Author |
Topic |
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 28/06/2007 : 17:29:37
|
Dolazim zbog par likova, par forumaša koje volim čitat... stinky, deecay, djole... za njih znam da ću pročitati nešto zanimljivo.
still amazes... |
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 30/06/2007 : 10:41:09
|
quote: Originally posted by Markos
Covjek je lijepo napisao da ce prvi koji napise nesto na temu politike letit na 10 dana. I ti si svejedno napisao post. I onda je on bahat i najpametniji, a ti si nevina zrtva na kojoj se trenira strogoca? I drugo, letjeli su i ostali poslije tebe, ne samo ti. A ako mislis da je forum fasisticki, ne znam sto da ti kazem nego da te nitko ne prisiljava da dolazis ovamo. Jebote, u 5 godina je izbaceno mozda desetak ljudi, vise manje svi rade i pricaju sto hoce, kontrola je gotovo nikakva, i onda mi netko dodje i govori kako sam bahati fasist koji se izdrkava. Hvala lijepo. Dobro Dekara kaze, treba ugasiti forum. Ma treba ugasiti cijeli sajt.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
opet ti s tim gašenjem čemu i zašto smiri se sokole |
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Posted - 30/06/2007 : 10:44:26
|
[quote]Originally posted by Obi-wan
Da ne ispadne Srdjandj jedini, evo još par članova na koje se možete ugledati (uz ove, ima ih naravno još dosta): Jang, Risbozg, Kico, Kornboy, Toninho, Ken2, Dcopic. Sve pristojne osobe koje uvijek civilizirano dokazuju svoja mišljenja i stavove. Na žalost i onih drugih (koji vole vrijeđati i koje mama nije naučila lijepom ponašanju) ima znatan broj, ali njih neću spominjati...
[ obi fala al ja ne spadam u tu ekipu potegne mene jezičina i prećesto |
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Posted - 30/06/2007 : 10:46:22
|
quote: Originally posted by globinjo
Da ne ispadne Srdjandj jedini, evo još par članova na koje se možete ugledati (uz ove, ima ih naravno još dosta): Jang, Risbozg, Kico, Kornboy, Toninho, Ken2, Dcopic.
toninha sam osobno par puta izbacio
neznam zašto čitam zagora volim hajduka imam tri kćeri a globinjo sam jednu tu smo ga dakle neboj se globinjo bit će zetova još |
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Posted - 30/06/2007 : 10:47:21
|
quote: Originally posted by supermark
ima globinjo dobre savjete, ali pazi da ti se ne pomijesa pa odes na utakmicu izmasturbirati do boli...
|
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Posted - 30/06/2007 : 10:56:59
|
a sad moje mišljenje
globinjo zna pretjerat i bit prerevan al to nije stalno
morate ga razumit dođe bogati rus , amer , naš.. stari jarac u tri ure noću u hotel sa dvi tri 90-60-90 ono boli glava razbacuje se lovom a ti se globinjo smješkaj pa nakon toga ja bi razvalija cili forum poizbaciva markosa i dadu etc ej gastona bi ibacijo šta se on tamo u prikrajku smeje
čovik ide logikom razvali u početku i volili mi to il ne u pravu je
i šta se bunite po pitanju dalmoša mene je izbacija na dan pa zaboravija vratit pa sam se ladija dva tjedna sad me izbjegava po splitu i ne dolazi na druženja na kojima sam ja redovan
|
|
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 30/06/2007 : 17:40:55
|
quote: Originally posted by Toninho
Da ne ispadne Srdjandj jedini, evo još par članova na koje se možete ugledati (uz ove, ima ih naravno još dosta): Jang, Risbozg, Kico, Kornboy, Toninho, Ken2, Dcopic. Sve pristojne osobe koje uvijek civilizirano dokazuju svoja mišljenja i stavove. Na žalost i onih drugih (koji vole vrijeđati i koje mama nije naučila lijepom ponašanju) ima znatan broj, ali njih neću spominjati...
[ obi fala al ja ne spadam u tu ekipu potegne mene jezičina i prećesto
Ja to nisam primjetio. Dobar odgoj, smirenost, kultura, pozitivan stav izbijaju iz svakog tvojeg posta. Ako te i potegne jezik, to može biti samo zato što si u pravu... Ti si moj idol.
Razmjena. Tražim stripove, SF knjige, nudim stripove, knjige, filmove. |
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Posted - 01/07/2007 : 20:21:14
|
quote: Originally posted by Obi-wan
[quote]Originally posted by Toninho
[ obi fala al ja ne spadam u tu ekipu potegne mene jezičina i prećesto
Ja to nisam primjetio. Dobar odgoj, smirenost, kultura, pozitivan stav izbijaju iz svakog tvojeg posta. Ako te i potegne jezik, to može biti samo zato što si u pravu... Ti si moj idol.
khm i ak me zajebaješ lepo je ovo ćuti globinjo, tovare jedan splitski , vidiš li ti koga si izbaciva
|
|
|
Topic |
|
|
|