forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 smijesne aukcije (?)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 110

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 11/11/2008 : 01:17:02  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message  Reply with Quote
Znaci mogu mu se javiti i prodati mu po toj ceni drugi susret Marka i Bleka(poklon-svadbu Komandanta Marka),valda ce biti zadovoljan sa cenom
Go to Top of Page

tomislav.baretic
Average Member

Croatia
516 Posts

Member since 12/12/2007

Posted - 11/11/2008 : 18:50:11  Show Profile Show Extended Profile  Send tomislav.baretic a Private Message  Reply with Quote
http://www.stripovi.com/AuctionView.asp?ID=1087253
požurite kupiti odmah jer i tamo se potpisao sam blek

volim grad koji tece...
Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 11/11/2008 : 21:42:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tomislav.baretic

Nije ni skupo s obzirom kolko je raskosno!

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29619 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 12/11/2008 : 11:17:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
zar su NN giganti 3 i 4 rasprodani?!
bas vidim da se tako reklamiraju po aukcijama
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47184 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/11/2008 : 12:02:17  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Prodigy

quote:

Nije ni skupo s obzirom kolko je raskosno!

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 14/11/2008 : 13:15:49  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
Stvarno je neverovatno kakvih sve aukcija ima...slatko sam se nasmejao onim forama sa Markom i Blekom

evo jos jedne zanimljive...obratite paznju na "kupi odmah" cenu
http://www.stripovi.com/AuctionView.asp?ID=1087194

"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta.
Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom

Go to Top of Page

Collector
Junior Member

Serbia
338 Posts

Member since 12/06/2007

Posted - 18/11/2008 : 13:39:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Collector a Private Message  Reply with Quote
http://www.stripovi.com/AuctionView.asp?ID=1107544

Optimistično
Nova serija........
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47184 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/11/2008 : 16:33:44  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
nisan zna da ima toliko jedriličara na sajtu

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1824 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 18/11/2008 : 17:19:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Collector

http://www.stripovi.com/AuctionView.asp?ID=1107544

Optimistično
Nova serija........

Ja mu dajem 15kuna za ova dva stripa..kad postanem milioner
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26847 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 21/11/2008 : 19:29:21  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

neko se ulovio na baketinu,
za 120 kn može kupiti minimalno 3 takva.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 21/11/2008 : 22:47:06  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

quote:

neko se ulovio na baketinu,
za 120 kn može kupiti minimalno 3 takva.

Odakle?Ja bih uzeo jedan.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26847 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 21/11/2008 : 23:22:34  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
striparnice.
http://shop.stripovi.hr/Proizvodi.aspx?keyword=blek

Ja sam fetišist papira!

Edited by - jaki on 21/11/2008 23:23:52
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 22/11/2008 : 00:09:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kerber

Imam ja... 35 kn komad

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 22/11/2008 : 01:00:08  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

quote:
Originally posted by kerber

Imam ja... 35 kn komad

Moze(valjda je odlicno ocuvan))samo mi reci koliko ukupno sa postarinom,usput ako imas neki tex gigant,da sve to resimo odjednom..
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 22/11/2008 : 01:05:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Imam, sve glanc... čujemo se na pp

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 22/11/2008 : 01:10:34  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

Imam, sve glanc... čujemo se na pp

Ok,cujemo se!
Go to Top of Page

vzagorv
Starting Member

17 Posts

Member since 05/08/2008

Posted - 22/11/2008 : 10:19:37  Show Profile Show Extended Profile  Send vzagorv a Private Message  Reply with Quote
Ovako dečki :

1.Hvala osobi koja me je upozorila na ovo jer površno posjećujem forum pa za ovo ne bi ni znao.
2.Dalje je bitno za reći da ovo nije bilo uvaljivanje nego je bila neinformiranost oko vrijednosti stripa...ono...dobio sam ga za određenu lovu i mislio sam da ima vrijednost red veličine libellusovi Mr.no.
3.Također je bitno za reći da me je mogao mailom upozoriti netko od vas pa nebi ispadao tuljan ovih 15 dana koliko je moje "raskošno" izdanje bilo u vitrini.
4.Na kraju je bitno za reći da osoba koja je uzela "raskošno" izdanje neće biti oštećena.
5.I na kraju krajeva opet je bitno za reči da ovo nije isprika nego obavijest za javnost.

Nakon svega ovoga umišljam si da stječem pravo postaviti pitanje pa evo:
zanima me da li među vama svima koji ste se na teret moje grbače postavljali kao moralne vertikale ove web stranice ima pokoji "čarapančić, kokošarčić ili gologuzanić" ili si ipak umišljate da ste tip-top korisnici ove stranice?
Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 22/11/2008 : 10:49:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vzagorv

Ovako dečki :

1.Hvala osobi koja me je upozorila na ovo jer površno posjećujem forum pa za ovo ne bi ni znao.
2.Dalje je bitno za reći da ovo nije bilo uvaljivanje nego je bila neinformiranost oko vrijednosti stripa...ono...dobio sam ga za određenu lovu i mislio sam da ima vrijednost red veličine libellusovi Mr.no.
3.Također je bitno za reći da me je mogao mailom upozoriti netko od vas pa nebi ispadao tuljan ovih 15 dana koliko je moje "raskošno" izdanje bilo u vitrini.
4.Na kraju je bitno za reći da osoba koja je uzela "raskošno" izdanje neće biti oštećena.
5.I na kraju krajeva opet je bitno za reči da ovo nije isprika nego obavijest za javnost.

zanima me da li među vama svima koji ste se na teret moje grbače postavljali kao moralne vertikale ove web stranice ima pokoji "čarapančić, kokošarčić ili gologuzanić" ili si ipak umišljate da ste tip-top korisnici ove stranice?

1. Hvala osobi koje te je upozorila!
2. Tvoja neinformiranost i je razlog sto si zavrsio u "smijesnim aukcijama",al kao sto vidis nisi jedini neinformiran cim si "raskosnog" Bleka prodao.Ima jos poneko neinformiran!
3. Netko te je na kraju upozorio.
4. Zbog ove geste nisi ni tuljan,ne vidim zasto sve skupa uzimas toliko k srcu.
5.Javnost je zadovoljna tvojom obavjesti.

"Kokosarcica i gologuzanica" je pun Sabor a kamoli tek da ih nema kod nas,al nemoj se puno uzrujavati oko tog nego, Welcome to the Forum and have a nice day!

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26847 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 22/11/2008 : 18:33:39  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovako dečki :

Zašto bi te imao tko upozoravati?Tvoja je stvar za koliko ćeš prodati strip i kupćeva koliko će ti ga platiti.
Smiješno je jer prodaješ strip za četverostruko veću cijenu od koje se može nabaviti skoro svugdje u Hr i zato je postavljen na ovom topicu.A šta kupac neće biti oštećen,boli me kita.Ja mu iz principa nebi prodao za manje od koliko je bidao,jer se mogao pravovremeno informirati o cijeni.Koliko vidim pismen je kompjuterski čim zna ostaviti ponudu na aukciji.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

vzagorv
Starting Member

17 Posts

Member since 05/08/2008

Posted - 22/11/2008 : 18:52:50  Show Profile Show Extended Profile  Send vzagorv a Private Message  Reply with Quote
e moj jaki...ti si se očito našao u mojoj zadnjoj rečenici pa si nervozan.
I koga briga šta tebe boli kita?
Mene boli prst pa svako liže svoju ranu...kužiš ovo zadnje?
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26847 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 22/11/2008 : 19:12:47  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Nemam ja zašto biti nervozan.Nisam ja prodavao mrtav-ladan strip za četverostruko veću vrijednost.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

tomislav.baretic
Average Member

Croatia
516 Posts

Member since 12/12/2007

Posted - 22/11/2008 : 19:35:31  Show Profile Show Extended Profile  Send tomislav.baretic a Private Message  Reply with Quote
quote:

e moj jaki...ti si se očito našao u mojoj zadnjoj rečenici pa si nervozan.
I koga briga šta tebe boli kita?
Mene boli prst pa svako liže svoju ranu...kužiš ovo zadnje?

ja stvarno ne vidim zašto se toliko uzrujavaš(inače ja sam te stavio na smiješne aukcije), ljudski je griješiti, ali još je smiješnije da si uspio nać i kupca za tu raskoš...
žališ se što nisi obavješten...
"pa onda se ne bi imali čemu smijati
a smijeh je najbolji lijek za mrzovolju...
probaj

volim grad koji tece...
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29619 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 30/11/2008 : 16:02:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
aladin prodaje 25 brojeva AF superklasika 1 i 25 brojeva AF superklasika 2

kome treba 25 istih stripova?
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 30/11/2008 : 16:10:32  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Treba meni.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 19/12/2008 : 01:16:07  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message  Reply with Quote
Evo jedan zanimljiv ( čitaj smešan ) primer ocenjivanja očuvanosti stripa.

http://www.stripovi.com/AuctionView.asp?ID=1158578

Bolje je biti bogat nego ne biti !!!
Go to Top of Page
Page: of 110 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000