forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 u svezi moderatora
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 26/05/2007 : 02:02:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dveribad

što je vlaoviću,nije po volji

...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 26/05/2007 : 02:10:31  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
-Ma vic je do jaja!.....samo.....meni baš nije lego!
-Ivica....meni se nakako čini da je malom Ivici tata igro za "Diname",ili griješim ,"vrag ga jebi,zagorski"!!!
-Ivica i Marica.....Ivo i Mare,to da,ovako mi djeluje kao plagijat!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 26/05/2007 : 02:15:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dveribad

-Ma vic je do jaja!.....samo.....meni baš nije lego!
-Ivica....meni se nakako čini da je malom Ivici tata igro za "Diname",ili griješim ,"vrag ga jebi,zagorski"!!!
-Ivica i Marica.....Ivo i Mare,to da,ovako mi djeluje kao plagijat!

naravno da je plagijat

...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 26/05/2007 : 09:52:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message  Reply with Quote
Pa ako u vic stavis Prvake 2007,onda isti gubi smisao tj. nije vise smjesan,pa onda onaj koji ga prica ispadne kreten!
Ovak sa Hajdukom, stvar je spasena! ;-)

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/05/2007 : 18:25:17  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Ljudi, ko to priča da me ddevil ne voli? Sklonio me na sigurno da mi drugi ne bi mogli nauditi!

Vako je bilo... Nije Dee izletio već ga je magična mantra mračnošumskog Vraga "Odjebi idiote" odbacila u drugu magičnu ravan cyberspejsa. Iz nekog nepoznatog razloga, nakon određenog vremena
maelstrom koji se kreirao ultranegativnom đavoljom energijom formirao je dovoljno velik portal koji vodi natrag u dimenziju zvanu stripovi-dot-kom. I eto me opet tu...

Odsad ću pisati samo supersmislene topice i potrudit ću se barem i malkice razmišljati i zamolio bih gospodina ddevila da mi oprosti moja trabunjanja po topicima!

Ja se znam, al nesmem nikaj reci, jooj...
Darkwood Devil je ultramega simpa kompa i svaka koka bi ga htjela za jebaca ;)
Ja mislim da je Darkwood devil najprivlacniji i bez pogovora ful-hot muškarac na forumu i zato ga svi volimo!

HC! je zakon, živijo HC!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 26/05/2007 : 18:31:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Samo postove u kojime se razrješava sudbina svijeta molim...

Mjenjam stripove, nudim druge stripove, knjige i sl.
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 26/05/2007 : 18:48:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Ljudi, ko to priča da me ddevil ne voli? Sklonio me na sigurno da mi drugi ne bi mogli nauditi!

Vako je bilo... Nije Dee izletio već ga je magična mantra mračnošumskog Vraga "Odjebi idiote" odbacila u drugu magičnu ravan cyberspejsa. Iz nekog nepoznatog razloga, nakon određenog vremena
maelstrom koji se kreirao ultranegativnom đavoljom energijom formirao je dovoljno velik portal koji vodi natrag u dimenziju zvanu stripovi-dot-kom. I eto me opet tu...

Odsad ću pisati samo supersmislene topice i potrudit ću se barem i malkice razmišljati i zamolio bih gospodina ddevila da mi oprosti moja trabunjanja po topicima!

Ja mislim da je Darkwood devil najprivlacniji i bez pogovora ful-hot muškarac na forumu i zato ga svi volimo!

HC! je zakon, živijo HC!

Svrbi te tipkovnica!?

BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 26/05/2007 : 19:16:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

HC! je zakon, živijo HC!

Danijele, Alene, dajte nemojte ponovo pocinjati. Nemojte me ljutiti. Danijele, promijeni potpis; Alene, ostavi ga na miru.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 26/05/2007 : 19:20:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:

HC! je zakon, živijo HC!

Danijele, Alene, dajte nemojte ponovo pocinjati. Nemojte me ljutiti. Danijele, promijeni potpis; Alene, ostavi ga na miru.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy

Ostavio sam ga na miru, ali opet me provocira. Ne znam zasto mene sada prozivas?

BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 26/05/2007 : 19:24:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
Deecay, nema stvarno potrebe za ovim potpisom... ionako smo pobijedili.

still amazes...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/05/2007 : 21:29:13  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darkwood Devil
Svrbi te tipkovnica!?

Ljubim ruke, gospon Devil...

HC! je zakon, živijo HC!
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 26/05/2007 : 21:46:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darkwood Devil

Ostavio sam ga na miru, ali opet me provocira. Ne znam zasto mene sada prozivas?

pa daj otrpi provokacije, kad će vidjet da te ne j..u prestat će. ha, da se ja tak živciram na svakakve provokacije već bi bio dva metra ispod zemlje.

LP

--
http://www.sesvete-online.info
http://www.paucina.com/
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 27/05/2007 : 10:39:13  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Ma izgledalo mi je ko fora, no vidim da je ovo osjetljivo područje... Ma bed je što su izdavači istih onih stripova koje čitamo ujedno i forumaši i kumovi i moderatori, tako da se nekim forama uplićemo direktno u samo poslovanje izdavača i odnose među izdavačima. Bah, ta politika...

HC! je zakon, živijo HC!
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 27/05/2007 : 21:33:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma izgledalo mi je ko fora, no vidim da je ovo osjetljivo područje... Ma bed je što su izdavači istih onih stripova koje čitamo ujedno i forumaši i kumovi i moderatori, tako da se nekim forama uplićemo direktno u samo poslovanje izdavača i odnose među izdavačima. Bah, ta politika...

HC! je zakon, živijo HC!

Ak te tješi, ja sam uvijek za dobre fore

Bolje imat pet dobrih prijatelja nego jednog neprijatelja
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 28/05/2007 : 11:38:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

Monster Factory Mertojak

ajd prepravi broj (slobodno može i moderator to napravit), neću da markos ima problema, bilo mi je fora upočetku, ali više nije

--

Edited by - Spiderman on 28/05/2007 11:58:22
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 28/05/2007 : 13:54:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Spajdi, čiji to broj nudiš?

HC! je zakon, živijo HC!
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 28/05/2007 : 14:04:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:

Spajdi, čiji to broj nudiš?

HC! je zakon, živijo HC!

[mode grbavljenja] ja? kakav broj? o čemu ti to pričaš? [/mode grbavljenja]

--
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page