Boki, Delboj, jel izašao strip Hellboy "Zbogom gospodine Tod/Vorkolak" i kad je izašao. Ja sam stavio naslovnicu koju je Boki objavio, no vidim da ljudi nisu čuli za strip da je izašao. Objašnjenje molim!
Nije izašao. Jedino danas, juče..... Pojavila se i najava na systemovom siteu, ali verovatno je neka greška. Kažem opet, možda u međuvremenu. Ista stvar sa Vekovnicima 2, najavljen da je izašao ali ništa.
Ne citam Helboja, ovdje ne dolazi na kioske, tako da ne znam. Ali kako mogu izaci Vekovnici kod njih dok ne prodju kroz PZ? Nisu valjda raskinuli taj ugovor?
Ne citam Helboja, ovdje ne dolazi na kioske, tako da ne znam. Ali kako mogu izaci Vekovnici kod njih dok ne prodju kroz PZ? Nisu valjda raskinuli taj ugovor?
Ide u PZ. Ali, postojala je najava albuma, mada u delu za naručivanje na systemovom siteu i dalje stoji! A helboja sam tražio u Omenu gde system distribuira svoja izdanja, takođe vođen najavom, ali sam dobio informaciju da nije izdat i da se očekuje..... Evo i naslovnice Af57 (450x600, 300dpi), nemam mail na koji da šaljem.....
Pa AF klasik br.67 jos nije izasao, samo ih je 66 komada do sada izaslo?
Ali i prije su postavljane naslovnice tih brojeva koji se jos nisu pojavili u prodaju u Morecomicsu. Pogledaj na pretrazivanju, ima ta naslovnica, ali nema 66. Neko izgleda nabavi te stripove prije preko veze.
Pa AF klasik br.67 jos nije izasao, samo ih je 66 komada do sada izaslo?
Ali i prije su postavljane naslovnice tih brojeva koji se jos nisu pojavili u prodaju u Morecomicsu. Pogledaj na pretrazivanju, ima ta naslovnica, ali nema 66. Neko izgleda nabavi te stripove prije preko veze.
Video sam na pretrazivanju, zato se i cudim?
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Kako nije? Jutros na skoro svakom kiosku u Banjaluci sa nekom narandzastom naslovnom stranom. Nemoguce je da je prvo izasao u Banjaluci, a da nema u Vrscu?
Kako nije? Jutros na skoro svakom kiosku u Banjaluci sa nekom narandzastom naslovnom stranom. Nemoguce je da je prvo izasao u Banjaluci, a da nema u Vrscu?
A jutros jos nisam isao do kioska!
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Izasao danas i Mr No novi u Veselom Cetvrtku... Ako niste gore naveli mrzi me da citam... A ko izdaje tu stripoteku i kakav joj je kvalitet? Moze neki sadrzaj da se nakaci? Koliko ima strana? Nesto mi jeftino za 90 dinara...
Izasao danas i Mr No novi u Veselom Cetvrtku... Ako niste gore naveli mrzi me da citam... A ko izdaje tu stripotekui kakav joj je kvalitet? Moze neki sadrzaj da se nakaci? Koliko ima strana? Nesto mi jeftino za 90 dinara...
....ovo je dovoljno. A kvalitet bah, tu i tamo. Strana 60. A izdaje se samo poslednjih 40ak godina.....
Izasao danas i Mr No novi u Veselom Cetvrtku... Ako niste gore naveli mrzi me da citam... A ko izdaje tu stripotekui kakav joj je kvalitet? Moze neki sadrzaj da se nakaci? Koliko ima strana? Nesto mi jeftino za 90 dinara...
....ovo je dovoljno. A kvalitet bah, tu i tamo. Strana 60. A izdaje se samo poslednjih 40ak godina.....
Znam sad. Nisam je kupovao do sada pa nisam kontao da li je ova stripoteka nastavak stare ili nesto novo, pa zato i stoji ono TU... Kao Svetov Alan Ford i recimo Superstripov. No kvalitet joj sada nije na zavidnom novou kao ni broj strana