forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Zagor topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 489

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19680 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/12/2013 : 20:52:22  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ddeki

Ajoj!

Žao mi je to reći, ali ovo ti je jedan od lošijih radova. I originalna naslovnica je loše obojana, ali i tvoja. Ostalim tvojim radovima skidam kapu , ali ovim ti pada kvaliteta.

Samo moje mišljenje, bez ljutnje.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

ddeki
Advanced Member

3435 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 14/12/2013 : 22:40:05  Show Profile Show Extended Profile  Send ddeki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

Ajoj!

Žao mi je to reći, ali ovo ti je jedan od lošijih radova. I originalna naslovnica je loše obojana, ali i tvoja. Ostalim tvojim radovima skidam kapu , ali ovim ti pada kvaliteta.

Koliko ljudi toliko cudi. Zao mi je sto cu ti ovo reci ali meni je ovo jedan od boljih kolora. Sto bi rekli nista ja tu vise ne bih dirao.

Ps. Bas me zanima kako bi ti obojio ovu naslovnicu. Cisto da vidimo i da uporedimo. Pa ako bude bolja skinucu ti kapu. Ovako ostaju samo prazne reci bez ikakvog pokrica. Izvoli oboji pa da vidimo.

http://ddeki.deviantart.com/gallery/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009518400153

Edited by - ddeki on 14/12/2013 22:47:36
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19680 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/12/2013 : 22:54:15  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ajoj!

Koliko ljudi toliko cudi. Zao mi je sto cu ti ovo reci ali meni je ovo jedan od boljih kolora. Sto bi rekli nista ja tu vise ne bih dirao.

Ps. Bas me zanima kako bi ti obojio ovu naslovnicu. Cisto da vidimo i da uporedimo. Pa ako bude bolja skinucu ti kapu. Ovako ostaju samo prazne reci bez ikakvog pokrica. Izvoli oboji pa da vidimo.

Pa obojio bih ju deset puta bolje, ne znam zašto si se uvrijedio, nisam to htio postići. Samo sam dao vlastito (u biti bezznačajno) mišljenje. Meni se osobno ne sviđa žarko narančasta podloga i previše šarenila na Kozaku. Nije mi baš ni sijelo jednobojno drveće u pozadini, ali u redu, to se drugačije prektički ne bi ni moglo.

Go to Top of Page

ddeki
Advanced Member

3435 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 14/12/2013 : 23:05:03  Show Profile Show Extended Profile  Send ddeki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Ajoj!

Pa obojio bih ju deset puta bolje, ne znam zašto si se uvrijedio, nisam to htio postići. Samo sam dao vlastito (u biti bezznačajno) mišljenje. Meni se osobno ne sviđa žarko narančasta podloga i previše šarenila na Kozaku. Nije mi baš ni sijelo jednobojno drveće u pozadini, ali u redu, to se drugačije prektički ne bi ni moglo.

Oboji pa da vidimo. Ne mora da bude deset puta bolja neka bude barem duplo. Ako sam ja mogao svoje slobodno vreme da izdvojim da obojim ovu naslovnicu, mozes i ti. A sto se tice neba i ostalih boja, gledao sam originalnu naslovnicu i zeleo sam da izgleda sto vernije originalu, u retro stilu. To dali se tebi svidja ili ne to je tvoja stvar, jer ja ovo nisam obojio i postavio ovde da bih skupljao lajkove, vec da bi imali obojene neke lepe alternativne naslovnice. Jedino mi je zasmetalo sto si rekao da mi sa ovim kolorom pada kvaliteta! Ne znam kako to pada??? Jel samo zato sto sam zeleo da naslovnica izgleda retro????

Edited by - ddeki on 14/12/2013 23:06:11
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19680 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/12/2013 : 23:14:21  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Dobro, sad vidim da sam napisao "deset puta bolje", htjedoh reći da bi bila deset puta gora od tvoje, ispao sam malo arogantan, priznajem, a sve jer ne pazim što sam napisao. U glavnom, obojio bih (kad bi uopće znao) deset puta gore. Ako si htio obojiti što vjernije originalu, to shvaćam, ali sam mišljenja da je i originalna loše obojana. Malo sam se nes(p)retno izrazio s ovim "padom kvaliteta", bit je bila da je meni osobno gora od tvojih ostalih, što ne znači ništa jer ja nisam stručnjak, ali isto tako imam pravo iznjeti svoje mišljenje (forum i postoji zbog razmjene mišljenja).

Go to Top of Page

ddeki
Advanced Member

3435 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 14/12/2013 : 23:31:31  Show Profile Show Extended Profile  Send ddeki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dobro, sad vidim da sam napisao "deset puta bolje", htjedoh reći da bi bila deset puta gora od tvoje, ispao sam malo arogantan, priznajem, a sve jer ne pazim što sam napisao. U glavnom, obojio bih (kad bi uopće znao) deset puta gore. Ako si htio obojiti što vjernije originalu, to shvaćam, ali sam mišljenja da je i originalna loše obojana. Malo sam se nes(p)retno izrazio s ovim "padom kvaliteta", bit je bila da je meni osobno gora od tvojih ostalih, što ne znači ništa jer ja nisam stručnjak, ali isto tako imam pravo iznjeti svoje mišljenje (forum i postoji zbog razmjene mišljenja).

Ne sekiraj se ja nisam sujetan, a nisi ni prvi ni poslednji koji mi je uputio kritike. Bilo je i mnogo gorih kritika. Ja sam ovako odreagovao upravo zbog toga kako si kako ti rece nespretno izrazio. Nisam hteo ovo da napisem da ne ispadne da se sam hvalim ali su mi do sada svi hvalili ovaj kolor i trazili mi da im na pm posaljem verziju uoriginalnoj velicini i bez potpisa. Zato mi je tvoj komentar zazvucao cudno i sarkasticno. Nadam se da ti je sada jasno otkud moja ovakva reakcija.

Edited by - ddeki on 14/12/2013 23:33:08
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19680 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 15/12/2013 : 10:18:16  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Naravno, sve OK.

Go to Top of Page

ike666
Average Member

709 Posts

Member since 01/11/2012

Posted - 15/12/2013 : 17:55:38  Show Profile Show Extended Profile  Send ike666 a Private Message  Reply with Quote
Imam ja jedno pitanje. Ne znam jel ovo dobar topik za to, ali probat ću:
Ima li negdje nacrtana detaljna mapa Darkwooda, na kojoj se može vidjeti gdje je močvara Mo-hi-la, gdje je čistina Male vode, gdje su Tonka i Mhavci, Akenat i Vajandoti, gradić Pleasent town itd itd.
Nešto kao što kod Tolkiena postoji mapa Međuzemlja....
Unaprijed zahvaljuem!

Rendal Mutant, Tkac, Jednooki Džek, Vatreno oko...
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 15/12/2013 : 23:50:10  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote

Nemam nista bolje niti detaljnije....

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

ike666
Average Member

709 Posts

Member since 01/11/2012

Posted - 16/12/2013 : 08:29:55  Show Profile Show Extended Profile  Send ike666 a Private Message  Reply with Quote
Da, to je pozicija Darkwooda unutar USA. Mene zanima mapa samog Darkwooda - da li je ikada napravljena ili ta mjesta scenaristi nabacuju iz glave bez nekog reda?

Rendal Mutant, Tkac, Jednooki Džek, Vatreno oko...
Go to Top of Page

Brdar
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2770 Posts

Member since 22/10/2003

Posted - 19/12/2013 : 17:50:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Brdar a Private Message  Reply with Quote
Evo jedna maestrova od mene.

Edited by - Brdar on 19/12/2013 17:51:17
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9399 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 19/12/2013 : 19:07:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Brdar, ako nije problem, pokušaj ovu. Da vidimo tvoj kolor prije talijanskoga.

Klikni na nju za veću rezoluciju.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Brdar
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2770 Posts

Member since 22/10/2003

Posted - 19/12/2013 : 21:01:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Brdar a Private Message  Reply with Quote
Deers, sto se mene licno tice, nije problem, samo sto ne znam imam li pravo kolorirati ovu naslovnicu jer strip za ovu epizodu jos nije objavljen?
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9399 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 19/12/2013 : 21:40:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Brdar

Deers, sto se mene licno tice, nije problem, samo sto ne znam imam li pravo kolorirati ovu naslovnicu jer strip za ovu epizodu jos nije objavljen?

Razumijem. Osobno mislim da ne bi trebao biti problem, možda da se odmah ne stavi na fejs? Mada jednom kad je nešto na internetu.... U svakom slučaju želio bih prije ili kasnije vidjeti tvoju verziju (i drugih kolorista sa foruma, ako žele).

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7713 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 20/12/2013 : 08:13:58  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
znači,sad je sigurno da je ova ferrijeva naslovnica za ovaj novi specijal buđenja...!!??
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17011 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 20/12/2013 : 09:49:20  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Poznavajući rad SBE kolorista, bilo bi bolje da je ostave ovako, da ništa ne bojaju...
Go to Top of Page

Brdar
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2770 Posts

Member since 22/10/2003

Posted - 20/12/2013 : 16:29:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Brdar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deers

quote:
Originally posted by Brdar

Razumijem. Osobno mislim da ne bi trebao biti problem, možda da se odmah ne stavi na fejs? Mada jednom kad je nešto na internetu.... U svakom slučaju želio bih prije ili kasnije vidjeti tvoju verziju (i drugih kolorista sa foruma, ako žele).

U svakom slucaju, zelja ce ti biti ispunjena, ali ipak prvo sacekajmo zvanicno izdanje, pa onda neka bude i moja verzija.
Go to Top of Page

ddeki
Advanced Member

3435 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 20/12/2013 : 19:39:15  Show Profile Show Extended Profile  Send ddeki a Private Message  Reply with Quote
Ne vidim zasto bi bio problem obojiti ovu naslovnicu pre nego sto izadje zvanicna. Kao prvo ovo je javno objavljeno na netu, a kao drugo niko nece zaraditi na ovoj naslovnici, a kao trece uvek postoji komanda resize, koju sam ovde uradio, kao i ubacivanje potpisa i logoa, tako da se ne moze ista zloupotrebiti za stampanje ili distribuciju.
Ne zelim da vidim unapred kakve ce se boje upotrebiti i kojim stilom ce se obojiti ova odlicna naslovnica i zato za mene predstavlja jednu vrstu izazova da ovo obojim pre zvanicne verzije.

Dakle evo moje verzije:

Edited by - ddeki on 23/12/2013 13:20:20
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2417 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 20/12/2013 : 19:43:50  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
Bravo Deki.

Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 20/12/2013 : 20:17:26  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Izvrstan kolor, bravo Deki. Odmah ovo kačim na face i na talijanske sajtove.
Go to Top of Page

ddeki
Advanced Member

3435 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 20/12/2013 : 20:26:58  Show Profile Show Extended Profile  Send ddeki a Private Message  Reply with Quote
Drago mi je da vam se svidja. Inace imam i verziju u originalnoj rezoluciji sa i bez potpisa. i ako bude zelje i ne bude problema iz Bonelija mogu i njih okaciti....

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19680 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 20/12/2013 : 20:44:08  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Evo mi se više sviđa! Svaka čast, odlično.

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17011 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 20/12/2013 : 20:52:18  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Au, covjece, koji kolor, bravo, bravo.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17011 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 20/12/2013 : 20:52:50  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Moj novi desktop background :)
Go to Top of Page

Brdar
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2770 Posts

Member since 22/10/2003

Posted - 20/12/2013 : 21:15:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Brdar a Private Message  Reply with Quote
quote:

Drago mi je da vam se svidja. Inace imam i verziju u originalnoj rezoluciji sa i bez potpisa. i ako bude zelje i ne bude problema iz Bonelija mogu i njih okaciti....

Odlican kolor ddeki! I ako, kao sto kazes, ne bude problema iz Bonellija, eto ubrzo i moje verzije.
Go to Top of Page
Page: of 489 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.7 seconds. Snitz Forums 2000