Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Tome272
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/images(87).jpg)
Croatia
109 Posts
Member since 09/08/2010 |
|
Cromwell
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/diadelos.jpg)
Croatia
4458 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 24/08/2012 : 16:08:20
|
Pohvalio bih člana dragon_rage24 za brzinu i profesionalnost. Izuzetno ugodna suradnja i odlično očuvani stripovi. ![](icon_smile.gif) Svaka čast! |
Bok, kako si.
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
ERO
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/KOCKA3.jpg)
Croatia
111 Posts
Member since 07/11/2010 |
Posted - 17/09/2012 : 22:06:20
|
quote: Originally posted by Cromwell
Pohvalio bih člana dragon_rage24 za brzinu i profesionalnost. Izuzetno ugodna suradnja i odlično očuvani stripovi. ![](icon_smile.gif) Svaka čast!
Također i od mene. sve za 10 |
|
selanne
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/tex(3).jpg)
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 18/09/2012 : 08:41:27
|
Malicius i hogar_5!! ![](hail.gif) ![](hail.gif) ![](hail.gif) |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Posted - 12/10/2012 : 10:49:35
|
Ponovo hogar_5! |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
Risar_69
Advanced Member
![](AvatarUpload/tumblr_laaej1uNle1qzlnx8o1_500.jpg)
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 19/11/2012 : 10:59:45
|
Hvala još jednom Korner-u za pomoč u popunjavanju albuma Alan Ford!!!! |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
|
Obi-wan
Advanced Member
![](AvatarUpload/Obi-wan 2(1).jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 26/11/2012 : 18:58:45
|
oko Kupio mi stripove na sajmu i pomogao iako me ne poznaje. Odbio bilo kakva čašćenja i rekao da bi ljudi trebali pomagati jedni drugima. ![](icon_smile_approve.gif) Paket koji sam dobio je najkvalitetnije zapakiran paket koji sam ikada dobio. Stripovi naravno svi novi. Hvala, oduševljen sam. ![](hail.gif) Da smo bar svi takvi kao Zoran. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 26/11/2012 18:59:28 |
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Posted - 22/12/2012 : 18:31:46
|
Malicius i Garfield_Mo! ![](hail.gif) |
|
Felagund
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/Question.jpg)
Croatia
872 Posts
Member since 01/10/2010 |
Posted - 09/02/2013 : 01:18:30
|
quote: Originally posted by Obi-wan
oko Kupio mi stripove na sajmu i pomogao iako me ne poznaje. Odbio bilo kakva čašćenja i rekao da bi ljudi trebali pomagati jedni drugima. ![](icon_smile_approve.gif) Paket koji sam dobio je najkvalitetnije zapakiran paket koji sam ikada dobio. Stripovi naravno svi novi. Hvala, oduševljen sam. ![](hail.gif) Da smo bar svi takvi kao Zoran.
Meni je isto tako bio prije godinu dana na interliberu kupio zekane i dostavio mi ih prakticki pred kucu. Stvarno ![](hail.gif) ![](hail.gif) ![](hail.gif) ![](hail.gif) ![](hail.gif) ![](hail.gif) ![](hail.gif) ![](hail.gif) |
Sve je relativno (E = mc^2) |
|
Felagund
Average Member
![](AvatarUpload/Question.jpg)
Croatia
872 Posts
Member since 01/10/2010 |
Posted - 04/03/2013 : 19:48:48
|
Evo, htio bih pohvaliti forumasa markolar. Prodavac je bio bolestan i nije mogao poslati stripove kad je bilo dogovoreno, iako to meni nije ni najmanje smetalo, jer mi se nikamo nije zurilo, pa mi je jos dodatno poslao 4 zagora, 4 dd, 4 texa, 3 bleka i blek i mark specijal. Stvarno svaka cast(forumasi poput njega i forumasa kojeg sam hvalio u postu iznad stvarno vracaju vjeru u ljudski rod).![](hail.gif) ![](hail.gif) ![](hail.gif) ![](hail.gif) ![](hail.gif) ![](hail.gif) ![](hail.gif) ![](hail.gif) ![](hail.gif) |
Sve je relativno (E = mc^2) |
|
Selo
Starting Member
![](AvatarUpload/trifun.jpg)
Croatia
27 Posts
Member since 26/06/2012 |
Posted - 18/03/2013 : 08:27:13
|
ZLOTVOR čovjek mi prodao Mr No LMS kolekciju, sredio dostavu, pomogao nositi kutijetinu do auta po snjegu, stripovi tocno onak kak su opisani, uglavnom sve 5! |
|
DKoor
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/marvin64.jpg)
Croatia
1593 Posts
Member since 18/12/2006 |
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9937 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/banana.jpg)
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
MarxH
New Member
![](icon_star_gold.gif)
Croatia
146 Posts
Member since 09/12/2011 |
Posted - 29/04/2013 : 11:24:11
|
Iako je to možda nepravedno prema ostalim prodavačima s kojima imam vrlo pozitivna iskustva , naročito bi istaknuo prodavača Elvisa Rakića (Pula) koji se krije iza nadimka Elva. Vrlo korektan , fleksibilan i sklon dogovoru.
Lijepo je bilo poslovati i sa prodavačima koji se kriju iza nadimaka: Agozec Barney Iseserin IvicaG Željko11 Alibaba
|
Ocean tuge je beskrajan i dubok. Okreni se oko sebe i naci ceš obalu... |
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Posted - 29/08/2013 : 06:56:58
|
Hogar_5 (Emir Purić)! ![](hail.gif) |
|
DKoor
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/marvin64.jpg)
Croatia
1593 Posts
Member since 18/12/2006 |
|
Smomo8
Average Member
![](AvatarUpload/thumb_rorschach-avatar-7.jpg)
Croatia
666 Posts
Member since 17/03/2012 |
|
Manabo
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/Mandrake.jpg)
264 Posts
Member since 28/08/2013 |
Posted - 31/10/2013 : 17:30:22
|
Moram na bijelu listu staviti čovjeka koji se odaziva na nick "oko". Vidim neki su ga već spominjali, ali oduševilo me nekoliko stvari. Prvo, čovjek mi užicao i poslao skicu Mister Noa od Disa i to samoinicijativno. K'o da sam sam bio na CRŠ-u. Drugo, paket je bio zaprakiran bolje i urednije nego kad tete u gift shopovima pakiraju poklone za rođendan. Sve pic-pic, u najlonu, složeni kartoni. Sve ti dođe žao uopće ga otvoriti. Naravno i stripovi su bili bez greške!
![](hail.gif) |
Edited by - Manabo on 31/10/2013 17:31:23 |
|
senad7
Senior Member
![](avatars/1084052404.jpg)
Sweden
1713 Posts
Member since 06/08/2004 |
Posted - 20/12/2013 : 19:15:48
|
+++++++++++++++++++++++++++++++++ Slovenec Pterodaktil oggy dubac bihac-una skot gregorstrip MarkoSk Tomislav col11ector DARKO18 TomDar IvicaG
|
Sudbina stripa ovisi o intiligenciji citatelja. |
|
PAJDO
Senior Member
![](AvatarUpload/zgduje_3e718.jpg)
Croatia
2237 Posts
Member since 10/04/2003 |
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
ERO
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/KOCKA3.jpg)
Croatia
111 Posts
Member since 07/11/2010 |
Posted - 20/02/2014 : 08:38:40
|
MORAM i ja na bijelu listu staviti čovjeka koji se odaziva na nick "oko".
Super ugodan čovjek,brz dogovor i suuuuuper suradnja.
Paket je bio zaprakiran bolje i urednije nego sam ja to ikad vidio.Sve utegnuto , zategnuto,u najlonu, složeni kartoni![](hail.gif) . Mislim da ga neću ni odmotavat![](icon_smile.gif) |
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Posted - 01/06/2014 : 19:12:50
|
SURFER
Hvala još jednom za super brzu isporuku! Stripove dobijem več sutra i to u blizini doma. Čista slučajnost. Nešto takvo se mi nije još desilo. Palo, ko iz neba u naručje. ![](hail.gif) |
Edited by - Risar_69 on 01/06/2014 19:13:14 |
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Posted - 05/06/2014 : 20:00:22
|
SAWAAR Za puno poslatih sličica i dva albuma. Hvala još jednom! |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|