forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Zagor topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 490

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7892 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 15/05/2009 : 13:27:44  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
ima li ko ideju kako da nađem Ferrijeve crteže,ilustracije,neobjavljene naslovne i slično.na kojoj stranici,forumu...
našao sam veliki broj ovdje u galeriji ali ima još puno toga,vidim u onom dodatku od indijanske magije i u katalogu crš 2007,čak sam pokušao da slikam te naslovne ali mi nije uspjelo.
pokušao sam na googlu,pa sam tražio zagor slike,ferri naslovne,i slično
ali slabo sam našao.
ako mi ko može pomoći bio bih zahvalan.
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 15/05/2009 : 16:46:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

quote:
Originally posted by Mhejl

Jeste vidjeli novu recenziju naseg omiljenog junaka...
Autor je neko katapultirano blebetalo....

Mogao bi da napravis neku noviju zagorovu,neku skorasnju iz extra serije ili redovne serije.Ovo sam citao pre 100 godina ni ne secam je se,a mrzi me da citam sken.

Specijalno na Okibokijev zahtjev, napisana je recenzija Dampira br. 17, Grof Magnus.
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3925 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 16/05/2009 : 19:37:54  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message  Reply with Quote
Meni se ipak cini da je Okiboki trazio neku Zagorovu recenziju...ili se mozda varam

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 16/05/2009 : 19:41:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 16/05/2009 : 19:47:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
Već sam vidio....
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 16/05/2009 : 23:25:44  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
Drugari , jel zna neko ima li sanse da izadje GIGANT ZAGOR 2 (ja sam nesto nacuo da ce biti "Car orlova" , u boji) sad za MAFEST ?
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7892 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 17/05/2009 : 03:00:02  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by andjelt

Drugari , jel zna neko ima li sanse da izadje GIGANT ZAGOR 2 (ja sam nesto nacuo da ce biti "Car orlova" , u boji) sad za MAFEST ?

nekako mi to sa carem orlova prebrzo dođe,jer je klasik izašao relativno nedavno,mada opet malo ovih dana dok sam tražio po netu razne slike zagora i sl. vidim da su u italiji izlazili giganti a među njima su bili i odiseja i car orlova,dok sam ja mislio da su odiseju farbali u ludensu.nisam zapamtio koje sam još gigante vidio osim ova dva.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 17/05/2009 : 08:15:41  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Stvarno bespotrebno i ničim izazvano izdanje,odustajem a čak sam i prvi gigant prodao...ne dupliram više ništa
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 17/05/2009 : 08:20:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by profesor-inz

quote:

Stvarno bespotrebno i ničim izazvano izdanje,odustajem a čak sam i prvi gigant prodao...ne dupliram više ništa

Ja dupliram samo zelenjake
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 17/05/2009 : 10:43:05  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ferri

quote:

quote:

da li racunas da je u boji izdanje duplo crno-belom izdanju ? (ja ne , americka odiseja imam u ZS izdanju i gigant izdanju ...)
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 17/05/2009 : 11:37:48  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Tu si u pravu ,to je najsigurnije...
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 17/05/2009 : 11:39:18  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

da li racunas da je u boji izdanje duplo crno-belom izdanju ? (ja ne , americka odiseja imam u ZS izdanju i gigant izdanju ...)

Ma iskreno ta boja mi ne znači ništa, a i format me nervira...plus naslovnice nestale u akciji...šta će mi...
Go to Top of Page

Amon_Amarth
Starting Member

Croatia
15 Posts

Member since 11/11/2007

Posted - 17/05/2009 : 11:43:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Amon_Amarth a Yahoo! Message  Send Amon_Amarth a Private Message  Reply with Quote
Meni se isto gigant čini beskorisnim. Možda da je riječ o nekoj boljoj epizodi od "Odiseje" bih ga i kupila, ali ovako mi nema smisla. I format je nezgodan za čitanje.

Caernohabditis elegans is much better than Darth Plagueis at cheating death.

"Nemoj se iznenaditi, Janoše. Zagor zna više i od samog vraga. Zna kako se bori protiv razbojnika, pobunjenih indijanaca i cudovišta... No boji se žena. A kad neku sretne... napusti je." Frida Lang
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 17/05/2009 : 12:05:54  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Amon_Amarth

Meni se isto gigant čini beskorisnim. Možda da je riječ o nekoj boljoj epizodi od "Odiseje" bih ga i kupila, ali ovako mi nema smisla. I format je nezgodan za čitanje.

Sto se mene tice , slazem se da je "americka odiseja" nepravedno dobila cast da bude prvi broj giganta , sto se tice formata meni se A4 format svidja (mozda bas zato sto sam navikao da zagora citam u malom formatu) , a sto se tice izbora epizoda koje bi izasle u boji ... ima tu dosta epizoda koje bih voleo da, bez obzira sto ih imam crno bele, procitam jos jednom u boji ... tako da podrzavam tu GIGANT varijantu i nadam se da ce zaziveti .
:) ... mozda i zato sto , dok sam bio klinac, majka me je nagovarala da bacim stripove tako sto je govorila "ma ne treba ti to vise , procitao si ih , a i kad porastes to ce sve biti u boji" ... tako da vidim zacetke ispunjavanja prorocanstva moje stare :)
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 17/05/2009 : 12:12:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message  Reply with Quote
Gigant bi kupio jedino kad bi bila neka neobjavljena epizoda. Kralj orlova imam u SD extra izdanju, a boja me živcira, tako da to sigurno neću kupiti, kao što nisam ni prvi kupio.

No sikiriki
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 17/05/2009 : 12:22:30  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nema šanse.
Zagorov drugi Gigant ide u šestom mjesecu.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 17/05/2009 : 13:09:35  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Onda smo preuranjeno mlatili praznu slamu,ja sam očekivao Zagor priča zbog Ferija...
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 17/05/2009 : 13:50:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Ja bih uzeo 2. Gigant jedino ako bi bio makar za nijansu bolje obojen od prvog.Ono u prvom mi je uzas nad uzasima

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 17/05/2009 : 14:38:16  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
stvarno drugari ... moyeli neko da mi pomogne da pronadjem taj turski ili italijanski film o zagoru ...
Go to Top of Page

Zixi
Starting Member

Serbia
24 Posts

Member since 28/04/2009

Posted - 17/05/2009 : 15:00:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Zixi a Private Message  Reply with Quote
quote:

stvarno drugari ... moyeli neko da mi pomogne da pronadjem taj turski ili italijanski film o zagoru ...

Pokusaj ovde imas neke linkove ali ne znam dal' je to to
http://search-rapidshare-files.net/search-rapidshare-files.php?q=Zagor+(1970)&ftype=0&search=Search
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 17/05/2009 : 21:41:58  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kico

Nema šanse.
Zagorov drugi Gigant ide u šestom mjesecu.

Kićo radiće i dalje te gigante? Reci mi kakav je prvi? Mislim kako je urađen? Nemam ga pa zato pitam.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 17/05/2009 : 22:26:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Amon_Amarth

Dobrodosla na Ultimate Zagor - topik !

Takodje, gigant nisam kupio jer takva edicija, sto se Zagora tice, nema smisla

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5550 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 17/05/2009 : 23:15:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Odiseju imam u Gigantu, ali nisam ga pročitao, ni ti ćuSlažem se da ovakva izdanja nisu za Zagora, a pogotovo one priče koje su izašle u drugim serijama Odiseja je pre 25 godina za mene bila pojam priče, još kad se setim da je na provoj strani u ZS pisalo "Fantastična priča", tako sam je i doživljavao Danas je sasvim drugačije, to samo jedna prosečna Zagorova priča...
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 17/05/2009 : 23:19:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message  Reply with Quote
Meni je odiseja i dalje fantastična, fenomenalan mi je taj avanturistički duh priče kojeg Nolita stvara, ali je potpuno besmisleno kupovati gigant kad ga imam u extra izdanju, plus što mi je kolor kod bonellija više minus nego plus. Recimo, jako mi je drago što je SD izdala Indijanski cirkus C-B, a ne u boji, jer mi je tako nekako puno bolje ispao. Format giganta mi je inače u redu, pogotovo kod onih Texovih gigata u izdanju SA. Da izađe tako nešto, dakle neka neobjavljena priča, odmah bi ga kupio. Ovako... jok

No sikiriki
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5550 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 18/05/2009 : 00:14:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Možda sam bio prestrog kad sam reko da je Odiseja prosečna priča, ali upoređujući je sa ostalim iz zlatnog Zagorvog perioda, ona je po kvalitetu ispod većine tih priča
Go to Top of Page
Page: of 490 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.88 seconds. Snitz Forums 2000