Author |
Topic |
kerber
Senior Member
Fyro Macedonia
1723 Posts
Member since 22/03/2006 |
Posted - 11/11/2008 : 01:17:02
|
Znaci mogu mu se javiti i prodati mu po toj ceni drugi susret Marka i Bleka(poklon-svadbu Komandanta Marka),valda ce biti zadovoljan sa cenom |
|
|
tomislav.baretic
Average Member
Croatia
516 Posts
Member since 12/12/2007 |
|
Prodigy
Senior Member
Croatia
1801 Posts
Member since 01/12/2003 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29619 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47184 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 13/11/2008 : 12:02:17
|
quote: Originally posted by Prodigy
quote: Originally posted by tomislav.baretic
http://www.stripovi.com/AuctionView.asp?ID=1087253 požurite kupiti odmah jer i tamo se potpisao sam blek
Nije ni skupo s obzirom kolko je raskosno!
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
sdragan@
Senior Member
Western Sahara
1780 Posts
Member since 01/05/2005 |
Posted - 14/11/2008 : 13:15:49
|
Stvarno je neverovatno kakvih sve aukcija ima...slatko sam se nasmejao onim forama sa Markom i Blekom
evo jos jedne zanimljive...obratite paznju na "kupi odmah" cenu http://www.stripovi.com/AuctionView.asp?ID=1087194
|
"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta. Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom
|
|
|
Collector
Junior Member
Serbia
338 Posts
Member since 12/06/2007 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47184 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 18/11/2008 : 16:33:44
|
nisan zna da ima toliko jedriličara na sajtu |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Ferri
Senior Member
Montenegro
1824 Posts
Member since 10/01/2004 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26847 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
kerber
Senior Member
Fyro Macedonia
1723 Posts
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26847 Posts
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 22/11/2008 : 00:09:06
|
quote: Originally posted by kerber Odakle?Ja bih uzeo jedan.
Imam ja... 35 kn komad |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
kerber
Senior Member
Fyro Macedonia
1723 Posts
Posted - 22/11/2008 : 01:00:08
|
quote: Originally posted by Renky
quote: Originally posted by kerber Odakle?Ja bih uzeo jedan.
Imam ja... 35 kn komad
Moze(valjda je odlicno ocuvan))samo mi reci koliko ukupno sa postarinom,usput ako imas neki tex gigant,da sve to resimo odjednom.. |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 22/11/2008 : 01:05:21
|
Imam, sve glanc... čujemo se na pp |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
kerber
Senior Member
Fyro Macedonia
1723 Posts
|
vzagorv
Starting Member
17 Posts
Member since 05/08/2008 |
Posted - 22/11/2008 : 10:19:37
|
Ovako dečki :
1.Hvala osobi koja me je upozorila na ovo jer površno posjećujem forum pa za ovo ne bi ni znao. 2.Dalje je bitno za reći da ovo nije bilo uvaljivanje nego je bila neinformiranost oko vrijednosti stripa...ono...dobio sam ga za određenu lovu i mislio sam da ima vrijednost red veličine libellusovi Mr.no. 3.Također je bitno za reći da me je mogao mailom upozoriti netko od vas pa nebi ispadao tuljan ovih 15 dana koliko je moje "raskošno" izdanje bilo u vitrini. 4.Na kraju je bitno za reći da osoba koja je uzela "raskošno" izdanje neće biti oštećena. 5.I na kraju krajeva opet je bitno za reči da ovo nije isprika nego obavijest za javnost.
Nakon svega ovoga umišljam si da stječem pravo postaviti pitanje pa evo: zanima me da li među vama svima koji ste se na teret moje grbače postavljali kao moralne vertikale ove web stranice ima pokoji "čarapančić, kokošarčić ili gologuzanić" ili si ipak umišljate da ste tip-top korisnici ove stranice? |
|
|
Prodigy
Senior Member
Croatia
1801 Posts
Member since 01/12/2003 |
Posted - 22/11/2008 : 10:49:35
|
quote: Originally posted by vzagorv
Ovako dečki :
1.Hvala osobi koja me je upozorila na ovo jer površno posjećujem forum pa za ovo ne bi ni znao. 2.Dalje je bitno za reći da ovo nije bilo uvaljivanje nego je bila neinformiranost oko vrijednosti stripa...ono...dobio sam ga za određenu lovu i mislio sam da ima vrijednost red veličine libellusovi Mr.no. 3.Također je bitno za reći da me je mogao mailom upozoriti netko od vas pa nebi ispadao tuljan ovih 15 dana koliko je moje "raskošno" izdanje bilo u vitrini. 4.Na kraju je bitno za reći da osoba koja je uzela "raskošno" izdanje neće biti oštećena. 5.I na kraju krajeva opet je bitno za reči da ovo nije isprika nego obavijest za javnost.
Nakon svega ovoga umišljam si da stječem pravo postaviti pitanje pa evo: zanima me da li među vama svima koji ste se na teret moje grbače postavljali kao moralne vertikale ove web stranice ima pokoji "čarapančić, kokošarčić ili gologuzanić" ili si ipak umišljate da ste tip-top korisnici ove stranice?
1. Hvala osobi koje te je upozorila! 2. Tvoja neinformiranost i je razlog sto si zavrsio u "smijesnim aukcijama",al kao sto vidis nisi jedini neinformiran cim si "raskosnog" Bleka prodao.Ima jos poneko neinformiran! 3. Netko te je na kraju upozorio. 4. Zbog ove geste nisi ni tuljan,ne vidim zasto sve skupa uzimas toliko k srcu. 5.Javnost je zadovoljna tvojom obavjesti.
"Kokosarcica i gologuzanica" je pun Sabor a kamoli tek da ih nema kod nas,al nemoj se puno uzrujavati oko tog nego, Welcome to the Forum and have a nice day! |
I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!! |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26847 Posts
Posted - 22/11/2008 : 18:33:39
|
Ovako dečki :
Nakon svega ovoga umišljam si da stječem pravo postaviti pitanje pa evo: zanima me da li među vama svima koji ste se na teret moje grbače postavljali kao moralne vertikale ove web stranice ima pokoji "čarapančić, kokošarčić ili gologuzanić" ili si ipak umišljate da ste tip-top korisnici ove stranice?
Zašto bi te imao tko upozoravati?Tvoja je stvar za koliko ćeš prodati strip i kupćeva koliko će ti ga platiti. Smiješno je jer prodaješ strip za četverostruko veću cijenu od koje se može nabaviti skoro svugdje u Hr i zato je postavljen na ovom topicu.A šta kupac neće biti oštećen,boli me kita.Ja mu iz principa nebi prodao za manje od koliko je bidao,jer se mogao pravovremeno informirati o cijeni.Koliko vidim pismen je kompjuterski čim zna ostaviti ponudu na aukciji.
|
Ja sam fetišist papira! |
|
|
vzagorv
Starting Member
17 Posts
Member since 05/08/2008 |
Posted - 22/11/2008 : 18:52:50
|
e moj jaki...ti si se očito našao u mojoj zadnjoj rečenici pa si nervozan. I koga briga šta tebe boli kita? Mene boli prst pa svako liže svoju ranu...kužiš ovo zadnje? |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26847 Posts
Posted - 22/11/2008 : 19:12:47
|
Nemam ja zašto biti nervozan.Nisam ja prodavao mrtav-ladan strip za četverostruko veću vrijednost.
|
Ja sam fetišist papira! |
|
|
tomislav.baretic
Average Member
Croatia
516 Posts
Member since 12/12/2007 |
Posted - 22/11/2008 : 19:35:31
|
e moj jaki...ti si se očito našao u mojoj zadnjoj rečenici pa si nervozan. I koga briga šta tebe boli kita? Mene boli prst pa svako liže svoju ranu...kužiš ovo zadnje?
ja stvarno ne vidim zašto se toliko uzrujavaš(inače ja sam te stavio na smiješne aukcije), ljudski je griješiti, ali još je smiješnije da si uspio nać i kupca za tu raskoš... žališ se što nisi obavješten... "pa onda se ne bi imali čemu smijati a smijeh je najbolji lijek za mrzovolju... probaj |
volim grad koji tece... |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29619 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia