forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 -svrha "foruma"?????????????????
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 26/05/2007 : 00:41:25  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
-Očito forum postoji da bi o nečemu diskutirali,vjerojatno?
-Zašto su neke teme zabranjene,zbog čega ih zaključavate,na temelju čega se odlučuje o čemu se može pisat i diskutirat??????????
-Zašto postoji "svaštara"?-Ako i je svaštara,barem tu nebi trebale postojat zabranjene teme!-Vrijeđanje,uvrede,poniženja,prepucavanja,debate,.....itd.
-Stvar je nečije kulture što će napisat,njegovog izričaja,obrazovanja,pismenosti,intelekta,itd......
-Pa nismo svi zatucani debili i ne vidimo dalje od stripa.Mene osobno interesiraju nečiji stavovi u životu iz različitih sfera,interesira me razmišljanje čovjeka iz npr.Makedonije,Srbije,...itd,pa bilo to iz sporta,političkih uvjerenja,sexa,muzike,književnosti,pa u beskraj.-Zbog čega ne mogu ljudi pisat o vjeri,politici,sexu,crkvi,kultu ličnosti,idolima......
-Pa što je strašno ako se nekoliko ljudi izvrijeđa,ponizi,uvredi.?
Ukoliko netko osjeti potrebu ispast budalom ili idiotom,što je tu loše.?-
-Barem bi znali tko kako razmišlja,sa kime se mi to družimo,pijemo,glumimo ljubitelje stripa i strip kulture.
-Ako je svaštara,neka to i bude.Zašto zatvorit topic,jer se počne vrijeđat sa npr.pederu,majmune,glupane,stoko,jebo te .....p.m.....
-Zbog čega postoje zabranjene teme.Recimo,ako netko misli da su HC izdanja stripova isključivo rađena zbog zarade.Krene rasprava i vrijeđanje i ključ.Ili recimo zašto je zatvoren topic o Titu,Tuđmanu ili bilo kom drugom?-Zašto zabranit ljudima da iznose ono što ih tišti(muči),ma što bilo?-
-Mene baš interesiraju tuđa razmišljanja o svemu,a ako je strip poveznica da se na ovom forumu izvrijeđamo,opet dobro,super.
-Mene više interesira što misli čovjek koji živi npr. u Mariboru,o nama koji živimo npr. u Somboru ili Beču ili Zagrebu......Više me interesira takva rasprava od npr.rasprave da li je na stranici stripa 57 prdnuo konj Komadanta Marka!
-Eto,ako smo u svaštari,pa nek krene uvjeravanje,pljuvanje i vrijeđanje ili diskusija o bilo čemu na civiliziranoj razini,pa da vidimo tko smo mi "stripofili",kakvi smo ljudi i koji su nam interesi(ukoliko postoje).?!Zbog čega je to problem???-
-Pitanje (uz dobronamjernu sugestiju) za sve,a prvenstveno moderatore!

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 26/05/2007 : 00:57:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dveribad

-Pitanje (uz dobronamjernu sugestiju) za sve,a prvenstveno moderatore!

hm, ljudi se sada boje više išta pisat
slažem se sa tvojim pitanjima

--
http://www.sesvete-online.info
http://www.paucina.com/

Edited by - Spiderman on 26/05/2007 00:57:32
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 26/05/2007 : 01:00:56  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Ima ovo smisla al ipak nekog reda mora bit...

"--Zašto postoji "svaštara"?-Ako i je svaštara,barem tu nebi trebale postojat zabranjene teme!-Vrijeđanje,uvrede,poniženja,prepucavanja,debate,.....itd."

Sam da ti postavim protupitanje... zamisli da si vani i da ti netko dođe i sl. počne te vrijeđat, maltretirat i sl... prijetit neznam čime... bi li ti to prijavio policiji???

Nekog reda mora bit. Kako u RL-u tako i na forumu... makar ima i tu dobrih natuknica.

"Velikodušnost bez premca
"Ludaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve
"Da Argentina pobjedi treba prvo zabiti gol više nego protivnik" - Željko Pervan
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 26/05/2007 : 01:32:53  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
-Slažem se da reda mora bit,nisam ni mislio da je u redu da "kiky" napiše "mamojebac".Ako je to njegov jednostavni izričaj,neka mu služi na čast,ako takav uopće i zna što je čast ili što bi to trebalo značit?-Nekoliko takvih "doskočica" i sličnih postova okarakterizira dotičnog pisca,kako je i sam napisao-izbjegavati u krugu 100 metara.Ja dotičnog ne poznajem,a nisam ni nešto zagrijan upoznat takvog tekstopisca.Sloboda pisanja i izričaja mora postojat,a kroz hrpu raznoraznih tema,i inih razmišljanja(stavova),stječemo sliku o svima ili se razilazimo ili se bolje upoznajemo,a zbog tog i služe forumi,za diskusije,ali ja nisam ni mislio da se moramo vrijeđat.-Ako netko kaže da poštuje lik i djelo npr.Ante Gotovine,mene interesira,ako se razlikujemo u stavu,zašto on misli suprotno od mene,iz kojih razloga?-Zašto zabranit takve "političke" teme,zašto se o takvim stvarima ne smije diskutirat u svaštari.-Ja sam npr.uvjeren da je V.Šešelj bolestan čovjek,a očito ga puno ljudi u Srbiji podržava(ili konkretnu imenovanu nulu ili njegovu stranku).Zašto je to tabu ili zašto je to zabranjeno.?-Vjerojatno bi nam netko iznio kontra stav,a mene samo interesira takav stav.-Ovako,....da ne pišem kobasicu,kužimo se???
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 26/05/2007 : 01:45:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
pravila na forumu nisam ja pisao,tako da se glede toga morate obratiti markosu ili nekome tko je već to sročio...meni osobno nije smetao topic o danu mladosti,ali zna se čemu bi vodila daljnja rasprava...politika na forumu je zabranjena,to valjda znate...ima na stotine drugih foruma na ovu temu...

...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 26/05/2007 : 02:42:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

pravila na forumu nisam ja pisao,tako da se glede toga morate obratiti markosu ili nekome tko je već to sročio...meni osobno nije smetao topic o danu mladosti,ali zna se čemu bi vodila daljnja rasprava...politika na forumu je zabranjena,to valjda znate...ima na stotine drugih foruma na ovu temu...

a hebemu miša, onda ja ode ća, ja sam u stranci

--
http://www.sesvete-online.info
http://www.paucina.com/
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 26/05/2007 : 06:56:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message  Reply with Quote
prvo - notorna neistina je da je markov konj prdnuo na 57 strani predmetnog stripa
drugo - globinjo ( stara jugoslavenčina - moš mislit) je u pravu
nisu svi debele kože ka ti dveribad il ja
za preupucavanja i razmjenu miljetića raznih nacionalnosti imamo mail i druge forume

dobro globinjo , ne pizdi , znam da se nisam drža toga baš uvik
ka da bi ti da te nisu zajebali pa stavili za moderatora

treće - dveri otrizni se , tiraš me na razmišljanje u ovu uru
a to mi ne iđe baš ni u pametnije ćaske

četvrto - pitaj dcarapa o tome - on sve zna
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 26/05/2007 : 09:14:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote

Dobra tema dveribade!

moje misljenje slijedi...

...jer je demokracija sranje, kao narod vlada, a u stvari vlada glupa (ogromna) vecina, mocnici, korporacije ( da dalje ne nabrajam ). Mislim da se i ovaj forum odrzao bas zato sto je politika zabranjena, Z A B R A NJ E N A. Evo, prvi ja ne zelim citat sranja, uopce ni u jednoj jedinoj, i najbezazlenijoj sali ne zelim procitati da su takvi kao vojo tetkica ( i sl. ) voljeni i simpatizirani. Ja s takvima (ima ih i kurcu ) ne zelim komunicirati. Da to cujem na ulici, bi li intervenirao silom, vrlo moguce.
Kazu, demokracija je pa mozemo pricat, pisat (srat) sta god ocemo. Ma jebes ti sustav di svaka susa moze pisat sta mu pukne, bez sankcija naravno, jer demokracija je, jel?
Ako otvorimo taj box, trazit ce neki drugi milje svoje pravo javne pisane rijeci, kao npr. pedofili, narkomani, kurve ( zamisli topic na stripovi.com : "karam se u dupe bez kondoma za 50E" )

A koristi se jos i ovaj izraz... "razina demokracije"

Inace, zaboli me kita ko je koga izbacio, i zasto. Postoje pravila ponasanja koja se od strane moderatora provode vrlo liberalno.

Ako mi dodje nekoga poslat u 3PM, poslat cu ga vrlo rado, al znam da cu zato biti sankcioniran, i to je to.

Zakljucak: Ne mjenjajte stripovi. com, ljudi su napravili veliku stvar za strip scenu, ogromnu stvar, i svaka im cast!
Evo, ponovo se uvlacim u guzicu, jer imam ogromne koristi od toga!!!!! Nemate pojma kolike:)

http://rumblebum.blogspot.com/
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 26/05/2007 : 09:27:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
ne slazem se s vecinom, treba biti nekakvog reda i zabranjivati odredena pitanja
u slucaju da markos prihvati ovu dveribadovu ideju na sljedecem mafestu bio bi masakr, svi bi se pobili (ja bih prvi dohvatio onog malog lwooda od 3,5m i 400kg)
Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 26/05/2007 : 09:32:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message  Reply with Quote
Ja bi se isto vecim djelom slozio s dveribadom.
Cinjenica je da su najinteresantniji topici za pratit oni koji na kraju dobiju lokot!
E sad dal bas dopustit "slobodno izrazavanje" svima - kako ko umije i zna,to ne!Svakog ko ne zna fino kulturno debatirat treba zviznut van na hladjenje,a ne zakljucavat teme.

E sad,zabranjena politika - to je jako siroko!No ako to znaci da necu morat citat postove o "hrabrim" Ustasama i istim takvim Cetnicima,onda nek i ostane zabranjena,jel primjetio sam da se ljudi i bez obzira na zabranu vrlo cesto "zapale" na krive stvari pa se razvije debata izmedju dva bezveznjakovica da ti dodje muka kad to poslje citas.
Ja ne bi politiku u ovu butigu,ni vjeru(pogotovo od kad su usko povezane)!
Sve ostale teme su dobrodosle!

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 26/05/2007 : 09:58:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Svrha foruma je, u najsirem mogucem smislu, druženje. Virtualni kafic gdje svatko dodje procitati novine i popit kavu s prijateljima. Tu i tamo se netko napije, pa pocne praviti nered i smetati ostalima, pa ga izbacis vani da se otrijezni i sve ok. Ali kad primjetis da se svaki dan ljudi opijaju i rade ti probleme, onda ces paziti koje im pice dajes ili im neces dati da udju, zar ne?

Na ovom je forumu zabranjena samo jedna tema - politika. I dok ga ja vodim, bit ce tako. Ti si se ukljucio malo kasnije, ali imali smo 2-3 godine iskustva s raznoraznim likovima koji su se zvali "chetnik", "Jasenovac" i slicno, imali smo kilometarske pljuvacine po ustasama, cetnicima, srbima, hrvatima, balijama, komunjarama, siptarima, makedoncima, ovim ili onim. Necu to ovdje. Necu. Pokazalo se da takve teme vode u zucne svadje i kvare atmosferu medju clanovima, jer ljudi jednostavno nisu sposobni kulturno, trezveno i hladne glave razgovarati o tome. I koliko god meni to bilo nespojivo s vrijednostima koje stripovi promoviraju, postoji dio stripofila koji nije tolerantan, koji nije spreman na dijalog, uzajamno poštovanje i otvorenost. I zato zabrana. Zasto bi se svadjali i razdvajali, ako mozemo razgovarati o onome sto nas spaja? Nije li bilo super u Makarskoj vidjeti sarajevsku, beogradsku, splitsku, zagrebacku, ljubljansku ekipu kako se druže i zezaju?

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

bero7
New Member

206 Posts

Member since 25/10/2005

Posted - 26/05/2007 : 10:07:44  Show Profile Show Extended Profile  Send bero7 a Private Message  Reply with Quote
evo da ne quotam cijelu kobasicu, samo glavno...

quote:
-Zašto su neke teme zabranjene,zbog čega ih zaključavate,na temelju čega se odlučuje o čemu se može pisat i diskutirat??????????

Ime ovog sajta i pripadajuceg foruma je "stripovi.com", prema tome posve je logicno ako netko zeli raspravljati o tome jeli konj komandanta marka prdnuo ili nije..Postoje i stvari zvane "ontopic" i "offtopic" - stvari koje su veliki trn u oku vecine moderatora i administratora i vjecito se bore s time...Razlog? Kada netko otvori forum na temu npr. stripovi, vjerovatno zeli da se na tom forumu o tome i raspravlja, a ne da se prica o politici...Za to zaista postoje drugi forumi, a i mailovi i sl... Dakle, nije to nikakvo "ogranicavanje" demokracije ili slobode izrazavanja nego jednostavno odrzavanje sajta onakvim kakav je i bio zamisljen...
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 26/05/2007 : 10:21:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
Dveribedova ideja bi bila dobra samo kad bi svi bili tolerantni i hladni kao on (i kao ja). Prije svega mislim na strogo argumentirano sučeljavanje. Ali većina ljudi nije sklona argumentiranju i slušanju druge strane i često u tim trenutcima razmišljaju svime samo ne glavom (možda guzicom).
Kao što je već rečeno, postoji stotinu drugih politčkih foruma pa se odite tamo prepucavati. Što se tiće pooštravanja pravila na ovom forumu ja sam za to da se dignu na još veću razinu, jer na ovaj forum dolazim isključivo radi stripova. A svaki dan imam mučninu od prelistavanja topica o svađi. Dveribed kaže da ima i previše topica o stripovima. Ja, pak, mislima da ima svega i svačega osim stripova. Ja bi volia kad bi postoja topic o tome na kojoj je stranici prdnuo Komandant Markov konj. Kad bi barem postojale najdublje teme o stripovima u gotovo fetišističkom smislu, a ne samo komerciajlno-stripovske teme.
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 26/05/2007 : 10:25:05  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Svrha foruma je, u najsirem mogucem smislu, druženje. Virtualni kafic gdje svatko dodje procitati novine i popit kavu s prijateljima. Tu i tamo se netko napije, pa pocne praviti nered i smetati ostalima, pa ga izbacis vani da se otrijezni i sve ok. Ali kad primjetis da se svaki dan ljudi opijaju i rade ti probleme, onda ces paziti koje im pice dajes ili im neces dati da udju, zar ne?

Na ovom je forumu zabranjena samo jedna tema - politika. I dok ga ja vodim, bit ce tako. Ti si se ukljucio malo kasnije, ali imali smo 2-3 godine iskustva s raznoraznim likovima koji su se zvali "chetnik", "Jasenovac" i slicno, imali smo kilometarske pljuvacine po ustasama, cetnicima, srbima, hrvatima, balijama, komunjarama, siptarima, makedoncima, ovim ili onim. Necu to ovdje. Necu. Pokazalo se da takve teme vode u zucne svadje i kvare atmosferu medju clanovima, jer ljudi jednostavno nisu sposobni kulturno, trezveno i hladne glave razgovarati o tome. I koliko god meni to bilo nespojivo s vrijednostima koje stripovi promoviraju, postoji dio stripofila koji nije tolerantan, koji nije spreman na dijalog, uzajamno poštovanje i otvorenost. I zato zabrana. Zasto bi se svadjali i razdvajali, ako mozemo razgovarati o onome sto nas spaja? Nije li bilo super u Makarskoj vidjeti sarajevsku, beogradsku, splitsku, zagrebacku, ljubljansku ekipu kako se druže i zezaju?

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy

pa šefe morel barem jedan dan u godini
dan maladosti uopce nije bio politicki topic
nego cisto sjecanjee na dan kad smo neki postali omladinci
i nosili crvenu ruzu
i sta ima tu lose??
i onda se pojavi provokator koji hoce na svaki nacin jedan miroljubiv topic spustit u politicke vode
i onda ja nikako da se pohvalim da sam upravo
na dan mladosti
prvi put drzao sise u rukama
onako na muski nacin
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 26/05/2007 : 10:28:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
Kad već pričamo o slobodi i demokraciji. Ljudi pogrešno shvačju ta dva pojma i misle da su međusobno strogo korelatina. Međutim u demokraciji postoju i druga prava, prava na zaštitu od omalovažavanja, zaštita tuđih sloboda i sl. Sloboda se (i u demokraciji) ograničava iz RAZLOGA KAKO BI SE ZAŠTITILA SLOBODA OSTALIH ČLANOVA DRUŠTVA. Ovu definiciju možete naći u svakom udžbeniku. Tako da svima kojima je anarhija u krvi slične ideje padaju u vodu.
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 26/05/2007 : 11:59:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
Ako sam uspio dobro skontat neke forumske odnose, onda se taj dveribed onako dosta mota oko tih naših samodopadnih, arogantnih moderatorica pa me ne čudi taj nastup prema meni. A i kako tu nešto kaže i nije stoga nešto naročito zagrijan da me upozna...

E sad, vi svi morate ovdje da shvatite jednu stvar; ja vam imam taj jedan svoj svijet, svijet sastavljen od nekoliko ljudi, stvari, interesa i ideja... i sve što je izvan tog mog svijeta mene uopće ne zanima. I kako je taj dveribad, naravno, također daleko izvan moga svijeta, mene čisto zaboli đon što on misli o meni ili hoće li se on ili neće upoznati sa mnom. Pa čak do te mjere da tog dveribeda sutra pregazi veliki kamion i rascijepi u tisuću komadića, mene za to uopće nebi bilo briga. Eto, toliko je on meni nevažan i beznačajan.

still amazes...
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 26/05/2007 : 13:02:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KRAS

dan maladosti uopce nije bio politicki topic
nego cisto sjecanjee na dan kad smo neki postali omladinci
i nosili crvenu ruzu
i sta ima tu lose??
i onda se pojavi provokator koji hoce na svaki nacin jedan miroljubiv topic spustit u politicke vode
i onda ja nikako da se pohvalim da sam upravo
na dan mladosti
prvi put drzao sise u rukama
onako na muski nacin

potpuno se slazem, nije to politicki topic. bas sam se htjeo ukljuciti u cestitke, pohvale, pozdrave kad je zakljucan. onako par-nepar. steta. bas steta.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 26/05/2007 : 13:03:18  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
-Loše si skontao,ali zašto misliš da se tu ja motam oko moderatora ili oni oko mene.-Jednostavno se poznajem sa puno,puno,puno ljudi iz svjeta stripa,jer puno i putujem.Čak ni to nije važno,a ako se dobro sjećam,ja i globinjo smo imali nekoliko nesporazuma,pa se ljudi upoznali,popričali i razjasnili stavove.Da budem iskren ne kužim na što aludiraš,nije ni bitno
-U suštini,ja sam za sve teme,ali jasno da vrijeđanje i omaložavanje ne podržavam,a jednostavno napisat čovjeku "mamojebac" tebi služi na čast,da pojednostavim,nije u redu tako nisko čovjeka uvrijedit,možeš ti to sročit i bolje.Druga je stvar ukoliko ti želiš bit lafčina pa vrijeđat jer je dotični moderator,e to je nešto na čemu se izvlači zaključak.-I moderator je tu sigurno pogrešio,a i čovjek kojeg su izbacili to nije zaslužio,ali takve rasprave moraju i mogu biti daleko konstruktivnije,ti, ja i svi mi bi trebali,ukoliko se sa nekim postupcima ne slažemo daleko normalnije reagirat,ukazat i dokazat da tu moderator nije u pravu,a napisat što ti napisa je stvarno nisko.
-Fala bogu da ti nisam bitan,zbog črga bi i bio,mada meni bi recimo bilo žao da tebe pogazi kamion ili ti se nešto loše dogodi.-Osobno,kao čovjek nikada nisam,niti ću bit indiferentan na nesreće,zlodjela i slično.-Toliko,za sada
Go to Top of Page

tristan
Junior Member

Belgium
401 Posts

Member since 12/08/2005

Posted - 26/05/2007 : 13:08:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit tristan's Homepage  Send tristan a Private Message  Reply with Quote
Eh Dveribade, cim sam poceo citat topic znao sam da si ga pisao poslje ponoci.
Inace se slazem vise s Markosom jer je (slikovito) usporedio to s krcmom.
Makar se naravno uvjek moze o svemu razgovarati, ali kad ode predaleko, ljudi se previse iznerviraju.
Naravno, ima ljudi s kojima se moze uvjek o svemu razgovarati, ali nisu svi takvi.

TK
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 26/05/2007 : 13:34:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dveribad

Da budem iskren ne kužim... bla, bla, bla

Evo u čemu je tvoj problem.

still amazes...
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 26/05/2007 : 15:10:52  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
-Vjerojatno,puno i preširoko,ali ne mogu se otet dojmu da je kontruktivnije,nego napisat jednu riječ,uvrijedit i "baš me briga",znam da letim...
-Ako je to vrlina,a moje baljezganje problem,.....odoh ručat,uz strip!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 26/05/2007 : 15:28:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Da je na ovom forum sve dozvoljeno, ja bih se ponašao potpuno isto kao i sada. U pitanju je odgoj i samokontrola koju dosta nas ima, ali opet dosta i nema. Markos ne želi vađenje noževa na forumu između usijanih glava jer je ipak ovaj virtualni svijet njemu više nego nama. Ipak ga je on osmislio i ostvario. Da ne pričamo o mogućnosti da se sukob iz virtualnog preseli u stvarni svijet. Nismo svi mirni i dobroćudni...

Mjenjam stripove, nudim druge stripove, knjige i sl.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 26/05/2007 : 15:42:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kiky

Ako sam uspio dobro skontat neke forumske odnose, onda se taj dveribed onako dosta mota oko tih naših samodopadnih, arogantnih moderatorica pa me ne čudi taj nastup prema meni. A i kako tu nešto kaže i nije stoga nešto naročito zagrijan da me upozna...

E sad, vi svi morate ovdje da shvatite jednu stvar; ja vam imam taj jedan svoj svijet, svijet sastavljen od nekoliko ljudi, stvari, interesa i ideja... i sve što je izvan tog mog svijeta mene uopće ne zanima. I kako je taj dveribad, naravno, također daleko izvan moga svijeta, mene čisto zaboli đon što on misli o meni ili hoće li se on ili neće upoznati sa mnom. Pa čak do te mjere da tog dveribeda sutra pregazi veliki kamion i rascijepi u tisuću komadića, mene za to uopće nebi bilo briga. Eto, toliko je on meni nevažan i beznačajan.

still amazes...

Kiky, svatko od nas živi u svom svijetu gdje je sam sebi glavni lik i glumac. Moj svijet je vjerovatno još manji nego tvoj. Čine ga moja žena i ja. U epizodnim ulogama majka, otac, brat, dva najfrenda. Za sve ostale me, zabole đon, kako ti kažeš. Ipak, to nije razlog za stalno pišanje protiv vjetra. Čak i kada netko kaže nešto s čim se ne slažem, uvijek se može pristojno raspravljati, dokazati nešto drugima ili sebi, ponekad malo popustiti usijanim glavama sa smješkom na licu. Mislim, imam ženu koja me voli, sretan sam, sija sunce, neka ova rasprava ide u njegovu korist... Pametniji popušta, borit ću se kada bude nešto stvarno važno za moj život, a ne na nekom forumu o stripovima (koliko god ga volio).
Ja sam po defoltu okrenut neshvaćenim ljudima koji se ne uklapaju u kliše jer sam na kraju krajeva i ja takav (jednostavno ne znam sa ljudima i to se neće promjeniti). Upravo zbog toga nije mi drago gledati kako te zbog neshvaćenosti mnogi prozivaju, provociraju, ismijavaju, a ti im daješ nove povode non stop. Možda to tebi sve i nije važno, ali petparačka psihologija mi kaže da ti nešto strašno fali u životu.
Nadam se da se nećeš naljutiti zbog ovog mojeg malo slobodnijeg posta, a i ako se naljutiš, ja ću preko toga preći jer vani sija sunce, sutra ne radim i pravim ribu na roštilju...

Mjenjam stripove, nudim druge stripove, knjige i sl.

Edited by - Obi-wan on 26/05/2007 15:45:00
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 26/05/2007 : 16:39:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message  Reply with Quote
lwood kao da mi procitao misli. obi koja riba? (sve sto si napisao pada u vodu ako je nesto slano i ako to nisi sam uhvatio uz vatricu i karnistar vina ili ajd, bar na grudnjaku) :)
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 26/05/2007 : 16:40:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
jedini koji ima /bogomdano/ pravo prozivati kikyja, sam naravno ja - to je jednostavno tako, hir prirode ili kotač svemira, okrivite što vam drago, u te daljnje analize neću sada ulaziti. svatko nosi svoj križ, a moj je jednostavno taj, da kod mene ima svega u izobilju, skromno rečeno...elvis se nije znao nositi s tim, pa ni morison, dok ja stameno izdržavam cijelu svitu hodočasnika i vojske zavidnika, i ništa im ne uzimam za zlo - srce mi je od rusije veće

u tom smislu,
mogu kikyju naglasiti sljedeće:
uopće nije nužno napisati doslovno kako stoje stvari, jer to heroji znaju, a ostali ne mogu do toga ionako
osim toga, heroji ne projiciraju emocije i tako si tupe oštricu, nego uvijek zadržavaju kamenitost, boreći se na strani Dobra

a naravno, heroji znaju tretirati zajebanciju, baš onako kako spada - ne preko granice Dobra

obi-wan kao da ovo sve nazire, makar još ne razgovijetno, pa si stvara nepotreban balast tjeskobe, brige, očito još uvijek ne postavivši cementirano odnos ja-društvo...nije bitno identificirati se sa neshvaćenim ili shvaćenim, oni su svi lutke sve dok se sami ne shvate i postanu granit (pa bili pri tome shvaćeni ili neshavaćeni od društva, to je svejedno)

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 26/05/2007 : 17:20:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

...ali petparačka psihologija mi kaže da ti nešto strašno fali u životu.

Znaš što mi u ovom trenutku fali? To što je zaključan topic o Danu mladosti i drugu Titu pa smo mi zvezdaši, a ima nas, onemogućeni da feštamo. da se veselimo i zajebavamo... ak me kužiš?

still amazes...
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000