Author |
Topic  |
teller
Advanced Member

Slovenia
19621 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 05/12/2008 : 13:30:34
|
Bravo za klinca, a dabome i zate.Moj ide redom kao Zagor extra Ludens. Sad smo kod Kineza. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 05/12/2008 : 13:39:57
|
quote: Originally posted by teller
Bravo za klinca, a dabome i zate.Moj ide redom kao Zagor extra Ludens. Sad smo kod Kineza.
Pa moj je pročitao sve Zagor extra, ali je sam složio po originalnom ritmu izlaženja, pa je tako čitao, evo sad još malo pa završava Zlatnu seriju, pa će posle pošeti sa SD/Ludensom redovnim Zagorima, onda sve ostalo, Zagore Specijale, Maxije, Almanahe, Čikoe. Sreća njegova što sve to ima, pa može na miru čitati, nema brige oko nabavke stripova!  |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
Edited by - srdjandj on 05/12/2008 13:40:32 |
 |
|
Panon
Senior Member

2656 Posts
Member since 16/08/2007 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 06/12/2008 : 04:11:45
|
quote: Originally posted by srdjandj
quote: Originally posted by teller
Bravo za klinca, a dabome i zate.Moj ide redom kao Zagor extra Ludens. Sad smo kod Kineza.
Pa moj je pročitao sve Zagor extra, ali je sam složio po originalnom ritmu izlaženja, pa je tako čitao, evo sad još malo pa završava Zlatnu seriju, pa će posle pošeti sa SD/Ludensom redovnim Zagorima, onda sve ostalo, Zagore Specijale, Maxije, Almanahe, Čikoe. Sreća njegova što sve to ima, pa može na miru čitati, nema brige oko nabavke stripova! 
Pa kad nemas, a zelis da imas, onda je draz u trazenju, pa kad ga konacno nadjes onda uzivas u njemu satima i danima. Eto zasto se secam svega toga sto sam citao kao klinac, a sad mi je vise-manje svejedno pa vec posle par dana zaboravim pola radnje. Te Zagore koje sam citao kao klinac dok sam skupljao, znao sam skoro svaku slicicu |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 06/12/2008 : 04:20:17
|
quote: Originally posted by Ultras
Ponovo iscitavam Zagora, price:
"Brodolomci, Kuca na hridinama" i "Demonska knjiga, Kljucevi pakla"
Citam i ja Zagora i to dosta, neke ponovo, a neke prvi put, pa po potrebi uzmem i skenirane ukoliko nemam upapirnoj formi. "Kucu na hridinama" nisam citao uopste, "Demonsku knjigu" upravo citam skeniranu. Inace, citam paralelno nekoliko serija, sto Zagora sto ostalih junaka, jer se brzo zasitim jednog junaka pa onda prelazim na drugog. Tako citam trenutno (i ovih dana):
---Zagor: -redovni: "Demonska knjiga" -maxi: "Dugo putovanje" (nakon sto sam procitao "Indijanska zemlja" i nastavak), i pocinjem "Civjek s crnom maskom" -redovni stari (obnavljanje gradiva): "Poslednji viking" (juce procitao), prelazim na "Ciko pecaros" -specijal: "Zavera bogova" procitao, prelazim na "Pustolovina u Kanadi"
---Mister No: "Gvadalkanal" (pocinjem)
---Marti: "Tajna Atlantide"
---Dylan: "Nelojalna konkurencija" upravo procitao, prelazim na preskoceni "Deseta zrtva"
Vise-manje to je to trenutno...
|
 |
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 06/12/2008 : 11:30:07
|
quote: Originally posted by ---dp---
Citam i ja Zagora i to dosta, neke ponovo, a neke prvi put, pa po potrebi uzmem i skenirane ukoliko nemam upapirnoj formi. "Kucu na hridinama" nisam citao uopste, "Demonsku knjigu" upravo citam skeniranu. Inace, citam paralelno nekoliko serija, sto Zagora sto ostalih junaka, jer se brzo zasitim jednog junaka pa onda prelazim na drugog. Tako citam trenutno (i ovih dana):
-redovni: "Demonska knjiga" -maxi: "Dugo putovanje" (nakon sto sam procitao "Indijanska zemlja" i nastavak), i pocinjem "Civjek s crnom maskom" -redovni stari (obnavljanje gradiva): "Poslednji viking" (juce procitao), prelazim na "Ciko pecaros" -specijal: "Zavera bogova" procitao, prelazim na "Pustolovina u Kanadi"
Ne znam tebi, ali meni su "Kuca na hridinama" i "Demonska knjiga" odlicne price. Naravno, treba vremena da covek navikne na crtez Chiarolle i Cassara . . . "Covek sa crnom maskom je verovatno najslabija prica od svih koje si nabrojao za citanje
Sinoc sam ponovo procitao "Pratnju Mohawka" i "Vraziji labirint" koje je pisao Luigi Mignacco,a crtao Massimo Pesce. Svidja mi se Pesceov kitnjasti crtez, a prica je OK. Bukvalno svaka prica koju sam procitao dva-tri i vise puta kod mene ima ocenu vise nego sto realno zasluzuje, razlog je verovatno u temeljnijem pristupu prici i crtezu, kao i kreditu koji dajem Zagoru  Mignacco je radio pricu koja ide za nekoliko meseci u izdanju VC-a "Lord u Darkvudu" a Pesce je crtao trodelnu Burattinijevu pricu o samuraju koji stize u Darkvud (L'uomo venuto dall'Oriente, Il cuore e la spada, Il tempo della vendetta). Nabavio sam prvu epizodu - L'uomo venuto dall'Oriente, pa cu krenuti danas da je citam. Javljam se veceras-sutra sa utiscima |
Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube |
 |
|
Milazzo
Senior Member

Croatia
2141 Posts
Member since 30/01/2008 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 07/12/2008 : 12:02:59
|
Ken Parker 1-9 koje su upravo dobili u knjižnici... Chemako me se toliko dojmio da upravo tjeram ženu čitati.  Od knjiga Haled Hoseini : Lovac na zmajeve (kod nas Gonič zmajeva). Tek sam počeo, ali knjiga jako obećava. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
talicnitom
Junior Member

Serbia
439 Posts
Member since 12/10/2006 |
Posted - 08/12/2008 : 14:49:48
|
Trenutno citam Marti Misteriju 100-Nekronomikon-nista posebno, mnogo boljih prica o Martiju sam procitao.Uvek promenim stivo kada podjem do toaleta   |
 |
|
Luk-San
Junior Member

Croatia
369 Posts
Member since 01/11/2008 |
Posted - 08/12/2008 : 15:17:13
|
Ja sam upravo završio sa prve dvije knjiga MV-a po drugi put!Sad sam pročitao detaljno...moram OBAVEZNO naručit dalje,sad gledam na polici kako lijepo izgledaju...   |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts
Member since 19/05/2008 |
|
Milazzo
Senior Member

Croatia
2141 Posts
Member since 30/01/2008 |
|
cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts
Member since 14/11/2008 |
Posted - 08/12/2008 : 20:58:50
|
Nizzi-Wilson Tex gigant 13 posljednji pobunjenik Ovo tex upravo ulazi u samicu |
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice... |
 |
|
vlada035
Junior Member

Serbia
451 Posts
Member since 26/10/2008 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 08/12/2008 : 23:54:04
|
quote: Originally posted by mladjo
MM - Xanadu
Meni drugi najbolji MM gigant! 
Ja sam tokom dana pročitao Agencija Alfa n.2 i moram reči da sam skroz ugodno iznenađen! Jebeno dobar strip.  |
 |
|
Panon
Senior Member

2656 Posts
Member since 16/08/2007 |
|
mikulan
Starting Member
Croatia
55 Posts
Member since 01/10/2008 |
|
ned_lynx
Senior Member

2340 Posts
Member since 06/08/2005 |
|
premujanin
Junior Member

Croatia
378 Posts
Member since 01/05/2003 |
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts
Member since 19/05/2008 |
Posted - 11/12/2008 : 03:31:33
|
quote: Originally posted by dcopic
quote: Originally posted by mladjo
MM - Xanadu
Meni drugi najbolji MM gigant! 
Ja sam tokom dana pročitao Agencija Alfa n.2 i moram reči da sam skroz ugodno iznenađen! Jebeno dobar strip. 
Samo reprinti 1 i 2 (i regularni brojevi i giganti) da izađu...jedva čekam... |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29664 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik