Author |
Topic |
pepopepic
Average Member
Croatia
953 Posts
Member since 08/12/2004 |
Posted - 26/03/2006 : 23:40:07
|
quote: Originally posted by risbozg
bilo bi dobro da ima obavijest i o sljedečim izdanjima
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leđa --
Ma da još i to
I don`t feel guilty your honor
|
|
|
dule_car
Advanced Member
Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 27/03/2006 : 08:30:09
|
zna li neko jel' se može naručiti stripove od ludensa? zadnji brojevi i tako to...
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15657 Posts
Member since 10/08/2003 |
|
dule_car
Advanced Member
Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 27/03/2006 : 12:22:29
|
quote: Originally posted by risbozg
pošalji mail pa nam javi
neda mi se čaket da odgovore
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 10/06/2010 : 22:14:01
|
quote: Originally posted by acestroke
Ima li negdje razlog zasto Ludens nije obnovio svoju webpage skoro godinu dana, i zasto nikad ne odgovaraju na mail? Nek onda skinu onaj link 'contact' ako nikad nece da se jave
umro je bernard radovcic,pa zato. |
|
|
Ignus
Senior Member
1357 Posts
Member since 22/06/2009 |
Posted - 10/06/2010 : 22:26:48
|
quote: Originally posted by cronos six
Ima li negdje razlog zasto Ludens nije obnovio svoju webpage skoro godinu dana, i zasto nikad ne odgovaraju na mail? Nek onda skinu onaj link 'contact' ako nikad nece da se jave
umro je bernard radovcic,pa zato.
šala ti je zbilja jadna....svašta sam pročitao na ovom forumu ali ovakvo šta.... |
Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu? |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 10/06/2010 : 22:29:44
|
quote: Originally posted by Ignus
šala ti je zbilja jadna....svašta sam pročitao na ovom forumu ali ovakvo šta....
Hahaha, eh kad se sjetim kad su se dvojica forumaša zajebavali jedan od njih umro i ostavio oporuku koja je objavljena na forumu... eh, good old days... |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 10/06/2010 : 22:33:36
|
quote: Originally posted by Ignus
šala ti je zbilja jadna....svašta sam pročitao na ovom forumu ali ovakvo šta....
Da je 'sala' jadna je UNDERSTATEMENT... stvarno svasta |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 10/06/2010 : 23:54:46
|
Cronose, šala je poprilično neumjesna. Ajde nemoj više molim te |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 11/06/2010 : 14:13:42
|
Ludens kao da je Marvel nasih prostora,monopolist,pa nesto tu dignuo nos,ali ipak smo ovisni o tom izdavacu,pustite ih da rade svoje mi cemo i dalje kupovati,zakon trzista je takav,ako nece Muhamed brdu,hoce brdo Muhamedu!!! |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
SnotMan
Advanced Member
Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 13/06/2010 : 16:14:10
|
quote: Originally posted by emirem
Ludens kao da je Marvel nasih prostora,monopolist,pa nesto tu dignuo nos,ali ipak smo ovisni o tom izdavacu,pustite ih da rade svoje mi cemo i dalje kupovati,zakon trzista je takav,ako nece Muhamed brdu,hoce brdo Muhamedu!!!
Ma ko ih dira? Hocu samo da znam zasto im website jos uvijek pokazuje da je najnovniji ZagEx broj 177? Pa ima skoro godina otkad je izaso |
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 13/06/2010 : 22:11:07
|
Laka mu zemlja! |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 13/06/2010 : 22:19:37
|
quote: Originally posted by profesor-inz
Laka mu zemlja!
necemo dalje.nema smisla,ipak sam se zezao,u rangu bunkera&magnusa.
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 14/06/2010 : 15:01:44
|
quote: Originally posted by andjusticeforall
Neće se javiti na mail, kad je prestao izlaziti N. N. na kioscima, poslao sam tri e-maila sa upitom što se događa. Zadnji je imao jednostavan oblik,
molim napište jednostavno da ili ne (uz uvod izdajte li još N. N. ili se samo izdajte da izdajete N. N.).
Dobar si... Pa Bernard nikad nije bio za odnose s javnošću. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
Posted - 14/06/2010 : 16:08:20
|
quote: Originally posted by DeeCay
Neće se javiti na mail, kad je prestao izlaziti N. N. na kioscima, poslao sam tri e-maila sa upitom što se događa. Zadnji je imao jednostavan oblik,
molim napište jednostavno da ili ne (uz uvod izdajte li još N. N. ili se samo izdajte da izdajete N. N.).
Dobar si... Pa Bernard nikad nije bio za odnose s javnošću.
Upit je bio upućen Ludensu kao redakciji, no njihovo neodgovaranje je bilo svojevrstan katalizator. Nedugo nakon toga sam počeo pisati tekstove o stripu za lokalni osječki portal (u toj prvoj Strip recenziji, Agencija Alfa, nisam propustio ne spomenuti Ludensov portal)... |
https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/ |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 14/06/2010 : 16:28:45
|
Nekako sam mišljenja da je Bernard Ludens, i obrnuto... Možda da se javio tromislawski, no i on se tek povremeno javi na forumu, možda čak i više od Bernarda.
Heh, jesi probao pisati libellus ekipi? Jel bi oni odgovorili... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
Posted - 14/06/2010 : 17:04:41
|
To je bilo prije skoro dvije godine, ako ne i više. Sa ovima iz Libellusa sam pričao o toj temi (Nathan Never), tj. upozno D. Antunovića i još njih par, čak se neki dan čuli za neki apartman u Makarskoj, no nadglasan sam po ptianju ljetovanja u Makarskoj od strane ekipe, ide se na Krk (krkati - nadam se)...
Što se tiče samog Ludensa, pozitivan je korak bio ovaj zadnji Martin Mystere, epizoda koja bi inače išla kroz dva broja u jednom za cijenu od 29,90 kuna, što će reći kako je to zapravo 15 kuna po po epizodi i to je isplativo za kupiti.
Također im je fora npr. Maxi Tex plus još jedan strip po cijeni od 25 kuna. Dok na aukcijama taj jedan Tex košta 25 kuna, a na kiosku uz njega dobiješ i još jednu epizodu koja na akucijama košta cca 10-ak kuna.
Iako se ne namjeravam baviti prodajom, ovo bi bio dobar pokušaj.
Inače, te Texove stave negdje na vrh kioska pa treba birati one kioske gdje rade mlade i zgodne prodavčice, pa se iste onda penju pred tobom, sad je ljeto pa su malo lakše obučene, stripovi padaju s polica, pa se baci još koji duhovit komentar, a njoj skroz nije jasno zašto ja hoću baš taj jer ima i ovih drugih (koje sam naravno već sve pokupovo, no njoj je to sve isto pa ne razumije...). |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 14/06/2010 : 18:10:21
|
Nekako sam mišljenja da je Bernard Ludens, i obrnuto... Možda da se javio tromislawski, no i on se tek povremeno javi na forumu, možda čak i više od Bernarda.
Heh, jesi probao pisati libellus ekipi? Jel bi oni odgovorili...
Libellus su puno bolji sto se tice odgovaranja na mail. Svaki put kad pisem Dariju Antunovicu, uvijek se covjek javi, i fino odgovori na sva moja pitanja |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 14/06/2010 : 19:08:34
|
To je bilo prije skoro dvije godine, ako ne i više. Sa ovima iz Libellusa sam pričao o toj temi (Nathan Never), tj. upozno D. Antunovića i još njih par, čak se neki dan čuli za neki apartman u Makarskoj, no nadglasan sam po ptianju ljetovanja u Makarskoj od strane ekipe, ide se na Krk (krkati - nadam se)...
U Makarsku na MAFEST, na ljetovanje na Krk, i to je dobra solucija, zašto ne?
quote:
Također im je fora npr. Maxi Tex plus još jedan strip po cijeni od 25 kuna. Dok na aukcijama taj jedan Tex košta 25 kuna, a na kiosku uz njega dobiješ i još jednu epizodu koja na akucijama košta cca 10-ak kuna.
To se i meni sviđa! Dobro, to je remitenda, to već godinama stavljaju na kioske. Šteta samo što su lošiji primjerci, i što nekad bezveze kombiniraju junake ili serijale. Npr, zagora s Mister NOom, ili Extra i redovnu seriju Zagora.
quote:
Inače, te Texove stave negdje na vrh kioska pa treba birati one kioske gdje rade mlade i zgodne prodavčice, pa se iste onda penju pred tobom, sad je ljeto pa su malo lakše obučene, stripovi padaju s polica, pa se baci još koji duhovit komentar, a njoj skroz nije jasno zašto ja hoću baš taj jer ima i ovih drugih (koje sam naravno već sve pokupovo, no njoj je to sve isto pa ne razumije...).
Problemi svih stripaša, koliko puta sam ja morao objašnjavati zašto hoću bolji primjerak, kakav je to strip koji hoću, zašto hoću uvijek sve primjerke paketa da si pronađen koji želim, i tako to.. Ne razumiju to svi, jel tako?
|
|
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
Posted - 14/06/2010 : 19:26:02
|
U Makarsku na MAFEST, na ljetovanje na Krk, i to je dobra solucija, zašto ne?
quote:
To se i meni sviđa! Dobro, to je remitenda, to već godinama stavljaju na kioske. Šteta samo što su lošiji primjerci, i što nekad bezveze kombiniraju junake ili serijale. Npr, zagora s Mister NOom, ili Extra i redovnu seriju Zagora.
quote:
Inače, te Texove stave negdje na vrh kioska pa treba birati one kioske gdje rade mlade i zgodne prodavčice, pa se iste onda penju pred tobom, sad je ljeto pa su malo lakše obučene, stripovi padaju s polica, pa se baci još koji duhovit komentar, a njoj skroz nije jasno zašto ja hoću baš taj jer ima i ovih drugih (koje sam naravno već sve pokupovo, no njoj je to sve isto pa ne razumije...).
Problemi svih stripaša, koliko puta sam ja morao objašnjavati zašto hoću bolji primjerak, kakav je to strip koji hoću, zašto hoću uvijek sve primjerke paketa da si pronađen koji želim, i tako to.. Ne razumiju to svi, jel tako?
Mafest zbog tradicionalno spetljanih okolnosti propustih, no bit će ih još ako nam nebo ne pane na glavu.
Najjače je bilo na jednom kiosku u Zadru. Dolazimo cura i ja u pohod (ona Dylane, ja sve pomalo), prodavačica razgovora sa sinom na telefon i psuje ga, nakon nekog vremena dolazimo na red sa svojim sasvim opravdanim zahtjevima, te hoću onaj, ovaj imamo i slično...
Izblesirali smo ju, te je naravno pitala odakle smo, kad je čula da smo iz Osijeka dala nam je da otvaramo zapakirane stripove i iskombiniramo si koje hoćemo, jer ionako što se ne proda vraćaju (navodno se i pale?).
Na kraju se ispostavilo kako je žena par godina radila u Osijeku, te ju je to "kupilo" da nam učini ovu izvrsnu uslugu. Na tom moru se uvijek nakupujem stripova.
Iako mora se naglasti kako ti stripovi su uglavnom oštećeni pakiranjem, a u mom slučaju i transportom nazad i čitanjem na plaži. No, nikad nisam patio od glancera, tako da mi je dio zbirke kupusav...
|
|
|
mikado
Senior Member
Serbia
1710 Posts
Member since 01/06/2009 |
|
Topic |
|