forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Nove recenzije/tekstovi/razno sa sajta...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 298

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 15/10/2007 : 21:37:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
Ja i Koresh postavili komentar (doduše za različite recenzije) u isti sekund. Nevjerojatno.

Što se tiće bad-linkova i slično, u magazinu ih ima krcato. Delboy se pokazao zaozbilno kao pravi čovjek za novu titulu ovog sajta - "pronalazača grešaka". A i Flamby zaslužuje tu titulu.

@DeeCay

Piši još Zagijevih recenzija, posebno ove "male" iz starih egzotičnih epoha. Baš su mi gušt

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/10/2007 : 21:52:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by flamboyant soul

I u Preacheru i Roninu treba popravit neke naslovnice, kad već gnjavim danas, rekoh, idem direktno u kost.

Popravio.

Trouble will find me
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 15/10/2007 : 22:28:33  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos
Popravio.

E prva liga, hvala.

quote:
Što se tiće bad-linkova i slično, u magazinu ih ima krcato. Delboy se pokazao zaozbilno kao pravi čovjek za novu titulu ovog sajta - "pronalazača grešaka". A i Flamby zaslužuje tu titulu.

Upravo sam ja htio predložiti nešto u vezi toga; da se imenuje nekoga tko bi bio voljan rješavati takve sitnice (pokvareni linkovi, krive/nepostojeće naslovnice, tipfeleri itd.) Kao neki pomoćnik DeeCayu, ali sa ograničenim ovlastima. Bilo bi korisno, a DeeCay bi se mogao u potpunosti posvetiti čitanju i postavljanju novih recenzija.
Da ne mislite da sam sebe predlažem (pošto neznam ništa o tim informatičkim stvarima), @delboj i @Inferno mi se čine okay po tom pitanju.

Šta šef kaže?

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29730 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/10/2007 : 22:38:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Polako. Radim na sajtu, to je sve zamisljeno kao dio nove funkcionalnosti, doci ce to na red.

Trouble will find me
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 15/10/2007 : 22:45:41  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message  Reply with Quote
Znači veliki brat je sve to već predvidio, tako treba, samo naprijed.

Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 15/10/2007 : 23:05:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
Zašto misliš da je mali Inferno okay po tom pitanju. Mehanika sajta je za mene veći misterij nego svi oni koje je stric Martin ovih godina otkrivao. Dakle, znam copy/paste - toliko o mom informatičkom izražaju i znanju

Mislim da je ogromna pomoć DeeCayu ili Markosu već u tome da se ovdje (kao Delboy) pregledno izlistavaju svi "errori", pa kad se nakupi toga onda će "administracija" sjest i u ćas zakrpat i popraviti sve što je izlistano.

quote:
Polako. Radim na sajtu, to je sve zamisljeno kao dio nove funkcionalnosti, doci ce to na red.

I ovo mi je drago!

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 16/10/2007 : 13:30:04  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
Ove Zagorove recenzije samo stižu, još malo i nećemo imat više epizoda na odabir za recenzirat nego koju uhvatiš tvoja je.
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17731 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 17/10/2007 : 09:07:59  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

delboj, ti su u stvarnom životu ili policajac ili arheolog, siguran sam...

Pa trenutno imam slobodnog vremena.

U recenziji TinTina si pod originalne stavio naslovnice engleskog izdanja. Originali su ipak samo na francuskom jeziku.
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7941 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 17/10/2007 : 16:07:19  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
http://www.stripovi.com/recension.asp?hero=MN&StoryID=386

u ovoj fale naslovnice libellusovog Mister No izdanja
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 17/10/2007 : 16:58:58  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Inferno

Zašto misliš da je mali Inferno okay po tom pitanju. Mehanika sajta je za mene veći misterij nego svi oni koje je stric Martin ovih godina otkrivao. Dakle, znam copy/paste - toliko o mom informatičkom izražaju i znanju

Ma ne, mislio sam po pitanju sudjelovanja na recenzijama.

Znači i ti si truba za informatiku, welcome in the club.

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17731 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 17/10/2007 : 20:54:19  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by flamboyant soul

quote:
Originally posted by Inferno

Ma ne, mislio sam po pitanju sudjelovanja na recenzijama.

Znači i ti si truba za informatiku, welcome in the club.

I ja bih se mogao svrstati u taj klub, slabo znam išta o tome.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 19/10/2007 : 17:16:41  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Pozdravlja vas Dee koji uskoro pa kreće za Afriku s namjerom rješavanja velikih egipatskih misterija... Ciaos! (To znači da neću biti dostupan na netu 2 tjedna) Mirno mi more!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 19/10/2007 : 17:30:44  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message  Reply with Quote
Mislio sam ti sutra poslat par recenzija, jebat ga, morat ću čekat...

Hev ej gud tajm in Iđipt.

Go to Top of Page

Vega
stripovi.com suradnik

Croatia
1134 Posts

Member since 11/06/2004

Posted - 19/10/2007 : 18:08:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Vega a Private Message  Reply with Quote
E pa sretan put!

I know that I was born and I know that I'll die.
The in between is mine. I am mine.
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8258 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 19/10/2007 : 18:29:45  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pozdravlja vas Dee koji uskoro pa kreće za Afriku s namjerom rješavanja velikih egipatskih misterija... Ciaos! (To znači da neću biti dostupan na netu 2 tjedna) Mirno mi more!

Pazi se da te ne skopca Endzi
Indzoj!

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 20/10/2007 : 00:33:57  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Puno sriće na putu
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17731 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 05/11/2007 : 10:47:38  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Je li stigao DeeCay, evo prošlo je više od dvije sedmice?
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 05/11/2007 : 11:10:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Nije! Oteli ga Ljudi u crnom dok je prekapao po nekim starinama.
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17731 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 07/11/2007 : 09:12:05  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dcopic

Nije! Oteli ga Ljudi u crnom dok je prekapao po nekim starinama.

Ipak su ga pustili
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6380 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 07/11/2007 : 10:18:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Ja bi si rezervirao Zagorovu epizodu Hagotova moć.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Samorog
Starting Member

52 Posts

Member since 13/11/2006

Posted - 07/11/2007 : 15:57:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Samorog a Private Message  Reply with Quote
Došao ja još u ponedjeljak iz Egipta. 15 dana ukupno na putovanju. Prošao dobar dio Egipta, još mi fali Sinaj, Zapadna pustinja, dio krstarenja po Nilu uzvodno od Luxora do Kaira. Vidio starog kamenja, hramova, grobnica, piramida i sveg ostaloga kolko ti srce želi. Kad se preživi inicijalni kulturni šok, probavne smetnje i prljavština, onda tek počinješ cijeniti gdje si...

Izvanzemaljci gradili piramide? Bah... Sve su to stari Egipćani napravili vlastitim mukama/rukama.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 07/11/2007 : 16:01:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
A Egipat? Hm, meni se čini da si bija u kockarnici.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17731 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 08/11/2007 : 10:22:18  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Sad meni nešto nije jasno, je li Samorog neki DeeCayev rezervni nick? Ako jeste zašto ostavlja one postove u Stripovi u BIH?
Go to Top of Page

Vega
stripovi.com suradnik

Croatia
1134 Posts

Member since 11/06/2004

Posted - 11/11/2007 : 18:45:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Vega a Private Message  Reply with Quote
Kaj nitko ne piše recenzije ili se Deecay ulijenio?

I know that I was born and I know that I'll die.
The in between is mine. I am mine.
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17731 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 12/11/2007 : 09:51:58  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Ja sam poslao dvije recenzije, vjerovatno ih ima još na čekanju.
Go to Top of Page
Page: of 298 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.69 seconds. Snitz Forums 2000