Author |
Topic  |
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17754 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 03/02/2007 : 11:24:25
|
quote: Originally posted by satko
Ako na kupovinu starih stripova kod Boske mislite na Vasu nisam znao da se ponovo aktivirao znam da je ljetos sve rasprodao, a možda mislite na nekog drugog... ako je tako daj podjelite sa nama te informacije. Meni treba i dosta Texova iz SD i Zagorovih regularaca iz SD pa ako ima neko viška (došao bi do BL da se dogovorimo, može i bliža okolina)neka se javi na mail. Još nešto, ta knjižara Biblion u Kralja Alfonsa, gdje se tačno nalazi i šta tamo ima za kupiti, kakva je očuvanost, cijene.... Čekam vas banjalučani!
Ja ti mogu dati broj telefona nekog prodavača iz Sarajeva. Cijene su prema mom mišljenju dosta visoke (SD Tex 2-3 KM, Zagor 4 KM) za ne baš najbolju očuvanost (neki su očovani dobro, neki prilično loše). Novac se uplati na žiro račun, a stripove šalje poštom. Ja sam uzeo nekoliko epizoda Tex od SD. Nisam siguran da bi nasao sve u beogradskim strip knjizarama, a u Zagrebu ti je to skuplje. Što se tiče Biblionera, imaš onih HC izdanja, ali je to preskupo, Tex giganti su 45 KM (inače je u Zagrebu cijena oko 30 KM). I teško je naći taj podrum, ja sam nisam umio. |
 |
|
TraX
Junior Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
451 Posts
Member since 15/05/2006 |
Posted - 03/02/2007 : 11:36:51
|
mogu ja to uzeti jeftinije od navedenih cijena delboj. javite mi se na mail i mogu vam svima pomoci kome sta treba. ako nadjem naravno
|
 |
|
Corto_Maltese
Average Member

997 Posts
Member since 15/02/2005 |
Posted - 03/02/2007 : 12:11:53
|
@satko, nije se Vaso ponobo aktivirao, jednostavno coveku se vise ne isplati da ceo dan sedi ispred Boske (znam da je imao i problema sa dobijanjem dozvole od Gradske uprave). Sto se tice Biblionera, oni ti prodaju strip albume i nesto malo su imali izdanja DD, Mister No-a i Yagora koji su izdavani u Srbiji, ali mislim da su to rasprodali tako da kod njih mozes naci nove strip albume. @delboj, oni se bukvalno nalaze u podrumu zgrade, vrata levo :))) , oni su gori od Grupe TNT:)))
Kod njih se mogu porucitit izdanja Belog puta, ja sam upravo narucio Sminkela i Sambrove, a izdanja iz CRO nabavljam preko Zoke Lava, cene su manje vise slicne onima u MoreComics mada ne bas uvek (ukljucis put do Zg i skontas da li se isplati ili ne). Ukoliko ste zainteresovani, javite mi se na mail pa cu vam proslediti njegove kontakt informacije.
Zalosno je kada covek ne zna sta hoce, a katastrofalno kada ne zna koliko moze!
Jovan Ducic |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17754 Posts
Posted - 03/02/2007 : 19:17:58
|
quote: Originally posted by Corto_Maltese @delboj, oni se bukvalno nalaze u podrumu zgrade, vrata levo :))) , oni su gori od Grupe TNT:)))
Kod njih se mogu porucitit izdanja Belog puta, ja sam upravo narucio Sminkela i Sambrove, a izdanja iz CRO nabavljam preko Zoke Lava, cene su manje vise slicne onima u MoreComics mada ne bas uvek (ukljucis put do Zg i skontas da li se isplati ili ne). Ukoliko ste zainteresovani, javite mi se na mail pa cu vam proslediti njegove kontakt informacije.
Upoznao sam Zoku Lava i s njim sam išao u Biblioner, sad znam gdje je. Ali sam to tražio pet puta ranije i nisam znao da nađem. |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17754 Posts
Posted - 03/02/2007 : 19:20:26
|
quote: Originally posted by TraX
mogu ja to uzeti jeftinije od navedenih cijena delboj. javite mi se na mail i mogu vam svima pomoci kome sta treba. ako nadjem naravno
Kad ponovo budem nešto kupovao javiću ti se na mail. |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17754 Posts
Posted - 03/02/2007 : 19:46:40
|
quote: Originally posted by feniks
U prodaji DD spec Zivi i mrtvi
Ovaj strip je prilično brzo rasprodan. U Banjaluci sam bio oko 20.1 i tada nije bilo na kioscima. Gledao sam neki dan i na dva kioska na autobuskoj stanici u Mostaru, ali iako je bilo desetak stripova koji su trenutno na kiosicma, ovaj nema. Možda bih našao negdje u Mostaru, ali nisam stigao, a takođe nisam imao vremena da tražim kad sam bio u Sarajevu. |
 |
|
satko
New Member

Bosnia and Herzegovina
213 Posts
Member since 12/01/2006 |
Posted - 04/02/2007 : 03:20:10
|
Hvala svima (djukak, corto-maltese, delboj...sory ako nekog nisam naveo). Pokušavam da otvorim vaše profile pa ne ide ako može neko moj neka mi šalje mail ili broj mobilnog na tel: 065/952-234 Milan, pa da ostvarimo kontakt, sorry što vam ovako dosađujem ali situacija u Prnjavoru po pitanju stripova je dosta ispod očajne . Za Zoku lava što pišete znate li da li je to isti čovjek koji nabavlja stripove Slobodanu što prodaje knjige ispred pozorišta (povezujem njega i Biblion pa neznam da li se varam). Kupujem ja u Drakwoodu i Alan Fordu u Bg kad idem na ispite ali tamo su cjenčuge previše nerealne (zadnji put kada sam bio cijena sva tri nastavka Vampira 1900 dinara što je više od 20 eura, istina je da su glanc ali što je previše to je ...) a kada ja nosim svoje stare stripove potpuno ih obezvrijede. Alan Ford je ok samo tamo mi se neda ići specijalno. Hvala vam unaprijed! |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17754 Posts
Posted - 04/02/2007 : 10:00:40
|
quote: Originally posted by satko sorry što vam ovako dosađujem ali situacija u Prnjavoru po pitanju stripova je dosta ispod očajne .
Pa ako stripovi dolaze redovno na kioske onda je podnošljivo. Šta misliš kako je u Gacku gdje i pored obećanja distributera nema stripova na kioscima.
|
 |
|
KILLEX
Starting Member
Bosnia and Herzegovina
56 Posts
Member since 02/01/2007 |
|
djukak
Senior Member

2985 Posts
Member since 28/04/2005 |
|
KILLEX
Starting Member
Bosnia and Herzegovina
56 Posts
Member since 02/01/2007 |
Posted - 05/02/2007 : 17:59:42
|
quote: Originally posted by djukak
Koliko ja znam nije, niti je došao Čiko robijaš...
They have money for wars, but can't feed the poor!
Ma nije mi jasno kako toliko kasne,jebiga kada neki casopisi iz hrvatske mogu doci isti dan ili sa dan dva zakasnjenja,a PZ i srbijanski alan ford bez kasnjenja uopste,pa koji je kurac gospodi iz ludensa i strip agenta,stvarno je bezveze.  |
 |
|
Corto_Maltese
Average Member

997 Posts
Posted - 06/02/2007 : 09:10:52
|
@KILLEX, takva je politika LUDENSA, u BiH dolazi njihova remitenda
Zalosno je kada covek ne zna sta hoce, a katastrofalno kada ne zna koliko moze!
Jovan Ducic |
 |
|
djukak
Senior Member

2985 Posts
Posted - 06/02/2007 : 10:09:13
|
Tačno tako. Ali opet može se uočiti neki obrazac dolaženja. Npr. redovni Zagor oko 20. u mesecu, Čikovi specijali, tek kada izađe sledeći, uz zakašnjenje od 20 dana najmanje, slično i specijal...
They have money for wars, but can't feed the poor! |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17754 Posts
Posted - 06/02/2007 : 12:01:04
|
Tačno tako. Ali opet može se uočiti neki obrazac dolaženja. Npr. redovni Zagor oko 20. u mesecu
Prošli redovni Zagor je došao 13.1, možda će i dalje ići tog datuma. |
 |
|
senad7
Senior Member

Sweden
1713 Posts
Member since 06/08/2004 |
Posted - 06/02/2007 : 17:30:37
|
Imam ja jedno 25 duplih Zagora redovnih,10-ak Mister No-a nesto Zagor extra 4-5,2 Komadant marka,1 ciko specijal,i jos ponesto. Ako koga sto zanima mogu to da ponesem za Banjaluku....Tamo sam jednom godisnje u julu mjesecu.Promjena i zamjena dolazi u obzir.
Veliki mozgovi isto razmisljaju! $€N@D |
 |
|
Corto_Maltese
Average Member

997 Posts
|
jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3497 Posts
Member since 26/08/2005 |
|
djukak
Senior Member

2985 Posts
|
TraX
Junior Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
451 Posts
Member since 15/05/2006 |
Posted - 09/02/2007 : 11:19:56
|
bas sam dosao s namjerom da ga pofalim. nisam odavno procitao neki strip. jutros sam kupio ovaj i bas je bio dobar. malo humora! crtez nije neki ali ima dosta sala zato
|
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17754 Posts
Posted - 09/02/2007 : 13:49:14
|
Nadam se da nije vec rasprodan u BL i da cu ga danas kupiti...
They have money for wars, but can't feed the poor!
Nije rasprodan, ima jos na kioscima. |
 |
|
djukak
Senior Member

2985 Posts
|
feniks
Senior Member

1927 Posts
Member since 08/05/2004 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17754 Posts
Posted - 22/02/2007 : 11:20:03
|
I nema još na kioscima novih brojeva redovnog i extra Zagora? Zvao sam već treći put INTERNACIONAL PRESS na Palama da poslije čvrstih obećanja konačno nešto pošalju u Gacko, ali je i dalje problem što ni njima neće da šalju čak ni tih 5 primjeraka (A to bi trebalo da pošalju na par kioska u opštinama grada Istočno Sarajevo, na jedan u Gacku i možda još negdje, ne znam koje bi opštine još trebali da pokrivaju. A ta podjela je glupo napravljena, bilo bi bolje da je za cijelo područje distributer INTERPRESS, bar bi bilo moguće naći stripove na kiosku i ovdje.) Valjda ne mogu da prodaju neke druge časopise u dovoljnim količinima, a ovi ne prihvataju vraćanje štampe, pa zbog toga je teško uraditi bilo šta. A problem je i što neko vodi politiku da se samo reda radi šalje hrvatska štampa u RS, a ne prema potrebama. |
Edited by - delboj on 24/02/2007 10:06:45 |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 22/02/2007 : 11:36:09
|
quote: Originally posted by delboj
I nema još na kioscima novih brojeva redovnog i extra Zagora? Zvao sam već treći put INTERNACIONAL PRESS na Palama da poslije čvrstih obećanja konačno nešto pošalju u Gacko, ali je i dalje problem što ni njima neće da šalju čak ni tih 5 primjeraka (A to bi trebalo da pošalju na par kioska u opštinama grada Istočno Sarajevo, na jedan u Gacku i možda još negdje, ne znam koje bi opštine još terbali da pokrivaju. A ta podjela je glupo napravljena, bilo bi bolje da je za cijelo područje distributer INTERPRESS, bar bi bilo moguće naći stripove na kiosku i ovdje.) Valjda ne mogu da prodaju neke druge časopise u dovoljnim količinima, a ovi ne prihvataju vraćanje štampe, pa zbog toga je teško uraditi bilo šta. A problem je i što neko vodi politiku da se samo reda radi šalje hrvtaska štampa u RS, a ne prema potrebama.
Jedan distributer za cijelu zemlju je idealno rješenje, no tu dolazi politika u igru a ovo nije politički forum.
But I'm just a soul whose intentions are good Oh Lord, please don't let me be misunderstood
|
 |
|
marlowe
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 22/02/2007 : 11:40:46
|
Usput, kako ide distribucija Faktora 4 i Divlje magije u RS? Jel' to krenulo?
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..." |
 |
|
Topic  |
|