forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Zagor topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 489

velka031
Advanced Member

Croatia
17009 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 27/05/2010 : 23:12:56  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

@ Elderane84
Slazem se za Texa i za Nestalog istrazivaca .

Nestali istraživač više i nije nova priča, ali svakako jedna od najboljih nakon ZS, a daaaleko bolja od svih što su izašle zadnjih godina...
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7711 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 28/05/2010 : 11:25:15  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
čitao sam samo u zs ona tri broja i moram da priznam da mi je ostala u lijepom sjećanju...
ako sjećam bili su naslovi rendal mutant,velika pljačka i zlatna udica...
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3914 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 28/05/2010 : 16:04:26  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message  Reply with Quote
Procitao sam samo prva dva nastaka povratka Mutanta i mogu reci da sam izuzetno zadovoljan i crtezom a bogami i pricom! Ako i druga dva nastavka budu na ovom nivou ja cu biti prezadovoljan! Sto se Toninellijevog i Bignottijevog Mutanta tice logicno je da je on puno bolji(da ne kazem drazi)starijim citaocima Zagora(gdje ubrajam i sebe) ali smatram da obje price imaju svoje vrijednosti koje na kraju i nisu daleko jedna od druge! Dakle kod mene je ipak nerjeseno...

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 28/05/2010 : 20:41:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Crtez je ipak losiji nego sto sam ocekivao od ovog crtaza,na foru Ferrija samo sto nema dusu.Znaci zombi Ferri, prica povrsna milion puta ispricani fazon vojska indijanci sukob zabuna.Povratak Mutanta promasaj i ako prica sa Hagotovim povratkom bude na nivou debilizma nikada vise necu otvoriti ni jedan novi Zagorov strip.Vracam se na moju Zlatnu staru kolekciju pa makar je citao ceo zivot ukrug.
Jedini utisak bi mi ostavila kada bih je citao sa 2 meleskinje pod palmom na obali mora, onda bi mi ovaj Povratak Mutanta bio kultni strip.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4806 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 28/05/2010 : 21:07:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
Eto zavrsio sam 4 nastavak Rendalovog povratka... U odnosu na original na koji ima puno primedbi ovo je smesno.Na takav nacin zavrsiti karijeru jednog od Zagorovih najzescih protivnika je ipak zalosno. Danas sam osim tog Zagora kupio i Crvene vukove Tex Veseli cetvrtak 23 (original SBE I Lupi Rossi) sa Bosselijem i Alfonsom Fontom. Pravo remek delo... Jedva cekam nastavak. A sada uzimam u ruke Zagonetnu formulu i Blindiranu sobu Zlatna serija 430 i 431 to je ipak bilo zlatno doba... So long.

sangue navajo

Edited by - globinjo on 29/05/2010 00:55:44
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 28/05/2010 : 21:18:59  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
ha ha ha ha ha, sada ce te rastrgnuti zbog spoilera

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/05/2010 : 00:57:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by karven

editirao sam po prvi put nečiji post čisto da ekipa koja nije čitala novog rendala ne sazna kraj...ne vjerujem da je Combatrock imao namjeru,ali eto...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 29/05/2010 : 02:22:08  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Meni prica jako dobra.I prica i crtez!

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 29/05/2010 : 09:59:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Meni se dopao novi susret sa Mutantom. Ova je prica zrelija u odnosu na prvi susret.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21081 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 29/05/2010 : 13:29:14  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Jutros završih u cugu sva 4 Zagora, a skoro sam pročitao i prvog Rendala, pa evo i impresija:
Prvi Rendal mi je kao klincu bio dobar, ne među nekim koji su me ostavljali bez daha, ali ipak dosta dobar.
Na drugo čitanje i sa dvadeset godina više, simpatična epizodica, sa lepom idejom i nešto lošijom završnicom (obračun Zagora i Rendala mi je previše trivijalan), a crtež Binjotija sjajan.Uopšte meni je Binjoti jedan od najdražih crtača iz Boneli stafa.Sa obzirom da sam polovinu stripa pročitao na WC šolji, ne smatram da sam uzalud bacio vreme.
Međutim, u vezi novog Rendala složiću se sa Rejsom 100%.Strip i ako počinje zanimljivo , prerasta u "već viđeno po hiljadu puta".Samo sam se po čitanju zapitao da li sam normalan što sa 36 godina čitam ovakav strip.Čitam ja i Bred Berona ,Texa , Martija Misteriju,Dilan Doga i Mister Noa, i u njima uživam (uglavnom), ali u ovakvom Zagoru zaista ne mogu.
Prvi deo strip , rekao sam, i nije loš, čak bih rekao više od solidnog,ali nastavak priče . Vernijev crtež mi je ok, iako kopira Ferija, mislim da će imati lepu karijeru.Ni Bure mi nije toliko loš uopšteno govoreći, ali u ovom Zagoru mi je nepodnošljiv; priča mi je toliko puta prežvakana da mi je priseo i sam kraj, koji možda i nije toliko loš.
U svakom slučaju : bolji je stari Rendal.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - anto on 29/05/2010 13:31:27
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 29/05/2010 : 17:05:58  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote
Heroji Harlema na Bonelli nacin, ko je citao razumece. Po penzionisanju, Patrik sigurno prelazi u bazu drugde; pa ce ga tamo Skal opet zaskociti!

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4806 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 29/05/2010 : 18:09:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by karven

editirao sam po prvi put nečiji post čisto da ekipa koja nije čitala novog rendala ne sazna kraj...ne vjerujem da je Combatrock imao namjeru,ali eto...

pa i nisam imao nameru... malo sam se zaneo... a da su zasrali vala jesu... ajde pozz...

sangue navajo
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 13/06/2010 : 18:26:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

Ovde moram i ja da kazem koju rec.

Odaaaaavno nisam osetio ovakvo odusevljenje citajuci Zagorovu pricu.

Sama prica mi je odlicna, a crtez jos bolji.Procitao sam danas sva cetiri u cugu. Konacno sam opet video Cikove smicalice sa Trempijem koje su mi vrlo nedostajale.. Svidjaju mi se i one retrospektive iz ranijih brojeva. Ma sve mi se svidelo.

Mislim da je pogresno poredjenje prvog Mutanta i ovog sad. Po mom misljenju treba porediti ovu pricu sa pricama koje trenutno izlaze, a koje su teska glupost. Ovako nesto mi vraca veru u Zagora.

E, sad kada sam najzad i ja pročitao celu priču mogu da promenim malo mišljenje i da se složim sa tobom u potpunosti Drugim rečima Verniev crtež me je oduševio, on je toliko napredovao u odnosu na priču sa Tkačem da je to neverovatno, nema one više statičnosti, a crtež mu je pun atmosfere, naročito u četvrtom nastavku u delu kad je Zagor zarobljen u podrumu na farmi Priča je sasvim OK, i svakako je teško upoređivati sa prvim delom Što se tiče nastavka realno ga je očekivati ali naravno ulogu Skala bi preuzela njegova ćerka kojoj će se verovatno u zatvoru povećati telepatske moći
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 18/06/2010 : 12:34:27  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
zna li neko sta je ovo?

http://forum.coper-srbija.com/index.php?topic=24111.0

Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 18/06/2010 : 20:47:04  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

zna li neko sta je ovo?

http://forum.coper-srbija.com/index.php?topic=24111.0

Svaka cast druze, zahvaljujuci tebi otkrio sam da jos neko radi slicnu stvar kao i ja, s tim da je on pravi crtac :)

pokusavam da stupim u kontakt sa njim
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 18/06/2010 : 22:38:01  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
http://blog.b92.net/text/15292/Sto-mu-mangulica/
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 19/06/2010 : 11:35:07  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
tekst o Ferriju:
http://www.stripovi.com/index.asp?page=author-view&AuthorID=314

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 22/06/2010 : 14:14:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
Meni je ostalo da se dočepam još samo jednog Rendala, ali ova tri broja su prilično dosadna. Ovako bezidejnu epizodu, sa sramotno loše raspoređenim prostorom, sam jako rijetko vidio. Čini mi se da je Buratinijev najveći problem upravo dati prostor, to jest nemogućnost da da smislenu dužinu scenama i učini ih zanimljivijim. Neke svijetle tačke scenarija su premlaćene traljavo i na brzinu, dok se one najdosadnije scene razvlače i razvlače... Kod dijaloga između Zagora i onog glupog poručnika strip mi se zgadio. Je, baš kupujem strip da bih gledao kako Zagor na tri table detaljno objašnjava kako će se prišunjati indijanskom logoru.
Crtež nije loš.
Inače, skoro sam nešto računao i shvatio sam da sam Zagor čini više od trećine moje kolekcije stripova(nekih 450 komada)!

Edited by - Mhejl on 22/06/2010 14:20:46
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17009 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 22/06/2010 : 15:24:48  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Ja imam preko 500 Zagora, a ukupno oko 900 stripova, no samo Zagora skupljam, ostalo čitam i proslijedim dalje.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 22/06/2010 : 19:29:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote

Zagor tema

Veseli Četvrtak broj 32 "Indijanska magija" je povod za ovu temu.
U Italiji je ova priča izašla u martu 2007. kao jubilarni broj 500 (Zenith Gigante 551).
Ludens je već u novembru 2007. objavio ovu priču kao Specijal broj 14.

Hajde da "obnovimo gradivo" i napišemo koju reč o ovome.

Negativac kao što je Demonska Maska zaslužuje posebnu diskusiju

Sklavi vs Buratini

Evo kako su obe priče "prošle" na recenzijama:

"Demonska maska" - recenzija

"Indijanska magija" - recenzija

EDIT:
Colte, Colte . . .

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter

Edited by - Ultras on 22/06/2010 19:40:03
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 22/06/2010 : 19:36:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Tesko je uporediti, dve totalno razlicite recenzije... onako odokativno, Sclavi je bio bolji od Sclavija, Ferri u naslovnici za ZS 665 bolji nego u naslovnici Slomljenog koplja, Ferrijev crtez u ZS 666 upecatljiviji nego u Bledolikom otpadniku.
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 22/06/2010 : 19:41:57  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colt

Tesko je uporediti, dve totalno razlicite recenzije... onako odokativno, Sclavi je bio bolji od Sclavija, Ferri u naslovnici za ZS 665 bolji nego u naslovnici Slomljenog koplja, Ferrijev crtez u ZS 666 upecatljiviji nego u Bledolikom otpadniku.

i sta sad?sclavi u sclaviju,ferri,u ferriju,ili ferri sclaviju????
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 22/06/2010 : 19:58:48  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
bogu bozije, caru carevo

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 22/06/2010 : 20:20:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Definitivno "Demonska maska" je jedna od top 10 Zagora, i sam tim nemoguće je upoređivati kvalitet priče sa "Indijanskom magijom" koja je po meni jedna od najlošijih ljubilarnih priča Zagora, zbrzana, sa dosta nabacnih neprijatelja iz Zgorove prošlosti bez neke osnovne ideje, dok je Ferri u nekim dolovima katastrofalan, pre svega mislim na Zagorovu facu

Edited by - Bruce Springsteen on 22/06/2010 20:21:22
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3914 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 22/06/2010 : 20:23:53  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message  Reply with Quote
Licno mi je bolji prvi dio koji je pisao Sclavi jer mi se ovaj Burattinijev jubilarac cini poprilicno zbrzano, malo je 96 stranica za ovakvog neprijatelja...

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page
Page: of 489 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1 seconds. Snitz Forums 2000