forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Nove recenzije/tekstovi/razno sa sajta...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 288

Deers
Advanced Member

Croatia
9399 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 24/03/2021 : 22:43:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Iz ove price se sjecam onih sirokih noseva koje je crtao Diso i upcenito njegovo losije izdanje.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7513 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 25/03/2021 : 20:25:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Igor je pustio revolvere da se malo odmore i napisao premijernu recenziju Dr. Morguea:

https://www.stripovi.com/recenzije/dr-morgue-drmr-pad-1-savrsena-smrt/2615/

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13051 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 26/03/2021 : 14:46:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Spock

Igor je pustio revolvere da se malo odmore..

Dobraaa....

Inače, ne znam jesi li primjetio zadnje dvije recenzije, tvoj Mister No i Igorov Dr. Morgue, sat i minute kad su te recenzije objavljene, koji tajming

Strike first. Strike hard. No mercy.
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7513 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 26/03/2021 : 17:31:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Nisam primijetio!

Ovaj DR. Morgue se čini jako zanimljiv. Moram uhvatiti vremena i pročitati ga.

Edited by - Spock on 26/03/2021 17:32:24
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7513 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 26/03/2021 : 21:18:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Četiri recenzije bez Marka! Zaista previše , autora znamo:

https://www.stripovi.com/index.asp?page=reviews-view&StoryID=2616

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17019 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 27/03/2021 : 08:19:02  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Mark zaista ispade kao neki mulat.
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7513 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 28/03/2021 : 09:29:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Kit Teller & Frankie vs zombies by Andrea Lavezzolo:

https://www.stripovi.com/recenzije/kit-teller-kt-vg-81-82-legija-prokletih/2617/

Za koji tjedan na kioscima u novom Ludensovom ruhu!

Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7513 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 29/03/2021 : 06:37:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Evo i Reemove recenzije Nicka Raidera za izjednačenje mjesečnog rekorda po broju recenzija :

https://www.stripovi.com/recenzije/nick-raider-nr-lib-7c-vampirova-sjena/2618/

Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7513 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 29/03/2021 : 17:13:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Još jedna Texova recenzija by Igor za obaranje rekorda:

https://www.stripovi.com/recenzije/tex-willer-tx-sa-24-prema-oregonu/2619/

Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7513 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 30/03/2021 : 21:43:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Idemo dalje, sad je Paka na redu:

https://www.stripovi.com/recenzije/prokleti-prok-sc-1-pre-poplave/2620/

Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4649 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 31/03/2021 : 19:48:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
Recenzije idu kao na filmskoj traci! :O
Ali ono sto hocu da kazem, kako mi idu na zivac komentari bez ijedne reci, i oni idu kao na istoj ovoj traci i zbog gomile njih propustis neke komentatore koje bas volis da citas.

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21125 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 31/03/2021 : 20:08:48  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisam primijetio!

uffff,meni je loše seo;baš sam se razočarao sa njim.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Dexters
Senior Member

Croatia
1526 Posts

Member since 05/08/2018

Posted - 31/03/2021 : 20:16:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Dexters a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Barker

Ali ono sto hocu da kazem, kako mi idu na zivac komentari bez ijedne reci, i oni idu kao na istoj ovoj traci i zbog gomile njih propustis neke komentatore koje bas volis da citas.

Gdje ti to vidiš gomile komentara, možda na nekim starim recenzijama Zagora i slič. Kako god, nikad mi nije bio problem skrolati kroz komentare i doći do onih vrijednih.

Meni ide na živce kad ljudi daju niske ocjene, a nisu uopće shavatili strip- čak ni na fabularnoj razini. Mada ni to nije preveliki problem budući da svoju pažnju usmjeravam prema ocjenama recenzenta/komentatora za kojeg smatram da ima znanje- ostalo ignoriram.
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6883 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 31/03/2021 : 20:41:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

quote:

Nisam primijetio!

I Spock je... ostavio je komentar. Iako se slabo sjećam radnje razumijem što mu se nije svidjelo. Meni je kao mini serijal ostao u dobrom pamćenju, morat ću se nakaniti ponovno pročitati serijal da ocijenim prvi broj i vidim stanje nakon, čini mi se, 7 godina.

loading...
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4649 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 31/03/2021 : 21:35:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dexters

quote:

Gdje ti to vidiš gomile komentara, možda na nekim starim recenzijama Zagora i slič. Kako god, nikad mi nije bio problem skrolati kroz komentare i doći do onih vrijednih.

Meni ide na živce kad ljudi daju niske ocjene, a nisu uopće shavatili strip- čak ni na fabularnoj razini. Mada ni to nije preveliki problem budući da svoju pažnju usmjeravam prema ocjenama recenzenta/komentatora za kojeg smatram da ima znanje- ostalo ignoriram.

Kako gde vidim? Odes na komentare recenzija i tamo Alex Cross i Groucho drugi na primer, nalupali sto komentara bez ijedne reci ili u bukvalno par reci. I u tom moru propustas komentare clanova koje vrede ili volis da procitas

Go to Top of Page

Dexters
Senior Member

Croatia
1526 Posts

Member since 05/08/2018

Posted - 31/03/2021 : 22:07:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Dexters a Private Message  Reply with Quote
@barker a ti tako radiš Ja samo otvaram recenzije koje me u datom trenutku zanimaju i skrolam dolje da vidim komentare. Npr. cijenim tvoj komentar, ali ako si ti danas komentirao "Partiju sa Smrću" ja to ne gledam, jer me to u ovom trenutku ne zanima. S druge strane, ako čitam Komanču, onda poslje čitanja idem na tu recenziju, skrolam dolje, i evo ga- Jocko.

Promijeni metodologiju

Edited by - Dexters on 31/03/2021 22:08:26
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4649 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 31/03/2021 : 22:35:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
Vidis, zanimljivo je da svako ima svoj metod :)
Meni je ovo uobicajena praksa, pa oduvek.

Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7513 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 31/03/2021 : 23:21:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:

Potpuno točno i to u zadnje vrijeme gomila njih od nekih novih likova.
S jedne strane je dobro jer možda netko od njih počne ostavljati prave komentare, a s druge strane sigurno da nisu mogli niti pogledati recenziju niti komentare drugih članova prije nego su opalili ocjene bez objašnjenja.
S tim mislim na likove koji štancaju gomilu komentara jedan za drugim u kratkom vremenu.

Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7513 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 31/03/2021 : 23:22:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

quote:

Nisam primijetio!

I ja isto, a u komentaru sam to i napisao.

EDIT: Naknadno vidio da je Dwayne već odgovorio umjesto mene.

Edited by - Spock on 31/03/2021 23:28:04
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7513 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 31/03/2021 : 23:26:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vidis, zanimljivo je da svako ima svoj metod :)
Meni je ovo uobicajena praksa, pa oduvek.

Ja također volim vidjeti nove komentare, a otvorim one od članova ili stripova koji me zanimaju. To mi je uobičajena praksa, a ova dva što ih je Barker već zapisao zaista štancaju bez milosti.

Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7513 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 31/03/2021 : 23:28:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Zatvaramo rekordni mjesec s Gordonom Linkom:

https://www.stripovi.com/recenzije/gordonlink-gl-bo-12-13-ljubicasta-zaraza/2621/

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47166 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 01/04/2021 : 06:13:45  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Idemo dalje, sad je Paka na redu:

https://www.stripovi.com/recenzije/prokleti-prok-sc-1-pre-poplave/2620/

Nisan ovo čita al pita bi Paku po čemu mu je ovo bolje od Crosseda?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 01/04/2021 : 09:07:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Hm U najkraćim bih crtama rekao da Aaron povrh svega ipak stavlja fokus na priču i želi nam stvarno nešto ispričati te to šokiranje čitatelja kroz prosti i agresivni govor i brutalne kadrove koristi kako bi pojačao dojam svijeta u kojem se događa radnja (iako to po meni ne radi baš najbolje). S druge mi se strane čini da Ennis u Crossed prvenstveno želi šokirati čitatelja što više može, a priča je samo sredstvo preko kojeg to čini. Kvaliteta same priče mu nije bitna. Goddamned je unatoč svim svojim problemima još uvijek puno bolji strip od Crossed. Šta se tiče crteža, dovoljan je jedan pogled kako bi se vidjelo da je Guera puno bolji crtač od Burrowsa.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47166 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 01/04/2021 : 10:58:54  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Ne bi se složija ni za priču ni za crtež. Ovo djeluje totalno nezanimljivo. Crossed je bar bolesna sprdačina

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 01/04/2021 : 11:16:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Pa kako znaš kad gore kažeš da nisi čitao?

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page
Page: of 288 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.66 seconds. Snitz Forums 2000