Author |
Topic |
osim
Senior Member
Vatican City
1686 Posts
Member since 12/11/2002 |
Posted - 27/01/2006 : 20:34:41
|
Mislis da je u nekim delovima grada toplijw? Pa, trazio sam Bleka duz Futoske, Rumenacke, na SPENS-u, ali nista. Malo mi se ne ide do centra, ali sumnjam da tamo ima. |
|
|
sdragan@
Senior Member
Western Sahara
1780 Posts
Member since 01/05/2005 |
Posted - 28/01/2006 : 15:08:23
|
quote: Originally posted by osim
Mislis da je u nekim delovima grada toplijw? Pa, trazio sam Bleka duz Futoske, Rumenacke, na SPENS-u, ali nista. Malo mi se ne ide do centra, ali sumnjam da tamo ima.
Nisam mislio nista zlonamerno Jednostavno sam iz znatizelje to pitao. Al eto bas sam juce vidio bleka na kiosku preko puta Izvsnog veca u centru...pa eto treba i centar obici
"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"
|
|
|
osim
Senior Member
Vatican City
1686 Posts
Posted - 28/01/2006 : 20:34:01
|
U pravu si, priznajem lenj sam! A, evo danas je vec toplije, iza nedelje dajem se u potragu!
quote: Originally posted by sdragan@
He,he,ovih dana se zima ne sali. Iz kog si dela grada?
Nisam, dekinitrao sam pa nisam ni trazio, a uz to je i ova polarna zima, ali moracu narednih dana
quote: Originally posted by sdragan@
Za Teks Tona nisam bas siguran, cini mi se i da je njega izdavao Bonelli.
Hej! Osime...jesi li nabavio Bleka Bas danas sam ga video u jednom kiosku...
"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"
|
Edited by - osim on 28/01/2006 20:35:55 |
|
|
SainT
Average Member
United Kingdom
643 Posts
Member since 26/12/2003 |
Posted - 31/01/2006 : 17:52:57
|
Propustili ste i Dzima iz dzugle (Jungle Jim) u ZS-91, ali nazalost ne znam da li ima jos ZS (ili LMS) koji kao dodatak je Dzim iz dzungle. Moze li mi netko reci?
"Work is the best antidote to sorrow, my dear Watson, and I have a piece of work for us both to-night which, if we can bring it to a successful conclusion, will in itself justify a man's life on this planet." SHERLOCK HOLMES to Dr. JOHN H.WATSON |
|
|
osim
Senior Member
Vatican City
1686 Posts
Posted - 31/01/2006 : 19:24:16
|
da, potpuno si u pravu. Ovo mi je potpuno promaklo. Ne secam se da sam ga jos negde video, ali moguce je... Mozda neko zna?
quote: Originally posted by SainT
Propustili ste i Dzima iz dzugle (Jungle Jim) u ZS-91, ali nazalost ne znam da li ima jos ZS (ili LMS) koji kao dodatak je Dzim iz dzungle. Moze li mi netko reci?
"Work is the best antidote to sorrow, my dear Watson, and I have a piece of work for us both to-night which, if we can bring it to a successful conclusion, will in itself justify a man's life on this planet." SHERLOCK HOLMES to Dr. JOHN H.WATSON
|
|
|
sdragan@
Senior Member
Western Sahara
1780 Posts
Posted - 31/01/2006 : 19:27:27
|
"Jungle Jim" , moram priznati da prvi put cujem barem sam iskren
|
|
|
sdragan@
Senior Member
Western Sahara
1780 Posts
Posted - 31/01/2006 : 19:29:15
|
[quote]Originally posted by osim
U pravu si, priznajem lenj sam! A, evo danas je vec toplije, iza nedelje dajem se u potragu!
[quote]
Zelim ti uspesan lov! Javi mi kako si prosao.
|
Edited by - sdragan@ on 31/01/2006 19:30:01 |
|
|
Topic |
|