forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Poruke o kraju aukcija...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 05/01/2007 : 19:34:58  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Ali kako da ja rešim taj problem, stvarno ne znam u čemu je stvar, kako je moguće da samo meni ne dolaze poruke o uspešno završenim aukcijama i kad kupujem i kad prodajem, a sve druge opcije rade, poruke o tome da je premašena cena na koju sam licitirao dolazi uredno, poruke preko aukcija i foruma i šaljem i dobijam, sve radi osim ove dve opcije, da li neko zna, ja sam sve pokušavao, ali jednostavno, prestalo da mi stiže, evo i danas osvojio popodne alanmaras kod mene aukciju i nisam dobio izveštaj na mail, čudno ali istinito, neko bi morao da zna i da mi reši ovaj problem, probavam i sa drugih kompjutera i opet ništa, ne znam, nemam razloga da se neprestalno žalim , ali smeta mi , eto, pa ako neko može da pomogne, bio bih mu prezahvalan. Najviše se uzdam u tebe Markose, obzirom da si stručnjak u informatici.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 05/01/2007 19:36:04
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 05/01/2007 : 20:07:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ne znam u cemu je tvoj problem.
Meni je i ovaj mail stigao. Zasto tebi nije, ne znam.
Je li stigao marasu?
Evo, cisto kao dokaz:

Date: Fri, 5 Jan 2007 16:29:56 +0100 [16:29:56 Central European Standard Time]
From: aukcije@stripovi.com
To: XXXXXXXXX, XXXXXXXXXXXX
Subject: Aukcija EL DESPERADO BR.11 - DVOSTRUKA IGRA je uspjesno zavrsena!
Priority: normal
Part(s): Download All Attachments (in .zip file)
Headers: Show All Headers

Cestitamo, aukcija je uspjesno zavrsena!
alanmaras (XXXXX) je osvojio aukciju EL DESPERADO BR.11 - DVOSTRUKA IGRA s najve´com ponudom od 15 Kn!
Preporucamo kupcu da kontaktira prodavaca srdjandj (XXXX) kako bi se dogovorili oko uvjeta isporuke i pla´canja!

Adresa prodavaca je:

Srdjan Djordjev
XXXXX

Adresa kupca je:

Alan Maras
XXXXX
http://www.stripovi.com/AuctionView.asp?ID=318775

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 05/01/2007 : 21:29:14  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Meni nije sigao taj mail, eto, valjda ne misliš da izmišljam, nije mi stigao taj izveštaj od popodne, ne znam kako, ali nije stiglo, kunem se da nije.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 05/01/2007 : 21:32:58  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Nije meni problem i ako mi ne stigne ako mi biduje neko sa kim već dugo sarađujem, Maras nije problem, nego neko novi koji mi biduje, a izgleda da onaj ko kupi dobije izveštaj, a ja ne, pa ga onda moram preko aukcija kontaktirati, preko nicnamea,ne znam, probaj pošalji meni na mail izveštaj ili već kako, stvarno, lud sam ...

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 05/01/2007 : 23:50:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Je li stigao Marasu?

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 05/01/2007 : 23:52:09  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Je li stigao Marasu?

jeste

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 05/01/2007 : 23:59:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
E pa onda nemamo sto razgovarati. Nije greska u programu nego kod tebe. Ili antivirus ili antispam ili neki glupi filter u Outlooku ili koji vec mail client koristis ili milion drugih stvari na koje ne mogu utjecati.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 06/01/2007 : 00:01:44  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
ok, hvala

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 07/01/2007 : 20:04:02  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Proradilo , stižu poruke, ne znam šta je bilo , uglavnom, da ne malerišem, radi. :)

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000