Ništa trenutno, pomalo nastavljam pisat svoju priču
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Tex Willer VC br.6 ,,Juzno Od Rio Grandea,, Tex Willer VC br.7 ,,Rendzer Je Izdajnik,,
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Mister No VC br.01 ,,Dvadeset Godina Kasnije,, Mister No VC br.02 ,,Zemlja I Sloboda,, Mister No VC br.03 ,,Izdajnik,, Mister No VC br.26 ,,Opsada,,
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Mister No VC br.01 ,,Dvadeset Godina Kasnije,, Mister No VC br.02 ,,Zemlja I Sloboda,, Mister No VC br.03 ,,Izdajnik,, Mister No VC br.26 ,,Opsada,,
Kad zavrsis sa tim, slobodno predji na "Avanturu na Kordiljerima"
Mister No VC br.4 ,,Poslednja Granica,, Mister No VC br.5 ,,Lovci I Lovina,, Mister No VC br.6 ,,Uzas U Dzungli,,
Nije los ovaj Mister No od VC-a, dapace, odlican je...
Nakon ovog specijalca ja sam s Blekom definitivno zavrsio.
Mene je taj specijalac baš ugodno iznenadio, oni EsseGesse su dosadni do bola... ovo je bar imalo zabavnu prvu pričicu, i zabavnog lika u drugoj... a i crtež je mnogo ljepši od onog sitnog EsseGesse.