Naslovnica "Ran Tan Planovo nasljedstvo" još nidgje nije korištena,zar ne? Do sada je objavljena ta epizoda u Biseru i Stripoteci,ali nikad sa ovakvom naslovnicom.
Tri pitanja za TrOMISLAWSKOG: 1)Kad ce naredna 4 broja Iznogouda? 2)Imate li u planu Ran Tan Plana kao zasebno izdanje (vidjao sam Nemacke brojeve,ne znam koliko ih ima)? 3)Kad ce Asterix? Ima li nade da i to ugledamo?
Tri pitanja za TrOMISLAWSKOG: 1)Kad ce naredna 4 broja Iznogouda? 2)Imate li u planu Ran Tan Plana kao zasebno izdanje (vidjao sam Nemacke brojeve,ne znam koliko ih ima)? 3)Kad ce Asterix? Ima li nade da i to ugledamo?
Kad ce Tex od prvog broja???
1) rade se (znaci ove godine :)) 2) Ran Tan Plan ovisi o izdavacima 3) Neznam
Kad ce Tex od prvog broja???
1) rade se (znaci ove godine :)) 2) Ran Tan Plan ovisi o izdavacima 3) Neznam
Nisam ja kriv za tipfelere, sami su se pojavili.
U svakom slucaju hvala na odgovorima Asterixa,siguran sam,mnogi cekaju... A Ran Tan Plan bi bio osvezenje,jer ipak su ovo ostalo uglavnom reprize u kvalitetnijem izdanju.
Jedino "Uže oko vrata" ne mogu po naslovu prepoznati među dosadašnjim izdanjima, što ne znači da ga nisam i čitao ukoliko je objavljen pod drugim nazivom. Ostala 3 čitao sam i vrlo su kvalitetni! Izdanja Politike na ćirilici imala su naslovnice kao ova 3 potonja.
nadam se da će ga biti na kioscima, jesu li ovi Luckyji numerirani na hrbatu? nisam još nijednog kupio pa pitam
SC nisu numerisani, a HC su numerisani na stvarno genijalan način (prvi brojevi nisu, kasniji jesu a naravno numerisanje nema veze s originalnim brojem izdanja).
Naslovnica "Ran Tan Planovo nasljedstvo" još nidgje nije korištena,zar ne? Do sada je objavljena ta epizoda u Biseru i Stripoteci,ali nikad sa ovakvom naslovnicom.
Na sajtu morecomicsa piše ljepši naslov - Lajavkovo nasljedstvo
Na sajtu morecomicsa piše ljepši naslov - Lajavkovo nasljedstvo
Na alanmaras-ovom spisku idu po redu: LUCKY COMICS: 70 Le prophcte (Patrick Nordmann / 2000) Bookglobe 5 SC,HC 71 L'artiste peintre (Bob De Groot / 2001) Bookglobe 4 SC,HC 72 La légende de l’Ouest (Nordmann / 2002) Bookglobe 14 SC,HC 73 La Belle Province (crtež: Achde, scenarij: Gerra / 2004) Bookglobe 6 SC,HC