Author |
Topic  |
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 16/08/2012 : 15:32:04
|
odličan Zlotvorov tekst...lijepo da se vratio pisanju  |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 16/08/2012 : 15:34:56
|
Finišira san ga u pauzama kad bi se dočepan kompa  A kvota je za ovu godinu ispunjena. Ako bude vrimena, možda još nešto obradin  |
Trljam ruke. |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7672 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 16/08/2012 : 15:37:10
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Finišira san ga u pauzama kad bi se dočepan kompa  A kvota je za ovu godinu ispunjena. Ako bude vrimena, možda još nešto obradin 
Nešto konkretnije od pisanih djela.  |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Posted - 16/08/2012 : 15:37:20
|
A kvota je za ovu godinu ispunjena.
a je ti godišnja kvota   No dobro, barem nisi trošio vrijeme na recenziranje epizoda starih 20 godina   |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7672 Posts
Posted - 16/08/2012 : 15:43:52
|
quote: Originally posted by paro
a je ti godišnja kvota   No dobro, barem nisi trošio vrijeme na recenziranje epizoda starih 20 godina  
Osjećam se uvrijeđeno.  |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Posted - 16/08/2012 : 15:45:42
|
quote: Originally posted by selanne
Osjećam se uvrijeđeno. 
Nema razloga, neki pišu recke epizoda starih i do 50 godina, pa šta  |
|
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 16/08/2012 : 15:53:43
|
A neki opet po cijele dane kopaju i obrađuju stvari još starije od 50 godina... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 16/08/2012 : 15:55:27
|
a je ti godišnja kvota   No dobro, barem nisi trošio vrijeme na recenziranje epizoda starih 20 godina  
Jbg, ja san ka slowpoke  selanne, ne brini ti za mene, obrađivan ja... kvalitetno. 
|
Trljam ruke. |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Posted - 16/08/2012 : 15:57:55
|
quote: Originally posted by DeeCay
A neki opet po cijele dane kopaju i obrađuju stvari još starije od 50 godina...
Al to su stvari koje otada niko nije vidio niti držao u ruci  |
|
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Posted - 16/08/2012 : 15:59:28
|
selanne, ne brini ti za mene, obrađivan ja... kvalitetno. 
provjeri situaciju i javi dal ima nešto za srednjovječne, pretile, siromašne kopače jama...s velikim kalibrom  |
|
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 16/08/2012 : 16:01:31
|
selanne, ne brini ti za mene, obrađivan ja... kvalitetno. 
provjeri situaciju i javi dal ima nešto za srednjovječne, pretile, siromašne kopače jama...s velikim kalibrom 
Hmm... Moga bi ti dat konkretne adrese hotela  Ali tu su ti koke 45+ Čisto sumnjan da nisu potkožene (i lovom i salom)  |
Trljam ruke. |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Posted - 16/08/2012 : 16:10:07
|
Hmm... Moga bi ti dat konkretne adrese hotela  Ali tu su ti koke 45+ Čisto sumnjan da nisu potkožene (i lovom i salom) 
Ma ne, neke između 20-25 god. Mlade, pijane i naivne   |
|
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 16/08/2012 : 16:15:27
|
Ma ne, neke između 20-25 god. Mlade, pijane i naivne  
Aha, ipak nisi inheritance hunter  Triba bi ovaj vikend u Vodice, tamo ih (po priči) ima u izobilju  |
Trljam ruke. |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7672 Posts
Posted - 16/08/2012 : 16:21:59
|
Evo, Dee je gore rekao da neki obrađuju starije od 50 godina.  |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Posted - 16/08/2012 : 16:23:25
|
quote: Originally posted by selanne
Evo, Dee je gore rekao da neki obrađuju starije od 50 godina. 
To valjda samo pijani Međimurci  |
|
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 16/08/2012 : 16:34:02
|
kako bi arheolozi rekli, što starije to bolje! |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 16/08/2012 : 16:36:31
|
Finišira san ga u pauzama kad bi se dočepan kompa  A kvota je za ovu godinu ispunjena. Ako bude vrimena, možda još nešto obradin 
Evo što je popularan tekstopisac, u dva dana već 2382 pogleda! Zlotvore, jel te zaboljela ruka od refreshanja stranice? |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 16/08/2012 : 16:39:32
|
quote: Originally posted by DeeCay
Evo što je popularan tekstopisac, u dva dana već 2382 pogleda! Zlotvore, jel te zaboljela ruka od refreshanja stranice?
Hahahahaha! Iman mali grč u laktu, valjda će proći  |
Trljam ruke. |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 16/08/2012 : 19:00:18
|
Ma šalim se, pogledi se broje od kreiranja same stranice junaka...
Uglavnom baza "junaka" se lijepo popunjava, samo polagano. A novi junaci se samo pojavljuju, kao i autori. |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 17/08/2012 : 08:27:12
|
Kameni most Tex Willer TX ZS 180-181,193 | 336 str.
by selanne Jim Brandon poziva Texa i ekipu da mu pomognu riješiti slučaj niza ubojstava na području Saskatchewana. Što se krije iza mnoštva žrtava i indijanskih simbola pronađenih na ceduljicama pokraj leševa i na križevima na kojima su bili razapeti?
 |
Edited by - DeeCay on 17/08/2012 08:27:30 |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 18/08/2012 : 15:45:53
|
http://www.stripovi.com/magazin/papak-o-miroljubivim-i-ratobornim-papucarima/239/
Luca, fin tekst. Imam dvije zamjerke: Stvarno ne znam zasto si u tom tekstu udario protiv SBE junaka. Velicinu "Papka" si mogao prikazati samim velicanjem tog djela i na taj nacin sto bi objasnio zasto je taj strip u stvari dobar, a ne da ga podizes u nebesa kroz blacenje drugih stripova. Tako ostavljas dojam kao da nisi u dovoljnoj mjeri mogao da objasnis zasto je Papak dobar, pa si dosao do onog poznatog dijela gdje se kaze "Papak je dobar jer...jer...jer... jer su Zagor i co. sranje." Tako nekako je ispalo. Druga stvar je nepotreban udar protiv internet zajednice u zadnjem dijelu posta. Ovdje isto, kao da si rekao ako je Papak ljudima dobar onda su ok, ako nije onda su nepismene seljacine. Opet kazem, tako nekako ispade. |
 |
|
Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

.jpg)
1379 Posts
Member since 05/03/2011 |
Posted - 18/08/2012 : 16:12:16
|
quote: Originally posted by King Warrior
http://www.stripovi.com/magazin/papak-o-miroljubivim-i-ratobornim-papucarima/239/
Luca, fin tekst. Imam dvije zamjerke: Stvarno ne znam zasto si u tom tekstu udario protiv SBE junaka. Velicinu "Papka" si mogao prikazati samim velicanjem tog djela i na taj nacin sto bi objasnio zasto je taj strip u stvari dobar, a ne da ga podizes u nebesa kroz blacenje drugih stripova. Tako ostavljas dojam kao da nisi u dovoljnoj mjeri mogao da objasnis zasto je Papak dobar, pa si dosao do onog poznatog dijela gdje se kaze "Papak je dobar jer...jer...jer... jer su Zagor i co. sranje." Tako nekako je ispalo. Druga stvar je nepotreban udar protiv internet zajednice u zadnjem dijelu posta. Ovdje isto, kao da si rekao ako je Papak ljudima dobar onda su ok, ako nije onda su nepismene seljacine. Opet kazem, tako nekako ispade.
Kralju, idem od kraja prema početku: a) tekst je o papučarima - klasičnim (Draš) i modernim (cyber-papci). Naravno, tu su i Petrušini papci o kojima sam možda mogao više pisati. O samom sadržaju nerado pišem naveliko i naširoko jer onda potencijalni čitatelj neće dobiti želju za čitanjem. b) nemam ništa protiv Bonellija, cijenim njega i njegove junake (pobogu, odrastao sam na njima), ali javna je tajna da danas više cijenim grafičke romane, Bonellija ponekad kupujem iz navike. Nemam ništa ni protiv bonellijevaca, ali me iritira što pojedini (ne)svjesno sužavaju čitalačke navike, ono, drže se Bonellija k'o pijanci plota i ne daju priliku drukčijim stripovima. c) hvala na zamjerkama, dobrodošle su... |
nebesa nisu humana... (Hrabal)
|
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 18/08/2012 : 16:23:41
|
quote: Originally posted by Luca_Torelli
b) nemam ništa protiv Bonellija, cijenim njega i njegove junake (pobogu, odrastao sam na njima), ali javna je tajna da danas više cijenim grafičke romane, Bonellija ponekad kupujem iz navike. Nemam ništa ni protiv bonellijevaca, ali me iritira što pojedini (ne)svjesno sužavaju čitalačke navike, ono, drže se Bonellija k'o pijanci plota i ne daju priliku drukčijim stripovima.
Slazem se sa citiranim dijelom, jednostavno mislim da se ljudi ne mogu "prisiliti" da probaju nesto novo. Nekako ispade da ih treba ponizavati jer su ograniceni na SBE stripove. Kazem, ljude moze privuci dobar tekst i na taj elegantan nacin natjerati da probaju nesto novo, ali isto tako izazvati kontrareakciju ukoliko se dira u stvari u koje se kunu. Tekst o Papku je mogao komotno proci bez uplitanja SBE. To je moje misljenje. ;) |
 |
|
Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

.jpg)
1379 Posts
Member since 05/03/2011 |
Posted - 18/08/2012 : 16:42:54
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by Luca_Torelli
b) nemam ništa protiv Bonellija, cijenim njega i njegove junake (pobogu, odrastao sam na njima), ali javna je tajna da danas više cijenim grafičke romane, Bonellija ponekad kupujem iz navike. Nemam ništa ni protiv bonellijevaca, ali me iritira što pojedini (ne)svjesno sužavaju čitalačke navike, ono, drže se Bonellija k'o pijanci plota i ne daju priliku drukčijim stripovima.
Slazem se sa citiranim dijelom, jednostavno mislim da se ljudi ne mogu "prisiliti" da probaju nesto novo. Nekako ispade da ih treba ponizavati jer su ograniceni na SBE stripove. Kazem, ljude moze privuci dobar tekst i na taj elegantan nacin natjerati da probaju nesto novo, ali isto tako izazvati kontrareakciju ukoliko se dira u stvari u koje se kunu. Tekst o Papku je mogao komotno proci bez uplitanja SBE. To je moje misljenje. ;)
Ono što mene ljuti jest kako ljudi sami sebe ograničavaju čitanjem SBE-ovih izdanja (kojima i ja kažem DA), a za nešto drugo ne žele ni čuti. Ljutnja ne može uvijek biti elegantna - barem ne kod mene - ona je spontana, a samim time i nepromišljena. Moglo se to reći/napisati drukčije i ljepše, ali onda bih se osjećao kao papak ;) |
nebesa nisu humana... (Hrabal)
|
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Posted - 18/08/2012 : 16:46:33
|
Ne vidim u čemu je problem. Tekst je odličan, a njegovom autoru ide na jetra forsiranje Bonellija. I šta sad? To se zove osobni stav i sloboda izbora. |
|
 |
|
Topic  |
|