Author |
Topic  |
kasper
Advanced Member

10924 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 13/10/2016 : 09:59:41
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Barem ne nahvalim sva izdanja kao što ti radiš kada krenu najave samo dobrih stripova. Mislim da je ipak bolje ponekad pisati i gluposti nego se uvlačiti u guzicu izdavaču.
tja, da znas da citas verovatno bi video da ja dosta kritikujem fibrina izdanja. svoj malu, skucenu percepciju svog zivota podmeces drugima, al to se od takvog lika i moze ocekivati. sramota si za LL i celi forum. ti pises gluposti/budalastine jer drugo ne znas, to ti je metalno ogranicenje. nisu svi jadnici kao ti |
Edited by - kasper on 13/10/2016 10:06:10 |
 |
|
kasper
Advanced Member

10924 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 13/10/2016 : 10:21:15
|
Glavno da su tvoji upisi naučna fantastika. Pa ovdje si na Zagorovim temama milijun puta spomenuo Vernija i Vernijevce, što je to nego glupost lika koji ne zna ništa pošteno napisati o Zagoru kao stripu. Jednostavno ne razumiješ da Zagor nije samo Verni i da oni kojima se sviđa njegov crtež nisu fokusirani samo na njega. Ali, kako bi to razumio netko tko se umislio da je kulturno uzdignut samo zato jer čita drugačije stripove. Čovječe, pa ti uopće ne znaš ni pisati, inače bi znao da se početak rečenice i imena pišu velikim slovom.  |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
kasper
Advanced Member

10924 Posts
Posted - 13/10/2016 : 10:30:53
|
quote: Originally posted by DODSFERD Jednostavno ne razumiješ da Zagor nije samo Verni i da oni kojima se sviđa njegov crtež nisu fokusirani samo na njega.
nemoj me ti uciti sta je zagor, samo to nemoj. verni nije problem, vernijevci jesu, a ti si ovde specijalan slucaj bas tog vernijevca. kontrast je na primer stari veliki zagorolog, ne znam sta se tu i izleteo.
sto se tice velikog slova na pocetku recenice, znam da takvima kao ti to bode oce, i ja prosto uzivam u tome  |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 13/10/2016 : 10:56:12
|
Verni meni nije problem, ali vidim da ti imaš velikih problema s njime i to više nego bilo tko drugi. U neku ruku mi je i drago, mene također veseli kada nekoga smeta taj crtač toliko da ne zna što bi od nemoći.
|
 |
|
morski
Senior Member

2676 Posts
Member since 09/08/2014 |
Posted - 13/10/2016 : 10:56:15
|
kokice, kokice, sveze kokice!
inace, sto se tice velikih i malih slova, ne znam otkad koristis net, ali po internet pravopisu, u internet komunikaciji, upravo se tako i pise. velika slova oznacavaju (nepotrebno) podizanje glasa, tj vikanje. omasovljavanjem upotrebe inerneta naravno da je doslo i do (nenamernog) krsenja pravila i pr(av)opisa koji jos uvek vaze. svako donosi nesto novo i to je u redu. ali nije u redu prozivati nekoga drugoga zbog nacina na koji komunicira (osim u slucaju vredjanja, naravno). |
Kompletni popis Bonelli stripova u Excelu |
 |
|
kasper
Advanced Member

10924 Posts
|
kasper
Advanced Member

10924 Posts
Posted - 13/10/2016 : 11:12:50
|
Verni meni nije problem, ali vidim da ti imaš velikih problema s njime i to više nego bilo tko drugi. U neku ruku mi je i drago, mene također veseli kada nekoga smeta taj crtač toliko da ne zna što bi od nemoći.
zev, sto ti covek kaze jednom, mora onda jos 100 puta, al izgleda dzaba. ajde, ja sam covek, koji pruza sansu i 102 put (voleo bih da mi izracunas kako sam dosao do ove cifre 102, da se pokazes matematicki pismenim - sumnjam da jesi). verni sam po sebi nije toliko problem (a mozda i nije, ima gorih crtaca dosta kod Zagora), problem su vernijevci. aj sad samnom to ponovi, pa ponovo napisi post gore |
Edited by - kasper on 13/10/2016 11:20:11 |
 |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member

7135 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 13/10/2016 : 11:38:39
|
Ne znam šta Verni radi ali kada na početku epizode vidim njegovo ime draže mi je nego kad to bude 90% ostalih. Istina da mu crtežu malo nedostaje dinamike ali sve ostalo mu je vrhunsko. A moje je viđenje da nitko nema taj legitimitet da određuje koji je crtač najbolji, koji bolji od kojeg već je to sud pojedinaca koji uopće ne moraju biti likovni akademici. Sve je relativno, ne gađa se pikado pa tko pogodi centar da mu nitko ne može osporiti da je pogodio centar. Tako da... živio Verni! 
P.S. I naravno da se slažem s članom Kontrast 2 da tog Vernija uvijek u igru stavljaju njegovi protivnici |
loading...
|
Edited by - Dwayne_Looney on 13/10/2016 11:39:46 |
 |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member

7135 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 13/10/2016 : 11:48:01
|
I inače, nije mi želja biti moderator i ne bi me se trebalo puno ticati ali posredno ipak jest. Ako sam ja izletio jer sam nekome rekao "Konju" onda ni ovo "ti pises gluposti/budalastine jer drugo ne znas, to ti je metalno ogranicenje. nisu svi jadnici kao ti" ne bi smjelo proći bez hlađenja. Inače će ovakva uvreda postati popularna i uvijek ću se pozivati na to da je ovaj prošao nekažnjen. A vidio ju je od onog Nesvrstanog. Da, papak sam  |
loading...
|
Edited by - Dwayne_Looney on 13/10/2016 11:49:25 |
 |
|
kasper
Advanced Member

10924 Posts
Posted - 13/10/2016 : 12:46:36
|
tja, vernijevci me samo tako mogu pobediti. naravno, kakav vi recnik koristite, to nikom nista. pucati u ledja, od vas se to ocekuje
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
I inače, nije mi želja biti moderator i ne bi me se trebalo puno ticati ali posredno ipak jest. Ako sam ja izletio jer sam nekome rekao "Konju" onda ni ovo "ti pises gluposti/budalastine jer drugo ne znas, to ti je metalno ogranicenje. nisu svi jadnici kao ti" ne bi smjelo proći bez hlađenja. Inače će ovakva uvreda postati popularna i uvijek ću se pozivati na to da je ovaj prošao nekažnjen. A vidio ju je od onog Nesvrstanog. Da, papak sam 
|
Edited by - kasper on 13/10/2016 12:49:23 |
 |
|
kasper
Advanced Member

10924 Posts
Posted - 13/10/2016 : 12:47:12
|
jesi, mada ima i socnijih reci za to 
quote: Originally posted by Dwayne_Looney Da, papak sam 
|
Edited by - kasper on 13/10/2016 12:55:21 |
 |
|
zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7883 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 13/10/2016 : 13:56:31
|
kamo sreće da je više crtači poput vernija, toričelija i ostalih šta njeguju ferijevskog zagora...ove šta crtaju zagora kao nekog divljaka, američkog superjunaka ili manekena bih sve rastjerao pa nek crtaju dampira, brendona, morgan losta i ostale budalaštine.. |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 13/10/2016 : 13:57:18
|
quote: Originally posted by kasper
DODSFERD koristi net od 2014
Internet imam od 2008., ovaj forum pratim od 2010. (iako u to vrijeme tek povremeno), a samo zbog mail adrese sam se prijavio tako kasno. Mail od starog operatera mi je bio nedostupan pa sam čekao prijelaz kod novog koji se dogodio 2014. |
 |
|
solar
Moderator

.jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
Posted - 13/10/2016 : 14:16:25
|
Vi ste od dobre polu-zajebancije došli blizu granice za banove i pri tom najviše mislim na kaspera - ajde smirite se i vratite raspravu u normalne okvire. |
Edited by - solar on 13/10/2016 14:16:49 |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 13/10/2016 : 14:35:01
|
zev, sto ti covek kaze jednom, mora onda jos 100 puta, al izgleda dzaba. ajde, ja sam covek, koji pruza sansu i 102 put (voleo bih da mi izracunas kako sam dosao do ove cifre 102, da se pokazes matematicki pismenim - sumnjam da jesi). verni sam po sebi nije toliko problem (a mozda i nije, ima gorih crtaca dosta kod Zagora), problem su vernijevci. aj sad samnom to ponovi, pa ponovo napisi post gore
Kao što netko reče, ne postoje Vernijevci već samo Ferrijevci. Kopija nikad ne može biti bolja od originala, niti je netko ovdje stavljao Vernija ispred Ferrija. Ako se nekome sviđa njegov crtež to ne znači da ga automatski stavlja ispred Zagorovog likovnog tvorca, već samo to da želi vidjeti takav stil i na novijim pričama. Vjerojatno ima i onih koji ne prihvaćaju nikakav drugačiji stil, ali takvi su stvarno u manjini i ne javljaju se često. Ako nekome ne pašu crtači kao što su Laurenti, Chiarolla, Cassarovi i slični, to opet nije dokaz da se radi o čistim Vernijevcima već je u pitanju osobni ukus pojedinca. Bez obzira koliki bio nostalgičar mislim da svaki čitatelj Zagora prihvaća i ponešto drugačiji stil od Ferrijevog, a neki jednostavno prihvate svakog crtača koji dođe na serijal. |
 |
|
kasper
Advanced Member

10924 Posts
Posted - 13/10/2016 : 15:00:01
|
ostavite ferija po strani, covek nema veze sa ovim drugim verni nije problem sam po sebi sta su vernijeci? ljudi koji uzivaju u vernijevim stripovima jer ih vracaju u neko lepose doba. crtez je daleko od tog doba, scenarija su dno dna. sve u svemu sve je toliko lose da prevazilazi granice dobrog ukusa. sve verni & bure epizode su sramota, sem giganta 2 koji je jako dobar. svako kome se te epizode dopadaju za mene je vernijevac. tolko |
 |
|
kasper
Advanced Member

10924 Posts
Posted - 13/10/2016 : 15:12:47
|
quote: Originally posted by solar
Vi ste od dobre polu-zajebancije došli blizu granice za banove i pri tom najviše mislim na kaspera - ajde smirite se i vratite raspravu u normalne okvire.
si |
 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member

5549 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 13/10/2016 : 21:05:16
|
quote: Originally posted by zlatan bihac
kamo sreće da je više crtači poput vernija, toričelija i ostalih šta njeguju ferijevskog zagora...ove šta crtaju zagora kao nekog divljaka, američkog superjunaka ili manekena bih sve rastjerao pa nek crtaju dampira, brendona, morgan losta i ostale budalaštine..
Svaka ti je reč zlatna Zlatane |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17118 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 13/10/2016 : 22:30:04
|
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
quote: Originally posted by zlatan bihac
kamo sreće da je više crtači poput vernija, toričelija i ostalih šta njeguju ferijevskog zagora...ove šta crtaju zagora kao nekog divljaka, američkog superjunaka ili manekena bih sve rastjerao pa nek crtaju dampira, brendona, morgan losta i ostale budalaštine..
Svaka ti je reč zlatna Zlatane
  |
 |
|
Villain
Average Member

Serbia
566 Posts
Member since 01/03/2011 |
Posted - 13/10/2016 : 22:30:50
|
Niko nije pogodio tamo gde treba. Još se guze da budu jebani. Jebem ti crtače i svaku raspravu na tu temu. Kada bi dete od dve godine obrisalo dupe sa zagorom na onom scenarističkom nivou. Zagor ima solidan broj kvalitetnih crtača. Veliki broj osrednjih, i Boga mi solidan broj lošijih (kako za koga). A scenariste, uključujući i onog kezavog iz glavnog štaba su 0, duplo golo, krivak. Ne bi mogli da odrade dečiju bojannku više. Uskoči boselli da to zaliči na strip. I sve dok je tako...trtite se... |
This is a bad time; show us the way. And if You can't show us the way. Then forgive us for being lost |
 |
|
emirem
Advanced Member

10859 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 13/10/2016 : 22:38:50
|
"Kezavi", bas si ga uprizorio… vjecito nasmjeseni...😆 |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
 |
|
doom
stripovi.com suradnik

740 Posts
Member since 28/07/2016 |
Posted - 13/10/2016 : 23:11:13
|
ostavite ferija po strani, covek nema veze sa ovim drugim verni nije problem sam po sebi sta su vernijeci? ljudi koji uzivaju u vernijevim stripovima jer ih vracaju u neko lepose doba. crtez je daleko od tog doba, scenarija su dno dna. sve u svemu sve je toliko lose da prevazilazi granice dobrog ukusa. sve verni & bure epizode su sramota, sem giganta 2 koji je jako dobar. svako kome se te epizode dopadaju za mene je vernijevac. tolko
I ti si kao objektivan? |
 |
|
kasper
Advanced Member

10924 Posts
Posted - 14/10/2016 : 08:13:04
|
quote: Originally posted by doom
ostavite ferija po strani, covek nema veze sa ovim drugim verni nije problem sam po sebi sta su vernijeci? ljudi koji uzivaju u vernijevim stripovima jer ih vracaju u neko lepose doba. crtez je daleko od tog doba, scenarija su dno dna. sve u svemu sve je toliko lose da prevazilazi granice dobrog ukusa. sve verni & bure epizode su sramota, sem giganta 2 koji je jako dobar. svako kome se te epizode dopadaju za mene je vernijevac. tolko
I ti si kao objektivan?
Jok ti si  . |
 |
|
doom
stripovi.com suradnik

740 Posts
Member since 28/07/2016 |
Posted - 14/10/2016 : 09:40:07
|
quote: Originally posted by doom
I ti si kao objektivan?
Jok ti si  .
Alal te, sigurno ti je dobro u zivotu. |
 |
|
Topic  |
|