Author |
Topic  |
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
|
zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7896 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 23/04/2009 : 17:00:51
|
quote: Originally posted by zlatan bihac
jel ko ima onih ilustracija od ferrija da mi pošalje iz dodatka indijanskoj magiji,povodom 40 godina zagora ali da su uvećane,ja sam sve skinuo iz topica galerija junaka zagor ali vidim da nema svih naslovnica,pogotovo ne onih neobjavljenih naslovnica,i kakvu kratku priču ili slično,mislim to sebi sve printati pa mi treba toga,ako nije priblem,da mi pošaljete.  
sve pohvale luki - keltoslavu za ovu priču što mi je poslao il nuovo re di darkwood,dugo sam je tražio,hvala ti majstore. znao sam ja da se mogu uzdati u svog bišćanina.   |
 |
|
andjelt
Senior Member

.jpg)
Serbia
2217 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 23/04/2009 : 21:56:27
|
quote: Originally posted by cronos six
quote: Originally posted by profesor-inz
quote: Originally posted by cronos six
nisam neki fan zagora,a cika pogotovo.fale mi nekoliko broja extra,redovni za celu kolekciju.maxi i ciko su po meni dobro odradjena izdanja ludensa,iako su kod cika neki hrbati plavi.veoma je bitno da sve to podseca na italy orginal.steta(lepo je krenuo)sto je ludens zabrljao sa zagor specijalima izbacivsi dodatke,i steta je sto almanasi imaju numeraciju.nerazumem urednike bilo koje i.kuce koji krenu dobro,a posle sve upropaste.predosecam da ce biti jos kojeg izdanja zagora,iz razloga da bi se ispravile greske,a jedino preostalo je zagor u boji od pocetka.nadajmo se? 
Ne moraš da se nadaš.
nemoj tako profesopre,nada uvek postoji.   
kazu da je nada dobar saputnik a los vodja :) |
 |
|
Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
Posted - 26/04/2009 : 21:56:14
|
Dobardan, gospodo! Izvinjavam se na offtopicu, ali bih iskoristio priliku da se predstavim na temi svog omiljenog junaka Već duže vrijeme pratim ovaj forum, a evo sad se i učlanih Manje-više vas sve znam, nisam uzalud pratio forum danonoćno Jako volim stripove, a omiljeni junak mi je Zagor, a onda Dilan Dog. Osim toga skupljam i Teksa, pomalo kupujem MM, a evo razmišljam da počnem da kupujem i Dampira. Napisao sam dvije recenzije za koje se nadam da će ih uskoro postaviti na sajt: Dilan Dog Snovi i Dilan Dog Povratak vampira. Puno pozdrava svima! |
 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Member since 23/02/2009 |
Posted - 26/04/2009 : 22:03:26
|
quote: Originally posted by Mhejl
Dobardan, gospodo! Izvinjavam se na offtopicu, ali bih iskoristio priliku da se predstavim na temi svog omiljenog junaka Već duže vrijeme pratim ovaj forum, a evo sad se i učlanih Manje-više vas sve znam, nisam uzalud pratio forum danonoćno Jako volim stripove, a omiljeni junak mi je Zagor, a onda Dilan Dog. Osim toga skupljam i Teksa, pomalo kupujem MM, a evo razmišljam da počnem da kupujem i Dampira. Napisao sam dvije recenzije za koje se nadam da će ih uskoro postaviti na sajt: Dilan Dog Snovi i Dilan Dog Povratak vampira. Puno pozdrava svima!
dobrodosao jedva cekamo recenzije |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member

5550 Posts
Member since 28/10/2008 |
|
Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
|
Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Posted - 26/04/2009 : 22:14:30
|
Zagor je ipak najbolji , mada ne treba biti uskouman... Uvijek ću svakom stripu dati šansu, evo planiram da počnem da čitam Kena Parkera! |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 27/04/2009 : 14:32:42
|
Dobardan, gospodo! Izvinjavam se na offtopicu, ali bih iskoristio priliku da se predstavim na temi svog omiljenog junaka Već duže vrijeme pratim ovaj forum, a evo sad se i učlanih Manje-više vas sve znam, nisam uzalud pratio forum danonoćno Jako volim stripove, a omiljeni junak mi je Zagor, a onda Dilan Dog. Osim toga skupljam i Teksa, pomalo kupujem MM, a evo razmišljam da počnem da kupujem i Dampira. Napisao sam dvije recenzije za koje se nadam da će ih uskoro postaviti na sajt: Dilan Dog Snovi i Dilan Dog Povratak vampira. Puno pozdrava svima!
Pozdrav,citas dva najbolja junaka ,jedva cekam te recenzije,samo tako nastavi. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 27/04/2009 : 15:56:25
|
A recenzije bi trebalo da budu postavljene u toku ove sedmice, zasada ih možeš pročitati ovdje: http://www.tolkien.rs/viewforum.php?f=38
Dobrodošao prijatelju,sviđa mi se tvoj odabir najboljeg junaka,čudi me da za početne recenzije nisu uradio nešto od Zagora,ostale su mnoge dobre priče nerecenzirane. |
 |
|
Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
|
zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7896 Posts
|
Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
|
Solid Snake
Senior Member

.jpg)
Djibouti
2360 Posts
Member since 30/12/2003 |
|
Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 27/04/2009 : 19:39:32
|
quote: Originally posted by zlatan bihac
moj profesore,mali će da ti obori rekord.prvi dan a već 20 postova.

Na mlađima svet ostaje...lepo je videti nove face ,samo nadam se da neće nestati kroz nekoliko dana. |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 27/04/2009 : 19:40:38
|
Ne lupetaj, profesor je nepobjediv  
Lepo je što poštuješ starije ali slobodno navali , nadam se da imaš mnogo toga da nam kažeš. |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 27/04/2009 : 19:42:41
|
Zagorovih fanova nikad dosta:)))Ahjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkk!
I nemoj sa praznim pričama i krikovima,daj da načnemo neku Zagorijansku temu,šta sakupljaš,da li imaš sve objavljene Zagorove priče,mogao bi da napišeš recenziju za Ludog Hakarama...itd. |
 |
|
goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Posted - 27/04/2009 : 20:38:24
|
Eh, profesore kud me natjera da se raspričam:) Nadam se da neću nestati za par dana, sad imam stalan pristup internetu. Zagora skupljam već pet-šest godina. Moja kolekcija je prilično haotična, zato što živim na sjeveru Crne Gore pa imam velikih problema u nabavljanju hrvatskih stripova, a doskora nisam znao za Darkvud i Alan Ford. Imam skoro sve Maksije, fale mi samo 'Noćna mora na moru' i onaj prvi, mislim da se zove 'Dolina vjetra'. Od Maksija koje sam pročitao, najdraži su mi Marinci. Imam sve brojeve Zagora od Veselog Četvrtka, osim kolekcionarskih knjiga, za koje nažalost nemam para. Imam prva dva Almanaha, a uskoro ću kupiti i ostale. Ekstra Zagora recimo da imam brojeve 125-160, sa dosta prekida. Redovnog recimo da imam 133-151, ali i tu ima prekida. Od SD imam priču Sjeverozapadni prolaz, priču Vampir-Tajna Fride Lang-Princ noći i priču Mortimerova osveta-Šah mat. Zlatnu seriju imam skeniranu na kompjuteru. Imam i par Zagor klasika. Najdraži scenaristi su mi Boseli i Tonineli, a najdraža priča mi je ZS 1041-1042 Divlje staze-Graničari. Profesore ne znam da li je se sjećaš, ali ja volim te 'vestern' Zagore. Druga najdraža priča mi je priča Samuraji dolaze-Sjekira i sablja.
Osim Zagora, sakupljam i Dilana Doga (koji mi je drugi omiljeni junak), Teksa i Marti Misteriju. Ipak, razmišljam da prestanem da uzimam Marti Misteriju i da počnem da uzimam Dampira.
Uf,eto
|
Edited by - Mhejl on 27/04/2009 20:39:56 |
 |
|
bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts
Member since 16/02/2008 |
Posted - 27/04/2009 : 21:41:32
|
Eh, profesore kud me natjera da se raspričam:) Nadam se da neću nestati za par dana, sad imam stalan pristup internetu. Zagora skupljam već pet-šest godina. Moja kolekcija je prilično haotična, zato što živim na sjeveru Crne Gore pa imam velikih problema u nabavljanju hrvatskih stripova, a doskora nisam znao za Darkvud i Alan Ford. Imam skoro sve Maksije, fale mi samo 'Noćna mora na moru' i onaj prvi, mislim da se zove 'Dolina vjetra'. Od Maksija koje sam pročitao, najdraži su mi Marinci. Imam sve brojeve Zagora od Veselog Četvrtka, osim kolekcionarskih knjiga, za koje nažalost nemam para. Imam prva dva Almanaha, a uskoro ću kupiti i ostale. Ekstra Zagora recimo da imam brojeve 125-160, sa dosta prekida. Redovnog recimo da imam 133-151, ali i tu ima prekida. Od SD imam priču Sjeverozapadni prolaz, priču Vampir-Tajna Fride Lang-Princ noći i priču Mortimerova osveta-Šah mat. Zlatnu seriju imam skeniranu na kompjuteru. Imam i par Zagor klasika. Najdraži scenaristi su mi Boseli i Tonineli, a najdraža priča mi je ZS 1041-1042 Divlje staze-Graničari. Profesore ne znam da li je se sjećaš, ali ja volim te 'vestern' Zagore. Druga najdraža priča mi je priča Samuraji dolaze-Sjekira i sablja.
Osim Zagora, sakupljam i Dilana Doga (koji mi je drugi omiljeni junak), Teksa i Marti Misteriju. Ipak, razmišljam da prestanem da uzimam Marti Misteriju i da počnem da uzimam Dampira.
Uf,eto
zavidim ti toliko toga nemaš i vjerovatno nisi čitao,za razliku od mene .... |
 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member

5550 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 27/04/2009 : 22:08:44
|
Druga najdraža priča mi je priča Samuraji dolaze-Sjekira i sablja.
Evo imaćeš prilike da od 14.maja čitaš svoju omiljenu priču u izdanju VČ Odabrane priče Zagora br.4 Meni je najbolja priča Zimska Zmija, a odmah slede Zagor protiv Super Majka, Velika urota... kad bi bar jedna od ovih priča išla ove godine bio bih prezadovoljan 
|
 |
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 27/04/2009 : 22:29:40
|
quote: Originally posted by Mhejl Osim Zagora, sakupljam i Dilana Doga (koji mi je drugi omiljeni junak), Teksa i Marti Misteriju. Ipak, razmišljam da prestanem da uzimam Marti Misteriju i da počnem da uzimam Dampira.
Dobrodosao Mhejl!
Izbor prva tri junaka ti je za svaki respekt Isti redosled je i kod mene 
|
Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube |
 |
|
zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7896 Posts
Posted - 28/04/2009 : 13:35:57
|
Uf,eto
imaš ti još hrpu toga od zagora da nabaviš,čiko izdanja,specijale, extra sd,.... |
 |
|
Topic  |
|