forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Sta trenutno citate...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 141

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 31/03/2009 : 00:28:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Meh.

Robu, ne orvu.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 31/03/2009 : 00:40:30  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
Originally posted by Djole
(pa, možda ne Lavirint )

sasvim sigurno ne lavirint... osim ako djole ne odrzi svoju pretnju i prevede par epohalnih epizoda meni za overu i otkrovenje jer sam na onu jedinu do sada objavljanu na nashkem - ostao poprilichno hladan...

@dushman - pare za mene?
to moze... nik rajderi ne trebaju - hvala:)

Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 31/03/2009 : 00:43:48  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
Pare iz Darkwooda. Isto kao i Nick. Dade mi večeras Goksi.
Malo ontopic: čitam Supermarket Briana Wooda i Kristiana Donaldsona. Urbano i kul, ali uprkos tome simpaticno. Sve se više ložim na stvari koje radi Brian Wood.
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 31/03/2009 : 00:50:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
quote:
Originally posted by DusMan

Pare iz Darkwooda. Isto kao i Nick. Dade mi večeras Goksi.
Malo ontopic: čitam Supermarket Briana Wooda i Kristiana Donaldsona. Urbano i kul, ali uprkos tome simpaticno. Sve se više ložim na stvari koje radi Brian Wood.

Ja zamalo uzeh Demo HC u LJubljani za 25 evra. Ali, onda se setih da me DMZ bash i nije opchinio, pa uzeh Mister O i Mister I albume za po deset evra, i ushtekah 5 ciglih jura! Boo-yah!
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3925 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 31/03/2009 : 02:54:09  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message
Zagor Extra 140-Sandy River,141-Kazneni Odred,142-Stup za mucenje, 143-Tigar,144-Vjestica Dharma i tako sve po redu...a u pauzam od Extra serije ,,Zagor Protiv Vampira,, i ,,Crni Plamen,,!!! Uglavom pocinjem sa Zagorom,nastavljam sa Zagorom i naravno zavrsavam sa Zagorom!!! Zagora nikad dosta!!!

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19558 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 31/03/2009 : 10:10:15  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
fali ti još samo "svršavam sa Zagorom"...šalim se naravno,dobar odabir...samo ti uživaj, ja sam
tu lektiru več naučio na pamet pa od Zagora konzumiram upravo Na tragu neprijatelja.Meni odlična priča i maestralni Ferri.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 31/03/2009 : 10:26:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Deers

A sada ozbiljno , zar ne bi mogao DANI ili VC izdavati Ratmana ( jer ja ne mogu dobiti na lutriji jednostavno zato jer niti ne igram lutriju )??

Prava za strip (bila?) vezana za crtani film - inače bi ga već objavio Mentor, ili Fibra, ili Lavirint, ili... (pa, možda ne Lavirint )

Više nisu

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 31/03/2009 : 10:27:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

Baš me pre neki dan Markos vodio u poveliku strip knjižaru gde je Ratmana (između ostalih svih mogućih stripova) bilo mali milion u svakojakim izdanjima. I baš sam pomislio kako je taj prizor bezveze potrošen na mene koji sam ostao prilično hladnokrvan, a Djole bi s druge strane skakao od sreće. Eh, što ti je život...

Od svih mjesta gdje sam te vodio ti spominjes samo striparnicu? Smrc...

Trouble will find me
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9571 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 31/03/2009 : 12:15:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

quote:

quote:
Originally posted by Deers

A sada ozbiljno , zar ne bi mogao DANI ili VC izdavati Ratmana ( jer ja ne mogu dobiti na lutriji jednostavno zato jer niti ne igram lutriju )??

Prava za strip (bila?) vezana za crtani film - inače bi ga već objavio Mentor, ili Fibra, ili Lavirint, ili... (pa, možda ne Lavirint )

Više nisu

do i feel lucky ?

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 31/03/2009 : 14:42:40  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Tintin.
Go to Top of Page

kapetan
New Member

Croatia
202 Posts

Member since 28/09/2004

Posted - 31/03/2009 : 15:44:45  Show Profile Show Extended Profile  Send kapetan a Private Message
Sandman - Preludij i nokturna
Go to Top of Page

sinister
Average Member

Bosnia and Herzegovina
699 Posts

Member since 10/04/2004

Posted - 31/03/2009 : 17:30:39  Show Profile Show Extended Profile  Send sinister a Private Message
Nakupilo mi se nekih Dylana koje nisam stigao pročitati, pa sam se sada tome posvetio. Trenutno "Bunar Prevara".

Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke.
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 01/04/2009 : 00:15:23  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
quote:
Originally posted by Le Samourai

Ja zamalo uzeh Demo HC u LJubljani za 25 evra.

Da ne misliš na Local?
Nešto mi se ovako na pamet čini da Demo ne postoji u HCu.
Završio Supermarket... Mlako.
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 01/04/2009 : 00:28:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
quote:

quote:

Ja zamalo uzeh Demo HC u LJubljani za 25 evra.

Da ne misliš na Local?
Nešto mi se ovako na pamet čini da Demo ne postoji u HCu.
Završio Supermarket... Mlako.

Jeste, Local. :)

Inache, ta knjizhara u Ljubljani ima nevidjenih naslova za eks-ju uslove. U pitanju je Mladinska knjiga na Slovenskoj cesti. Tona mangi, amerikanaca, pa chak i nekih indie strip magazina sa prevedenim David B.om ili Love and Rockets...pretrpeh manji srchani udar. Mislim, vidjao sam i veca strip bogatsva, ali nikada tako iznenada.
Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 01/04/2009 : 15:11:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

Poslije prve tri knjige DMZ,pravim mali predah od serije i zapoceo Megalex 1 i 2 od majstora Jodorowskog.
Vizuelni spektakl,ne znam da li sam igdje drugo vidjeo tako detaljno kolorisanje.

ovo mi izgleda super.

ot: pročitala sam FELL - Snježni grad. jako mi se dopalo. krvave pričice s jako lijepim kolorom. htjela bih to nabavit.
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 01/04/2009 : 19:34:26  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
quote:

Jeste, Local. :)

Bravo ja! :P
Za nagradu ću se pohvaliti da mi je danas stiglo par kila stripova koje ću čitati sledećih par dana, i to:
The Walking Dead 4. hc
Buddy does Seattle
Pluto 1&2
20cb 1
Gore greškom pominjanji Demo
DMZ 1
Highlanders (sav sam u Brian Wood fazonu:)
Scalped
Criminal
Battle Royal ultimate edition 5
Solanin

i

one and only:
SCOTT PILGRIM VS. THE UNIVERSE!!!
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 01/04/2009 : 20:10:20  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:

one and only:

e da, Ramona umire u tome:)pPPP

Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 01/04/2009 : 20:12:11  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
Suck my...
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 01/04/2009 : 20:27:57  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
ne radi mi se pa tju iskoristiti priliku da se motivishem sa par kratkih osvrta na Dushmanov paket...

quote:
The Walking Dead 4. hc

to su verovatno prve epizode od kada sam prestao da chitam (43 pa nadalje) ali poprilichno sam siguran da su i one sranje...

quote:
Buddy does Seattle

odlichno.
chak i posle deset godina...
sledetjih 15 sveski(badi daz dzerzi, beshe?) i ne bash.. a godishnjaci nakon toga katastrofa...

quote:
Pluto 1&2

nadam se znatno bolje od dosadnog Monstera.

quote:
20cb 1

jednog dana tju se nakaniti i to zasesti te prochitati...posle 15og, mame mi...

quote:
Gore greškom pominjanji Demo

vidi gore.

quote:
DMZ 1

stao kod 20e sveske(otprilike)... ok, ali ochito nedovoljno...

quote:
Highlanders (sav sam u Brian Wood fazonu:)

jebemliga dal sam ovo chitao... naslov ne zvuchi poznato tako da se verovatno Dushman zajebao pa upisao highlanders umesto northlanders...
kakogodokrenesh - sa izuzetkom Locala(koga sam overio samo prvih 5 sveski pa josh uvek ima fore da se predomislim), svi Woodovi stripovi su mi isti tako da bi i taj nepostojetji highlanders verovatno ostavio isti dojam...

ustvari... pounded je bio dobar, a i new york four bi chitao... vishe zbog kellyja na crtezu, no dobro...

quote:
Scalped

izbegavati u shirokom luku... mogu da hvale tog AArona i sledetjih deset godina na njuzarami ali tje ostati dosadan ko smrt...
gera je dobar, though... pogotovo kad ga ne bi masakrirali sa bojama...

quote:
Criminal

nechitao.
nadam se da je bolje od sleepera... ZNATNO bolje...

quote:
Battle Royal ultimate edition 5

bozsachuvaj...

quote:
Solanin

moze.

quote:

a Skot se zeni... sa Kim!

Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 01/04/2009 : 20:56:11  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
Zajebao sam se za North/highlanders. Biće da želim da se vratim u high school (ili barem u neku devojku iz nje:)))hihihi, užasan sam!).
Prešao više od pola Skota. Došao do scene seksa i sad... khm... pauziram.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 01/04/2009 : 20:58:01  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by BlekenDekara

to su verovatno prve epizode od kada sam prestao da chitam (43 pa nadalje) ali poprilichno sam siguran da su i one sranje...

19-24, 43 je od 8 HC
ja stao poslije petog,drago mi je sto sam upoznao ali nemam neku extremnu zelju da nastavim dalje.

malo si me zbunio sa komentarom o Scalped,vec neko vrijeme sam razmisljao da isprobam
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 01/04/2009 : 21:02:25  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
The Walking Dead Book Four collects #37-48
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 01/04/2009 : 21:02:44  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
19-24, 43 je od 8 HC

mislim da ne.
trejdovi idu po 6 epizoda a HCi po 12...

quote:
malo si me zbunio sa komentarom o Scalped,vec neko vrijeme sam razmisljao da isprobam

ne drzi moj ukus kao validan - overi sam.
hvala satani, skenovi su uveliko dobavljivi na netu pa shmekni par epizoda i vidi dal ti pashe... meni jok.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 01/04/2009 : 21:13:05  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
mislim da ne.
trejdovi idu po 6 epizoda a HCi po 12...

moja greska,zamijenio sam sa trejdovima
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 01/04/2009 : 21:29:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:

jednog dana tju se nakaniti i to zasesti te prochitati...posle 15og, mame mi...

Nope, tad upisuješ Karmu.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page
Page: of 141 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000