forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Zagor topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 490

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 23/04/2009 : 15:54:23  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Pa ko će ponovo ispočetka ...taman sam sakupio crno-bele
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7896 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 23/04/2009 : 17:00:51  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlatan bihac

jel ko ima onih ilustracija od ferrija da mi pošalje iz dodatka indijanskoj magiji,povodom 40 godina zagora ali da su uvećane,ja sam sve skinuo iz topica galerija junaka zagor ali vidim da nema svih naslovnica,pogotovo ne onih neobjavljenih naslovnica,i kakvu kratku priču ili slično,mislim to sebi sve printati pa mi treba toga,ako nije priblem,da mi pošaljete.

sve pohvale luki - keltoslavu za ovu priču što mi je poslao il nuovo re di darkwood,dugo sam je tražio,hvala ti majstore.
znao sam ja da se mogu uzdati u svog bišćanina.
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 23/04/2009 : 21:56:27  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

quote:
Originally posted by profesor-inz

quote:
Originally posted by cronos six

nisam neki fan zagora,a cika pogotovo.fale mi nekoliko broja extra,redovni za celu kolekciju.maxi i ciko su po meni dobro odradjena izdanja ludensa,iako su kod cika neki hrbati plavi.veoma je bitno da sve to podseca na italy orginal.steta(lepo je krenuo)sto je ludens zabrljao sa zagor specijalima izbacivsi dodatke,i steta je sto almanasi imaju numeraciju.nerazumem urednike bilo koje i.kuce koji krenu dobro,a posle sve upropaste.predosecam da ce biti jos kojeg izdanja zagora,iz razloga da bi se ispravile greske,a jedino preostalo je zagor u boji od pocetka.nadajmo se?

Ne moraš da se nadaš.

nemoj tako profesopre,nada uvek postoji.

kazu da je nada dobar saputnik a los vodja :)
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 26/04/2009 : 21:56:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
Dobardan, gospodo! Izvinjavam se na offtopicu, ali bih iskoristio priliku da se predstavim na temi svog omiljenog junaka Već duže vrijeme pratim ovaj forum, a evo sad se i učlanih Manje-više vas sve znam, nisam uzalud pratio forum danonoćnoJako volim stripove, a omiljeni junak mi je Zagor, a onda Dilan Dog. Osim toga skupljam i Teksa, pomalo kupujem MM, a evo razmišljam da počnem da kupujem i Dampira. Napisao sam dvije recenzije za koje se nadam da će ih uskoro postaviti na sajt: Dilan Dog Snovi i Dilan Dog Povratak vampira.
Puno pozdrava svima!
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 26/04/2009 : 22:03:26  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mhejl

Dobardan, gospodo! Izvinjavam se na offtopicu, ali bih iskoristio priliku da se predstavim na temi svog omiljenog junaka Već duže vrijeme pratim ovaj forum, a evo sad se i učlanih Manje-više vas sve znam, nisam uzalud pratio forum danonoćnoJako volim stripove, a omiljeni junak mi je Zagor, a onda Dilan Dog. Osim toga skupljam i Teksa, pomalo kupujem MM, a evo razmišljam da počnem da kupujem i Dampira. Napisao sam dvije recenzije za koje se nadam da će ih uskoro postaviti na sajt: Dilan Dog Snovi i Dilan Dog Povratak vampira.
Puno pozdrava svima!

dobrodosao
jedva cekamo recenzije

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5550 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 26/04/2009 : 22:10:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Dobro došo Mhejl
Izabrao si odličan topik za svoj prvi post

Edited by - Bruce Springsteen on 26/04/2009 22:11:36
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 26/04/2009 : 22:11:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
Hvala,hvala:)
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 26/04/2009 : 22:14:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
Zagor je ipak najbolji, mada ne treba biti uskouman... Uvijek ću svakom stripu dati šansu, evo planiram da počnem da čitam Kena Parkera!
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 27/04/2009 : 14:32:42  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Puno pozdrava svima!

Pozdrav,citas dva najbolja junaka,jedva cekam te recenzije,samo tako nastavi.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 27/04/2009 : 14:39:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
A recenzije bi trebalo da budu postavljene u toku ove sedmice, zasada ih možeš pročitati ovdje:
http://www.tolkien.rs/viewforum.php?f=38

Edited by - Mhejl on 27/04/2009 14:42:16
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 27/04/2009 : 15:56:25  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:

A recenzije bi trebalo da budu postavljene u toku ove sedmice, zasada ih možeš pročitati ovdje:
http://www.tolkien.rs/viewforum.php?f=38

Dobrodošao prijatelju,sviđa mi se tvoj odabir najboljeg junaka,čudi me da za početne recenzije nisu uradio nešto od Zagora,ostale su mnoge dobre priče nerecenzirane.
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 27/04/2009 : 16:32:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
Biće profesore, biće:)
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7896 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 27/04/2009 : 16:45:21  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
moj profesore,mali će da ti obori rekord.prvi dan a već 20 postova.
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 27/04/2009 : 16:52:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
Ne lupetaj, profesor je nepobjediv

Edited by - Mhejl on 27/04/2009 16:52:40
Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2360 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 27/04/2009 : 18:49:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message  Reply with Quote
Dobro nam dosao Mhejl u klubu zagorovih fanova.
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 27/04/2009 : 18:56:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
Zagorovih fanova nikad dosta:)))Ahjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkk!
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 27/04/2009 : 19:39:32  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlatan bihac

moj profesore,mali će da ti obori rekord.prvi dan a već 20 postova.

Na mlađima svet ostaje...lepo je videti nove face ,samo nadam se da neće nestati kroz nekoliko dana.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 27/04/2009 : 19:40:38  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne lupetaj, profesor je nepobjediv

Lepo je što poštuješ starije ali slobodno navali , nadam se da imaš mnogo toga da nam kažeš.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 27/04/2009 : 19:42:41  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zagorovih fanova nikad dosta:)))Ahjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkk!

I nemoj sa praznim pričama i krikovima,daj da načnemo neku Zagorijansku temu,šta sakupljaš,da li imaš sve objavljene Zagorove priče,mogao bi da napišeš recenziju za Ludog Hakarama...itd.
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 27/04/2009 : 19:44:20  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
Zvao sam Darkwood danas, Goksi reče krajem nedelje Maxi - Ratnici.
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 27/04/2009 : 20:38:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
Eh, profesore kud me natjera da se raspričam:) Nadam se da neću nestati za par dana, sad imam stalan pristup internetu. Zagora skupljam već pet-šest godina. Moja kolekcija je prilično haotična, zato što živim na sjeveru Crne Gore pa imam velikih problema u nabavljanju hrvatskih stripova, a doskora nisam znao za Darkvud i Alan Ford. Imam skoro sve Maksije, fale mi samo 'Noćna mora na moru' i onaj prvi, mislim da se zove 'Dolina vjetra'. Od Maksija koje sam pročitao, najdraži su mi Marinci. Imam sve brojeve Zagora od Veselog Četvrtka, osim kolekcionarskih knjiga, za koje nažalost nemam para. Imam prva dva Almanaha, a uskoro ću kupiti i ostale. Ekstra Zagora recimo da imam brojeve 125-160, sa dosta prekida. Redovnog recimo da imam 133-151, ali i tu ima prekida. Od SD imam priču Sjeverozapadni prolaz, priču Vampir-Tajna Fride Lang-Princ noći i priču Mortimerova osveta-Šah mat. Zlatnu seriju imam skeniranu na kompjuteru. Imam i par Zagor klasika. Najdraži scenaristi su mi Boseli i Tonineli, a najdraža priča mi je ZS 1041-1042 Divlje staze-Graničari. Profesore ne znam da li je se sjećaš, ali ja volim te 'vestern' Zagore. Druga najdraža priča mi je priča Samuraji dolaze-Sjekira i sablja.

Osim Zagora, sakupljam i Dilana Doga (koji mi je drugi omiljeni junak), Teksa i Marti Misteriju. Ipak, razmišljam da prestanem da uzimam Marti Misteriju i da počnem da uzimam Dampira.

Uf,eto

Edited by - Mhejl on 27/04/2009 20:39:56
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 27/04/2009 : 21:41:32  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Eh, profesore kud me natjera da se raspričam:) Nadam se da neću nestati za par dana, sad imam stalan pristup internetu. Zagora skupljam već pet-šest godina. Moja kolekcija je prilično haotična, zato što živim na sjeveru Crne Gore pa imam velikih problema u nabavljanju hrvatskih stripova, a doskora nisam znao za Darkvud i Alan Ford. Imam skoro sve Maksije, fale mi samo 'Noćna mora na moru' i onaj prvi, mislim da se zove 'Dolina vjetra'. Od Maksija koje sam pročitao, najdraži su mi Marinci. Imam sve brojeve Zagora od Veselog Četvrtka, osim kolekcionarskih knjiga, za koje nažalost nemam para. Imam prva dva Almanaha, a uskoro ću kupiti i ostale. Ekstra Zagora recimo da imam brojeve 125-160, sa dosta prekida. Redovnog recimo da imam 133-151, ali i tu ima prekida. Od SD imam priču Sjeverozapadni prolaz, priču Vampir-Tajna Fride Lang-Princ noći i priču Mortimerova osveta-Šah mat. Zlatnu seriju imam skeniranu na kompjuteru. Imam i par Zagor klasika. Najdraži scenaristi su mi Boseli i Tonineli, a najdraža priča mi je ZS 1041-1042 Divlje staze-Graničari. Profesore ne znam da li je se sjećaš, ali ja volim te 'vestern' Zagore. Druga najdraža priča mi je priča Samuraji dolaze-Sjekira i sablja.

Osim Zagora, sakupljam i Dilana Doga (koji mi je drugi omiljeni junak), Teksa i Marti Misteriju. Ipak, razmišljam da prestanem da uzimam Marti Misteriju i da počnem da uzimam Dampira.

Uf,eto

zavidim ti toliko toga nemaš i vjerovatno nisi čitao,za razliku od mene ....
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5550 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 27/04/2009 : 22:08:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Druga najdraža priča mi je priča Samuraji dolaze-Sjekira i sablja.

Evo imaćeš prilike da od 14.maja čitaš svoju omiljenu priču u izdanju VČ Odabrane priče Zagora br.4
Meni je najbolja priča Zimska Zmija, a odmah slede Zagor protiv Super Majka, Velika urota... kad bi bar jedna od ovih priča išla ove godine bio bih prezadovoljan

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 27/04/2009 : 22:29:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dobrodosao Mhejl!

Izbor prva tri junaka ti je za svaki respekt
Isti redosled je i kod mene

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7896 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 28/04/2009 : 13:35:57  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:

Uf,eto

imaš ti još hrpu toga od zagora da nabaviš,čiko izdanja,specijale,
extra sd,....
Go to Top of Page
Page: of 490 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.68 seconds. Snitz Forums 2000