normalno da neće biti... nema se više što preskočiti... inače ovaj novi lazarus meni i nije aš nešto, ako su to najbolje epizode onda puno buke nizašto
____________________________ Skip the dramatic pauses. I can only give a shit for very short intervals.
normalno da neće biti... nema se više što preskočiti... inače ovaj novi lazarus meni i nije aš nešto, ako su to najbolje epizode onda puno buke nizašto
____________________________ Skip the dramatic pauses. I can only give a shit for very short intervals.
Daleko bolji junak od mnogih koji redovno izlaze.
Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa.
a i glupo je to preskakanje epizoda općenito, sa preskakanjem onda niti te najbolje epizode ne dodju u svom svojem sjaju, jer inače se kroz nastavke redovno pojavljuju sve te sitnice vezane uz svetog jurja i onda se više stvori mistika i tajanstvenost za ovu priču od 3 nastavaka, jer ovako je nekako suho.. a nije to ni najbolje od lazarusa ima hrpa dobrih epizoda i medju onima koje izašle kod nas, meni je i puno bolji trodijel onaj sa Tajanstvenom šuma, Obračun, Junaci, i crtež mi je draži tamo koliko se sjećam
Strip je zakon
sve je ovo točno što si reka i zato je bolje da nas više ne muče sa tim lazarusom jer ovo ništa nema smisla-ni preskakanje a ni izlaženje jednom na godinu; za crtež se isto slažem da je bio bolji u onim starijim epizodama.
e, i ove epizode- tajanstvena šuma, obračun, junaci nije sve ista epizoda ako si na to mislio.
"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
nadam se da ce se neko sjetiti da nastavi tamo gdje je ludens stao ili ispocetka da krene sa serijalom... po mom misljenju jedan od najboljih serijala...
Super vijest Tko zna, možda s starim epizodama koje idu mjesečno možda istovremeno budu izlazile i nove epizode Vidit ćemo...a ovo ću svakako pokušat nabavit
Za razliku od nas ušljivih balkanaca. Kad malo promislin, ni ne zaslužujemo ovako dobar strip, glavno da je zagora i urlikanja poluprimata po šumi i bacanja sjekire.
nadam se da ce se neko sjetiti da nastavi tamo gdje je ludens stao ili ispocetka da krene sa serijalom... po mom misljenju jedan od najboljih serijala...
Ne bi imalo smisla nastavljati jer je Ludens preskakao brojeve Samo od pocetka ili nikako
Eh, kad bi neko od izdavaca sa balkana primeniio ovaj nacin izdavanja Lazarusa bilo bi super! Cena je bas korektna! A izdanje izgleda super, originalna(stara) naslovnica je bas dobro "update-irana"!
Kolko san samo puta molija domaće izdavače za ovaj strip, al da ga jebeš, neće niko. E pa ko ih jebe!!!
Ma krenuce i to neko. Sad ima dosta izdavaca a jos malo serijala koji ne idu od onih koji su isli. Cini mi se da samo LL ne ide vise od onoga sto je izdavala SD/Lu