forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Zagor topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 489

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 05/02/2011 : 13:36:54  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

Jeli zato sto su ljudi kritikovali kvalitet novih Zagorovih naslovnica???
Izgleda da su neki ovdje bas i previse osjetljivi...

o boze...mogao bi sljedeci put malo bolje razmisliti prije nego sto izvalis ovako nesto.
Procitaj post prije ovog.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 05/02/2011 : 13:48:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Ok. Ipak, ne razumijem zasto bas sada ova odluka, taj topic vec ima preko 200 strana, pa sad da se tek tako zakljuca...?
Zagor ce uvijek imati najvise topica u Bonelli podforumu, on je jednostavno najpopularniji junak u nasim krajevima, iako zakljucas jedan stari i dobar topic o njegovim novim naslovnicama, ljudi ce stalno otvarat nove topice i pitat glupa pitanja kao, "gdje se mogu kupiti Zagor stripovi?"
Koliko ja vidim, nisu ovi stari topici problem, nego oni novi koje stavljaju novi forumasi, pitaju jedno pitanje i onda se taj njihov nepotrebni novi topic zakljuca. Kad imas jedno 5 ili 10 slicnih zakljucanih topica u jednoj sedmici, to je ono sto zakopa one ostale topice na trecu ili cetvrtu stranu.
Svi smo ovdje navikli na Novi Zagor u Italiji da stvarno nije fer da se tek tako zakljuca...

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 05/02/2011 : 13:48:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Najzanimljiviji neprijatelji?
SuperMike i Randall.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 05/02/2011 : 13:54:28  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Zagorovi neprijatelji

Koji su vam najinteresantniji Zagorovi neprijatelji i zasto?

Eno onaj glavonja pored Kandraksa. Taj je isto neprijatelj!

Zasto?

Zbog pravednog pristupa problematici sa Zagorom!

Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 05/02/2011 : 13:55:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Glavonja lijevi ili glavonja desni?

Go to Top of Page

Bat Baterton
Average Member

Serbia
782 Posts

Member since 10/08/2010

Posted - 05/02/2011 : 13:58:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Bat Baterton a Private Message  Reply with Quote
I ja moram da kazem da mi nije bas najjasnije zakljucavanje teme koja ima jasnu ideju i koja je imala toliko strana. Stavljanje u jednu temu sve o Zagoru ce napraviti totalni haos i tema nece moci da se prati. I meni je potpuno logicno da Zagor ima vise tema od ostalih junaka, kada je najpopularniji.

Novi Zagor u Italiji ima istu tematiku kao i najavljivanje novih epizoda u VČ i Ludensu. Sve 3 bi, po mom misljenju, trebalo da imaju zasebnu temu.

Na temu:
Vampir na prvom mestu, zatim Helingen i Kandraks. Sve je lepo objasnio kasper, em su neprijatelji koje smo obozavali kao klinci, em su za njih vezane sf, horor teme, koje su mi se uvek najvise svidjale u Zagoru.
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 05/02/2011 : 14:01:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Možda je KW to napravio da svi junaci budu ehm, "ravnopravni". Tako da svaki ima svoju temu gdje je sve i da se ne otvaraju nove.

Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 05/02/2011 : 14:03:42  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
@King Warrior

Predlazem lek koji je uspeo na primeru Tex-a. Sve ozbiljne raspreve o liku i delu Zagora prebaciti u ultimate topic (samim tim i ovu diskusiju oko neprijatelja).

Edited by - kasper on 05/02/2011 14:03:59
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 05/02/2011 : 14:03:49  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
ace, pa mi cemo zaljucati topice koje spominjes i uputiti ih na pravo mjesto. Mislim da je fer prema ostalim fanovima drugih junaka da su i njihovi topici ravnopravno zastupljeni, bez obzira na Zagorovu dominaciju na strip sceni. I pored toga ostaje najvise njegovih topica.
uvijek sam bio misljenja da preopterecenost SBE podforuma Zagorovim topicima vise steti samom Zagoru, a i mnogi su time iznervirani.
Nedavno sam dobio jedan dobar i opsiran PM po tom pitanju.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 05/02/2011 : 14:05:05  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by docA

quote:

Zagorovi neprijatelji

Zasto?

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7822 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 05/02/2011 : 15:44:12  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Samo teški biser more bezrazložno (ili jer mu gori pod guzicom) zatvoriti topic u kojem se postalo preko 5 godina.
another facepalm
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 05/02/2011 : 16:04:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zagorovi neprijatelji

Najzanimljiviji su mi dakako Hellingen(o njemu se sve zna),Rakosi je neizostavan element horora, i još mi je zanimljiv Eskim jer mi je to ujedno i prvi Zagorov strip koji sam pročitao.
Svi su oni na svoj način obilježili Zagora,ali ova trojica su meni nekako ispred njih.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 05/02/2011 : 16:13:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
najzanimljiviji neprijatleji:
supermike-jer je pobjedio zagora vlastitim oružjem
ironman- jer je bio neranjiv
hellingen- tu se nema što reći
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 05/02/2011 : 16:28:17  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
@ Dr Bruce Zagoringsteen

Baron Rakoši originalni vampir? A sta sam ja, surogat originala?
A jesi li nekad cuo za BELU LUGOŠIJA?

Kaze se uteme(n)ljitelj...
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8251 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 05/02/2011 : 16:57:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hellingen - epske bitke
Kralj orlova(Ben Stevens) - interesantanj je sama njegova pojava u serijalu i razlog
Eskim - baš me iznenadija taj lik u serijalu isama njeova pojava na čelu neke krim organizacije

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

crazyboy993
Average Member

Croatia
760 Posts

Member since 26/11/2010

Posted - 05/02/2011 : 18:39:34  Show Profile Show Extended Profile  Send crazyboy993 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by split85

quote:

Hellingen - epske bitke
Kralj orlova(Ben Stevens) - interesantanj je sama njegova pojava u serijalu i razlog
Eskim - baš me iznenadija taj lik u serijalu isama njeova pojava na čelu neke krim organizacije

sa sekimom su zasrali sljedeće pojavljivanje... moralo ej biti to bolje odrađeno, zagor ga je pre lako dobio... prva prica je vrh, al idruga

Press any key to quit or press any other key to continue
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 05/02/2011 : 20:05:46  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by docA

quote:

Zagorovi neprijatelji

Zasto?

Onaj glavonja sa kapom možda nije najopasniji,ali jeste ubedljivo najružniji!!!
Go to Top of Page

Checee
Advanced Member

China
3004 Posts

Member since 17/11/2008

Posted - 05/02/2011 : 20:09:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Checee a Private Message  Reply with Quote
I ti si da bi napisao jos jednu notornu glupost morao da iskvotujes kvotavu kvotu?! Ej moj pravedni...

Ontopik:

Najveci neprijatelj mu je Čiko! Zasto? Pogledati epizode narocito iz edicije "veseli cetvrtak"...

Edited by - Checee on 05/02/2011 20:11:06
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 05/02/2011 : 20:23:27  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Checee

I ti si da bi napisao jos jednu notornu glupost morao da iskvotujes kvotavu kvotu?! Ej moj pravedni...

Ontopik:

Najveci neprijatelj mu je Čiko! Zasto? Pogledati epizode narocito iz edicije "veseli cetvrtak"...

Nije to glupost,već konstatacija. Rekoh ja da je Vampirče od Vranje dvostruka ličnost. Prvo se javi kao Dr.Džekil (Doca),a zatim kao Mr.Hajd (Checee)...
Go to Top of Page

Checee
Advanced Member

China
3004 Posts

Member since 17/11/2008

Posted - 05/02/2011 : 20:31:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Checee a Private Message  Reply with Quote
Valjda vidis ko ti se obraca, ili ti porasla dioptrija, je li, smaracu?
Kad ti se obrati Doca, onda "konstatuj" ne lupaj ko gočubija u goč...znas ti moj qrac i ko je Dzeki l i ko Hajd...

Ontopik: Chiko je urnisao Zagora u brojevima VC
poredjenje: kao sto ovaj pravedni zagadi svaki topik na koji se pojavi, ode i preglednost i sve u qrac...

Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 05/02/2011 : 21:06:55  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pravedni

Nije to glupost,već konstatacija. Rekoh ja da je Vampirče od Vranje dvostruka ličnost. Prvo se javi kao Dr.Džekil (Doca),a zatim kao Mr.Hajd (Checee)...

Najveci neprijatelj-definitivo Supermajk,volim epizode gde Zagi "najebe" od nekog

Posle njega ide onaj kamiondzija-glavonj,sto stoji sa desne strane Kandraksa

Pravedni@
Evo i ja imam isti IP kao docA i checee, da li nas to cini trostrukom licnoscu ,metuzaleme

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 06/02/2011 : 11:05:28  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote

Ej,tko je onaj do Eskima,izgleda kao Moon Knight iz "Marvela"?
Nikad vidio toga lika ,ali sigurno nije Krojach!

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 06/02/2011 : 12:10:14  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

Mislim da je on neprijatelj iz "Horde zla"
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 06/02/2011 : 13:21:05  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by andjelt

quote:

Mislim da je on neprijatelj iz "Horde zla"

Da, Crni gospodar
Go to Top of Page

crazyboy993
Average Member

Croatia
760 Posts

Member since 26/11/2010

Posted - 06/02/2011 : 13:29:05  Show Profile Show Extended Profile  Send crazyboy993 a Private Message  Reply with Quote
quote:

crni gospodar iz hordi zla, odlična epizoda... moguće da se taj lik pojavi opet :)

Press any key to quit or press any other key to continue
Go to Top of Page
Page: of 489 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.81 seconds. Snitz Forums 2000