Aha, sad mi je jasno. Pa evo pitao sam Markosa da doda ediciju Egmont specijal, pa ako je ovo neko posebno izdanje da dodam to kao specijal. A ima li redovno broj 1/2017 i je li moguće dobiti nedostajuće skenove naslovnica?
Aha, sad mi je jasno. Pa evo pitao sam Markosa da doda ediciju Egmont specijal, pa ako je ovo neko posebno izdanje da dodam to kao specijal. A ima li redovno broj 1/2017 i je li moguće dobiti nedostajuće skenove naslovnica?
Pa sve sam ti objasnio u prošlom postu. Post prije sam se sprdao. Ovo je redovni prvi broj za 2017. god. Ide još jedan ove godine.
Koje ti još naslovnice trebaju? Nisam našao niti jednu u zadnje dvije godine.
Pa sve sam ti objasnio u prošlom postu. Post prije sam se sprdao. Ovo je redovni prvi broj za 2017. god. Ide još jedan ove godine.
Aha, sad mi je jasno. Pa sve te iz posljednje dvije godine, onda to ispada od 26. do 36. broja.
Aha, sad mi je jasno. Pa sve te iz posljednje dvije godine, onda to ispada od 26. do 36. broja.
Daj mi, molim te, pošalji na PM svoj mail pa ti pošaljem
skužio pred malo da je strip agent otvorio web shop https://shop.strip-agent.hr/ po meni super potez jer imaju dobrih stvari, a ako si npr. u Rijeci , teško nabavljivo.
Ako si u Rijeci, odeš u Školsku knjigu i tamo kupiš
A da? Nisam imao pojma da ima tamo stripova Hvala!
školska knjiga? ajde super, probat ćemo i to :)
Bio danas, nesto jako malo od Strip Agenat i Bookglobe-a.
U Osijeku uglavnom Fibra, ima i rasprodanih izdanja. Samo se u radoblju prodaje udzbenika uopce ne moze uci unutra jer stoje barikade napravljene od udzbenika, a prodavacice se jako zivciraju kad netko tamo prolazi. Nije on topic, ali mozda netko zeli kupit, npr. Aldebaran ili Svebora i Plamenu.