forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 CONAN
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 18

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 12/06/2011 : 17:13:10  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
bojim se da su ove TOB :)
Go to Top of Page

Naaru
Starting Member

33 Posts

Member since 29/08/2010

Posted - 12/06/2011 : 18:11:08  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Imam par pitanja u vezi editanja stripova.
Volio bih Conan strip skenirati i obraditi na hrvatskom jeziku.
Pa me sad zanima, osim skenera koji je nuzan,koje programe ili sto jos trebam imati da bi mogao editati stripove?
Osim toga me zanima i sto to znaci prijelom kod stripa?
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 12/06/2011 : 18:20:40  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Naaru

Pa me sad zanima, osim skenera koji je nuzan,koje programe ili sto jos trebam imati da bi mogao editati stripove?

mrvicu zdravog razuma da ne postavljaš takvo pitanje...kako ti to očito fali zaboravi sve drugo preteško je...

Edited by - rommel on 12/06/2011 18:24:07
Go to Top of Page

Naaru
Starting Member

33 Posts

Member since 29/08/2010

Posted - 12/06/2011 : 18:27:28  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rommel

quote:

mrvicu zdravog razuma da ne postavljaš takvo pitanje...kako ti to očito fali zaboravi sve drugo preteško je...

Oprosti,ali ne razumijem oko cega se pjenis.Samo sam postavio pitanje koje je konkretno.Mozes li ti kulturno objasniti zasto ne bi smjeo postavljati takvo pitanje ili samo zeliti nabiti post count?
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 12/06/2011 : 18:31:52  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21801 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 12/06/2011 : 18:35:11  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Romele ti si kralj!!

Markose,do neba ti hvala!!!
Go to Top of Page

Naaru
Starting Member

33 Posts

Member since 29/08/2010

Posted - 12/06/2011 : 18:39:56  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Mislim da nitko nije shvatio sto sam pitao.
Kada na primjer kod nekog stripa gledate ono tko je radio lekturu,korekturu,stampu,upis teksta,prijevod pojavljuje se i pojam "prijelom".
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 12/06/2011 : 18:41:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Kada nadjem dobar strip na Hrvatskom odusevim se.Da nije tako ne bih imao Texa u boji,Kita Telera,extra Zagora itd.Isto je i za knjige ne primecujem velike razlike u jeziku i super je sto je tako imamo veci izbor svega.Kada bi stvari citao samo na Srpskom bio bih veoma ogranicen za mnoge lepe stvari.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 12/06/2011 : 18:50:20  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mislim da nitko nije shvatio sto sam pitao.
Kada na primjer kod nekog stripa gledate ono tko je radio lekturu,korekturu,stampu,upis teksta,prijevod pojavljuje se i pojam "prijelom".

Cao Naaru
predlazem da to isto pitanje postavis na forumu stripzone, posto vidim po ovom postu da si te stvari vidjeo tamo.
Rommel prevodi oficijelno izdanja darkwoodskog Conana, pa mozda ti je sada jasnije zasto je zgranuto reagovao na tvoje pitanje.
Mislio sam da sve to znas, ali izgleda da nisi bio upoznat sa tim informacijama.
Znaci, postavi to pitanje na stripzoni, oni mogu da ti pomognu, ako zele.
Go to Top of Page

Naaru
Starting Member

33 Posts

Member since 29/08/2010

Posted - 12/06/2011 : 19:02:48  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Nema problema,greska u komunikaciji.
Go to Top of Page

Todorovic
Starting Member

1 Posts

Member since 16/06/2011

Posted - 16/06/2011 : 16:32:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Todorovic's Homepage  Send Todorovic a Private Message  Reply with Quote
Odličan forum, meni je Konan varvarin omiljeni strip, u Švarcenegerovoj ekranizaciji sa kompozicijom Karla Orfa Karmina Borana je savršano dočarano!

Nekada je politikin zabavnik obajviljvao njegove stripove.

www.tt-group.net
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9280 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 16/06/2011 : 17:54:08  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Basil Poledouris je pisao muziku za Konana sa Švarcenegerom. Muzika Karla Orfa, deo Carmina Burana, korišćen je u filmu Excalibur.

Ja bih voleo da znam u kojim brojevima Politikinog Zabavnika je izlazio Konan - prvi put čujem za tako nešto?
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41154 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 16/06/2011 : 20:32:58  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexts

Basil Poledouris je pisao muziku za Konana sa Švarcenegerom. Muzika Karla Orfa, deo Carmina Burana, korišćen je u filmu Excalibur.

Envil of Crom!!!!

A Carmina je koristena u bar 150 filmova!!!

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 16/06/2011 : 21:15:20  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:

Envil of Crom!!!!

anvil of crom
inače 2010 izašao je complete rerecording soundtracka koji je fantastičan raskošniji bogatiji i vjerojatno definitivni od onog što smo znali pod imenom konanov soundtrack ...jako jako puno sam ga slušao u nekim teškim trenucima - mac kaže da sam moj favorit ORGY FIGHT slušao jedno 4325 puta...vjerujem da sam jedino fildiengov the wild bunch i jarreova Roy Beana slušao više od poledourisa
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41154 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 16/06/2011 : 22:43:41  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Da, anvil.. Zurba... Znam za tu novu verziju.. Mislim da sam zimus slusao to... Ekstra je...

Go to Top of Page

Friki
Junior Member

Croatia
477 Posts

Member since 23/12/2010

Posted - 17/06/2011 : 00:31:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Friki a Private Message  Reply with Quote
Evo, na darkwood forumu objavljeno da u Srbiji izlazi za 3 dana.
Tako mi Croma, valjda će se Ljibelius i Stripovi na kub potruditi
i što prije ga staviti u prodaju. Tko ga prvi dobije, dobije i mojih 18
eurića :-).

----------
Trenutačno se sluša: Bonnie Tyler - Say Goodbye
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 17/06/2011 : 03:31:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Envil of Crom!!!!

anvil of crom
inače 2010 izašao je complete rerecording soundtracka koji je fantastičan raskošniji bogatiji i vjerojatno definitivni od onog što smo znali pod imenom konanov soundtrack ...jako jako puno sam ga slušao u nekim teškim trenucima - mac kaže da sam moj favorit ORGY FIGHT slušao jedno 4325 puta...vjerujem da sam jedino fildiengov the wild bunch i jarreova Roy Beana slušao više od poledourisa

Je li ti problem neki link da mi das za to? Mislim da mi je ovo najbolja filmska muzika ikada.
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 17/06/2011 : 04:48:00  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elderane84

quote:

quote:

quote:

Envil of Crom!!!!

anvil of crom

Je li ti problem neki link da mi das za to? Mislim da mi je ovo najbolja filmska muzika ikada.

link na to...misliš na podatke o albumu ili download...ja imam origigi ali nije problem ako ne nadjes javi mi se na pm pa rjesimo to
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 17/06/2011 : 04:50:48  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
a evo o albumu...
http://www.screenarchives.com/title_detail.cfm/ID/14468/CONAN-THE-BARBARIAN-2CD/
Featuring for the First Time the COMPLETE 100-Minute Film Score

Edited by - rommel on 17/06/2011 08:37:56
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 17/06/2011 : 06:23:27  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Conan ima nevjerovatan soundtrack.
Ova mi je najdraza:
http://www.youtube.com/watch?v=PeyMXBPi4Oo
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 17/06/2011 : 08:01:21  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
meni ovo s novog...
http://www.youtube.com/watch?v=5NyenRODtYY
kad krenu fanfare na 2:00min to me uvijek raspameti:) ali teško ludog raspametiti
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41154 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/06/2011 : 09:07:09  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Anvil of Crom - Prologue

Anvil of Crom

Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 17/06/2011 : 09:47:06  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
radeći na konanu slušao sam jako puno taj soundtrack pa sad ako je pomoglo - zasluge idu i poledourisu a ako nije - krivica ide samo mene
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41154 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/06/2011 : 13:38:48  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ako nije pomoglo prebicemo Bazila prvi put kad ga vidimo..

Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 17/06/2011 : 15:49:48  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
trazeci conana na darkwoodovoj stranici naletih na prvi broj lilith , sto je ovo niko ne spominje ili sam ja u lagu

feka
Go to Top of Page
Page: of 18 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000