forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Ogranicite broj istodobnih aukcija! :-)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 21/10/2005 : 11:34:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message  Reply with Quote
Ona nesreca webmaster nakrkao sve odjednom, i kako da ja sad to kupim? Sve me zanima, sve odlicni stripovi, ali ko to more platit?! Kakav je to odnos prema potencijalnim kupcima?

...He was just eighteen, proud and brave
But a Yankee laid him in his grave...

Markos
Webmaster

Croatia
29285 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 21/10/2005 : 11:47:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Plativo u ratama:-) Primamo cekove:-) Ozbiljno, ako te zanima, nije problem pricekati koji mjesec da platis.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15586 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 21/10/2005 : 11:55:06  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
samo sa jamcima

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leđa --
Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 21/10/2005 : 12:12:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message  Reply with Quote
@Markos:

Moze mi pricuvas do CRSa? To mi se nekako cini najbolje rjesenje, lijepo sjednemo, konacno popijemo onu pivu , bez zurbe obavimo kupoprodaju... ja cu ostavit ponude do isteka aukcija.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29285 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 21/10/2005 : 12:19:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Sto se tebe tice, ponavljam, mogu pricekati i par mjeseci, nije problem. A CRS i pivo se podrazumijeva!:-)

Go to Top of Page

alanmaras
Advanced Member

Croatia
3787 Posts

Member since 06/03/2005

Posted - 21/10/2005 : 22:52:03  Show Profile Show Extended Profile  Send alanmaras an ICQ Message  Send alanmaras a Private Message  Reply with Quote
Evo...rizbo se ponudio da ti bude jamac a ja se nudim da ti popijem pivu...pošteno?

"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15586 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 22/10/2005 : 01:13:05  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
evo pak bi se mukte uvalio

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leđa --
Go to Top of Page

Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts

Member since 16/03/2002

Posted - 22/10/2005 : 18:37:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Tomek a Private Message  Reply with Quote
nije da me zanimaju ponudjeni predmeti, ali ako se nesto stavi javno na prodaju onda ne shvacam smisao ovog topica, pa makar i u saljivom tonu
koliko vidim ima drugih zainteresiranih, a ne vjerujem da su prednosti zbog 60-70kn
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29285 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 22/10/2005 : 18:44:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
dobro, mogao me je pitati na mail, ali ok. U svakom slucaju, na aukcijama se zna da je kupac onaj tko ponudu najvise.

Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 22/10/2005 : 19:22:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message  Reply with Quote
Da, mogao sam pitati i na mail, naravno... jbga, u tom trenutku bilo mi je malo zao kad sam vidio velik broj stripova koji me zanimaju istodobno ponudjenih, sto znaci da ne nikako ne mogu uzeti sve. Dogodi mi se to cesto i u ducanu... Naravno, prodavace to ne brine niti ih ne treba brinuti, naci ce se pojedinacni kupci... a i vise je to bilo u sali nego ozbiljno, ne pada mi na pamet da na ovaj nacin govorim nekome sto da radi.

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000