Author |
Topic  |
Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts
Member since 06/07/2009 |
Posted - 22/08/2009 : 20:29:22
|
Iz neslužbenih izvora saznao sam kako će izgledati naslovi nekoliko slijedećih epizoda extre u prijevodu Elizabete Garber! La pista del West-Cesta Westa Il raggio della morte-Zrak smrti Terrore dal sesto pianeta-Užas nad šestim planetom Magia senza tempo-Magija bez vremena La partita e´ chiusa-Partija je zatvorena Il popolo della notte-Narod noći Il filtro diabolico-Dijabolična mreža La maschera dell'odio-Maska mržnje Il mostro a tre teste-Čudovište sa tri glave Colpo su colpo-Udarac za udarcem Le cinque piume-Petoro pera
|
Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!! |
 |
|
Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts
Posted - 22/08/2009 : 20:42:12
|
...A evo i regularne serije! La dove scorre il fiume-Gdje protječe rijeka La banda del guercio-Čoravćeva banda Trappola di fuoco-Zamka vatre La morte sospesa-Viseća smrt Tropico del Cancro-Tropsko otočje raka
|
 |
|
kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3924 Posts
Member since 16/03/2009 |
Posted - 22/08/2009 : 21:29:43
|
Mastoviti naslovi,nema sta...   |
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!! |
 |
|
dzoni
Advanced Member

Serbia
4365 Posts
Member since 11/09/2006 |
|
kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3924 Posts
Posted - 22/08/2009 : 23:15:04
|
Pa vec ti je dp objasnio u ovom postu iznad,imas i link,zagorovi stripovi se nalaze na trecoj strani!!!   |
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!! |
 |
|
dzoni
Advanced Member

Serbia
4365 Posts
Posted - 23/08/2009 : 00:42:05
|
pa gde je taj link ? ima ih puno.objasnite mi kako da nadjem to.treba mi ime tog podfoldera [pa cu lako naci i trecu stranu ? |
 |
|
kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3924 Posts
|
zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7886 Posts
Member since 24/03/2009 |
|
cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts
Member since 14/11/2008 |
Posted - 23/08/2009 : 02:57:21
|
 Pročitao sam novi Zagor maxi Plameno brdo. Utisak nakon čitanja je da je ovo jedan katastrofalana maxi.
Tema nije posebno orginalna, ali mislim da je ovo prvi put u Zagoru da imamo priču s erupcijom vulkana. Početak je katastrofalan. Čim ste pročitali prvih 20 stranica, pročitali ste strip. Imamo dva plemena Indijanaca koju erupciju smatraju Manituovim bijesom, pa odlučuju žrtvovati nekog neprijatelja(u ovom slučaju časnika američke vojske). Totalni kliše... Priča: 2 Scenarij je predvidljiv. Likovi su tipično Buretovski. Uz zločestog zapovjednika utvrde imamo, i gle slučaja, trojicu (u ovom slučaju ne dvojicu ) prljavih bandita koji žele geologa Rainera natjerati da napravi izvješće prema njihovom naređenju. Naravno, tu su i ludi vrač, zaljubljeni časnik, osvetoljubivi seljak, potkupljivi pomoćnik... Prava paleta likova, tako da show(cirkus ) može započeti...
Scenarij:3
Braća Cassaro su uz Darkohađela ili kako već najgori Zagorovi crtaći. Najgore je što prilikom čitanja uopće ne osječam da su si dali truda. Neki su dijelovi jednostavno prebrzo nacrtani. Sva sreća da je štampa muljava u čitavom maxiu, muka je manja...
Crtež: 5
Ferri je ovu naslovnicu očito crtao preko k***a, jer je tu moglo biti i više maštovitosti..
Naslovnica:6 |
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice... |
 |
|
goksi
Senior Member

Serbia
1963 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
andjelt
Senior Member

.jpg)
Serbia
2217 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 23/08/2009 : 03:53:09
|
quote: Originally posted by goksi
Auu, svi napljuvaste ovaj maxi a ja baš čekam da ga čitam .
... i ja isto ... ako mi ovi iz Darkwood-a u ponedeljak posalju kao sto su obecali ...
:) |
 |
|
cronos six
Advanced Member

.jpg)
Serbia
7976 Posts
Member since 09/09/2008 |
|
dzoni
Advanced Member

Serbia
4365 Posts
Posted - 23/08/2009 : 10:09:48
|
kad udjem dobijem home stranu strip zone,kazutreba da odem na trecu stranu i da nadjem gogo222 njegov post.samo mi kazite trecu stranu od cega? ja lad kliknem dobijem home stranu stripzone,sledeci postupak je koji ? gde posle da udjem pa da nadjem tu trecu stranu? |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19517 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 23/08/2009 : 10:12:11
|
D,arcangelo mi nije najomileniji crtać, nadam se da prića valja,naslovna tek prolazna.(zanimljivo nebo) |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
wintersnake
New Member

173 Posts
Member since 28/01/2009 |
Posted - 23/08/2009 : 10:29:28
|
naslovna nista posebno,a D,arcangelo sam mislio da je osdustao od crtanja a kad evo njega opet,pitanje - da li mogu na ubc fumetti pogledat recenzije za npr zagore nakon 500 broj |
I don't have no fear of death. My only fear is coming back reincarnated.
|
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19517 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 23/08/2009 : 10:41:46
|
taman sreće da je odustao, ali nije D,arcagelo je nacrtao još 1o almanah,sada broj 7 Ludens ide Bisov(meni dobar)jedino ako Ludens ne objavi preskoćenog broj 3 od Laurenttija, ali dobro ako več D,arcagnelo ostaje u stafu, bar ne švrlja po regularnoj seriji...ima takav stil crtanja da se verovatno malo kome dopada,ali ako ima i takvih, obradovače jih 2 njegova almanaha skoro. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 23/08/2009 : 12:07:03
|
quote: Originally posted by dzoni
kad udjem dobijem home stranu strip zone,kazutreba da odem na trecu stranu i da nadjem gogo222 njegov post.samo mi kazite trecu stranu od cega? ja lad kliknem dobijem home stranu stripzone,sledeci postupak je koji ? gde posle da udjem pa da nadjem tu trecu stranu?
Registriraj se pa pitaj ekipu na stripzoni nek ti oni objasne. Zapravo, moras se regat i ovak i onak, ako hoćeš skidati. |
No sikiriki |
 |
|
Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 23/08/2009 : 12:07:38
|
quote: Originally posted by Opti
Iz neslužbenih izvora saznao sam kako će izgledati naslovi nekoliko slijedećih epizoda extre u prijevodu Elizabete Garber! La pista del West-Cesta Westa Il raggio della morte-Zrak smrti Terrore dal sesto pianeta-Užas nad šestim planetom Magia senza tempo-Magija bez vremena La partita e´ chiusa-Partija je zatvorena Il popolo della notte-Narod noći Il filtro diabolico-Dijabolična mreža La maschera dell'odio-Maska mržnje Il mostro a tre teste-Čudovište sa tri glave Colpo su colpo-Udarac za udarcem Le cinque piume-Petoro pera
Jel taj neslužbeni izvor Google prevoditelj? |
No sikiriki |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 23/08/2009 : 12:12:41
|
quote: Originally posted by cibalia
 Pročitao sam novi Zagor maxi Plameno brdo. Utisak nakon čitanja je da je ovo jedan katastrofalana maxi.
Tema nije posebno orginalna, ali mislim da je ovo prvi put u Zagoru da imamo priču s erupcijom vulkana. Početak je katastrofalan. Čim ste pročitali prvih 20 stranica, pročitali ste strip. Imamo dva plemena Indijanaca koju erupciju smatraju Manituovim bijesom, pa odlučuju žrtvovati nekog neprijatelja(u ovom slučaju časnika američke vojske). Totalni kliše... Priča: 2 Scenarij je predvidljiv. Likovi su tipično Buretovski. Uz zločestog zapovjednika utvrde imamo, i gle slučaja, trojicu (u ovom slučaju ne dvojicu ) prljavih bandita koji žele geologa Rainera natjerati da napravi izvješće prema njihovom naređenju. Naravno, tu su i ludi vrač, zaljubljeni časnik, osvetoljubivi seljak, potkupljivi pomoćnik... Prava paleta likova, tako da show(cirkus ) može započeti...
Scenarij:3
Braća Cassaro su uz Darkohađela ili kako već najgori Zagorovi crtaći. Najgore je što prilikom čitanja uopće ne osječam da su si dali truda. Neki su dijelovi jednostavno prebrzo nacrtani. Sva sreća da je štampa muljava u čitavom maxiu, muka je manja...
Crtež: 5
Ferri je ovu naslovnicu očito crtao preko k***a, jer je tu moglo biti i više maštovitosti..
Naslovnica:6
Ludens je do sad izdao 9 Maxija, koliko još ima da ih izda da stigne Talijane? Takođe i koliko još kasni sa Almanasima avantura?  |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
Edited by - srdjandj on 23/08/2009 12:13:27 |
 |
|
dzoni
Advanced Member

Serbia
4365 Posts
Posted - 23/08/2009 : 12:34:10
|
registrovao sam se na strip zoni i dali su mi neki link gdee su ti stripovi ali fale neki brojevi.ako moze neko ovde ko je skidao da mi da link gogovog dopunjenog posta gde ima i ona epizoda sa mortimerom,znaci nove u italiji.tacan link a ne link pocetne strane stripzone pa onda neznam sta cu posle.ja sam nasao link gde mi fale italijanski originali 490 495 496 498 502 504 505 506 507 508 509 511 521 522 523 524 525 526 527...ovih nema tamo.ostalih ima i ja am ih skinuo.ali sad vas molim dajte mi tacan link gde direktno ulazim u dopunjen post goga222 gde mogu naci i ove navedene brojeve koji mi fale |
 |
|
kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3924 Posts
Posted - 23/08/2009 : 13:59:44
|
Upravo gdje si nasao te stripove na istoj stranici samo na dnu nalazi se dopunjena verzija koju je postavio isto gogo222,tu ces naci vecinu koja nedostaje u prvom popisu... |
 |
|
dzoni
Advanced Member

Serbia
4365 Posts
|
kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3924 Posts
Posted - 23/08/2009 : 14:06:46
|
quote: Originally posted by srdjandj
Ludens je do sad izdao 9 Maxija, koliko još ima da ih izda da stigne Talijane? Takođe i koliko još kasni sa Almanasima avantura? 
Maxi:Ludens 9 Talijani 12 Almanah:Ludens 6 Talijani 12
      |
 |
|
kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3924 Posts
Posted - 23/08/2009 : 14:07:39
|
quote: Originally posted by dzoni
ok.hvala
Nema na cemu...   |
 |
|
Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts
Posted - 23/08/2009 : 14:17:38
|
quote: Originally posted by Archy
quote: Originally posted by Opti
Jel taj neslužbeni izvor Google prevoditelj?
Ne,ali poznajući Ludensove prevoditelje... |
 |
|
Topic  |
|