ne bih te ljude zvao bolesnicima... kolekcionari knjiga a neki i stripova cijene prva izdanja više od naknadnih pa makar sve bilo isto. oni kojima to ne znači ništa(ogromna većina)će kupiti reprint.
Ja kad sam slikao slike za aukcije, sve jednu kad bih prebacio na laptop, izokrenulo je (lijevo, desno, naopako). Očito sam antitalent za nešto uslikat.
Možda je i kod čovika tako, samo što mu se možda nije dalo slike poslije okretat, uređivat dodatno..
Ja kad sam slikao slike za aukcije, sve jednu kad bih prebacio na laptop, izokrenulo je (lijevo, desno, naopako). Očito sam antitalent za nešto uslikat.
Možda je i kod čovika tako, samo što mu se možda nije dalo slike poslije okretat, uređivat dodatno..
Pa zar je teško onda zarotirat sliku na laptopu/mobitelu/kompjuteru/foto aparatu? Mislim ono...želiš prodat strip i staviš ga na aukciju i onda sve učiniš da ga ne prodaš.A da ne govorim o tome kako bi bilo poželjno za vrijednije stripove staviti i više slike od jedne i to loše.
Ja ne znam jel se ovo smije ovako raditi, ovo je praktički oglas a po pravilima bi netko sve ovo trebao dobiti ako jedini ostavi ponudu za 140 kn što očito prodavač nema u planu tako da ne znam.
Mili Bože, zašto si me stvorio, što me nisi u kamen pretvorio?
ne smije. ustvari,ko osvoji lot i ako ne bude htio prodati po toj cijeni onda može od kupca dobiti negativni komentar. čudi me da iskusni prodavač kao bubo ne zna kako postaviti aukciju?