forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 CONAN
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 18

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11454 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 20/06/2011 : 14:01:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Svejedno mi je, ionako nisan planira ni jedno ni drugo uzet kroz sljedeća 2-3 miseca, a do tada će se cijene izjednačit.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4357 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 20/06/2011 : 14:01:31  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message  Reply with Quote
Ja ne znam kako nekome može da se ne sviđa ona naslovnica

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 20/06/2011 : 14:02:49  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dessa

Darkwoodska?
to je jedina slaba tacka ovog izdanja
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 20/06/2011 : 14:03:39  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Svejedno mi je, ionako nisan planira ni jedno ni drugo uzet kroz sljedeća 2-3 miseca, a do tada će se cijene izjednačit.

na koju foru? i kad se cijene izjednače jedno ima duplo manje strana...
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 20/06/2011 : 14:04:40  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Darkwoodska?

mislim da ćeš promijeniti mišljenje kad ga vidiš uživo....ne konana...knjigu :)
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4357 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 20/06/2011 : 14:04:45  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message  Reply with Quote
A kakav ritam planira Bookglobe, zna li se? Darkwoodovci rekoše da je plan 4-6 knjiga godišnje, ako se ne varam? romelle?
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 20/06/2011 : 14:05:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Darkwood?
Meni je odvratna
ali, naravn, to mi je potpuno nebitno ono unutra je bitno
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 20/06/2011 : 14:06:06  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:

A kakav ritam planira Bookglobe, zna li se? Darkwoodovci rekoše da je plan 4-6 knjiga godišnje, ako se ne varam? romelle?

takav je plan...
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 20/06/2011 : 14:06:50  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

quote:

Darkwood?
Meni je odvratna

samo da mi taj buscema padne šaka...mislim onako crtati :)
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4357 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 20/06/2011 : 14:07:07  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Darkwoodska?

To je jedino stvar tvog lošeg ukusa. Šalim se. Meni je predobra. Možda ti se popravi utisak kad je vidiš uživo.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 20/06/2011 : 14:07:12  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rommel

quote:

quote:

Darkwoodska?

mislim da ćeš promijeniti mišljenje kad ga vidiš uživo....ne konana...knjigu :)

Moguce.
Onaj Tarzan (1+2) je nesto najbolje s tehnicke strane sto sam vidio na strip sceni. Ne samo nasoj.

Edited by - King Warrior on 20/06/2011 14:08:17
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11454 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 20/06/2011 : 14:07:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Al je jedno na hrvatskome, a drugo na srpskome.
To mi je najbitniji faktor.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 20/06/2011 : 14:10:16  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Al je jedno na hrvatskome, a drugo na srpskome.
To mi je najbitniji faktor.

Politika. Nacionalizam. Ban!
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 20/06/2011 : 14:12:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Imrahil

quote:

Darkwood?
Meni je odvratna

Buscema nije ni na kraj pameti problem, pupu
nego jednostavno celokupni dizajn

misilm, meni nije ni ruzan, ni odvratan, ali mi je, recimo, naspram Tarzana totalno druga planeta

then again, who cares

grubo receno, cim vidim Konanovu naslovnicu, odma se setim Felinija, pice, lazanja, Bonellija, Rima....

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.

Edited by - Lord Vader89 on 20/06/2011 14:13:30
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 20/06/2011 : 14:14:44  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Moguce.
Onaj Tarzan (1+2) je nesto najbolje sto sam vidio na strip sceni. Ne samo nasoj.

To stoji! Ne kažem to zato što sam imao učešća u tome. Tu se poklopilo apsolutno sve sjajni hogarth, maestralna Melina i najbolje od Burroughsa vjerojatno - a kad se stvari tako poslože - ne možeš faliti!
A i konan je negdje u toj konstelaciji...slika mu ne čini pravdu - treba to vidjeti - i pokušati uzeti!
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 20/06/2011 : 14:15:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

jbg, stvar ukusa

Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 20/06/2011 : 14:29:23  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ban!

kakav ban najobičniji pučanin :)
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 20/06/2011 : 14:29:26  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
I meni je naslovnica jedino šta mi se ne sviđa kod Darkwoodovog Conana, ali kako mi je naslovnica najmanje bitna stavka Darkwood Conan je moj izbor.
Uostalom ni Bookglobe naslovnica mi se ne sviđa, tako da su tu recimo !:1.
U svemu ostalome(broj strana, cijena, format, poznavajući Bookglobe vjerovatno i ritam) Darkwood šije 10:0

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

austin
Junior Member

Serbia
400 Posts

Member since 15/07/2009

Posted - 20/06/2011 : 14:51:14  Show Profile Show Extended Profile  Send austin a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meni je opet bitniji jezik Poster je gadan, naslovnica isto, dimenzije mi nisu nešto previše bitne. Eto meni je jedini minus hrv. izdanja to šta ima manje stranica.

Ja sam bio indiferentan po pitanju naslovnice, cak sam naginjao ka tome da mi se ne svidja.....dok nisam uzeo knjigu u ruke...
Ne mogu da ti opishem koliko ne mogu da se porede BG i DW izdanje....najozbiljnije se uzdrzhi od kupovine dok ne uzmesh obe u ruke da ih uporedish. Ne da BG nema sta da trazhi , ni kad se DW izdanje gleda po punoj ceni , nego nemam rechi....naslovnica josh vishe dobija na kvalitetu kad se pogleda i rikna/hrbat i naslov koji je na njemu (stilizacija , font , boja slova ...) koji savrsheno idu sa onom naslovnicom.
posle 10 sekundi doslovce nisam imao vishe nijednu primedbu na istu :)
Za 1800 din ne znam da li je iko ikada izdao neshto slichno po obimu i kvalitetu.

Dr. Evil: Quid pro-quo, Mr. Powers. Austin Powers: Yes, squid pro row.

Edited by - austin on 20/06/2011 14:58:52
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 20/06/2011 : 15:22:23  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
takodje i meni se vise svidja darkwoodovo izdanje , nenadjebivo je , jedva cekam da mi padne saka u ovome promotivnom roku
Tolika mrcina , a toliko malo para , divan je osjecaj kada ima tu konkurencije , a mi svi zadovoljni
Hajde ljudi kada ce tura vamo za bosansko-hercegovacke krajeve
Takodje za tu mrcinu cu morati ojacati misice ruku da se izdrzi

feka
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 20/06/2011 : 15:44:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Koliko crvene boje na naslovnoj strani,mogu da zamislim sta je Konan uradio svojim neprijateljima,varvarin!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

Nostromo
Junior Member

Croatia
476 Posts

Member since 16/12/2008

Posted - 20/06/2011 : 18:25:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Nostromo a Private Message  Reply with Quote
Pa stvarno ne kužim tu frku s naslovnicom. To je Conan kakav treba biti, dizajn je izvanredan baš za prvu knjigu i uvod u serijal. Nisam isključiv, ali svatko tko je imalo upoznat sa pričom, a kamoli fanovi, mora biti oduševljen. Pogotovo kad vidim onog hevi metalca sa mačem na konjiću na BG naslovnici. Jako mi je važan hrvatski jezik ali ovdje izgleda neće biti dvojbe. Dizajn, cijena, broj stranica, prijevod (iskreno imam više povjerenja u Rommela) i općenito DW izdanje mi se čini kao da je od fanova za fanove Conana a to je uvijek ok. I ritam izlaženja je važan a tu vjerujem Darkvudovcima na riječ da će to izgurati što brže. Eto, mojih pet centi.

There Is a Light That Never Goes Out
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 20/06/2011 : 18:36:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Darkwood naslovnica odlicno izgleda, doduse mogla je i bolje, ali bar Konan lici na sebe ako nista drugo.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 20/06/2011 : 19:19:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Ljudi, danas sam na Trafici vidio kako izgleda Darkwood-ov Konan. Onako nesto ne postoji. Ja i dalje ne mogu vjerovati da oni ono prodaju za 1800 dinara, a pored stoji VC KI Zagor, koji je 1300 (sa maksimalnim popustom). Ta izdanja se ne mogu mjeriti kvalitetom, ono je nesto neopisivo. Samo mi jos nije jasno kako da procitam strip, posto je tezak bar 10 kg :)
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 20/06/2011 : 19:33:36  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elderane84

Ljudi, danas sam na Trafici vidio kako izgleda Darkwood-ov Konan. Onako nesto ne postoji. Ja i dalje ne mogu vjerovati da oni ono prodaju za 1800 dinara, a pored stoji VC KI Zagor, koji je 1300 (sa maksimalnim popustom). Ta izdanja se ne mogu mjeriti kvalitetom, ono je nesto neopisivo. Samo mi jos nije jasno kako da procitam strip, posto je tezak bar 10 kg :)

da rekao bih da to govori puno o urođenoj poslovnoj pronicljivosti nas darkwoodovaca
naglasak u riječi na ovaca...
Go to Top of Page
Page: of 18 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000