forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bande dessinée
 Fibra predstavlja: Crveni Gospodar
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Markos
Webmaster

Croatia
29385 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/09/2007 : 22:02:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Samo te dvije epizode, predvidjeno je ukupno 6, za sada.

Trouble will find me
Go to Top of Page

osim
Senior Member

Vatican City
1686 Posts

Member since 12/11/2002

Posted - 16/09/2007 : 10:11:02  Show Profile Show Extended Profile  Send osim a Private Message  Reply with Quote
Ne znam da li je problem u meni ili cinjenici da godinama nismo imali kvalitetna izdanja pa sad ocekujemo da je remek delo sve sto se pojavi, ali sam ovaj strip zaboravio i pre nego sto sam ga procitao. Veoma tanka,nemastovita prica, razvucena radnja, neuobliceni likovi... a Milazzo mi je bio bolji pre 30 godina. Za toliko vremena mogao je malo i da se potrudi...
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8173 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 17/09/2007 : 10:52:12  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
osime, ne bih se složio s tobom
milazzo je majstorski odradio posao, arhitekturu je prostudirao, pazio na detalje
a montaža je sjajna

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 17/09/2007 : 14:51:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Ja ovaj strip imam u sistemovom izdanju. Ne znam kako je otisnut u Fibrinom, ali mi je velika šteta što je ovaj strip u boji. Mislim da je ovo zasmetalo još nekome. U ovom stripu Milazzo baš briljira i mislim da bi utisak bio još jači kad bi bilo crno-belo.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

osim
Senior Member

Vatican City
1686 Posts

Member since 12/11/2002

Posted - 17/09/2007 : 17:21:55  Show Profile Show Extended Profile  Send osim a Private Message  Reply with Quote
Dobro, a šta kažeš na scenario?

quote:
Originally posted by ken2

osime, ne bih se složio s tobom
milazzo je majstorski odradio posao, arhitekturu je prostudirao, pazio na detalje
a montaža je sjajna

Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 17/09/2007 : 17:30:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Scenarijo mi je slabiji. Nije slab, ali je slabiji.

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 17/09/2007 : 18:58:44  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raspucin

Ja ovaj strip imam u sistemovom izdanju. Ne znam kako je otisnut u Fibrinom, ali mi je velika šteta što je ovaj strip u boji. Mislim da je ovo zasmetalo još nekome. U ovom stripu Milazzo baš briljira i mislim da bi utisak bio još jači kad bi bilo crno-belo.

Meni je najveći plus to što je u boji.
Fibrino izdanje je svakako odlično,a Milazzo u koloru je rijetka pojava na ovim prostorima.
Za ljubitelje crno-bijelog Milazza savjetujem da sačekaju novu Biblioteku Orku ili Strip-Agentova Texonea.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8173 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 17/09/2007 : 19:47:00  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
priča mi je dobra, nije to strip koji me je bacio na koljena, ali je više nego dobar
dublju profilaciju likova nisam ni očekivao u prvoj priči, ali i to je solidno napravljeno, krvnik koji je profesionalac, a savjest liječi potragom za istinom, meni to ima potencijal

Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 17/09/2007 : 19:53:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kico

quote:

Meni je najveći plus to što je u boji.
Fibrino izdanje je svakako odlično,a Milazzo u koloru je rijetka pojava na ovim prostorima.
Za ljubitelje crno-bijelog Milazza savjetujem da sačekaju novu Biblioteku Orku ili Strip-Agentova Texonea.

Ivo Milazza sam u boji čitao u Norminom princu. Pazi, nije da je loše ili mu nešto fali, ali mi je najbolji kada je crno-beli.
Ovome se baš radujem Orki i Teksovom gigantu. kakav li je teksov gigant sa Ivom Milazzom? Jel ga čitao neko?

Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 17/09/2007 : 19:54:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Markos je dobro definisao ovaj strip kad je rekao da je ovo francusko-belgijski Boneli.

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8173 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 17/09/2007 : 20:03:58  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
upravo tako, francusko-belgijski bonelli
to bi moglo ići kao dugačak serijal
naravno, tada bi bio c/b, na radost raspucina

Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 17/09/2007 : 20:06:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Markos reče da će za svoj ćef uraditi nekolko crno-belih komada. Voleo bih da do mene dodje jedan od njih.

Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 17/09/2007 : 21:57:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Mene bi isto interesovalo ovo izdanje i crno bijelo,ne sto sam partizanovac vec da malo proucavam vako i nako.
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2536 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 17/09/2007 : 21:59:08  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ovome se baš radujem Orki i Teksovom gigantu. kakav li je teksov gigant sa Ivom Milazzom? Jel ga čitao neko?

Čitao sam i nije mi bio baš nešto.
Ima puno boljih Texovih giganata od ovog.

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 17/09/2007 : 23:18:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by corto33

quote:

Čitao sam i nije mi bio baš nešto.
Ima puno boljih Texovih giganata od ovog.

A Milazzo?

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29385 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 26/01/2008 : 15:25:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Slucajno sam naletio na ovu naslovnicu - dakle, talijansko izdanje Crvenog gospodara (samo po sebi zanimljivo - crno bijelo, 17x24) koristi Fibrin, tj. Melinin dizajn (sto nije ni cudo s obzirom da su i Milazzo i Artibani bili odusevljeni kad su primili albume...).

Trouble will find me
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26847 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 26/01/2008 : 15:54:09  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
crno/bilo je bolje.hoćete li im naplatiti dizajn?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29385 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 26/01/2008 : 16:14:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
ma da, taman posla.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Caldera
New Member

Croatia
251 Posts

Member since 12/09/2007

Posted - 19/09/2008 : 20:39:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caldera's Homepage  Send Caldera an AOL message  Send Caldera an ICQ Message  Send Caldera a Yahoo! Message  Send Caldera a Private Message  Reply with Quote
[quote]Originally posted by Markos

Da li ima nastavaka ili barem vijesti o istima...?

----Mjesto za oglas----
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29385 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 19/09/2008 : 20:47:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
ne, milazzo jos trazi izdavaca...

Trouble will find me
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21136 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 19/09/2008 : 23:15:27  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Slažem se sa Osimom; strip sam zaboravio pre nego što sam ga i pročitao.Složio bi se i sa Raspućinom da je c/b Milazzo lepši nego ovaj u koloru.
Mada sigaran sam da će strip dobiti na kvalitetu sa više izdatih brojeva, tako da držim Fibri palčeve da izda i buduće epizode. U suštini strip nije remek-delo, ali definitivno zaslužuje mesto u kolekciji svakog stripofila; ako zbog ničeg drugog onda zbog velikog majstora Iva Milazza

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2131 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 20/09/2008 : 07:43:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message  Reply with Quote
Ja imam prvi broj i sada cekam drugi! ;) :)

https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/
Go to Top of Page

THeMiSFiT
Average Member

Croatia
686 Posts

Member since 02/07/2006

Posted - 20/09/2008 : 08:43:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit THeMiSFiT's Homepage  Send THeMiSFiT an ICQ Message  Send THeMiSFiT a Private Message  Reply with Quote
kao ljubitelju povijesti i povjesnih tema u stripovima, mene je oduševio. i to baš u boji.

Strip Knjižara Palach / WEB SHOP: http://www.strip-knjizara.hr/
Go to Top of Page

MladenT
New Member

Croatia
260 Posts

Member since 16/10/2007

Posted - 20/09/2008 : 09:56:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit MladenT's Homepage  Send MladenT a Private Message  Reply with Quote
jedva cekam nastavak. vrlo dobra prva knjiga.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 20/09/2008 : 12:42:38  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

ne, milazzo jos trazi izdavaca...

Ponudi se...
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000