Author |
Topic |
|
DKoor
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 18/12/2006 |
Posted - 22/12/2006 : 15:22:28
|
Opet mi djeluje kao da je sajt bio hackiran. Onako, sve je bilo razbacano, pokusao sam se ulogirati a evo sta mi se otvorilo:
Pa mislim ako je zbilja toliki problem s ljudima koji hackiraju sajt, onda mislim da sam stvarno pogresno izracunao mega-rastuci problem morona u svijetu.
Prije sam bio "Kuna" na forumu/aukcijama, za one clanove koji me znaju. Promijenio sam nick iz prakticnih razloga.
|
Edited by - DKoor on 22/12/2006 15:25:13
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29346 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 23/12/2006 : 18:08:31
|
Svasta. Nije bio hackiran nego se nesto drugo desilo, ali cudi me da se forum tako raspao...
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
|
DKoor
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 18/12/2006 |
Posted - 23/12/2006 : 23:35:58
|
Sajt je izgledao kao da nema "oblikovanja" kao obični tekst iz Notepada, čini mi se u Times New Roman fontu. Kliknuo sam na profil i onda mi je izbacio onu sliku koju sam postao gore.
A nešto se dogodilo, kažem ne bi me čudilo da opet nisu krenuli hackeri. To nije trajalo dugo, sad ne mogu se sjetiti točno vremena mislim negdje oko 14 sati.
Prije sam bio "Kuna" na forumu/aukcijama, za one clanove koji me znaju. Promijenio sam nick iz prakticnih razloga. |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26814 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 02/01/2007 : 16:07:53
|
bitno je da se prelazak na novi server isplatio i da više nema nikakvih smetnji
Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
|
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29346 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 06/01/2007 : 20:27:59
|
ja sam danas imao problem sa pocetnog posta ..i kad je nakon par sati nestao,morao sam se ponovo ulogirati
i know assholes grow on trees but i"m here to trim the leaves! |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25288 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 06/01/2007 : 20:39:00
|
U poslednjih par dana mi se ovo par puta desilo. Bila je i neka poruka slična ovoj koju je Boyan postovao, stajalo je još nešto "does not exist or are in conflict". Nešto tako. Potraje par sati i posle bude sve ok.
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon you."
|
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 06/01/2007 : 21:02:44
|
quote: Originally posted by manhunter
U poslednjih par dana mi se ovo par puta desilo. Bila je i neka poruka slična ovoj koju je Boyan postovao, stajalo je još nešto "does not exist or are in conflict". Nešto tako. Potraje par sati i posle bude sve ok.
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon you."
eee to ,ja vec mislio ban a ne mogu se sjetiti zbog cega bem"ti vino
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25288 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 06/01/2007 : 21:14:11
|
quote: Originally posted by mr murdoc
i know assholes grow on trees but i"m here to trim the leaves!
Ma vidiš da su se urotili prvenstveno protiv Švajcaraca, ne znam zbog čega???
|
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 06/01/2007 : 21:55:28
|
quote: Originally posted by mr murdoc
i know assholes grow on trees but i"m here to trim the leaves!
Ma vidiš da su se urotili prvenstveno protiv Švajcaraca, ne znam zbog čega???
urota jaceg formata ti iruda
|
|
rocco21
Senior Member
Croatia
1259 Posts
Member since 15/08/2004 |
Posted - 19/02/2007 : 21:21:32
|
Zadnjih par dana mi se stranica sporo ili nikako ne otvara. I sad dok ovo pišem u drugom prozoru se pokušavam logirati na aukcije i pušiona, smrzlo. |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29346 Posts
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 20/02/2007 : 16:19:04
|
Meni sada na forumu active topics nikako ne radi (tj. pokaze mi samo zadnji post kad je neko postao i kada se ponovo učita ako niko nije postao u međuvremenu pokaze mi da nema nista aktivno). Takodje ne radi ono bojanje ikonica topica koji su aktuelni, tj. pokazuje mi da sam sve procitao.
Izašli smo i na francuskom : http://www.stripopeka.com/ ||| A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Lavirint in English: http://stickythis.com/lavirint ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama. |
|
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7480 Posts
Member since 26/12/2006 |
Posted - 21/02/2007 : 07:47:10
|
quote: Originally posted by Emir Pasanovic
Meni sada na forumu active topics nikako ne radi (tj. pokaze mi samo zadnji post kad je neko postao i kada se ponovo učita ako niko nije postao u međuvremenu pokaze mi da nema nista aktivno). Takodje ne radi ono bojanje ikonica topica koji su aktuelni, tj. pokazuje mi da sam sve procitao.
Izašli smo i na francuskom : http://www.stripopeka.com/ ||| A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Lavirint in English: http://stickythis.com/lavirint ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama.
Taman sam to htio napisat. Isti problem
Kamo god da kreneš, uvijek si tu. |
|
|
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
Member since 06/11/2001 |
|
|
Topic |