Na primjer to je došlo jučer na kioske i biti će danas stavljeno na sajt. Treba vremena za kupiti, skenirati, postaviti sken. Misliš da se to radi telepatijom?
Ma nije samo Dilan, kasnili su i Mark, Zagor, Stripoteka i redovni Dilan takodje nekoliko dana. Ovaj topic je i postavljen kako bi nove naslovne strane bile na sajtu na vreme, ali je vremenom prestao da bude aktuelan jer se neki dogovor napravio oko toga, i to je ono sto sam i napisao, a nasalio sam se sa DeeCayom (pri cemu u svakoj sali ima pola istine) po tom pitanju jer se i nakon dogovora nedovoljno toga popravilo na sajtu, a ti si bas "zapeo" sa mnom sad da diskutujes o tome. Nemam nameru da se sa tobom raspravljam o tome ni sada niti bilo kada, da je sajt bio dobar po tom pitanju, Markos ne bi ni postavljao ovaj topic. A da topic kao 'sticky' nema vise smisla je evidentno.
Na primjer to je došlo jučer na kioske i biti će danas stavljeno na sajt. Treba vremena za kupiti, skenirati, postaviti sken. Misliš da se to radi telepatijom?
Ma nije samo Dilan, kasnili su i Mark, Zagor, Stripoteka i redovni Dilan takodje nekoliko dana.
Svi ti stripovi su se pojavili na sajtu točno 24h nakon što su došli na kioske. To nije nekoliko dana i datum izlaska nekog stripa se valjda gleda po pojavljivanju u široj distribuciji tj. na kioscima, a ne kada izadje iz tiskare.
U BG stripovi stizu posle mesec dana,ako ne i vise,a na kioscima su Blek i Mark od pre 6 meseci,sken naslovnice je dobar da vidim sta cu da cekam i cekam...
Mislim da je vrijeme da najave novih izdanja na Home page krene u dva stupca. Mjesta ima, a novih stripova je toliko da neki uopće i ne stignu biti na Homeu
Ma trebalo bi redizajnirati homepage i cijeli sajt, ali jednostavno nemam vremena. Nove stripove vise ne skeniram sam, iz istog razloga, tako da se na "novo na kioscima" pojavljuje samo ono sto mi posalju ljudi - u prvom redu neumorni Dr.Westax, pa VJ i delboj.
Ma trebalo bi redizajnirati homepage i cijeli sajt, ali jednostavno nemam vremena. Nove stripove vise ne skeniram sam, iz istog razloga, tako da se na "novo na kioscima" pojavljuje samo ono sto mi posalju ljudi - u prvom redu neumorni Dr.Westax, pa VJ i delboj.
I niko nema da pošalje one naslovnice koje sam naveo, kao npr. ZS specijalni broj 12 Ajkula sa Kariba?