmzKRS#1yUqnH8lZ0skmiP7vIeI_g

http://www.mediafire.com/folder/usc01l4hp3den

DODATO:

Alan Ford (Libellus - Knjiga - Trobroj - Reprint - HC) [1-4] (11.2023) (Komplet Završen)
Alan Ford (Libellus - Knjiga - Trobroj - HC) [27-28]

Spisak Alan Forda - MEGA
Spisak Alan Forda - MediaFire
Spisak Alan Forda - Google
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15798 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 14/09/2023 : 22:53:14  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Nekidan sam na Rivi, kupio cpg Alan Ford broj 26. Ljubaznoscu sluzbe infa Tiska, koji su mi odgovorili na mail i naznacili mi mjesto u Splitu na kojem se moze kupiti.

Dakle, samo na jednom prodajnom mjestu u drugom gradu u drzavi. Dva primjerka. Jedan s utorima, (jasno vidljivim kroz celofan), drugi okej.

Prava je borba s ovom takozvanom novom serijom, za kupiti primjerak...

U mailu su mi jos kazali kako uopce, jos nigdje u HR nema broja 27 na kioscima.

Da li je to tocno?

Jel ga netko 'pazario'?

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 15/09/2023 : 13:36:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Khm, znaš da po, nazovimo to zakonu, ne može ići na sve ili nasumične kioske?

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17155 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 15/09/2023 : 15:13:42  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
O danas u prodaji.

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15798 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 15/09/2023 : 15:27:51  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

Khm, znaš da po, nazovimo to zakonu, ne može ići na sve ili nasumične kioske?

Jbg. blage veze nemam sto govoris!

Prosli sam broj kupio u bolnici Krizine. Ej, bolnici??? A ovaj na Rivi. I to nakon sto sam pitao dvadesetak teta na trafikama koje veze nemaju sto je cpg, iako se Alan Forda sjecaju, naravno... pa mi je sluzba Tiska lijepo naznacila gdje da idem. Tako cu i slijedeci broj uzeti i to dobro funkcionira.

Mos' li objasnit kakav zakon, kakav nasumican kiosk?

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4626 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 15/09/2023 : 15:42:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message  Reply with Quote
pa nekako alanfordovski
Go to Top of Page

zviznemte
Starting Member

73 Posts

Member since 09/04/2022

Posted - 15/09/2023 : 16:24:33  Show Profile Show Extended Profile  Send zviznemte a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nekidan sam na Rivi, kupio cpg Alan Ford broj 26. Ljubaznoscu sluzbe infa Tiska, koji su mi odgovorili na mail i naznacili mi mjesto u Splitu na kojem se moze kupiti.

Dakle, samo na jednom prodajnom mjestu u drugom gradu u drzavi. Dva primjerka. Jedan s utorima, (jasno vidljivim kroz celofan), drugi okej.

Da li je to tocno?

Jel ga netko 'pazario'?

Ja umjesto maila ih nazovem preko telefona i pitam koji kiosk, pa mi izlista ili brojeve kioska (kojeg vidiš na njihovom lokatoru) ili mi izlista adrese, naravno ne kaže mi sve kioske, nego samo par 3,4 zamolim za svaki slučaj

Popis Alan Fordova izašlih u Hrvatskoj
https://hr.wikipedia.org/wiki/Dodatak:Popis_Alan_Fordova_iza%C5%A1lih_u_Hrvatskoj
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 15/09/2023 : 16:39:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Ako se taj AF vodi kao strani tisak, a pretpostavljam da vodi, onda se distribuira samo na kioske koji mogu držati strani tisak. Bar je tako dosad bilo. Tako je i sa stranim novinama i časopisima.
Ne tvrdim da je to 100 % razlog ali…

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15798 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 15/09/2023 : 16:51:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

Ako se taj AF vodi kao strani tisak, a pretpostavljam da vodi, onda se distribuira samo na kioske koji mogu držati strani tisak. Bar je tako dosad bilo. Tako je i sa stranim novinama i časopisima.
Ne tvrdim da je to 100 % razlog ali…

Ma nije...
Svaki put druga lokacija to jest druga trafika...
A ono, Split je drugi grad po velicini u HR, ima bar 500 trafika...

Ali ok, sad mi lipo odgovore i posalju me direkt na misto di triba.

Evo da ce broj 27 bit na nekoj trecoj lokaciji. (To jest na 27oj)

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15798 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 15/09/2023 : 16:57:47  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zviznemte

quote:

Da li je to tocno?

Jel ga netko 'pazario'?

Ja umjesto maila ih nazovem preko telefona i pitam koji kiosk, pa mi izlista ili brojeve kioska (kojeg vidiš na njihovom lokatoru) ili mi izlista adrese, naravno ne kaže mi sve kioske, nego samo par 3,4 zamolim za svaki slučaj

Pretpostavljam da si iz Rijeke... nije to ni bitno, ali spominjes bar 3-4 prodajna mjesta gdje ga mozes kupiti.

Meni na nerve ide sto u Splitu bude samo na jednom mjestu i to uvijek drugacijem...

Ali dobro je sto ih se moze pitati, i sto brzo odgovore. Mozda ih slijedeci put i nazovem, kako kazes... bas da vidim, (cujem)

Sad kad promislim, dobro i dode do Splita. Nije vrag da ga samo ja kupujem.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

kuzman
Junior Member

Croatia
362 Posts

Member since 25/02/2021

Posted - 15/09/2023 : 20:48:02  Show Profile Show Extended Profile  Send kuzman a Private Message  Reply with Quote
Dok sam skupljao ova pakiranja klasika od tri komada obilazio sam kioske i trafike po Rijeci i okolici
Opatija,Lovran...
Bilo ih je čak i u kvartovskim trafikama u sklopu trgovačkih centara.
Tisak,inovine kod mene u kvartu.
Kupio sam jedan jer me privukao
veći format i kolor.
Odustao sam jer je kvaliteta papira loša.
Kakva je situacija sad ne znam
jer ne kupujem više po trafikama.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8585 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 15/09/2023 : 21:48:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa Bunika je još 2006. na Crš-u u Zagrebu izjavio da ako se nekome ne sviđa današnji AF, da ne mora ni da ga čita, a kamoli kupuje. Nije htio da se rukuje, niti fotka sa fanovima. Potpis u jedan strip po glavi posjetitelja, to je to. Ponekad mi stvarno dođe žao što strip nije završio sa brojem 100.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

bvagner3
Senior Member

Croatia
2346 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 15/09/2023 : 21:57:39  Show Profile Show Extended Profile  Send bvagner3 a Private Message  Reply with Quote
Ja sam već pisao da sam te njihove kolorne u dva navrata pokušao skupljati i na kraju ipak odustao,ne samo loša kvaliteta papira,moglo bi se tu i svašta nabrajati,još bi preko svega i prešao te ih svejedno kupovao,ali preko preskoka od sedam izbačenih brojeva jednostavno nisam mogao,i kako na svakom broju piše kolekcionarski primjerak baš zbog toga mi nije jasno što je na tom izdanju kolekcionarsko.

#!??
Go to Top of Page

kuzman
Junior Member

Croatia
362 Posts

Member since 25/02/2021

Posted - 15/09/2023 : 22:29:27  Show Profile Show Extended Profile  Send kuzman a Private Message  Reply with Quote
Istina teški kaos od izdanja.
A što se tiče Bunkera zaslužio je cancel.
To je danas in.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15798 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 15/09/2023 : 23:03:44  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bvagner3

Ja sam već pisao da sam te njihove kolorne u dva navrata pokušao skupljati i na kraju ipak odustao,ne samo loša kvaliteta papira,moglo bi se tu i svašta nabrajati,još bi preko svega i prešao te ih svejedno kupovao,ali preko preskoka od sedam izbačenih brojeva jednostavno nisam mogao,i kako na svakom broju piše kolekcionarski primjerak baš zbog toga mi nije jasno što je na tom izdanju kolekcionarsko.

To smo vec apsolvirali. Toliko puta. Ali, sigurno nije zgorega kritizirati iznova toliki nemar i nebrigu oko izdanja.

I ova tkz. nova serija kad knjizicu izvadis iz celofana, postane naocigled valovita. 'Cudo' jedno.

Ali eto, neobjavljene su epizode. Nemamo ih.

Sreca Bog, pa za 6 godina evo Libellusa na tim epizodama.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15798 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 15/09/2023 : 23:05:48  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

quote:

Pa Bunika je još 2006. na Crš-u u Zagrebu izjavio da ako se nekome ne sviđa današnji AF, da ne mora ni da ga čita, a kamoli kupuje. Nije htio da se rukuje, niti fotka sa fanovima. Potpis u jedan strip po glavi posjetitelja, to je to. Ponekad mi stvarno dođe žao što strip nije završio sa brojem 100.

A da znas samo koliko je pojeo u Zagrebu, vjerovao ne bi... Stari je tada, mlio i trao.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8585 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 15/09/2023 : 23:14:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kuzman

Istina teški kaos od izdanja.
A što se tiče Bunkera zaslužio je cancel.
To je danas in.

Ma gle, otišo je Bunika sa Fordom na kvasinu odavno. Jedini razlog što je Piffa zamijenio Magnusa umjesto Romaninija je što je Romanini bio frenda od Magnusa, a Piffa frend od Bunkera. A kog ćeš da angažiraš na projektu, ako nećeš frenda?
I na stranu sve nostalgije i sjećanja, ali iskreno, Piffa Magnusu nije ni do gležnja. Te njegove, žalosne, vječno uspavane face su mi uvijek išle na jetra. I koliko god se još tada, tih davnih godina, stripaši bunili na tu Magnusovu zamjenu, Bunika je ostao pri svojoj odluci i to je to.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

nikotin
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2247 Posts

Member since 12/12/2016

Posted - 15/09/2023 : 23:17:35  Show Profile Show Extended Profile  Send nikotin a Private Message  Reply with Quote

Spisak Alan Forda - MEGA
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8585 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 15/09/2023 : 23:48:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

A da znas samo koliko je pojeo u Zagrebu, vjerovao ne bi... Stari je tada, mlio i trao.

Ne znam za tu priču. Pa šta je pojeo? Janje veće od Ljubljane?

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8585 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 15/09/2023 : 23:50:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nikotin

Eto ti ga na, svi spavaju bogati.

Go to Top of Page

nikotin
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2247 Posts

Member since 12/12/2016

Posted - 15/09/2023 : 23:50:09  Show Profile Show Extended Profile  Send nikotin a Private Message  Reply with Quote
Alan Ford - Spisak 15.09.2023

https://mega.nz/folder/1ixmzKRS#1yUqnH8lZ0skmiP7vIeI_g

http://www.mediafire.com/folder/usc01l4hp3den

DODATO:

Alan Ford (CPG - Kolorno Izdanje - SC) [37]

Spisak Alan Forda - MEGA
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15798 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 16/09/2023 : 00:01:29  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

quote:

Ne znam za tu priču. Pa šta je pojeo? Janje veće od Ljubljane?

Znas onu; koliko sklekova moze napraviti Chuck Norris? Sve!

Tako i stari Luciano. Koliko moze pojesti? Sve!

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page
Page: of 585 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.87 seconds. Snitz Forums 2000