Author |
Topic |
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19680 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 14/12/2013 : 20:52:22
|
quote: Originally posted by ddeki
Ajoj!
Žao mi je to reći, ali ovo ti je jedan od lošijih radova. I originalna naslovnica je loše obojana, ali i tvoja. Ostalim tvojim radovima skidam kapu , ali ovim ti pada kvaliteta.
Samo moje mišljenje, bez ljutnje. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
ddeki
Advanced Member
3435 Posts
Member since 30/08/2009 |
Posted - 14/12/2013 : 22:40:05
|
quote: Originally posted by tinton
Ajoj!
Žao mi je to reći, ali ovo ti je jedan od lošijih radova. I originalna naslovnica je loše obojana, ali i tvoja. Ostalim tvojim radovima skidam kapu , ali ovim ti pada kvaliteta.
Samo moje mišljenje, bez ljutnje.
Koliko ljudi toliko cudi. Zao mi je sto cu ti ovo reci ali meni je ovo jedan od boljih kolora. Sto bi rekli nista ja tu vise ne bih dirao.
Ps. Bas me zanima kako bi ti obojio ovu naslovnicu. Cisto da vidimo i da uporedimo. Pa ako bude bolja skinucu ti kapu. Ovako ostaju samo prazne reci bez ikakvog pokrica. Izvoli oboji pa da vidimo. |
http://ddeki.deviantart.com/gallery/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100009518400153 |
Edited by - ddeki on 14/12/2013 22:47:36 |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19680 Posts
Posted - 14/12/2013 : 22:54:15
|
Ajoj!
Koliko ljudi toliko cudi. Zao mi je sto cu ti ovo reci ali meni je ovo jedan od boljih kolora. Sto bi rekli nista ja tu vise ne bih dirao.
Ps. Bas me zanima kako bi ti obojio ovu naslovnicu. Cisto da vidimo i da uporedimo. Pa ako bude bolja skinucu ti kapu. Ovako ostaju samo prazne reci bez ikakvog pokrica. Izvoli oboji pa da vidimo.
Pa obojio bih ju deset puta bolje, ne znam zašto si se uvrijedio, nisam to htio postići. Samo sam dao vlastito (u biti bezznačajno) mišljenje. Meni se osobno ne sviđa žarko narančasta podloga i previše šarenila na Kozaku. Nije mi baš ni sijelo jednobojno drveće u pozadini, ali u redu, to se drugačije prektički ne bi ni moglo. |
|
|
|
ddeki
Advanced Member
3435 Posts
Posted - 14/12/2013 : 23:05:03
|
Ajoj!
Ps. Bas me zanima kako bi ti obojio ovu naslovnicu. Cisto da vidimo i da uporedimo. Pa ako bude bolja skinucu ti kapu. Ovako ostaju samo prazne reci bez ikakvog pokrica. Izvoli oboji pa da vidimo.
Pa obojio bih ju deset puta bolje, ne znam zašto si se uvrijedio, nisam to htio postići. Samo sam dao vlastito (u biti bezznačajno) mišljenje. Meni se osobno ne sviđa žarko narančasta podloga i previše šarenila na Kozaku. Nije mi baš ni sijelo jednobojno drveće u pozadini, ali u redu, to se drugačije prektički ne bi ni moglo.
Oboji pa da vidimo. Ne mora da bude deset puta bolja neka bude barem duplo. Ako sam ja mogao svoje slobodno vreme da izdvojim da obojim ovu naslovnicu, mozes i ti. A sto se tice neba i ostalih boja, gledao sam originalnu naslovnicu i zeleo sam da izgleda sto vernije originalu, u retro stilu. To dali se tebi svidja ili ne to je tvoja stvar, jer ja ovo nisam obojio i postavio ovde da bih skupljao lajkove, vec da bi imali obojene neke lepe alternativne naslovnice. Jedino mi je zasmetalo sto si rekao da mi sa ovim kolorom pada kvaliteta! Ne znam kako to pada??? Jel samo zato sto sam zeleo da naslovnica izgleda retro???? |
http://ddeki.deviantart.com/gallery/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100009518400153 |
Edited by - ddeki on 14/12/2013 23:06:11 |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19680 Posts
Posted - 14/12/2013 : 23:14:21
|
Dobro, sad vidim da sam napisao "deset puta bolje", htjedoh reći da bi bila deset puta gora od tvoje, ispao sam malo arogantan, priznajem, a sve jer ne pazim što sam napisao. U glavnom, obojio bih (kad bi uopće znao) deset puta gore. Ako si htio obojiti što vjernije originalu, to shvaćam, ali sam mišljenja da je i originalna loše obojana. Malo sam se nes(p)retno izrazio s ovim "padom kvaliteta", bit je bila da je meni osobno gora od tvojih ostalih, što ne znači ništa jer ja nisam stručnjak, ali isto tako imam pravo iznjeti svoje mišljenje (forum i postoji zbog razmjene mišljenja). |
|
|
|
ddeki
Advanced Member
3435 Posts
Posted - 14/12/2013 : 23:31:31
|
Dobro, sad vidim da sam napisao "deset puta bolje", htjedoh reći da bi bila deset puta gora od tvoje, ispao sam malo arogantan, priznajem, a sve jer ne pazim što sam napisao. U glavnom, obojio bih (kad bi uopće znao) deset puta gore. Ako si htio obojiti što vjernije originalu, to shvaćam, ali sam mišljenja da je i originalna loše obojana. Malo sam se nes(p)retno izrazio s ovim "padom kvaliteta", bit je bila da je meni osobno gora od tvojih ostalih, što ne znači ništa jer ja nisam stručnjak, ali isto tako imam pravo iznjeti svoje mišljenje (forum i postoji zbog razmjene mišljenja).
Ne sekiraj se ja nisam sujetan, a nisi ni prvi ni poslednji koji mi je uputio kritike. Bilo je i mnogo gorih kritika. Ja sam ovako odreagovao upravo zbog toga kako si kako ti rece nespretno izrazio. Nisam hteo ovo da napisem da ne ispadne da se sam hvalim ali su mi do sada svi hvalili ovaj kolor i trazili mi da im na pm posaljem verziju uoriginalnoj velicini i bez potpisa. Zato mi je tvoj komentar zazvucao cudno i sarkasticno. Nadam se da ti je sada jasno otkud moja ovakva reakcija. |
Edited by - ddeki on 14/12/2013 23:33:08 |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19680 Posts
|
ike666
Average Member
709 Posts
Member since 01/11/2012 |
Posted - 15/12/2013 : 17:55:38
|
Imam ja jedno pitanje. Ne znam jel ovo dobar topik za to, ali probat ću: Ima li negdje nacrtana detaljna mapa Darkwooda, na kojoj se može vidjeti gdje je močvara Mo-hi-la, gdje je čistina Male vode, gdje su Tonka i Mhavci, Akenat i Vajandoti, gradić Pleasent town itd itd. Nešto kao što kod Tolkiena postoji mapa Međuzemlja.... Unaprijed zahvaljuem! |
Rendal Mutant, Tkac, Jednooki Džek, Vatreno oko... |
|
|
emirem
Advanced Member
10814 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 15/12/2013 : 23:50:10
|
Nemam nista bolje niti detaljnije.... |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
ike666
Average Member
709 Posts
Member since 01/11/2012 |
Posted - 16/12/2013 : 08:29:55
|
Da, to je pozicija Darkwooda unutar USA. Mene zanima mapa samog Darkwooda - da li je ikada napravljena ili ta mjesta scenaristi nabacuju iz glave bez nekog reda? |
Rendal Mutant, Tkac, Jednooki Džek, Vatreno oko... |
|
|
Brdar
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2770 Posts
Member since 22/10/2003 |
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9399 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 19/12/2013 : 19:07:29
|
Brdar, ako nije problem, pokušaj ovu. Da vidimo tvoj kolor prije talijanskoga.
Klikni na nju za veću rezoluciju. |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
|
Brdar
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2770 Posts
Posted - 19/12/2013 : 21:01:44
|
Deers, sto se mene licno tice, nije problem, samo sto ne znam imam li pravo kolorirati ovu naslovnicu jer strip za ovu epizodu jos nije objavljen? |
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9399 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 19/12/2013 : 21:40:56
|
quote: Originally posted by Brdar
Deers, sto se mene licno tice, nije problem, samo sto ne znam imam li pravo kolorirati ovu naslovnicu jer strip za ovu epizodu jos nije objavljen?
Razumijem. Osobno mislim da ne bi trebao biti problem, možda da se odmah ne stavi na fejs? Mada jednom kad je nešto na internetu.... U svakom slučaju želio bih prije ili kasnije vidjeti tvoju verziju (i drugih kolorista sa foruma, ako žele). |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7713 Posts
Member since 24/03/2009 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17011 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
Brdar
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2770 Posts
Posted - 20/12/2013 : 16:29:47
|
quote: Originally posted by Deers
quote: Originally posted by Brdar
Deers, sto se mene licno tice, nije problem, samo sto ne znam imam li pravo kolorirati ovu naslovnicu jer strip za ovu epizodu jos nije objavljen?
Razumijem. Osobno mislim da ne bi trebao biti problem, možda da se odmah ne stavi na fejs? Mada jednom kad je nešto na internetu.... U svakom slučaju želio bih prije ili kasnije vidjeti tvoju verziju (i drugih kolorista sa foruma, ako žele).
U svakom slucaju, zelja ce ti biti ispunjena, ali ipak prvo sacekajmo zvanicno izdanje, pa onda neka bude i moja verzija. |
|
|
ddeki
Advanced Member
3435 Posts
Posted - 20/12/2013 : 19:39:15
|
Ne vidim zasto bi bio problem obojiti ovu naslovnicu pre nego sto izadje zvanicna. Kao prvo ovo je javno objavljeno na netu, a kao drugo niko nece zaraditi na ovoj naslovnici, a kao trece uvek postoji komanda resize, koju sam ovde uradio, kao i ubacivanje potpisa i logoa, tako da se ne moze ista zloupotrebiti za stampanje ili distribuciju. Ne zelim da vidim unapred kakve ce se boje upotrebiti i kojim stilom ce se obojiti ova odlicna naslovnica i zato za mene predstavlja jednu vrstu izazova da ovo obojim pre zvanicne verzije.
Dakle evo moje verzije:
|
Edited by - ddeki on 23/12/2013 13:20:20 |
|
|
legaz
Senior Member
Serbia
2417 Posts
Member since 13/08/2009 |
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
ddeki
Advanced Member
3435 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19680 Posts
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17011 Posts
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17011 Posts
|
Brdar
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2770 Posts
Posted - 20/12/2013 : 21:15:24
|
Drago mi je da vam se svidja. Inace imam i verziju u originalnoj rezoluciji sa i bez potpisa. i ako bude zelje i ne bude problema iz Bonelija mogu i njih okaciti....
Odlican kolor ddeki! I ako, kao sto kazes, ne bude problema iz Bonellija, eto ubrzo i moje verzije. |
|
|
Topic |
|