Author |
Topic |
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
Posted - 13/02/2008 : 17:57:29
|
A di je specijal više??????? |
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds- |
|
|
Inferno
stripovi.com suradnik
Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
Posted - 13/02/2008 : 18:55:28
|
quote: Originally posted by npetros2@htnet-dsl
A di je specijal više???????
Ako ti to nešto znači, sanja sam da će za koji dan!
Zaozbiljno, nema se šta više čekati, zadnje maxije i specove (svih junaka) nisam čitao od 6./7.mjeseca Sve strpaju liti kad mi se ne stoji u sobi. |
Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
|
|
|
viktor14
Senior Member
Croatia
1119 Posts
Member since 06/08/2007 |
Posted - 13/02/2008 : 22:50:42
|
quote: Originally posted by bacho
Je li postoji objašnjenje zašto kasni klasik?
I mene to zanima. Zaželio sam se klasika... |
|
|
henry
Senior Member
Serbia
1467 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 14/02/2008 : 02:10:00
|
quote: Originally posted by piquet
niko ništa ne piše kakva je epizoda??
Nimalo loša s obzirom da nije Buratini, krajnje prosećna, s obzirom da je Boseli... Ali generalno, imaš i misterije i akcije i Bata Batertona, svega po malo, sasvim dovoljno za one koji ne mare zbog "duplih skenova"...
Verovatno neka vrsta Boselijevog omaža starim epizodama, i, iskreno, da je sve ovo crtao Feri, kao i da je epizoda izašla koje desetleće ranije, nema sumnje da bi bila klasik...
|
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
|
|
piquet
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 15/03/2003 |
Posted - 14/02/2008 : 09:25:38
|
hvala henry! |
"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?" |
|
|
Ferri
Senior Member
Montenegro
1818 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 14/02/2008 : 18:27:44
|
quote: Originally posted by henry
Nimalo loša s obzirom da nije Buratini, krajnje prosećna, s obzirom da je Boseli... Ali generalno, imaš i misterije i akcije i Bata Batertona, svega po malo, sasvim dovoljno za one koji ne mare zbog "duplih skenova"...
Verovatno neka vrsta Boselijevog omaža starim epizodama, i, iskreno, da je sve ovo crtao Feri, kao i da je epizoda izašla koje desetleće ranije, nema sumnje da bi bila klasik...
Samo da navedem da `duplih skenova` ima na samo jedan dio tiraza,moj primerak nema nijedan. |
|
|
Ferri
Senior Member
Montenegro
1818 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 14/02/2008 : 18:27:44
|
Samo da navedem da `duplih skenova` ima na samo jedan dio tiraza,moj primerak nema nijedan. |
|
|
henry
Senior Member
Serbia
1467 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 14/02/2008 : 21:45:17
|
quote: Originally posted by Ferri
Samo da navedem da `duplih skenova` ima na samo jedan dio tiraza,moj primerak nema nijedan.
Ma znam, gosn F. nego sam bio sarkastičan... |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26806 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 15/02/2008 : 13:27:33
|
baš sam pročita zadnja 4 zagora ekstra i oprostija se od zagora.ovo se ne može čitati.znam,čita san ih u zs ali mi onda nisu bili tako očajni.ne mogu virovat da sam tako nešto skuplja i čita prije 20 godina.by the way,za one koje sumnjaju u sexualnu oprijedeljenost zagora više nema sumnje.sve je jasno.gay as zagor.u 152 čiko zagoru okreće golu guzicu u kanuu(outdoor sex),do biranja-život sa zagorom ili osamostaljene i potraga za zlatom.ili zagorove izjave:>ostat ću samo dok MOJ čiko ne ozdravi< čiko na kraju 153>tko bi ti palio vatru i kuhao zeca..da nema mene?<pametnima dostaah i najavljeni naslov za 155-kušnja vatreumjesto-vatreno iskušenje. |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22312 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26806 Posts
|
piquet
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 15/03/2003 |
Posted - 15/02/2008 : 14:29:58
|
zar nije bio topic o tom pederluku...pa ako može tamo jer ste fakat s tim dosadni i prežvakani. |
"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?" |
|
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
Posted - 15/02/2008 : 18:48:47
|
Recimo da su ovi brojevi uistinu smeće, ali kupovaću Zagora pa makar samo prazan papir bija unutra... |
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds- |
|
|
zagorovsky
Senior Member
Croatia
1835 Posts
Member since 07/08/2007 |
Posted - 15/02/2008 : 21:08:50
|
quote: Originally posted by jaki
baš sam pročita zadnja 4 zagora ekstra i oprostija se od zagora.ovo se ne može čitati.znam,čita san ih u zs ali mi onda nisu bili tako očajni.ne mogu virovat da sam tako nešto skuplja i čita prije 20 godina.by the way,za one koje sumnjaju u sexualnu oprijedeljenost zagora više nema sumnje.sve je jasno.gay as zagor.u 152 čiko zagoru okreće golu guzicu u kanuu(outdoor sex),do biranja-život sa zagorom ili osamostaljene i potraga za zlatom.ili zagorove izjave:>ostat ću samo dok MOJ čiko ne ozdravi< čiko na kraju 153>tko bi ti palio vatru i kuhao zeca..da nema mene?<pametnima dostaah i najavljeni naslov za 155-kušnja vatreumjesto-vatreno iskušenje.
Zato se i prodaje najboljhe |
|
|
weljko94
Advanced Member
Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 16/02/2008 : 10:31:09
|
baš sam pročita zadnja 4 zagora ekstra i oprostija se od zagora.ovo se ne može čitati.znam,čita san ih u zs ali mi onda nisu bili tako očajni.ne mogu virovat da sam tako nešto skuplja i čita prije 20 godina.by the way,za one koje sumnjaju u sexualnu oprijedeljenost zagora više nema sumnje.sve je jasno.gay as zagor.u 152 čiko zagoru okreće golu guzicu u kanuu(outdoor sex),do biranja-život sa zagorom ili osamostaljene i potraga za zlatom.ili zagorove izjave:>ostat ću samo dok MOJ čiko ne ozdravi< čiko na kraju 153>tko bi ti palio vatru i kuhao zeca..da nema mene?<pametnima dostaah i najavljeni naslov za 155-kušnja vatreumjesto-vatreno iskušenje.
koliko ja vidim to nije pederluk vec je tebi malo um pomucen tim stvarima(mozda znas i iz iskustva)ali nema veze ono sto ocu da kazem je da to nije pederluk vec veliko prijateljstvo.ja sam moje rekao,ako gresim neka me neko ispravi! |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
16983 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22312 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
weljko94
Advanced Member
Serbia
3015 Posts
Posted - 16/02/2008 : 14:18:51
|
koji je ovo strip,moram da ga nabavim,ovaj lik mi se cini kao da je neki ustogljeni englez(to prvenstvo trake i te gluposti) |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26806 Posts
Posted - 16/02/2008 : 14:21:24
|
quote: Originally posted by weljko94
koliko ja vidim to nije pederluk vec je tebi malo um pomucen tim stvarima(mozda znas i iz iskustva)ali nema veze ono sto ocu da kazem je da to nije pederluk vec veliko prijateljstvo.ja sam moje rekao,ako gresim neka me neko ispravi!
još si mlad.svatit ćeš |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
weljko94
Advanced Member
Serbia
3015 Posts
Posted - 16/02/2008 : 14:26:11
|
kako ti kazes,ali nije mi jasno ti volis..ne obozavas texa,mi ovde obozavamo zagora,ali boga mu ako smo svi stripoljubci kako mozemo olajavati druge stripove,nema tu tex ili zagor.stripovi su stripovi,vole se svi,ili se ne vole!!!!1 |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
16983 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 16/02/2008 : 19:15:28
|
quote: Originally posted by King Warrior
@delboy: Sta je ovo?
Po ko zna koji put: nije delboy nego delboj!!!
Ferri je iz šale nacrtao tu jednu tablu kad se Zagor sreće sa Tarzanom a ovo je objavljeno u dodatku piratskom HC izdanju specijala broj 5 - Tajna Kristifora Kolumba. |
|
|
bubo
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1399 Posts
Member since 16/02/2008 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40235 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 16/02/2008 : 21:58:22
|
Fanovi, da se ne bih mucio i citao 90 strana ovog topica, i trazio da li je mozda ono sto meni treba, napisano tu, mozete li mi napisati redosled specijalaca Zagora, ja imam nekoliko, pa me zanima numeracija... Citam Moj prijatelj Jim Gitara... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
quaresma
Average Member
Bosnia and Herzegovina
643 Posts
Member since 07/08/2007 |
Posted - 16/02/2008 : 22:22:39
|
quote: Originally posted by sawitch
Fanovi, da se ne bih mucio i citao 90 strana ovog topica, i trazio da li je mozda ono sto meni treba, napisano tu, mozete li mi napisati redosled specijalaca Zagora, ja imam nekoliko, pa me zanima numeracija... Citam Moj prijatelj Jim Gitara...
Imas legendo na pretrazivanju na homepage-u sve sto te zanima i izlistat ce ti numeraciju kako je islo to |
Kad ce ZS i LMS od prvog broja???? :) :) :) |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40235 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
Topic |
|