forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Burza stripova - potražnja
 BIJELA LISTA
 New Topic  Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 69

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 01/10/2010 : 19:45:31  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
..stavio bih i super prodavača na bijelu listu,a to je : "bubo"

Razlog: pogledajte njegove aukcije i kupce,naročito ove što su izgubili određeni primjerak(čak sam i ja među njima).Naročito mi je interesantna aukcija Tex-ovog almanaha.Čudo jedno.Dubravko stvarno si car,samo ti meni drži predavanja o korektnosti i ljudskosti.

@ Elvis @

-mislim na nisi skontao,a ako i jesi,mislim da griješiš jer reagiraš na nešto što je uzeto iz jedne pjesme jednog sarajevskog benda.U šali se pjeva o okruženju i vrletima.Probaj to opuštenije pročitat.Kako ti nije prvi puta,oprosti mi,zaista nema potrebe da mi držiš ikakvo predavanje.Ako sam ti iritantan,ignoriraj me,ali mi nemoj implicirat nešto što nisam.Živio!

Edited by - dveribad on 01/10/2010 19:47:07
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 02/10/2010 : 11:35:30  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dveribad

Razlog: pogledajte njegove aukcije i kupce,naročito ove što su izgubili određeni primjerak(čak sam i ja među njima).Naročito mi je interesantna aukcija Tex-ovog almanaha.Čudo jedno.Dubravko stvarno si car,samo ti meni drži predavanja o korektnosti i ljudskosti.

@ Elvis @

-mislim na nisi skontao,a ako i jesi,mislim da griješiš jer reagiraš na nešto što je uzeto iz jedne pjesme jednog sarajevskog benda.U šali se pjeva o okruženju i vrletima.Probaj to opuštenije pročitat.Kako ti nije prvi puta,oprosti mi,zaista nema potrebe da mi držiš ikakvo predavanje.Ako sam ti iritantan,ignoriraj me,ali mi nemoj implicirat nešto što nisam.Živio!

Ima jedna drugog benda koja veli"Vuk je kod nas domaca zivotinja",pa eto kad iduci put se budes "salio" na racun "Bosanski vrleti",ovo ti moze valjati.U kontekstu kad se uzme sa izrazom"Bosanske vrleti"pase kao slag na tortu.Takodje mi halali.Zivio!
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 02/10/2010 : 13:54:35  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message  Reply with Quote
quote:

@ Elvis @

ma stvarno si jadan,takve likove treba samo žaliti i ništa drugo,neka pogleda ko god hoče i kaže šta to nije u redu? što cijene nisu ko kod tebe ? ili što nisi osvojio strip?ma trebao si samo reći da ti treba znaš da bih ti ga poklonio...za sve ostale indicije molio bih te neke dokaze jado jadni..
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47453 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/10/2010 : 17:07:57  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
meni pari sve ok ne vidin u čemu je problem??

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 02/10/2010 : 21:17:04  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bubo

quote:

@ Elvis @

ma stvarno si jadan,takve likove treba samo žaliti i ništa drugo,neka pogleda ko god hoče i kaže šta to nije u redu? što cijene nisu ko kod tebe ? ili što nisi osvojio strip?ma trebao si samo reći da ti treba znaš da bih ti ga poklonio...za sve ostale indicije molio bih te neke dokaze jado jadni..

Dubrafko,pa čemu to vrijeđanje?Stavim te na bijelu listu i pohvalim,a ti vrijeđaš,zašto pobogu?
Proganjaš me po forumu,ispoljavaš mržnju i zavist,a uopće me ne poznaješ.Stvarno se ne sjećam da sam negdje razgovarao sa takvim intelektualcem,vjerujem da bih to zapamtio.Samo ti rođo kupuj i prodavaj.Poklanjaj kome hoćeš,mene batali.Što da sa uši (kako si mi ranije persirao) imaš kontakta,moš se samo zarazit,a to ti u životu zaista ne treba.No,ako baš inzistiraš na kontaktu,ponudio bih ti par teksovih almanaha,prvog broja,taj je rasprodan,a tebi odlično ide na aukcijama.Eto,ako si za,javi mi se i pomozi jadi jadnome.

...baš rešavam nekakav kviz..jer znaš možda tko peva pesmu :"Volim te budalo mala"????....ne mogu da se setim,a možda se ti setiš,pa ako se setiš-javi mi i lepo te molim,nemoj više da vređaš,ozbiljni smo,bre ljudi!Ajd uzdravlje!
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 02/10/2010 : 21:19:28  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

U ničemu nije problem.Zar je netko napisao da je negdje nekakav problem?
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 02/10/2010 : 21:33:47  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bihac-una

quote:

@ Elvis @

Ima jedna drugog benda koja veli"Vuk je kod nas domaca zivotinja",pa eto kad iduci put se budes "salio" na racun "Bosanski vrleti",ovo ti moze valjati.U kontekstu kad se uzme sa izrazom"Bosanske vrleti"pase kao slag na tortu.Takodje mi halali.Zivio!

Ma kakvi,nije to.Pretpostavljam da si ti to doživio kao posprdno.Nisam na to aludirao u opisu.Na kraju krajeva,slično je to sa ličkim krajobrazom (mislim na vrtače i vrleti).Iste one na koje je i sam Tesla mislio kada su ga pitali od kuda je rodom.Navodno je to često sa ponosom isticao-odrastao i proveo djetinjstvo u ličkim vrtačama i vrletima like.Uspoređivat tu sintagmu iz pjesme...ne znam,meni to djeluje simpatično i ne vjerujem da je tekstopisac(inače tvoj imenjak-Elvis J.Kurtović) imao posprdne namjere.Vuk u lici i je domaća životinja,ali je i "međed"!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47453 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/10/2010 : 23:02:03  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

a ovo:
Razlog: pogledajte njegove aukcije i kupce,naročito ove što su izgubili određeni primjerak(čak sam i ja među njima).Naročito mi je interesantna aukcija Tex-ovog almanaha.Čudo jedno.Dubravko stvarno si car,samo ti meni drži predavanja o korektnosti i ljudskosti

predomislia si se ?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 02/10/2010 : 23:58:45  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

a ovo:
Razlog: pogledajte njegove aukcije i kupce,naročito ove što su izgubili određeni primjerak(čak sam i ja među njima).Naročito mi je interesantna aukcija Tex-ovog almanaha.Čudo jedno.Dubravko stvarno si car,samo ti meni drži predavanja o korektnosti i ljudskosti

predomislia si se ?

Nisam,obrati pažnju na slike."Slika je tisuću riječi"...nije niti bitno,ako nisi razumija,halali!
I biž ća sa ovog topic-a,izbaciće nas zbog spama....
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 03/10/2010 : 10:01:46  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by bubo

quote:

@ Elvis @

Dubrafko,pa čemu to vrijeđanje?Stavim te na bijelu listu i pohvalim,a ti vrijeđaš,zašto pobogu?
Proganjaš me po forumu,ispoljavaš mržnju i zavist,a uopće me ne poznaješ.Stvarno se ne sjećam da sam negdje razgovarao sa takvim intelektualcem,vjerujem da bih to zapamtio.Samo ti rođo kupuj i prodavaj.Poklanjaj kome hoćeš,mene batali.Što da sa uši (kako si mi ranije persirao) imaš kontakta,moš se samo zarazit,a to ti u životu zaista ne treba.No,ako baš inzistiraš na kontaktu,ponudio bih ti par teksovih almanaha,prvog broja,taj je rasprodan,a tebi odlično ide na aukcijama.Eto,ako si za,javi mi se i pomozi jadi jadnome.

...baš rešavam nekakav kviz..jer znaš možda tko peva pesmu :"Volim te budalo mala"????....ne mogu da se setim,a možda se ti setiš,pa ako se setiš-javi mi i lepo te molim,nemoj više da vređaš,ozbiljni smo,bre ljudi!Ajd uzdravlje!

ma nek si nešto i pametno rekao..nego ne objasni ti ljudima kako to da sada trguješ sa rasprodatim libellusovim izdanjima? vidi se da si čovjek od riječi,koliko se sjećam rekao si da ih ne bi ni da ti ih neko pokloni.i da slobodni ti meni pošalji ako ti ne bude išla prodaja libellusa ,riješićemo to vidiš da se u mene sve proda i to masno.........

Edited by - bubo on 03/10/2010 10:11:00
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 03/10/2010 : 14:43:42  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
Eto,baš mi drago da sam te rasmijao.Inače,ne trugujem,samo rasprodajem što sam u striparnicama kupovao po punim cijenama.Recimo da više neću kupovat te stripove jer su mi preskupi i ne slažem se sa većinom postupaka cijenjenih izdavača(to si primjetio).Inače,drago mi je da su rasprodani.Želim im sve najbolje i puno sreće u daljnjem radu.Također i tebi.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21423 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 04/10/2010 : 22:14:35  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Jaki - najači je !
Savršeno upakovan paket !!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8291 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 25/10/2010 : 16:10:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
elfak nish

veliko hvala Milošu na korektnoj suradnji i brizi za pošiljku

Hvala

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5706 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 26/10/2010 : 00:04:36  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by split85

elfak nish

veliko hvala Milošu na korektnoj suradnji i brizi za pošiljku

Hvala

Hvala i tebi prijatelju,sve preporuke za Srecka-split85

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5706 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 31/10/2010 : 20:31:16  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
Jos ljudi za belu listu
po ko zna koji put-dcarapo2
Sale from hell

Nemam reci za ovu dvojicu,savrsenstvo

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 01/11/2010 : 12:26:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Za sljedeće ljude imam samo riječi hvale:

Spectre
edvin
dmar
COLUMBO
Butterworm
Raven84
alibaba
Split85
tomislav.baretic
Renky
meto
hrvoje23
Spock
ozelot-a
Tex2
ozasloscena_sovuljaga
luno02
fred perry
damir79
Boky
archy
Andrej

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

kingleoric
New Member

229 Posts

Member since 03/06/2010

Posted - 07/11/2010 : 10:48:30  Show Profile Show Extended Profile  Send kingleoric a Private Message  Reply with Quote
Pozdrav svima!
Budući da sam nedavno prodao prve svoje stripove preko ovog portala, iskoristio bi priliku i spomenuo prva dva kupca koja su mi odličnom suradnjom pomogla da mi prodavačka karijera započne besprijekorno kao Ariel. To su redom kupnje:
tex2 i Kelhus

In his madness the King brought about the destruction of his kingdom, and would have killed everyone in it had not his royal guards turned on him and put him out of his misery. His torment was not yet at an end, for Leoric returned as The Skeleton King...
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 07/11/2010 : 12:26:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Ovako, upravo san računa koliko san potrošija na stripove u (nepunih!!!) godinu dana otkako san član najboljeg strip-sitea na svitu (ovo je za admine ). Dakle, stanje je ovako: 1982 kn san potrošija na stripove koje san kupija na aukcijama (ne računajući bogaćenje HP-a od poštarine). U međuvrimenu san kupova sve što je izlazilo na kioscima, a navraća san i kod MALE SIRENE na njenu privatnu stranicu. Moran još naglasit da san u manje od godinu dana popunija sve rupe u dotadašnjim kolekcijama koje san ima (Zagor redovni i Extra, Tex), a proširija mi se interes pa san tako skupija i Mr. No-a, Lazarusa (fali mi još jedan) i Martina Mysterea (još skupljan).

Za sve to vrime surađiva san sa 18 aukcionera, a to su redom:
1. meto
2. wildwest
3. Tomislav
4. alibaba
5. ierdesi1
6. ozelot-a
7. dmar
8. iseserin
9. COLUMBO
10. SHUNJE
11. elva
12. byoman
13. weky13
14. Renky
15. mister m
16. edvin
17. strip25
18. markolar

Sa svima san ima odlična iskustva, nitko nije zariba, a ja san svoje obaveze isto tako dobro obavija. Neke od njih san i osobno upozna, kao npr. nedavno strip25, a prije njega i meto-a dok san bija u srednjoj u Zadru. Ovim ih putem također posebno pozdravljam. Ima san prilike internacionalno poslovat s kolegom markolar-om, kolegom iz Slovenije. I zaboravija san spomenit MALU SIRENU s kojom san poslova priko njenog privatnog sitea.

ŽIVILI MAJSTORI!!!

Trljam ruke.

Edited by - Zlotvor on 07/11/2010 12:26:57
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15975 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 09/11/2010 : 11:12:30  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
svi moji kupci su za bijelu listu..nebi nikog posebno izdvajal da ne preskočim koga pa da se ne uvrijedi..hvala im i nadam se da su zadovoljni s mojom malenkošću isto kao ja sa njima

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

PRIMOŠTEN 123
Junior Member

410 Posts

Member since 29/12/2009

Posted - 09/11/2010 : 11:35:42  Show Profile Show Extended Profile  Send PRIMOŠTEN 123 a Private Message  Reply with Quote
Kad profesor dveribd ocjenjuje biži iz škole, šta se stripovA tiće
Pozdrav Ratko kralju aukcija!
Go to Top of Page

Garfield_Mo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1258 Posts

Member since 11/06/2009

Posted - 10/11/2010 : 22:07:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Garfield_Mo's Homepage  Send Garfield_Mo a Private Message  Reply with Quote
dveribad stvarno si naporan.

Uz vec navedeno ekipu sve pohvale i za:

altair
dmar
Dalen

http://www.mostrip.ba/

https://www.facebook.com/KLUBMOSTRIP/
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 11/11/2010 : 01:26:18  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Garfield_Mo

dveribad stvarno si naporan.

Uz vec navedeno ekipu sve pohvale i za:

altair
dmar
Dalen

Čuj,sam si se javio da pohvališ prijatelje.Samo sam te priupitao kako kupuješ kod njih stripove,a ti počneš lagat i musat.Drugi puta kada kupiš nova izdanja od prijatelja po nabavnoj cijeni,razmisli prije nego nešto napišeš.U trenutku pisanja činilo ti se da im činiš dobro ako ih pohvališ(što je i razumljivo),no samo ih otkrivaš u prodajnom pederskom odnosu naspram ostalih kupaca.Ustvari,bolje da ne pišeš ništa jer djeluje pametnije!
Ako ti fali nešto prvih brojeva od njihovog izdavačkog opusa,javi se meni.Dam ti po nabavnoj cijeni(ali iz striparnice,ne iz skladišta).Kada ti budem slao,da ne plaćamo veliku poštarinu za BiH,mogu ti poslat na Kićinu,Renky-jevu ili Gastonovu adresu.Samo javi na koju od prijatelja.
Inače,poslušaj prijateljeve savjete,povuci se iz prepiski,otprilike kao što su to i ovi tvoji pizduni napravili,te se u nedostatku inspiracije "tapšite" po dupetima perfektno izrađenim tvrdokoričenim stripovima.Ti i Dubravko se možete međusobno jer mene "ignorišete",a ja opet koristim priliku da vas stavim na bijelu lisu.
Znači:
-bubo
-Garfield,ba!
Go to Top of Page

Garfield_Mo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1258 Posts

Member since 11/06/2009

Posted - 11/11/2010 : 13:49:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Garfield_Mo's Homepage  Send Garfield_Mo a Private Message  Reply with Quote
Ne raspravlja mi se s tobom, tako da ... A sto se tice ove ekipe sto sam pohvalio, ja i dalje stojim iza toga, a tebi sto to smeta to je druga stvar.Vjerovatno ti je opala prodaja ili nesto tako, pa sad pokusavas druge da ocrnis, ali i dalje mi nije jasno sto na svaki post na kojem se pohvali Gaston ti moras odgovoriti.Ne znam kako ti ne dosadi?

Ljubomora je cudna stvar...dveribad uzivaj.Nemoj se previse sekirati.Nije dobro za zdravlje.

http://www.mostrip.ba/

https://www.facebook.com/KLUBMOSTRIP/
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 14/12/2010 : 15:46:55  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
Pohvalio bi ovim putem Nikšu iz Dubrovnika s kojim sam posao zaključio preko maila pa nemam mogućnost da mu ostavim pozitivan komentar. U svakom slučaju najiskrenije preporuke za Nikšu:))

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 22/12/2010 : 20:41:30  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote
Hvala Igore za stripove.
http://www.staraknjiga.com/knjige/stripovi/7

p.s. interesantan sajt, ima antikvarnih knjiga, ali i stripova. ja pronasao par stripova sa spiska traznje (sto je samo po sebi presedan!)

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page
Page: of 69 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000