Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
alen
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/zooropa.jpg)
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 24/07/2006 : 13:39:50
|
Mislim da je vec bio jednom ovakav prijedlog, ali evo u duhu zadnjih krvoprolica na forumu (a i otvorenog podforuma Sport) predlazem sljedece podforume: - Bonelli - Americki strip - Francusko-belgijski albumi - Manga - Ostalo? Mozda dodje do mira u kuci. Ako nista bar cemo rascistiti da li su neki pojedinci zbilja ugrozeni ili su ipak samo provokatori. Mozda ce to malo umanjiti interakciju medju klanovima, ali mislim da cemo dobiti vise korisnih informacija, a manje ...
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/kiky.jpg)
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 24/07/2006 : 16:24:42
|
Ne znam kako bi takva restrukturizacija foruma dovela do mira na forumu? Ne, ne... nemojmo mijenjati forum, mijenjajmo forumaše! ![](icon_smile_tongue.gif)
in the evidence of its brilliance |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/prikazi.php.jpg)
USA
8240 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 24/07/2006 : 17:43:21
|
Tako je. Dole kiky!!! Ziveo Negro-odzacar grla:-pppp
Čuvajte, čedo moje milo, jezik kao zemlju. Reč se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tuđu reč u svoja usta. Uzmeš li tuđu reč, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potuđio. |
|
Toninho
Advanced Member
![](avatars/1078464831.gif)
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
|
Toninho
Advanced Member
![](avatars/1078464831.gif)
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/prikazi.php.jpg)
USA
8240 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 24/07/2006 : 18:36:56
|
Iz grla?(bljuv:-)) Sta cu kad me kikyjev nik inspirise. Bas su sasavi ovi Cesohrvati;)
Čuvajte, čedo moje milo, jezik kao zemlju. Reč se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tuđu reč u svoja usta. Uzmeš li tuđu reč, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potuđio. |
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 24/07/2006 : 20:39:27
|
ja predlažem podforum za sve jezične doktore.....preteraše ga ozbiljno
Društvo ljubiteljev stripa STRIPOHOLIK Slovenija uradno ustanovljeno! |
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|