Author |
Topic  |
JohnDrake
Junior Member

467 Posts
Member since 08/01/2005 |
Posted - 04/11/2005 : 18:39:43
|
...i? Kako je malo spavalo? Ja inače imam određenu količinu trejdova isključivo za zahod (tek toliko da ostanem na temi topica)
|
 |
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 05/11/2005 : 12:44:56
|
quote: Originally posted by JohnDrake
[quote]Originally posted by Imrahil
ZS 1014 - Atentat u Vasingtonu I? Jesu li ubili koga u atentatu? Je li glavni junak preživio?
koji je tvoj problem
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST,STAROST,ŽIVOT CILI!
|
 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 05/11/2005 : 13:19:31
|
ma, johndrek je zaštopan vatom on bi podraživao ljude vatom, nema ni čekić, udara glinenim posudama
ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih |
 |
|
realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts
Member since 09/09/2003 |
|
JohnDrake
Junior Member

467 Posts
Posted - 05/11/2005 : 15:12:51
|
quote: Originally posted by stinky
ma, johndrek je zaštopan vatom on bi podraživao ljude vatom, nema ni čekić, udara glinenim posudama
ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih
Ma, budalino, kad se ničim izazvan mene spominješ, usput objasni ljudima zašto se svi pompozni nazovi-filozofi najčešće zadržavaju na Ničeu. Da li zato jer je njega najlakše skužiti od svih Šopenhauera, Kantova i društva ili zato jer jedino preko njegovih pop-filozofija možeš održati ikakvu koherentnu vezu između tvojih bulažnjenja i publike za kojom žudiš.
Filozofi nikad kroz povijest nisu imali previše para, ali jedino ti, kada bi tvoji jadni možđani imali snage za išta slično, pokušavaš razviti filozofski sistem u kojem je sirotinja vrlina zato jer nemaš para za HC.
I na kraju, to tvoje "johndrek", bez obzira kako blesav ti se činio ičiji nick, na istom je nivou duhovitosti kao i zvanje nekog tko nosi naočale "ćoro".
Zato, još jednom, odjebi od mene, budalo (i pokušaj nešto zaraditi da možeš uživati u potrošačkom društvu kojem podsvjesno želiš pripadati).
S poštovanjem, JohnDrake
|
 |
|
JohnDrake
Junior Member

467 Posts
Posted - 05/11/2005 : 15:14:38
|
I da, trenutno sam pročitao "Reptors", System Comics, odlično izdanje i odličan album, možda prevod na momente nespretan, ali u svakom slučaju, preporučam.
|
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Posted - 05/11/2005 : 15:31:45
|
john d r e k
ja već uživam
i besplatno ti dajem poduku - nemoj nikad postavljati /glupa/ pitanja, nedostojna upitanog, na koja sam /svojim skučenim/ dosegom, daješ odgovor (tj. pokušavaš dati odgovor) - to ti je bijedna tautologija
za ovo ostalo, hc itd, dajem ti KANTOVSKI odgovor kopernikanskim obratom - ja se ne okrećem oko potrošačkog društva, nego činim da se društvo okreće oko mene
ovo ti je za sada dovoljno, ako imaš još kakavih nejasnoća, javi se, pa da ti otklonim iste
i da, trenutno ne čitam ništa - preporučam svima
ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih |
 |
|
Dreamlord
Senior Member

Haiti
1833 Posts
Member since 18/08/2005 |
Posted - 05/11/2005 : 20:08:29
|
Slazem se i ja za Luthor-a. I mene je dobar za citanje kada nisam napet.
He didn't understand the price. Mortals never do. |
 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4034 Posts
Member since 28/03/2003 |
Posted - 05/11/2005 : 20:51:28
|
quote: Originally posted by wanderer
quote: Originally posted by zveles
lex luthor - man of steel - osobno jedan od najboljih stripova ove godine.
vidio sam par slicica u previews katalogu od sijecnja ove god, izgledalo je vrlo impresivno i obecavajuce 
vizualno je stvarno prekrasan iako je barmejo imao dosta problema s rokovima. u nekoliko navrata je pocetak objavljivanja serije bio odgodjen, a zadnja dva broja su pomogli tuseri mick gray, karl story i jason martin. nigdje se ne kuzi koje table je tusirao sam bermejo, a koje neki od ove trojice, tj. sve je nacrtano vrlo temeljito i brizno kako treba. stewartova boja je takodjer kategorija sama za sebe, pa je konacno vizualni izgled besprijekoran.
sam strip je drama o "human behaviour" i iako strip nije elseworld, uloge i karakteri glavnih likova (lex, supes i batman) su drugaciji nego inace. istina da je strip malo tezi za citanje jer u njemu nema klasicne akcije vec je sve podredjeno uzrocno-posljedicnom ljudskom ponasanju, no cita se vrlo napeto. sigurno je drugaciji od svih drugih danasnjih superherojskih stripova i meni je jedan od najboljih koje sam ove godine procitao. zapravo; strasno mi je drago da je nakon onog loseg for tomorrow, jedan od mojih najdrazih scenarista, napravio i ovaj stvarno dobar supermanov strip.  
http://zveles.blogspot.com/ |
 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
Posted - 06/11/2005 : 00:35:32
|
quote: Originally posted by stinky
i da, trenutno ne čitam ništa - preporučam svima
ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih
Varas se! Upravo citas moj post! 
  |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
Posted - 06/11/2005 : 00:54:04
|
quote: Originally posted by wanderer
lex luthor - man of steel - osobno jedan od najboljih stripova ove godine.
vidio sam par slicica u previews katalogu od sijecnja ove god, izgledalo je vrlo impresivno i obecavajuce 
vizualno je stvarno prekrasan iako je barmejo imao dosta problema s rokovima. u nekoliko navrata je pocetak objavljivanja serije bio odgodjen, a zadnja dva broja su pomogli tuseri mick gray, karl story i jason martin. nigdje se ne kuzi koje table je tusirao sam bermejo, a koje neki od ove trojice, tj. sve je nacrtano vrlo temeljito i brizno kako treba. stewartova boja je takodjer kategorija sama za sebe, pa je konacno vizualni izgled besprijekoran.
sam strip je drama o "human behaviour" i iako strip nije elseworld, uloge i karakteri glavnih likova (lex, supes i batman) su drugaciji nego inace. istina da je strip malo tezi za citanje jer u njemu nema klasicne akcije vec je sve podredjeno uzrocno-posljedicnom ljudskom ponasanju, no cita se vrlo napeto. sigurno je drugaciji od svih drugih danasnjih superherojskih stripova i meni je jedan od najboljih koje sam ove godine procitao. zapravo; strasno mi je drago da je nakon onog loseg for tomorrow, jedan od mojih najdrazih scenarista, napravio i ovaj stvarno dobar supermanov strip.  
http://zveles.blogspot.com/
Bas mi se cini da je to onako kako ja volim. Upravo ga skidam na DC++, pa da vidim i to cudo. 
@Stinky
Uvijek!
  |
 |
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 06/11/2005 : 01:47:59
|
quote: Originally posted by Kornboy
Upravo sam procitao Girls #6. Fenomenalan serijal brace Luna. Moze biti da ce ovo ispasti bolje od genijalne Ultre. Svaka cast!
[-everything goes better with bukkake-]
teshko da tje biti bolje od Ultre... po chitanju prve sveske imao sam i ja takav utisak ali nazalost vetj od tretje kretju na neke meni ne toliko interesantne i neorginalne teritorije(malo doradjena verzija filma species)...da ne pominjem goofy momente tipa jaja i spermatozoidi(?!!) too much - sorry. ako iko voli bratju luna to sam ja(volim da se kurchim chinjenicom da sam ih pratio od pochetka - svesku po svesku(tjao veles:)ppP ali plashim se da su mi ochekivanja ipak bila prevelika. ostajem naravno i dalje pri kupovini jer su za glavu bolji od gomile ostalog smetja kojim nas dave u nadi da tju vetj kod #10 pozaliti shto sam ovako pisao sada:)))
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
 |
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 06/11/2005 : 01:56:03
|
@korn damn, propustio sam naruciti sveske girls, pa sada kombiniram sto ce biti jeftinije, trejd ili retro sveske. luna brothers rulez! zakon. 
trejd izgleda poshto su pra dva broja totalno sold outa i #3/4 dostizu vetje cene od kavera. da sam na tvom mestu sachekao bih ultimativno HC izdanje koje tje sigurno(kenjaju lune da ne znaju dal tje toga biti obzirom da su za duplo loshije prodavanu ultru odradili limited HC edition)pratiti zavrshetak serije...istina verovatno negde 2007/8 poshto planiraju 24 broja ali tu je dc++ da ti ubije chekanje:)))
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4034 Posts
Member since 28/03/2003 |
|
mike
Senior Member

Slovenia
2874 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 13/11/2005 : 15:31:08
|
Malopre zavrsih "Ognjenu Kapiju" od Presfilda, savrseno! Ako se neko pita sta je u pitanju, radi se Termopilskoj bici
Jer nem, jeziv i bled on je bio Kao onaj sto je pricu govorio I avet psa u coveku otkrio. |
 |
|
markomarko
Junior Member

Slovenia
393 Posts
Member since 11/05/2003 |
|
SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
Posted - 13/11/2005 : 19:25:33
|
Nepobedivi/Okruzen mrtvim 1-5.
To think for yourself you must question authority and learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.Beware so long as you live, of judging people by appearances.
|
 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
|
alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 14/11/2005 : 07:48:20
|
Aliens - Book One
Los crtez, dobar scenarij. To je ona prva verzija nastala 1988 (prije Alien 3 filma) pa su Hicks i Newt zivi i zdravi. U onoj remasteriranoj verziji su malo skemijali imena da bi uskladili pricu s filmom.
 |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts
Member since 30/07/2002 |
|
SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
Posted - 14/11/2005 : 10:57:07
|
Magični Vetar-1-4.
To think for yourself you must question authority and learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.Beware so long as you live, of judging people by appearances.
|
 |
|
Topic  |
|