forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Opet problemi sa sajtom.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

DKoor
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 22/12/2006 : 15:22:28  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote
Opet mi djeluje kao da je sajt bio hackiran.
Onako, sve je bilo razbacano, pokusao sam se ulogirati a evo sta mi se otvorilo:

Pa mislim ako je zbilja toliki problem s ljudima koji hackiraju sajt, onda mislim da sam stvarno pogresno izracunao mega-rastuci problem morona u svijetu.

Prije sam bio "Kuna" na forumu/aukcijama, za one clanove koji me znaju.
Promijenio sam nick iz prakticnih razloga.

Edited by - DKoor on 22/12/2006 15:25:13

Markos
Webmaster

Croatia
29346 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 23/12/2006 : 18:08:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Svasta. Nije bio hackiran nego se nesto drugo desilo, ali cudi me da se forum tako raspao...

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 23/12/2006 : 19:12:59  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
ja nisam imao ovakvih problema .

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 23/12/2006 : 23:35:58  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote
Sajt je izgledao kao da nema "oblikovanja" kao obični tekst iz Notepada, čini mi se u Times New Roman fontu.
Kliknuo sam na profil i onda mi je izbacio onu sliku koju sam postao gore.

A nešto se dogodilo, kažem ne bi me čudilo da opet nisu krenuli hackeri. To nije trajalo dugo, sad ne mogu se sjetiti točno vremena mislim negdje oko 14 sati.

Prije sam bio "Kuna" na forumu/aukcijama, za one clanove koji me znaju.
Promijenio sam nick iz prakticnih razloga.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26814 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 02/01/2007 : 16:07:53  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
bitno je da se prelazak na novi server isplatio i da više nema nikakvih smetnji

Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29346 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/01/2007 : 16:20:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Da, ali je zato samo duplo skuplji... grrrr....

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 06/01/2007 : 20:27:59  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
ja sam danas imao problem sa pocetnog posta ..i kad je nakon par sati nestao,morao sam se ponovo ulogirati

i know assholes grow on trees but i"m here to trim the leaves!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25288 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/01/2007 : 20:39:00  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
U poslednjih par dana mi se ovo par puta desilo.
Bila je i neka poruka slična ovoj koju je Boyan postovao, stajalo je još nešto "does not exist or are in conflict". Nešto tako. Potraje par sati i posle bude sve ok.

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon you."
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 06/01/2007 : 21:02:44  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Bila je i neka poruka slična ovoj koju je Boyan postovao, stajalo je još nešto "does not exist or are in conflict". Nešto tako. Potraje par sati i posle bude sve ok.

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon you."

eee to ,ja vec mislio ban a ne mogu se sjetiti zbog cega bem"ti vino

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25288 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/01/2007 : 21:14:11  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:

Ma vidiš da su se urotili prvenstveno protiv Švajcaraca, ne znam zbog čega???

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 06/01/2007 : 21:55:28  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:

Ma vidiš da su se urotili prvenstveno protiv Švajcaraca, ne znam zbog čega???

urota jaceg formata ti iruda

Go to Top of Page

rocco21
Senior Member

Croatia
1259 Posts

Member since 15/08/2004

Posted - 19/02/2007 : 21:21:32  Show Profile Show Extended Profile  Send rocco21 a Private Message  Reply with Quote
Zadnjih par dana mi se stranica sporo ili nikako ne otvara. I sad dok ovo pišem u drugom prozoru se pokušavam logirati na aukcije i pušiona, smrzlo.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29346 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 19/02/2007 : 22:25:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
ne znam, pokusavam to rijesiti sa providerom, nemam pojma koji im je vrag opet.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 19/02/2007 : 23:10:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
i meni se cesto zna dogoditi da mi stranicu otvara po 5min, a nekad ne mogu ni to
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 20/02/2007 : 00:23:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
I ja imam zadnje vrime problema sa početnom stranicom kad idem preko www.sc ali ako u Google ukucam "stripovi" uđem na forum bez problema. Ako probam na direktni link www.sc/forum opet neće.

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 20/02/2007 : 16:19:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
Meni sada na forumu active topics nikako ne radi (tj. pokaze mi samo zadnji post kad je neko postao i kada se ponovo učita ako niko nije postao u međuvremenu pokaze mi da nema nista aktivno). Takodje ne radi ono bojanje ikonica topica koji su aktuelni, tj. pokazuje mi da sam sve procitao.

Izašli smo i na francuskom : http://www.stripopeka.com/ ||| A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Lavirint in English: http://stickythis.com/lavirint ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama.
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7480 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 21/02/2007 : 07:47:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

Meni sada na forumu active topics nikako ne radi (tj. pokaze mi samo zadnji post kad je neko postao i kada se ponovo učita ako niko nije postao u međuvremenu pokaze mi da nema nista aktivno). Takodje ne radi ono bojanje ikonica topica koji su aktuelni, tj. pokazuje mi da sam sve procitao.

Izašli smo i na francuskom : http://www.stripopeka.com/ ||| A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Lavirint in English: http://stickythis.com/lavirint ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama.

Taman sam to htio napisat. Isti problem

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 22/02/2007 : 00:16:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

I ja imam zadnje vrime problema sa početnom stranicom kad idem preko www.sc ali ako u Google ukucam "stripovi" uđem na forum bez problema. Ako probam na direktni link www.sc/forum opet neće.

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr

eeee morate upisati forum.stripovi.com

--
http://www.sesvete-online.info
http://www.paucina.com/
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page