forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 registracija aukcije - forum / razdvajanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 12/06/2007 : 00:22:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message  Reply with Quote
sto kazete da se razdvoji account za sudjelovanje na aukcijama i forumu? eto, meni bi trebao account za aukcije (imam namjeru prodati jos nekih 2-3k stripova), a toliki sam konj, da nisam u stanju zaobici citanje foruma (koji je izuzetno debilan, oprostite) i uvijek podlegnem sudjelovanju na istom.
sto kazete? odvojeni acc za aukcije i da opet zatvorite forum za neregistrirane, kao nekad, da vas (cast izuzetcima) bar ne vide ljudi?

----------------------------------
stade seeeee cvijece rosom kititiiiii

manhunter
Moderator

Switzerland
25287 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 12/06/2007 : 00:57:06  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
eto svašta.....

Dios no juega a los dados

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 12/06/2007 : 01:09:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
pavel, evo ti ideje-
nades globinja i javis mu st mislis o hajduku (samo najgore), a on ti sredi kartu u jednom smjeru sa foruma!
tvoj problem rijesen!
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 12/06/2007 : 01:14:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pavel01

sto kazete da se razdvoji account za sudjelovanje na aukcijama i forumu? eto, meni bi trebao account za aukcije (imam namjeru prodati jos nekih 2-3k stripova), a toliki sam konj, da nisam u stanju zaobici citanje foruma (koji je izuzetno debilan, oprostite) i uvijek podlegnem sudjelovanju na istom.
sto kazete? odvojeni acc za aukcije i da opet zatvorite forum za neregistrirane, kao nekad, da vas (cast izuzetcima) bar ne vide ljudi?

Prijatelju, nemoj se naljutiti, ali ovo što si napisao stvarno je gomila gluposti!

'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 12/06/2007 : 02:10:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

pavel, evo ti ideje-
nades globinja i javis mu st mislis o hajduku (samo najgore), a on ti sredi kartu u jednom smjeru sa foruma!
tvoj problem rijesen!

oćeš da tvoj problem riješim

...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29346 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 12/06/2007 : 10:01:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Prijedlog se ne prihvaca. Sljedeciii!:)

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 12/06/2007 : 10:17:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message  Reply with Quote
shit. moze bar neka mirovina?

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000