Author |
Topic |
|
sdragan@
Senior Member
Western Sahara
1780 Posts
Member since 01/05/2005 |
Posted - 20/11/2006 : 20:22:53
|
he,he...da pojasnim, kada otvorim home stranicu ili aukcije na levoj strani ekrana mi se citav meni pojavi u nizu otvoren...i sto je najzanimljivije nista ne mogu zatvoriti tj. smanjiti niz.Na primer stavka "stripovi" kod mene je uvek sve otvoreno pa ide ono :Belgija...bla,bla,bla...Francuska...bla,bla,bla...uglavnom od kada mi se to desava ne mogu na aukcijama da pristupim pod-forumu "moje aukcije" iz levog menija vec moram izmisljati kojekakve ludorije da bih dosao do mog odela aukcija.
Nadam se da cete uspeti razumeti sta sam ja sve ovde izneo
"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"
|
|
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
Member since 06/11/2001 |
Posted - 20/11/2006 : 22:09:28
|
quote: Originally posted by sdragan@
he,he...da pojasnim, kada otvorim home stranicu ili aukcije na levoj strani ekrana mi se citav meni pojavi u nizu otvoren...i sto je najzanimljivije nista ne mogu zatvoriti tj. smanjiti niz.Na primer stavka "stripovi" kod mene je uvek sve otvoreno pa ide ono :Belgija...bla,bla,bla...Francuska...bla,bla,bla...uglavnom od kada mi se to desava ne mogu na aukcijama da pristupim pod-forumu "moje aukcije" iz levog menija vec moram izmisljati kojekakve ludorije da bih dosao do mog odela aukcija.
nisam webmaster ovih stranica, ali nisi dao sve podatke.
Koji OS koristiš? Koji browser koristiš? Imaš uključenu javu i javascript?
vjerojatno je to to, ali Markos će znat što još fali u pitanjima |
|
|
bero7
New Member
206 Posts
Member since 25/10/2005 |
Posted - 21/11/2006 : 10:11:48
|
kad smo vec kod toga...uzasno se sporo otvara lijevi frame...znam da mnogi imaju danas dsl i to, ali svejedno...i s njim cak je sporo a kamoli s modemom |
|
|
Dalen
Senior Member
Croatia
2269 Posts
Member since 13/03/2003 |
|
sdragan@
Senior Member
Western Sahara
1780 Posts
Member since 01/05/2005 |
Posted - 21/11/2006 : 11:17:30
|
quote: Originally posted by Spiderman
quote: Originally posted by sdragan@
nisam webmaster ovih stranica, ali nisi dao sve podatke.
Koji OS koristiš? Koji browser koristiš? Imaš uključenu javu i javascript?
vjerojatno je to to, ali Markos će znat što još fali u pitanjima
Koristim IP...a o ovim ostalim podacima nemam pojma ni sta znace pa ih verovatno ne koristim
Uostalom danas je sve ok.!...zadnjih desetak dana sam imao taj problem ali evo danas je ok.
"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"
|
|
|
|
Topic |
|