forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Zagor topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 489

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 13/02/2008 : 17:57:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
A di je specijal više???????

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 13/02/2008 : 18:55:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by npetros2@htnet-dsl

A di je specijal više???????

Ako ti to nešto znači, sanja sam da će za koji dan!

Zaozbiljno,
nema se šta više čekati,
zadnje maxije i specove (svih junaka) nisam čitao od 6./7.mjeseca
Sve strpaju liti kad mi se ne stoji u sobi.

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

viktor14
Senior Member

Croatia
1119 Posts

Member since 06/08/2007

Posted - 13/02/2008 : 22:50:42  Show Profile Show Extended Profile  Send viktor14 an ICQ Message  Send viktor14 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bacho

Je li postoji objašnjenje zašto kasni klasik?

I mene to zanima. Zaželio sam se klasika...
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1467 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 14/02/2008 : 02:10:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by piquet

niko ništa ne piše kakva je epizoda??

Nimalo loša s obzirom da nije Buratini, krajnje prosećna, s obzirom da je Boseli...
Ali generalno, imaš i misterije i akcije i Bata Batertona, svega po malo, sasvim dovoljno za one koji ne mare zbog "duplih skenova"...

Verovatno neka vrsta Boselijevog omaža starim epizodama, i, iskreno, da je sve ovo crtao Feri, kao i da je epizoda izašla koje desetleće ranije, nema sumnje da bi bila klasik...

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 14/02/2008 : 09:25:38  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message  Reply with Quote
hvala henry!

"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1818 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 14/02/2008 : 18:27:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by henry

quote:

Nimalo loša s obzirom da nije Buratini, krajnje prosećna, s obzirom da je Boseli...
Ali generalno, imaš i misterije i akcije i Bata Batertona, svega po malo, sasvim dovoljno za one koji ne mare zbog "duplih skenova"...

Verovatno neka vrsta Boselijevog omaža starim epizodama, i, iskreno, da je sve ovo crtao Feri, kao i da je epizoda izašla koje desetleće ranije, nema sumnje da bi bila klasik...

Samo da navedem da `duplih skenova` ima na samo jedan dio tiraza,moj primerak nema nijedan.
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1818 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 14/02/2008 : 18:27:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Samo da navedem da `duplih skenova` ima na samo jedan dio tiraza,moj primerak nema nijedan.
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1467 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 14/02/2008 : 21:45:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ferri

quote:

quote:

Ma znam, gosn F. nego sam bio sarkastičan...

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26806 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 15/02/2008 : 13:27:33  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
baš sam pročita zadnja 4 zagora ekstra i oprostija se od zagora.ovo se ne može čitati.znam,čita san ih u zs ali mi onda nisu bili tako očajni.ne mogu virovat da sam tako nešto skuplja i čita prije 20 godina.by the way,za one koje sumnjaju u sexualnu oprijedeljenost zagora više nema sumnje.sve je jasno.gay as zagor.u 152 čiko zagoru okreće golu guzicu u kanuu(outdoor sex),do biranja-život sa zagorom ili osamostaljene i potraga za zlatom.ili zagorove izjave:>ostat ću samo dok MOJ čiko ne ozdravi< čiko na kraju 153>tko bi ti palio vatru i kuhao zeca..da nema mene?<pametnima dostaah i najavljeni naslov za 155-kušnja vatreumjesto-vatreno iskušenje.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22312 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 15/02/2008 : 14:10:57  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
eh,kad ce nas vise ovi ljubomorni Texovci ostaviti na miru
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26806 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 15/02/2008 : 14:18:52  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
šta se tiče pederluka ni tex i kita karson nisu daleko

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 15/02/2008 : 14:29:58  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message  Reply with Quote
zar nije bio topic o tom pederluku...pa ako može tamo jer ste fakat s tim dosadni i prežvakani.

"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 15/02/2008 : 18:48:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
Recimo da su ovi brojevi uistinu smeće, ali kupovaću Zagora pa makar samo prazan papir bija unutra...

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 15/02/2008 : 21:08:50  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

baš sam pročita zadnja 4 zagora ekstra i oprostija se od zagora.ovo se ne može čitati.znam,čita san ih u zs ali mi onda nisu bili tako očajni.ne mogu virovat da sam tako nešto skuplja i čita prije 20 godina.by the way,za one koje sumnjaju u sexualnu oprijedeljenost zagora više nema sumnje.sve je jasno.gay as zagor.u 152 čiko zagoru okreće golu guzicu u kanuu(outdoor sex),do biranja-život sa zagorom ili osamostaljene i potraga za zlatom.ili zagorove izjave:>ostat ću samo dok MOJ čiko ne ozdravi< čiko na kraju 153>tko bi ti palio vatru i kuhao zeca..da nema mene?<pametnima dostaah i najavljeni naslov za 155-kušnja vatreumjesto-vatreno iskušenje.

Zato se i prodaje najboljhe
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 16/02/2008 : 10:31:09  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
quote:

koliko ja vidim to nije pederluk vec je tebi malo um pomucen tim stvarima(mozda znas i iz iskustva)ali nema veze ono sto ocu da kazem je da to nije pederluk vec veliko prijateljstvo.ja sam moje rekao,ako gresim neka me neko ispravi!

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
16983 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 16/02/2008 : 13:46:32  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22312 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 16/02/2008 : 13:55:12  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
@delboy: Sta je ovo?
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 16/02/2008 : 14:18:51  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
koji je ovo strip,moram da ga nabavim,ovaj lik mi se cini kao da je neki ustogljeni englez(to prvenstvo trake i te gluposti)

granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26806 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 16/02/2008 : 14:21:24  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by weljko94

quote:

koliko ja vidim to nije pederluk vec je tebi malo um pomucen tim stvarima(mozda znas i iz iskustva)ali nema veze ono sto ocu da kazem je da to nije pederluk vec veliko prijateljstvo.ja sam moje rekao,ako gresim neka me neko ispravi!

još si mlad.svatit ćeš

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 16/02/2008 : 14:26:11  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
kako ti kazes,ali nije mi jasno ti volis..ne obozavas texa,mi ovde obozavamo zagora,ali boga mu ako smo svi stripoljubci kako mozemo olajavati druge stripove,nema tu tex ili zagor.stripovi su stripovi,vole se svi,ili se ne vole!!!!1

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
16983 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 16/02/2008 : 19:15:28  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

@delboy: Sta je ovo?

Po ko zna koji put: nije delboy nego delboj!!!

Ferri je iz šale nacrtao tu jednu tablu kad se Zagor sreće sa Tarzanom a ovo je objavljeno u dodatku piratskom HC izdanju specijala broj 5 - Tajna Kristifora Kolumba.
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 16/02/2008 : 20:43:04  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message  Reply with Quote
Da li netko zna koji će sljedeći specijalac izaći?
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40235 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 16/02/2008 : 21:58:22  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Fanovi, da se ne bih mucio i citao 90 strana ovog topica, i trazio da li je mozda ono sto meni treba, napisano tu, mozete li mi napisati redosled specijalaca Zagora, ja imam nekoliko, pa me zanima numeracija...
Citam Moj prijatelj Jim Gitara...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

quaresma
Average Member

Bosnia and Herzegovina
643 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 16/02/2008 : 22:22:39  Show Profile Show Extended Profile  Send quaresma a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Fanovi, da se ne bih mucio i citao 90 strana ovog topica, i trazio da li je mozda ono sto meni treba, napisano tu, mozete li mi napisati redosled specijalaca Zagora, ja imam nekoliko, pa me zanima numeracija...
Citam Moj prijatelj Jim Gitara...

Imas legendo na pretrazivanju na homepage-u sve sto te zanima i izlistat ce ti numeraciju kako je islo to

Kad ce ZS i LMS od prvog broja???? :) :) :)
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40235 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 16/02/2008 : 22:35:57  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Hvala

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page
Page: of 489 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.64 seconds. Snitz Forums 2000