forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bande dessinée
 Thorgal
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 31

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 07/03/2008 : 00:54:03  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message  Reply with Quote
Stiglo je, navodno, do izdavača, a iduće nedelje će biti u knjižarama.
Go to Top of Page

Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts

Member since 12/07/2007

Posted - 07/03/2008 : 09:48:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Trigger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kico

Vidim da je naslovnica na homepageu....jel izašlo u Srbiji?

Da, jel' izislo...

I kad ce Bob Morane u integralima?
Go to Top of Page

Profesor
Average Member

Serbia
653 Posts

Member since 24/06/2005

Posted - 10/03/2008 : 15:34:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Profesor a Private Message  Reply with Quote
Da,sto se Sninkela tice znam kakvo je stanje samo mi je bilo zao sto postoje te naslovnice a nema ih u onom svakako izuzetniom izdanju. No dobro sad, nisu poslali i sad se samo mozemo vajkati. Dovoljno je i to sto znam da se trudite da obuhvatite sve sto je moguce. negde moze, negde ne. Bitno da se radi na tome.
Prava steta i za Bleksad-a (nije mi jasno sto nisu dali, a verovatno ni njima).

Hvala na odgovoru. I hvala za Torgala. :)
Drzimo palceve da daju sto vise:)

quote:
Originally posted by Boban

Mi ništa ne izostavljamo što dobijemo, a uvršćujemo i više od toga.
U SVIM izdanjima koje smo radili pojavljuju se sve prateće naslovnice (i u Torgalu će), a Šninkel je izuzetak jer pojedinačne naslovnice nismo dobili, one su rađene naknadno za pojedinačne albume koji su veštački stvoreni jer su Francuzi bili navikli u doba izlaska Šninkela da sve dobijaju u albumima. U svakom slučaju, i da smo ih dobili ne bi ih stavljao tamo gde su oni sekli strip jer je to rađeno potpuno veštački, već bi ih stavili na kraju. Šninkel je strip od 132 strane, a ne 3x44... Za Torgal je planirano da u zadnjem integralu koji će imati samo 4 knjige budu pridodati svi mogući dodatni materijali, tekstovi i sve vezano za serijal što obezbedimo do tada... neke analize, preseke svih epizoda, popise i crteže važnijih likova.
Videćemo. Za Bleksad nam, recimo, nisu dozvolili da ubacimo išta, a za recimo Gospodare ječma praktično ćemo imati 50 strana dodatnih materijala... sve zavisi od slučaja do slučaja.

Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 15/03/2008 : 23:23:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Ima li kakva nova vijest?!
Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2385 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 16/03/2008 : 00:07:30  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message  Reply with Quote
Izasao,najzad...kazu da ga ima u Alan Fordu...

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2385 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 16/03/2008 : 00:09:46  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message  Reply with Quote
http://www.beliput.co.yu/izdanja/knjiga.jsp?idKnjiga=141&idOblast=20

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 16/03/2008 : 00:25:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Slažem se sa time, najbolje bi bilo da se ovo zove knjiga 3, ali bi mi takodje bilo lepše za oko da je naslov gore, zajedno sa drakarima, onim originalnim. Ali dobro, koliko ljudi toliko ćudi, ne možeš svima ugoditi...;-)

Eto, kao da su udovoljili su tvom ukusu. Meni je bilo bolje da piše XI-XV, a koliko vidim odlučili su se za broj 3. I izostavili su imena autora i ostavili samo njihova prezimena, što je ipak manje bitno...
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25966 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 16/03/2008 : 01:00:55  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dcopic

quote:
Originally posted by manhunter

Slažem se sa time, najbolje bi bilo da se ovo zove knjiga 3, ali bi mi takodje bilo lepše za oko da je naslov gore, zajedno sa drakarima, onim originalnim. Ali dobro, koliko ljudi toliko ćudi, ne možeš svima ugoditi...;-)

Eto, kao da su udovoljili su tvom ukusu. Meni je bilo bolje da piše XI-XV, a koliko vidim odlučili su se za broj 3. I izostavili su imena autora i ostavili samo njihova prezimena, što je ipak manje bitno...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29637 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/03/2008 : 10:18:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ovo je definitivno najbolja verzija od sviju koje smo imali prilike vidjeti. Ocito je glas naroda posluzio necemu i to je lijepo znati.

Trouble will find me
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 16/03/2008 : 15:49:07  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Ovo je definitivno najbolja verzija od sviju koje smo imali prilike vidjeti. Ocito je glas naroda posluzio necemu i to je lijepo znati.

Od nas zavisi!

Every man dies,
not every man really lives.
Go to Top of Page

The Hammer of Hell
Average Member

Croatia
945 Posts

Member since 10/12/2006

Posted - 17/03/2008 : 08:13:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit The Hammer of Hell's Homepage  Send The Hammer of Hell a Private Message  Reply with Quote
Je, na koricama je bitno koji je font i kakva je kompozicija.
Amo, dvi varijante:

A) nemam pojma o kakvom se stripu radu, ali, pošto je ispitivanje publike pokazalo da su najveći kupci stripova djevojčice u dobi od 8 do 14 godina, slika male curice na krilatom konju će me sigurno privući. Mama, a zašto ovi čike kidaju jedan drugom glave.

B) imam pojma o kakvom se stripu radi i jebe me se za korice. Sigurno ću odmah potrčati kupiti 3 knjigu bez prve dvije, u kojoj se nalaze epizode 2-4 od 4-dijelnog story arca. Djevojčica na krilatom konju je bitan faktor u mojoj odluci.

www.stripgen.com
Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2385 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 17/03/2008 : 18:46:35  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message  Reply with Quote
U AF-u...1695 dindzi...app.20 eura...
http://www.alanford.co.yu

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2968 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 09/04/2008 : 14:34:06  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
Prelijepo urađeno, odlično, odlično izdanje.
I opet: zašto pobogu ne krenuše od prvih 5 albuma??

...
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 09/04/2008 : 15:05:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Ako se ne varam, informacija je bila da još francuzi nisu digitalizirali te stare epizode ali se na tome radi. Predviđeno je objavljivanje svih albuma ( u Integralima ) od strane BP.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 09/04/2008 : 17:39:20  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
Moram pohvalit ovog Thorgala u izdanju Belog Puta.
Mada prvi put vidim Thorgala u boji,mada sam čitao sve ove epizode ne tako davno u Stripoteci,ovaj integral je jedna od boljih stvari koja se pojavila zadnjih mjeseci.
Nadam se iskreno da će BP ostvariti sve svoje želje i nade izbacivajući i ostala tri integrala ove godine.
I kad uzmemo da pet albuma košta 170 kuna,a Bookglobeovih 3 epizode u integralu 189(XIII),stvarno je povoljno uzeti ovo izdanje.
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10601 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 10/04/2008 : 09:21:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Moram pohvalit ovog Thorgala u izdanju Belog Puta.

I kad uzmemo da pet albuma košta 170 kuna stvarno je povoljno uzeti ovo izdanje.

Slažem se sa pohvalama. Izdanje je prekrasno i povoljno (5 albuma).

Molim te, odgovori mi, gdje u Hrvatskoj Thorgal od Belog puta košta 170 kuna?

Da ne reklamiram knjižare, u jednoj sam ga kupio za 190 kuna, a u drugoj sam vidio da košta 215 kuna (ili 225 ne sjećam se točno)...
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 10/04/2008 : 10:56:45  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

Molim te, odgovori mi, gdje u Hrvatskoj Thorgal od Belog puta košta 170 kuna?

Da ne reklamiram knjižare, u jednoj sam ga kupio za 190 kuna, a u drugoj sam vidio da košta 215 kuna (ili 225 ne sjećam se točno)...

Ma,kakve knjižare?!
Veze,prijatelju,veze...
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 10/04/2008 : 11:07:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
Sa moje strane takodjer velike pohvale na ovo izdanje! Jedva cekam sve knjige da se upotpuni kolekcija ovog bezvremenskog serijala!

Odlicna cijena i oprema. Bravo BP! :)

BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 10/04/2008 : 14:50:21  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
Osim toga,na aukcijama ovaj integral se nudi za 146 kuna.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 10/04/2008 : 15:10:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Osim toga,na aukcijama ovaj integral se nudi za 146 kuna.

Kao i pirat za 20 kn

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

wildboar
New Member

292 Posts

Member since 29/10/2005

Posted - 12/04/2008 : 02:40:45  Show Profile Show Extended Profile  Send wildboar a Private Message  Reply with Quote
Prosto ne mogu da verujem da 5 torgala kostaju samo 20e u takvoj opremi. Eto nacina da se popularizuju stripovi.

Novak Djokovic - Prvi teniser na svetu !!!
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 12/04/2008 : 18:24:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Kupio Torgala u Raški. Svaka čast Belom putu na distribuciji i odabiru izdanja. Treća knjiga Torgala je urađena stvarno izuzetno i cena joj je prihvatljiva.
Kupio sam i deci Pinokija. Trebali bi da vidite kako je Beli put uradio tu knjigu i kako je ilustrovana. Božanstveno nešto. Kad sam je kupio osetio sam se kao neki bog zna kako dobar otac zato što sam deci priuštio nešto tako lepo.
Uzgred možda je ovaj subotnji odlazak bio sudbonosan po donošenje nekih odluka vezanih za moju porodicu.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2385 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 12/04/2008 : 19:41:21  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message  Reply with Quote
Ne trebas sumnjati i brinuti Gand,izdace oni to,pre ili kasnije,sigurno...

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 27/04/2009 : 12:37:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
Ipak ce biti kasnije

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 27/04/2009 : 12:59:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message  Reply with Quote
dovraga i bestraga :-(
Go to Top of Page
Page: of 31 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000