Author |
Topic |
kasper
Advanced Member
10884 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 23/12/2009 : 00:36:52
|
Ove table obecavaju, vidim da su mnogi napredovali u kvalitetu crteza, cak mi se i Vernijev crtez cini mnogo prijemcivijim. No, Verni i kad je najgoriu, bolji je od mnogih jer su njegovi likovi ipak oni pravi kakvi treba da budu |
|
|
piquet
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 15/03/2003 |
Posted - 23/12/2009 : 09:02:30
|
voštani? |
"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?" |
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6200 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 23/12/2009 : 09:20:55
|
Mislim da je ovo moj prvi post na ovaj topic pa najprije pozdrav svim fanovima Zagora. Čitao se Patrick u zadnje vrijeme poprilično(redovna serija),ali priznajem da sam totalno razočaran dobivenim,a toliko sam očekivao od povratka Bosellija kao scenariste.Saga sa Richterom je koma,dosadno do bola.Osim Posljednja Tula gdje Dragoon biva zahvaćen Maelstromom,ništa nije vrijedno spomena..Močvara robijaša je tako ponajbolja priča u zadnjih 20-25 brojeva ali ni ona ne spada u one vrhunske.Ali ako se nastavi sa ovakvim pričama,teško Zagoru.. U vezi novih crtača,ipak se nadam da će dobiti priliku neki drugi dečki a ne Verni ili Sedioli,koji svojim drvenim stilom spadaju u 3.ligu crtača/imitatora.MIjenjao bih i Ferrija kao crtača naslovnica jer ovo što on radi u posljedenje vrijeme samo srozava ono što je napravio u prošlosti - dovoljno je usporediti redovnu i Extra seriju,odmah se primjeti kolika je to razlika u kvaliteti.Novi crtač može samo unaprijediti i osvježiti serijal(npr. Galep-Villa,Ferri-Diso).Eto,moje mišljenje. |
Bond.James Bond. |
|
|
narrogh
Starting Member
Bosnia and Herzegovina
22 Posts
Member since 05/10/2009 |
Posted - 23/12/2009 : 13:16:46
|
quote: Originally posted by Aco
U vezi novih crtača,ipak se nadam da će dobiti priliku neki drugi dečki a ne Verni ili Sedioli,koji svojim drvenim stilom spadaju u 3.ligu crtača/imitatora.
Tacno tako! I jos bih dodao Mangiantinija! |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22322 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22322 Posts
Posted - 23/12/2009 : 16:33:01
|
quote: Originally posted by ---dp---
King Warrior nam nudi muziku da se njome tesimo obzirom na uzasan kvalitet Zagora u poslednje vreme
pa kvalitet nije uzasan, problem je sto smo prije navikli na vrhunski pa sad se zalimo. Tesko je voziti cak i Porse poslije Ferrarija |
|
|
karven
Senior Member
Serbia
1871 Posts
Member since 16/07/2006 |
Posted - 24/12/2009 : 00:07:54
|
quote: Originally posted by Aco
U vezi novih crtača,ipak se nadam da će dobiti priliku neki drugi dečki a ne Verni ili Sedioli,koji svojim drvenim stilom spadaju u 3.ligu crtača/imitatora.
Aleluja...neko me razume! |
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands. |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
|
bubo
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1399 Posts
Member since 16/02/2008 |
Posted - 24/12/2009 : 11:48:43
|
quote: Originally posted by ---dp---
Meni Sediolijev crtez Zagora i ta kako prija
samo da malo smanji zagorovu muskulaturu i bilo bi puno bolje,mada je meni i ovakav sasvim dobar.. |
Edited by - bubo on 24/12/2009 11:49:09 |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18910 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 24/12/2009 : 16:43:23
|
meni Sedioli nije loš za dočarati ambijent(vidi Crveni snijeg)dok su mu likovi dosta kruti,a nije čovjek ni najstariji pa može napredovat.Ni Ferri u prvim Zagorima nije briljirao.Nije Sedioli najlošiji, meni su grozni Cassaro,D,arcagnelo i onaj Gramancioli ili što več. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
dilan kucko
Average Member
Montenegro
835 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
Opti
stripovi.com suradnik
Vatican City
4533 Posts
Member since 06/07/2009 |
Posted - 24/12/2009 : 17:07:31
|
quote: Originally posted by dilan kucko
ja samo da kazem da je Zagor gey< lol...
Pwned. |
Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!! |
Edited by - Opti on 24/12/2009 17:20:33 |
|
|
dilan kucko
Average Member
Montenegro
835 Posts
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
Posted - 24/12/2009 : 18:28:24
|
ja samo da kazem da je Zagor gey...
Ovo je tipična potreba mladih članova za pažnjom. Raznim polukontroverznim i kontroverznim temama pokušavaju da steknu glas na forumu i da ih ljudi primjete. Zanimljivo ponašanje, ali ipak očekivano. Pokušaji za sticanje pažnje ispoljavaju se u rzaličitim vidovima - neki teže tome da budu zabavni i omiljeni članovi (1 euro), drugi svojim trdokornim stavovima i svađama žele da uvijek budu u žiži pažnje (profesor-inz), dok treći, kojih nažalost ima najmanje, skreću pažnju na sbe konstruktivnim dopinosom ovom našem malom forumu, a i stripu uopšte. Dobar primjer trećeg tipa je novi član Wooland koji skreće pažnju na sebe pozitivnim stvarima, konkretno svojim zanimljviim crtežima. Kada sam se tek učlanio na ovaj forum, i ja sam pokušao nešto slično sa temom ''Dilan Dog VS Marti Misterija'', i, iskreno, nije me stid to da priznam. Na svu sreću, otada sam se podobro opametio i shvatio koliko je sitinita ona poslovica:''Sto ljudi, sto ćudi!''. Baš sam prije neki dan ponovo pročitao tu temu i želio bih da se izvinim svim ljudima koje sam tada isprovocirao, slučajno ili namjerno. Oprostite, uhvatilo me je ludilo ovog foruma.;) I, dilane kucko, mani se ovakvih stvari i pokušaj da ostaneš u pamćenju fporuma na svijetliji i dostojanstveniji način. I nemoj ovo shvatiti kao provokaciju, već kao dobronamjerni savjet, isti onakav kakav su meni ranije dali Provodina i Manhunter.:) |
Edited by - Mhejl on 24/12/2009 18:30:11 |
|
|
dilan kucko
Average Member
Montenegro
835 Posts
Posted - 24/12/2009 : 18:43:19
|
quote: Originally posted by Mhejl
ja samo da kazem da je Zagor gey...
Ovo je tipična potreba mladih članova za pažnjom. Raznim polukontroverznim i kontroverznim temama pokušavaju da steknu glas na forumu i da ih ljudi primjete. Zanimljivo ponašanje, ali ipak očekivano. Pokušaji za sticanje pažnje ispoljavaju se u rzaličitim vidovima - neki teže tome da budu zabavni i omiljeni članovi (1 euro), drugi svojim trdokornim stavovima i svađama žele da uvijek budu u žiži pažnje (profesor-inz), dok treći, kojih nažalost ima najmanje, skreću pažnju na sbe konstruktivnim dopinosom ovom našem malom forumu, a i stripu uopšte. Dobar primjer trećeg tipa je novi član Wooland koji skreće pažnju na sebe pozitivnim stvarima, konkretno svojim zanimljviim crtežima. Kada sam se tek učlanio na ovaj forum, i ja sam pokušao nešto slično sa temom ''Dilan Dog VS Marti Misterija'', i, iskreno, nije me stid to da priznam. Na svu sreću, otada sam se podobro opametio i shvatio koliko je sitinita ona poslovica:''Sto ljudi, sto ćudi!''. Baš sam prije neki dan ponovo pročitao tu temu i želio bih da se izvinim svim ljudima koje sam tada isprovocirao, slučajno ili namjerno. Oprostite, uhvatilo me je ludilo ovog foruma.;) I, dilane kucko, mani se ovakvih stvari i pokušaj da ostaneš u pamćenju fporuma na svijetliji i dostojanstveniji način. I nemoj ovo shvatiti kao provokaciju, već kao dobronamjerni savjet, isti onakav kakav su meni ranije dali Provodina i Manhunter.:)
shta da radim kad volim da sam u centru paznje...pa neka sve ide dovraga onda! |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22322 Posts
Posted - 24/12/2009 : 18:45:14
|
Ovo je tipična potreba mladih članova za pažnjom.
ma ovaj je novi kao sto smo ja i ti. Ili je neki vec izbaceni provokator, ili neki od poznatih faca pod duplim nickom Ne treba hraniti trola vec moderatori da ga posalju na hladjenje i to je to. Imali smo slicnih slucajeva prije.
|
|
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
Posted - 24/12/2009 : 18:46:58
|
quote: Originally posted by King Warrior
ma ovaj je novi kao sto smo ja i ti. Ili je neki vec izbaceni provokator, ili neki od poznatih faca pod duplim nickom Ne treba hraniti trola vec moderatori da ga posalju na hladjenje i to je to. Imali smo slicnih slucajeva prije.
A vala jesmo... Kucko, pogledaj listu izbačenih članova... Ubrzo ćeš i ti biti urezan na Stub slave... |
|
|
dilan kucko
Average Member
Montenegro
835 Posts
Posted - 24/12/2009 : 18:49:55
|
A vala jesmo... Kucko, pogledaj listu izbačenih članova... Ubrzo ćeš i ti biti urezan na Stub slave...
jedva cekam...ali cu se vratiti! kao hellingen! |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 24/12/2009 : 18:52:54
|
Zašto bi ga izbacili |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
dilan kucko
Average Member
Montenegro
835 Posts
Posted - 24/12/2009 : 18:59:35
|
quote: Originally posted by Renky
Zašto bi ga izbacili
osuli su paljbu po meni samo zato shto sam rekao neshto shto svi znaju ali niko se ne usudjuje da to kaze javno! |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22322 Posts
Posted - 24/12/2009 : 19:00:58
|
Zašto bi ga izbacili
hoce bas da znas, je li jer je provokator i jedine postove sto je napisao su upravo u ovom topicu Zagorovih FANOVA,u kojem slicni nemaju sta da traze.
Nego majstore, i ti bi mogao opet da se malo normalizujes, jer zadnje vrijeme si posvetio samo lupanju po Zagoru i manje-vise provocirianju njegovih fanova. Hebiga, te stvari su ispod tvog nivoa jer uzivas postovanje velikog dijela NAS forumasa i nije ti potrebno spustati se na nivo nekih isfrustiranih tipova koji ne nalaze drugi nacin da bi ispali face. Samo onako usput |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Posted - 24/12/2009 : 19:01:28
|
To ti je kad se poistovjetiš sa likom. |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Posted - 24/12/2009 : 19:03:50
|
Zašto bi ga izbacili
hoce bas da znas, je li jer je provokator i jedine postove sto je napisao su upravo u ovom topicu Zagorovih FANOVA,u kojem slicni nemaju sta da traze.
Nego majstore, i ti bi mogao opet da se malo normalizujes, jer zadnje vrijeme si posvetio samo lupanju po Zagoru i manje-vise provocirianju njegovih fanova. Hebiga, te stvari su ispod tvog nivoa jer uzivas postovanje velikog dijela NAS forumasa i nije ti potrebno spustati se na nivo nekih isfrustiranih tipova koji ne nalaze drugi nacin da bi ispali face. Samo onako usput
Ajde posveti mi par minuta pa pronađi iti jedan moj komentar koji nije argumentiran ili je, ne daj Bože, svjesno neistinito napisan. Pliz! |
|
|
Topic |
|