forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 13/04/2009 : 19:41:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

Ma ako si ti gledao tu tekmu znas da smo bili bolji ali nas nije isao gol nikako, do pred kraj.
I zabili su 3 gola u 16 minuta, treci je pao u sudackoj nadoknadi.
Skoko je zabio prvi, Sedloski drugi a Sarr ovaj zadnji u sudackoj nadoknadi.
Opet nismo zabili 4 gola u 11 minuta, i obrana nije pustala igrace Hajduka da prolaze pored njih kao da su gledatelji...
A 2:0 daje samopouzdanje bez daljnjega, pa iako se dese preokreti rezultata, i veci od toga.
Kao sto rekoh Barca je vodila 2:0 protiv Atletica... Uvijek se moze desiti preokret.
No sigurno nije isto od starta biti pregazen i gubiti 4:0 ili voditi 2:0 pa primiti u 11 minuta 4 komada.
U tom kontekstu je i spomenuto da to sa 2: nije isto, kao poraz Bayerna od Barce...

He he interesantno kada Hajduk preokreće rezultate onda su to napravili zasluženo, a kada to napravi Dinamo onda je sumnjivo ili po naški pušteno
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 13/04/2009 : 19:42:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Bardho

Nije važno dal je vodio ili nije već je važno da je primio 2, a mogao je 3 komada u 15 minuta. Ovdje si dobro napisao da su se igrači Wolfsburga šetali kroz Bayernovu obranu. Znači da se igrači Dinama ne smiju šetati kroz Cibalijinu obranu?? S time da je Bayern (kakav-takav) ipak drugi u Njemačkoj i još uvijek ima šanse biti prvi dok se Cibalija spašava od ispadanja. Zbilja nije za porediti!!

I ono sto sam ja htio reci s Wolfsburgom je da je Bayern bio vec nacet, u totalno losoj formi, prije Wolfsburga su pobjedili
zadnjeg na tabeli jedva s 1:0. Dok je recimo Cibalijina forma bila sjajna nekoliko utakmica, uz pobjedu protiv Varteksa
zaredali su nekoliko nerjesenih sve s protivnicima koji su objektivno bolji od njih.
Cisto samo da napomenem zasto sam spomenuo to u tvom poredjenju utakmice Barca-Bayern s ovom cibalijinom protiv dinama.

Bayern je u zadnja 2 mjeseca izgubio samo dvije tekme i to od Wolfsburga i Barce. O kakvoj lošoj formi pričaš?
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 13/04/2009 : 19:54:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa jesi ti ikad igrao nogomet, natjecateljski?
Kako nije vazno, voditi 2:0 nakon sedamdesetak minuta je nesto sto ti daje moc, sigurnost, sasvim je drukcije
primiti tada 4 gola u 11 minuta ili dva gola u 12 minuta, pogotovo kad ti golove daje najbolja momcad na svijetu, Barca...

Osim toga, Wolfsburgovi igraci su se setali kroz obranu cijelo drugo poluvrijeme, ne samo zadnjih 11 minuta.
dinamo se nije setao kroz obranu, jer obrane nije ni bilo, 5 dinamovaca i 3 igraca cibalije u zavrsnici, to nije setanje.
Setanje je kad 3 igraca Wolfsburga prolaze kroz 7 igraca Bayerna...
dinamo bi se smio setati kroz cibalijinu obranu da je toliko nadmocniji, a budi iskren pa reci je li se tebi cinilo
u prvih sedamdesetak minuta da dinamo uopce moze dati gol a kamoli 4 u 11 minuta?
Pogotovo kad jos vidis i kako je dinamo igrao prije i poslje te utakmice i kad vidis kako su recimo cibalijini igraci grizli
protiv Hajduka i doslovce u zadnjim sekundama izvukli bod? Nekazem da je nesto nemoguce, i da ponovim
ja nisam tvrdio ni jedno ni drugo niti to cinim i necu raspravljati na tu temu, samo sam komentirao komentare o Vukovicu.

Igrao sam natjecateljski nogomet i zato tvrdim da su mogući takvi preokreti. Istina rijetki su ali ih ima. Zato je nogomet najpopularnija igra jer do zadnjeg sučevog zvižduka možeš svašta očekivati.
Što se tiče sam tekme Dinamo je bio puno bolji suparnik al je primio jedan gol iz svoje greške, a drugi je bio eurogolčina i uz to su u napadu imali Tadića.
Dinamo se vratio u tekmu onoga trenutka kada su zabili što ja volim reći "slučajni" gol jer je Tomečak ni kriv ni dužan došao do lopte pokraj 2-3 igrača Cibalije. Tada dolazi do psihološkog pada u igri zadnje Cibalijine linije i primaju drugi i treći gol. I pored toga svega uspjevaju se vratiti na 3-3 i onda im se dogodi foler Milardović i oće kupiti vrijeme. Ostaje rupa u Cibalijinoj obrani koju nije nitko zatvorio. Sad da li je to krivnja igrača koji su "zaboravili" da fali spomenuti ili pak trenera koji ih nije upozorio neznam. Uglavnom ono što ja želim reći je da je jadno uopće i pomisliti da su Cibalijini igrači pustili tekmu nakon što su vodili 2-0 i vratili se na 3-3. Svatko ko je gledao tekmu vidio je da su dečki ginuli na terenu i da su htjeli "skinutui" skalp Dinamu i pobjeći sa začelja.

Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 13/04/2009 : 19:57:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ako čovjek ima imalo soli u glavi obe opcije su mu presmiješne.
1. Zar bi se igrači Cibalije uopće potrudili da vode sa 2-0, pa onda da izjednače na 3-3 da je utakmica namještena?? Smješno
2. Sanader je preslab da bi Hajduku donio naslove čak i ako u kojem slučaju Hajduk ima njegovu podršku.Di je on od Tuđmana!!??

Ako kupujes utakmicu, ne kupujes cijeli tim, dovoljno je kupiti neke igrace iz obrane i dobio si tekmu.
Osim ako u toj momcadi ne igra i Nikola Nikic, e onda ni to nije dovoljno (oni koji znaju za ovu zgodu znaju zasto ga spominjem )
Ja nisam tvrdio ni ovo pod jedan ni ovo pod dva, samo sam rekao da ako je novinar koji tvrdi ovo pod jedan glup i bez mozga
onda je to u najmanju ruku i ovaj koji tvrdi ovo pod dva, i to tvrdi vec u nekoliko clanaka, a nitko nije spomenuo.

Ja ne moram procitati necije misljenje da bih imao svoje, ali uvijek volim cuti sve informacije...

Je.eš čovjeka koji nema vlastito mišljenje.
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 13/04/2009 : 20:42:52  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:

Btw. Cosic se vec u 60. minuti radovao porazu Hajduka...

A zna se kakav je on, evo mu i komentara:
60. minuta Hajduk primio gol za 0:2
"I Malmö je cini se ovim pogodkom osigurao nastup u 1. kolu kupa UEFE"

80. minuta Hajduk iz kornera preko Sedloskog uspio izjednaciti na 2:2
"Vjerovao sam i rekao sam nakon sto je Malmö poveo sa 2:0 da jos ima mogucnosti, jos ima nade za Splicane..."

Nemoj mi Ćosića dirat, on uvijek daje "čar" utakmici svojim ushitom, oduševljenjem i urlanjem...

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 13/04/2009 : 21:46:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ma ako si ti gledao tu tekmu znas da smo bili bolji ali nas nije isao gol nikako, do pred kraj.
I zabili su 3 gola u 16 minuta, treci je pao u sudackoj nadoknadi.
Skoko je zabio prvi, Sedloski drugi a Sarr ovaj zadnji u sudackoj nadoknadi.
Opet nismo zabili 4 gola u 11 minuta, i obrana nije pustala igrace Hajduka da prolaze pored njih kao da su gledatelji...
A 2:0 daje samopouzdanje bez daljnjega, pa iako se dese preokreti rezultata, i veci od toga.
Kao sto rekoh Barca je vodila 2:0 protiv Atletica... Uvijek se moze desiti preokret.
No sigurno nije isto od starta biti pregazen i gubiti 4:0 ili voditi 2:0 pa primiti u 11 minuta 4 komada.
U tom kontekstu je i spomenuto da to sa 2: nije isto, kao poraz Bayerna od Barce...

He he interesantno kada Hajduk preokreće rezultate onda su to napravili zasluženo, a kada to napravi Dinamo onda je sumnjivo ili po naški pušteno

Ja nisam nista rekao za utakmicu s Cibalijom, to je rekao Vukovic, ja sam samo rekao da ima novinara koji su
puno losiji od njega ali ih ne spominjete. Citiraj me gdje sam rekao takvo nesto u vezi te utakmice?
Cak naprotiv, nasrao sam Mrsica koji se zalio na sudjenje, a po meni problem treba traziti u svojim obranbenim igracima
a ne u sudjenju i sudcima. A ako si gledao obje utakmice, probaj biti realan, Hajduk je protiv Malmöa zasluzio barem remi,
a dinamo nije protiv Cibalije zasluzio sva tri boda, jednostavno nije zasluzio igrom i prikazanim na terenu.
E sad ako oni mogu zabiti 4 gola u 11 minuta a do tada igrati jalovo, svaka cast. Ja ne diram rezultate, a ako netko
posumnja u to, to je njegova stvar, niti bi to isao braniti da to nije nazvano gluposcu i izvan pameti, a neke druge
stvari uopce se ne zele primjetiti koje su u svakom slucaju gluplje i jos vise van pameti. I to sam argumentirao.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 13/04/2009 : 22:06:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bayern je u zadnja 2 mjeseca izgubio samo dvije tekme i to od Wolfsburga i Barce. O kakvoj lošoj formi pričaš?

Nije tocno. U zadnja 2 mjeseca izgubio je i od Herte vanka i Kölna doma.
Bayern kad je u dobroj formi onda je na prvom mjestu i bjezi protivnicima barem 6-7 bodova.
Ako redovito pratis Bundesligu onda si mogao vidjeti koliko se ove sezone muce, a kakva im je i igra. To nije Bayern.
U zadnja 3 tjedna dobio je doma zadnjeplasiranu momcad, jedva, s 1:0, izgubio od Wolfsburga i Barce s visokim rezultatima...
Hoces jos detaljnije
Evo zadnjih 10 utakmica do te utakmice s Barcom:

VfB Stuttgart - Bayern München 2:2
Hamburger SV - Bayern München 1:0
Bayern München - Borussia Dortmund 3:1
Hertha BSC - Bayern München 2:1
Bayern München - 1. FC Köln 1:2
Werder Bremen - Bayern München 0:0
Bayern München - Hannover 96 5:1
VfL Bochum - Bayern München 0:3
Bayern München - Karlsruher SC 1:0
VfL Wolfsburg - Bayern München 5:1

Dakle od 10 utakmica imaju 4 poraza, 2 nerjesene i 4 pobjede.
Od cega u zadnja 2 mjeseca 3 poraza, jedna nerjeseno i 2 pobjede.
Eto o kakvoj losoj formi pricam...
Ili je to mozda dobra forma za momcad poput Bayerna? Ako je onda ja nemam pojma o nogometu.
Bayern ima srece sto u bundesligi nema prave konkurente, zato je jos u igri za naslov.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 13/04/2009 : 22:14:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:

Igrao sam natjecateljski nogomet i zato tvrdim da su mogući takvi preokreti. Istina rijetki su ali ih ima. Zato je nogomet najpopularnija igra jer do zadnjeg sučevog zvižduka možeš svašta očekivati.
Što se tiče sam tekme Dinamo je bio puno bolji suparnik al je primio jedan gol iz svoje greške, a drugi je bio eurogolčina i uz to su u napadu imali Tadića.
Dinamo se vratio u tekmu onoga trenutka kada su zabili što ja volim reći "slučajni" gol jer je Tomečak ni kriv ni dužan došao do lopte pokraj 2-3 igrača Cibalije. Tada dolazi do psihološkog pada u igri zadnje Cibalijine linije i primaju drugi i treći gol. I pored toga svega uspjevaju se vratiti na 3-3 i onda im se dogodi foler Milardović i oće kupiti vrijeme. Ostaje rupa u Cibalijinoj obrani koju nije nitko zatvorio. Sad da li je to krivnja igrača koji su "zaboravili" da fali spomenuti ili pak trenera koji ih nije upozorio neznam. Uglavnom ono što ja želim reći je da je jadno uopće i pomisliti da su Cibalijini igrači pustili tekmu nakon što su vodili 2-0 i vratili se na 3-3. Svatko ko je gledao tekmu vidio je da su dečki ginuli na terenu i da su htjeli "skinutui" skalp Dinamu i pobjeći sa začelja.

U nogometu ima preokreta i nisu tako ni rijetki koliko se nama cini.
No dinamo tu tekmu nije igrao dobro i nije zasluzio osvojiti 3 boda, to ne moras priznati meni, priznaj sebi.
Sve drugo me sa sportske strane ne interesira, niti cu se ja baviti teorijama zavjere, ionako kod nas u nogometu
ima ih previse koji se time bave, a sve na stetu nogometa. Je li Cibalijina obrana pustila golove ili fizicki nisu
mogli izdrzati vise ni bolje, ili se psihicki nisu mogli nositi s time, to ostavljam njihovom treberu da to otkrije.
I bolje bi mu bilo da se time bavi nego da se bavi sudcima sto je cinio nakon utakmice.
Zbog takvih komentara se i stvara ovo oko nase lige sto se stvorilo, pa onda i onakav preokret vise aludira na cudo
iz mjesta gdje se dinamo priprema u Hercegovini nego sto uistinu predstavlja moc zagrebacke momcadi.
Kad svako kolo cujes price o sudcima prodanim utakmicama, onda nitko nikome ne vjeruje, i sve se cini lazno, namjesteno...
A uvjeren sam da kod nas ima puno puno manje namjestanja nego se o njima prica.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 13/04/2009 : 22:15:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

quote:

Btw. Cosic se vec u 60. minuti radovao porazu Hajduka...

A zna se kakav je on, evo mu i komentara:
60. minuta Hajduk primio gol za 0:2
"I Malmö je cini se ovim pogodkom osigurao nastup u 1. kolu kupa UEFE"

80. minuta Hajduk iz kornera preko Sedloskog uspio izjednaciti na 2:2
"Vjerovao sam i rekao sam nakon sto je Malmö poveo sa 2:0 da jos ima mogucnosti, jos ima nade za Splicane..."

Nemoj mi Ćosića dirat, on uvijek daje "čar" utakmici svojim ushitom, oduševljenjem i urlanjem...

Urlanje mu je najbolje... I EVOOOO GAAAAA... odmah i ja poludim...

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 13/04/2009 : 22:33:25  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Evo malo Draginih remek djela :

http://www.youtube.com/watch?v=gjNs5h4y4j0 - Rukomet (Hrvatska-Danska)

http://www.youtube.com/watch?v=c7MgWD3Wl-M - Liverpool - Arsenal

http://www.youtube.com/watch?v=HPh0jCkgKTQ - Italija - Koreja (SP2002)

http://www.youtube.com/watch?v=GWYaCoz2QW4 - Cibalia - Dinamo

Sjećam se da ima i na nekim manje popularnijim internet video servisima linkovima, ako uhvatim malo vremena...

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 14/04/2009 : 07:08:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa jesi ti ikad igrao nogomet, natjecateljski?
Kako nije vazno, voditi 2:0 nakon sedamdesetak minuta je nesto sto ti daje moc, sigurnost, sasvim je drukcije
primiti tada 4 gola u 11 minuta ili dva gola u 12 minuta, pogotovo kad ti golove daje najbolja momcad na svijetu, Barca...

Osim toga, Wolfsburgovi igraci su se setali kroz obranu cijelo drugo poluvrijeme, ne samo zadnjih 11 minuta.
dinamo se nije setao kroz obranu, jer obrane nije ni bilo, 5 dinamovaca i 3 igraca cibalije u zavrsnici, to nije setanje.
Setanje je kad 3 igraca Wolfsburga prolaze kroz 7 igraca Bayerna...
dinamo bi se smio setati kroz cibalijinu obranu da je toliko nadmocniji, a budi iskren pa reci je li se tebi cinilo
u prvih sedamdesetak minuta da dinamo uopce moze dati gol a kamoli 4 u 11 minuta?
Pogotovo kad jos vidis i kako je dinamo igrao prije i poslje te utakmice i kad vidis kako su recimo cibalijini igraci grizli
protiv Hajduka i doslovce u zadnjim sekundama izvukli bod? Nekazem da je nesto nemoguce, i da ponovim
ja nisam tvrdio ni jedno ni drugo niti to cinim i necu raspravljati na tu temu, samo sam komentirao komentare o Vukovicu.

Rakao je jedan poznati Karlovački nogometni genij: "2:0 najgori rezultat - primiš za 2:1 i drugi gol pada sam"
Definitivno ima nešto u tome
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 14/04/2009 : 18:32:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nije tocno. U zadnja 2 mjeseca izgubio je i od Herte vanka i Kölna doma.
Bayern kad je u dobroj formi onda je na prvom mjestu i bjezi protivnicima barem 6-7 bodova.
Ako redovito pratis Bundesligu onda si mogao vidjeti koliko se ove sezone muce, a kakva im je i igra. To nije Bayern.
U zadnja 3 tjedna dobio je doma zadnjeplasiranu momcad, jedva, s 1:0, izgubio od Wolfsburga i Barce s visokim rezultatima...
Hoces jos detaljnije
Evo zadnjih 10 utakmica do te utakmice s Barcom:

VfB Stuttgart - Bayern München 2:2
Hamburger SV - Bayern München 1:0
Bayern München - Borussia Dortmund 3:1
Hertha BSC - Bayern München 2:1
Bayern München - 1. FC Köln 1:2
Werder Bremen - Bayern München 0:0
Bayern München - Hannover 96 5:1
VfL Bochum - Bayern München 0:3
Bayern München - Karlsruher SC 1:0
VfL Wolfsburg - Bayern München 5:1

Dakle od 10 utakmica imaju 4 poraza, 2 nerjesene i 4 pobjede.
Od cega u zadnja 2 mjeseca 3 poraza, jedna nerjeseno i 2 pobjede.
Eto o kakvoj losoj formi pricam...
Ili je to mozda dobra forma za momcad poput Bayerna? Ako je onda ja nemam pojma o nogometu.
Bayern ima srece sto u bundesligi nema prave konkurente, zato je jos u igri za naslov.

Ubaci dvije tekme sa Sportingom.
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 14/04/2009 : 18:34:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

U nogometu ima preokreta i nisu tako ni rijetki koliko se nama cini.
No dinamo tu tekmu nije igrao dobro i nije zasluzio osvojiti 3 boda, to ne moras priznati meni, priznaj sebi.
Sve drugo me sa sportske strane ne interesira, niti cu se ja baviti teorijama zavjere, ionako kod nas u nogometu
ima ih previse koji se time bave, a sve na stetu nogometa. Je li Cibalijina obrana pustila golove ili fizicki nisu
mogli izdrzati vise ni bolje, ili se psihicki nisu mogli nositi s time, to ostavljam njihovom treberu da to otkrije.
I bolje bi mu bilo da se time bavi nego da se bavi sudcima sto je cinio nakon utakmice.
Zbog takvih komentara se i stvara ovo oko nase lige sto se stvorilo, pa onda i onakav preokret vise aludira na cudo
iz mjesta gdje se dinamo priprema u Hercegovini nego sto uistinu predstavlja moc zagrebacke momcadi.
Kad svako kolo cujes price o sudcima prodanim utakmicama, onda nitko nikome ne vjeruje, i sve se cini lazno, namjesteno...
A uvjeren sam da kod nas ima puno puno manje namjestanja nego se o njima prica.

U principu ti i ja se slažemo u većini stvari osim u jednoj. Ja kažem da je Dinamo bio bolji cjelu tekmu al mje muku mučio sa realizacijom. A to im se događa cijelo proljeće. Vrše konstantan pritisak na suparnički gol al nema ga ko zabiti. To je Dinamova relanost.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 15/04/2009 : 00:39:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ubaci dvije tekme sa Sportingom.

Ma nece to popraviti nista... 3-4 poraza u toliko utakmica su previse da bi se moglo reci kako nisu izvan forme.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 15/04/2009 : 00:43:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:

U principu ti i ja se slažemo u većini stvari osim u jednoj. Ja kažem da je Dinamo bio bolji cjelu tekmu al mje muku mučio sa realizacijom. A to im se događa cijelo proljeće. Vrše konstantan pritisak na suparnički gol al nema ga ko zabiti. To je Dinamova relanost.

A ne znam, ja to vidim drukcije, po meni dinamo nema igru, nije samo do realizacije.
Evo uzmi samo recimo zadnju tekmu, koliko su sansi imali? Jednu i pol, onu Biscanovu i jos jednu polovicnu.
I gol koji je uguran vise snagom nego znanjem. Protok lopte uzasan. I onda jedini koji nesto zna s loptom sjedi vam na klupi.

Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 15/04/2009 : 19:48:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A ne znam, ja to vidim drukcije, po meni dinamo nema igru, nije samo do realizacije.
Evo uzmi samo recimo zadnju tekmu, koliko su sansi imali? Jednu i pol, onu Biscanovu i jos jednu polovicnu.
I gol koji je uguran vise snagom nego znanjem. Protok lopte uzasan. I onda jedini koji nesto zna s loptom sjedi vam na klupi.

Za zadnju tekmu se slažem. Katastrofa. Da je onaj Interovac ostao ležati na lopti ovi nebi zabili gol ni tako.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 16/04/2009 : 16:56:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Nakon najave direktora zaprešićkog Intera Branka Laljka (na slici) da će Torcidi, sukladno propozicijama HNL-a, biti omogućena kupnja samo 250 ulaznica (pet posto kapaciteta) za nedjeljnu utakmicu između Intera i Hajduka, reagirao je tajnik Kluba navijača Hajduka Torcida Stipe Lekić.

- To je tužno, ali ovo sve nama samo dodatno podigne atmosferu. Ovo je dokaz koliko smo mi kao skupina daleko ispred svih i očito je da to nekima smeta. Idemo u Zaprešić u velikome broju, kupit ćemo karte za glavnu tribinu ako treba - kazao nam je Lekić poentirajući:

- Da nam daju tri karte ići će nas 3000!

Podsjetimo, za posljednju utakmicu ovih klubova, odigranu 1. ožujka (4:0 za “bijele”, Inter je Torcidi pripremio 1500 ulaznica po cijeni od 50 kuna. Što se u međuvremenu promijenilo? Branko Laljak to ne otkriva, ali je preko medija jasno poručio:

- Poslali smo obavijest Hajduku da njihovi navijači mogu ulaznice kupiti u pretprodaji do subote u podne. Nakon toga se ulaznice za zapadnu tribinu neće prodavati. Dobrodošlo je 250 pripadnika Torcide jer smo im toliko ulaznica namijenili.

- Nitko s obilježjima Hajduka neće pak moći kupiti ulaznice za “glavnu” tribinu niti na nju ući. Na to ćemo strogo paziti, a detalje ćemo usuglasiti na sastanku s predstavnicima policije i redarske službe koja će biti ista kao i tijekom našeg prvog ovosezonskog sraza s Hajdukom.

A taj sraz pamtit će se i po incidentu kada su redari suzavcem prskali navijače “bijelih” koji su se popeli na ogradu kako bi došli do dresova igrača.

- To je bio izolirani incident. Nadam se kako u nedjelju Hajduk neće imati rezultat koji bi izazvao takvo ponašanje - zaključio je Branko Laljak.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 16/04/2009 : 17:00:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Znam za pravila o tome koliko se gostujucim navijacima treba omoguciti ulaznica, no nikad nisam cuo, a bio sam po raznim
stadionima diljem Europe, da se nekim navijacima zabranjuje kupovina ulaznica za glavnu tribinu, ako iste normalno stoje u prodaji.

Dojma sam da bi ovi radje prazne tribine, jer svojim navijacima ih ne mogu napuniti, nego da ih prodaju Torcidi.
Nevjerojatno. Zalimo se na neposjecenost na tribinima, a onima koji zele doci ne zeli im se prodati.
Ovo je diskriminirajuce. Znam da je Inter dinamov klub ali nisam mislio da ih toliko drze u saci...

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 16/04/2009 : 17:02:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Ako imaju svoje navijace neka im prodaju i kraj price a ne ovako:
"Nitko s obilježjima Hajduka neće pak moći kupiti ulaznice za “glavnu” tribinu niti na nju ući."

Neka onda zovu bracu iz Maksimira, neka im oni napune tribine... samo ako onih 500 bbbovaca ode tamo, tko ce navijati za dinamo...

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29667 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 16/04/2009 : 17:06:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Znam za pravila o tome koliko se gostujucim navijacima treba omoguciti ulaznica, no nikad nisam cuo, a bio sam po raznim
stadionima diljem Europe, da se nekim navijacima zabranjuje kupovina ulaznica za glavnu tribinu, ako iste normalno stoje u prodaji.

postoji pregršt klubova koji brane navijačima glavnu tribinu, a neki im ne omogućavaju ni gostujuću tribinu
npr. na el classicu nema gostujućih navijača 8uz iznimku par (ne)sretnika)
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29667 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 16/04/2009 : 17:06:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovo je diskriminirajuce. Znam da je Inter dinamov klub ali nisam mislio da ih toliko drze u saci...

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 16/04/2009 : 17:19:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:

postoji pregršt klubova koji brane navijačima glavnu tribinu, a neki im ne omogućavaju ni gostujuću tribinu
npr. na el classicu nema gostujućih navijača 8uz iznimku par (ne)sretnika)

Ali ja sam u Madridu s Barcinim salom mogao kupiti kartu za glavnu tribinu...

I sve bi to i oko Intera moglo proci da oni imaju svoje brojne navijace i publiku, ovako i budala zna da to
rade jer su dinamove sluge i potrcke... jadni njihovi navijaci...

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 16/04/2009 : 17:20:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Bas to...

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 16/04/2009 : 17:23:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
No ne brinem se ja, sto nas vise lome to smo jaci...
Zao mi je jednio sto zbog par ljudi, kojima je u biti samo nihov osobni interes bitan, jaz izmedju sjevera i juga postaje jos veci.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29667 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 16/04/2009 : 17:25:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Bas to...

a hajduk je klub crvene zvezde koju potajno vodi adolf hitler u dogovoru sa osamom bin ladenom i marijom terezom
Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.09 seconds. Snitz Forums 2000